Ulfkottes erfenis!

Screenshot_321

(Vertaling: E.J. Bron)

Nu verkrijgbaar: Het laatste boek van de bestsellerauteur

In januari 2017 overleed plotseling de publicist en bestsellerauteur Udo Ulfkotte. Dit blijkt o.a. uit het feit dat hij nog op de dag van zijn dood verbeteringen aanbracht in een manuscript dat hij enkele weken daarvoor had afgesloten. Heel lang probeerde men erachter te komen met welk onderwerp Ulfkotte zich in de laatste maanden van zijn leven bezighield. Nu is zijn laatste boek beschikbaar: “Allemaal op zichzelf staande gevallen. Massamigratie en seksuele delicten” is gisteren verschenen bij uitgeverij Antaios.

PI News (2)

Ulfkotte heeft zich dus het laatst beziggehouden met die slachtoffers, die in het wereