Orbán-regering laat zich niet bedonderen: Hongarije wijst ook het VN-vluchtelingenpact af

Screenshot_311

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije wijst na het VN-migratiepact ook het VN-vluchtelingenpact af. Bij de stemming over het vluchtelingenpact op de Algemene Vergadering van de VN op 17 december zal Hongarije met “Nee” stemmen. Dit deelde de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, mee. Hongarije behoort zodoende behalve de VS tot de tot nu toe enige twee landen die zowel het VN-migratiepact als het VN-vluchtelingenpact afwijzen.

Duits - Zuerst

Szijjártó noemde het VN-vluchtelingenpact “gevaarlijk” en een “prikkel voor nog meer migratiegolven”. Hij zou in het pact een “broer van het VN-migratiepact” zien. Via het vluchtelingenpact zou in de landen die het VN-migratiepact afwijzen, dit “via de achterdeur” ingevoerd dienen te worden.

Hongarije wantrouwt ook de bewering dat het bij het vluchtelingenpact alleen maar om vluchtelingen gaat. In werkelijkheid zou men niet te maken hebben met een vluchtelingencrisis, maar met een crisis door illegale immigranten. Volgens Szijjártó zou er sprake zijn van aanzienlijke internationale inspanningen om illegale immigranten tot “vluchtelingen” te verklaren en deze door een globaal akkoord naar Europa en Noord-Amerika te brengen. Het zou geen toeval zijn dat de VS zowel het VN-migratiepact als het VN-vluchtelingenpact zouden afwijzen.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken benadrukte dat de al bestaande regelingen voor de omgang met vluchtelingen volledig toereikend zouden zijn. Er zou geen enkele noodzaak voor een nieuw pact bestaan, om illegale immigranten onder het etiket “vluchteling” naar Europa te brengen.

Volgens Szijjártó verlangt het VN-vluchtelingenpact om voor migranten routes en mogelijkheden te openen, zodat zij naar een bepaald land kunnen gaan om te werken of wegens gezinshereniging. Dit zou volgens Szijjártó het meest verraderlijke punt in het pact zijn. Hieruit zou blijken dat het niet om “vluchtelingen” zou gaan, maar om het feit migranten het land binnen te brengen.

Behalve Hongarije zullen de VS op 17 december naar alle waarschijnlijkheid eveneens “Nee” stemmen. In een eerdere stemming hebben de VS het pact al afgewezen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Vluchtelingen", gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Orbán-regering laat zich niet bedonderen: Hongarije wijst ook het VN-vluchtelingenpact af

  1. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    .
    Orban laat zich mooi niet bedonderen…
    zijn duim wijst resoluut naar onderen
    zijn oog-blik schiet rotsvast
    alle zwendelpotten van de kast…
    .

    Geliked door 1 persoon

  2. koddebeier zegt:

    Die idioot hier, zal wel weer bij het kruisje tekenen, dat stuk onbenul !

    Like

  3. Henk zegt:

    Hier is alles wat een kleurtje heeft en te lui om te werken is welkom, En wat het eigen volk ervan vind intersseerd dat stelletje narcissen niets ! Doorwerken tot je 70e en de ene na de andere belatingverhoging en lastenverzwaring ,dat is onze toekomst !

    Like

  4. Cathja zegt:

    Heel verstandig. Het ene pact is net zo erg als het andere, Nederland zou geen van beiden moeten tekenen.

    Like

  5. M.A.L. Sion zegt:

    Demonstreren en/of protesteren helpt niet tegen deze narcistische idioten.
    Alleen revolutie kan de oorspronkelijke Nederlandse bevolking hun land teruggeven.

    Like

  6. Jan zegt:

    Regeringswoordvoerder Zoltan Kovacs over de protesten in Hongarije georkestreerd door de Soros-maffia

    Soros Robots Come to Budapest to Manufacture Fake News

    It didn’t work out quite the way the globalist progressives planned. The Hungarian authorities showed restraint, the interlopers looked like thugs, and the majority of Hungarians continue to support the Orbán government.

    Commentaar van Hongaarse omroep

    ….
    Krijg je je zin niet zorg je voor fake nieuws

    en je gedraagt je als een opstandige puber

    of bestormt een deur om die in te rammen (leuk)
    Ágnes Kunhalmi in de aanval

    Au, au, au, ooooo!!!! Jank, jank.

    https://gatesofvienna.net/2018/12/soros-robots-come-to-budapest-to-manufacture-fake-news/

    Like

  7. Jan zegt:

    Wat willen de protesterende Sorosisten volgens de leugenaar die verslag levert

    Like

Plaats een reactie