Tsjechische politici willen islam volledig verbieden, omdat hij “de samenleving koloniseert”

Screenshot_309

“Wij willen geen islam in de Tsjechische Republiek”.

(Vertaling: E.J. Bron)

Politieke leiders in de Tsjechische Republiek hebben eerder in krachtige bewoordingen de islam veroordeeld. Nu discussiëren politici in het Tsjechische parlement over een compleet verbod van de religie.  

Als iemand ertoe oproept om “ongelovigen” en Joden te doden, dan is het geen religie van de vrede, zegt de parlementariër Jiří Kozba. Hij en zijn partij SPD (Vrijheid en Directe Democratie), die een van de grotere partijen in het parlement is, vinden dat de islam niet alleen maar een religie is, maar eveneens een gewelddadige ideologie die verboden zou moeten worden.

Wij hebben voorgesteld dat alle ideologieën die haat en geweld promoten, verboden zouden moeten worden. Een van deze ideologieën is de islam. En dan hebben we nog het fascisme en nazisme, zegt hij.

Hij legt uit dat moslims niet willen of zullen integreren in niet-islamitische samenlevingen. Het is geen migratie – het is kolonisatie.

In het hele politieke spectrum in de Tsjechische Republiek heerst een groot wantrouwen tegenover de islam, waar maar 0,5% van de bevolking moslim is.

Wij willen niet meer moslims in de Tsjechische Republiek, zei de toenmalige sociaaldemocratische minister-president Bohuslav Sobotka vorig jaar in een interview.

Zelfs de Tsjechische president Miloš Zeman, die ook sociaaldemocraat is, heeft de Midden-Oosterse religie scherp veroordeeld. Behalve andere dingen zei hij dat de islam gewoon niet in Europa hoort.

In verband met de asielchaos in 2015 zei Zeman tijdens een islam-kritische demonstratie dat de islamitische migranten die het toen lukte naar Europa te komen “uit een cultuur van moordenaars en religieuze haat” komen.

Bron:
https://voiceofeurope.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, Tsjechië. Bookmark de permalink .

27 reacties op Tsjechische politici willen islam volledig verbieden, omdat hij “de samenleving koloniseert”

 1. Henk zegt:

  gezond verstand……………….

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Voorbeeld voor onze politici die in meerderheid om de hete brei heendraaien .

  Like

 3. Judge zegt:

  Wat een verademing dit te horen…….ons nieuwe vaderland?

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  In Tsjechië hebben de politici tenminste nog een gezond verstand en wachten niet op een aanslag met tientallen doden.
  Hoe anders is het als je door een stel hersenloze wordt geregeerd !

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Is er een andere optie dan?

  Like

 6. A.J. deKoning zegt:

  Dat zal Timmermans niet meevallen, niet iedereen is zo slap als hier in Nederland, Geert Wilders uitgesloten natuurlijk. Mogen er nog meer volgen.

  Like

 7. Willem Sterk zegt:

  Fantastisch, zo hoort het, weer een land dat de waarheid ziet. Hopelijk gaat dit ook voor de rest van Europa gelden. Frans Timmermans : eat your heart out!!!

  Like

 8. annah zegt:

  perfect …. dan zullen ze wel enorme problemen krijgen met Brussel …..

  Like

 9. Ronald B zegt:

  Als dit werkelijkheid wordt, dan zal dit ook gaan lopen in andere EU landen!!! Tijd dat dit ‘volk’ uit Europa verdwijnt!!!

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Verstandige mensen. Hopelijk valt de E.U. snel uiteen want met deze hypocriete idioten graven we ons eigen graf. Hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen waarbij Geert Wilders een zeer belangrijk persoon voor Nederland is.

  Like

 11. Jean zegt:

  Gelukkig gaan bij steeds meer Europeanen de ogen open, helaas te traag, er zullen blijkbaar nog eerst meer “onschuldige” slachtoffers en helaas nooit “schuldigen” moeten vallen.
  Wij kunnen dat proces versnellen door dat EU misdaadgedrocht heel snel uit te schakelen en de misdadigers die daar nu liggen te parasiteren en dictator te spelen te arresteren en op te sluiten op water en brood en dat tot aan hun dood.

  Like

 12. Cleo zegt:

  Regeren is vóóruit zien; in Tsjechië gebruiken ze hun gezonde verstand. In Nederland zitten we opgescheept met een stelletje slappe wegkijkers, Rutte voorop!
  Tijd dat er hier ook meer en meer gele hesjes in Den Haag de volksverraders wegsturen!

  Like

 13. Thoth zegt:

  Hehe, gelukkig. Eindelijk iets wat de de wetten of de koran – ps. zo’n 75% van de moslims – boven de lokale wetten van Tsjechische Republiek stelt. Verbieden die zooi. Geen islam in Europa.

  Like

 14. bozeoudeman zegt:

  Oost Europa redt ons!

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Het kan dus toch. Gelukkig zijn er nog mensen met gezond verstand. Om de islam te verbieden hoef je niet op jacht naar moslims. Wat je moet doen is alle islamitische symbolen verbannen uit de publieke ruimte. Alle eisen die moslims plegen te doen m.b.t. halal, gebedsruimten, scheiding man vrouw per direct stop zetten. Op alle werkvloeren geen speciale regelingen voor moslims. Alle islamitische scholen opheffen en alle moskeeën sluiten waaraan aan de buitenkant te zien is dat het een moskee is. Dus alleen neutrale gebouwen voor moskee bezoek. Elke toegestane moskee onder tezicht en imams die segregatie prediken acuut het land uit. Verder moeten zij die zich moslim noemen alleen achter hun eigen voordeur het moslim spel uitleven. Hoofddoeken natuurlijk ook in de publieke ruimte verbieden en verder alle islamitische gebruiken zoals bidden verbieden in het openbaar. Geen islamitische reclame en dawa toestaan. Moslims die dat niet bevalt kunnen de biezen pakken. Dit is dezelfde strategie die moslims toepassen op allle niet islamitische gelovigen die de pech hebben te wonen in moslim gebied. Dus niet gaan huilen.

  Like

  • Jean zegt:

   Guusvelraeds, daar smeek ik al jaren om, gewoon die handel verbieden en de fanatiekers van die barbaarse zwijnerij verdrijven richting Afrika daar kunnen ze zich uitleven naar hartelust, als wij de smeerlapperij maar kwijt zijn en terug veiligheid bekomen.

   Like

 16. Frauke zegt:

  Tsjechië ons toekomstig thuisland wellicht !

  Like

 17. Onschuldige Bijstander zegt:

  Denk dat ik daar maar een baan ga zoeken, Praag is bruisend, beetje pokeren in grootste casino van Europa in Rozvadov, mooie vrouwen etcetera, ik ben al om in m’n gedachten:)

  Like

 18. Marc zegt:

  He, he, precies wat wij inmiddels al decennia beweren!

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Nederlandse en Belgische politici willen islam volledig verbieden, omdat hij “de samenleving koloniseert” ……. dromen is voorlopig nog toegestaan

  Like

 20. Mary zegt:

  En dat zouden ze overal moeten doen, terugdrijven naar Mekka, nergens toegestaan deze ideologie van dood en verderf!!!!

  Like

 21. John zegt:

  een land met Kerstmarkten ZONDER gewapende politie

  Like

 22. M.A.L. Sion zegt:

  De Tsjechen zijn op de goede weg maar gaan toch nog niet ver genoeg!
  Ik lees:
  ” Als iemand ertoe oproept om “ongelovigen” en Joden te doden, dan is het geen religie van de vrede, zegt de parlementariër Jiří Kozba. Hij en zijn partij SPD (Vrijheid en Directe Democratie), die een van de grotere partijen in het parlement is, vinden dat de islam niet alleen maar een religie is, maar eveneens een gewelddadige ideologie die verboden zou moeten worden.”
  De fout zit in het ‘eveneens’. Een groepering die uitbazuint om Joden en ongelovigen te doden is ook geen religie. Wie het voor mogelijk houdt dat een ‘godheid’ oproept tot dergelijke gruweldaden is volkomen van het pad af.
  Het is dus ook geen godsdienst maar uitsluitend een MOORDENAARSBENDE.
  Wereldwijd bestrijden door alle moskeeën af te breken en islamitische kenmerken te verbieden.
  malsion@orange.fr

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Nog even dit:
   Als een MOORDENAARSBENDE oproept om Joden en ongelovigen te doden en tevens pretendeert een godsdienst te zijn dan is het een levensgevaarlijke SEKTE.

   Like

 23. Jules Vismale zegt:

  Ik weet dat de webmaster ontzettend veel houdt van Tsjechen en Praag en dat ze daar de islam zo haten vindt ik natuurlijk geweldig! Helaas blijkt dat daar natuurlijk ook een hele hoop onfrisse figuren rondlopen die blijkbaar het nationaal-socialisme en het communisme nog steeds verheerlijken! Lees thans een artikel van Jan Roos wat ze daar namelijk in sommige winkels in Praag verkopen:

  In Praag verkoopt men nazi-dolken en communistische sterretjes alsof het warme broodjes zijn

  Afgelopen week was ik in Praag, de hoofdstad van Tsjechië, op bezoek. Wat een prachtig mooie stad zeg. Mijn liefje wilde er graag naar een sauna afreizen en aangezien ik een broertje dood heb aan hitte betekende dat ik een klein uurtje voor mezelf had.
  Na het bewonderen van wat Jugendstilgevels liep ik langs een antiekwinkel. In de etalage lagen meerdere dolken uit de Tweede Wereldoorlog, allemaal Duits en voorzien van flink wat swastika’s uitgestald. Ik stond toen opeens met open mond te kijken. In een land dat zo vreselijk geleden heeft onder de beruchte Nazi Reinhard Heydrich (1904-1942), een der grootste schoften van het Derde Rijk, mag je dit blijkbaar open en bloot verkopen.
  Wie weet is dit trouwens niet eens zo verwonderlijk omdat veel Tsjechische soldaten tijdens de twee wereldoorlogen er verbluffend snel bij waren om steeds naar de ene partij naar de andere over te lopen (westerse geallieerden, nazi’s en communisten) door wie ze echter steeds werden verkocht, verraden en geterroriseerd!

  Aangekomen in het barretje van het hotel, waar mijn meisje in die sauna lag te zweten, knoopte ik een gesprekje aan met de barman. Ik vroeg hem of hij het niet belachelijk vindt dat die nazi-spullen hier in de winkels liggen gezien de geschiedenis van de stad.
  Zijn antwoord verbaasde mij aan de ene kant, aan de ander kant begreep ik ongeveer precies wat hij zei. Terwijl hij rustig een biertje voor me tapte vertelde hij het volgende:

  “Die oorlog is onderdeel geworden van onze geschiedenis. Waarom zou je geen voorwerpen uit die geschiedenis kunnen verkopen? Het is de geschiedenis van onze stad. Daarbij waren de Duitsers hier zeven jaar de grote bezetters, terwijl de Russen hier alleen tientallen jaren de boel bezet hebben en ons nog veel erger hebben uitgebuit!
  Nooit hoor ik echter iemand klagen over verwijzingen naar die periode. Mensen lopen hier blijkbaar voor de lol met rode sterren op, ze dragen de hamer en sikkel (dit is net zo walgelijk als de swastika of nog erger!) alsof het een leuk logo is.
  Van communistische terroristen als Ché Guevara worden hier t-shirts verkocht en mutsen van grenswachters, die mensen doodschoten als ze naar het Vrije Westen wilden vluchten. Nooit hoor ik iemand daarover echter klagen. Maar over de Duitsers (waar na WO II meer dan 3.500.000 Duitsers en Sudetenduitsers met grof geweld en wrede moordpartijen werden verdreven uit Tsjechië!) heeft iedereen de mond vol. Dat is verdomde hypocriet!”
  Ik kon alleen maar knikken en nam een slok.

  En natuurlijk had Jan Roos ook kunnen weten dat veel Tsjechen ongetwijfeld nog steeds een razende bloedhekel hebben aan de westerse geallieerden die hen in 1938 en 1945 hebben verkocht, verraden en uitgeleverd aan de nazi’s en de communisten alsof het volk daar Jezus Christus was die door Judas Iskariot aan diens vijanden werd verkocht voor 30 zilverlingen!
  Daarom laten de Tsjechen dan ook zeer wijs niet de gameet islam toe die nog vele malen erger is dan de eerder opgenoemde wrede systemen die hen oftewel fel bestreden of anders met hen samenwerkten!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s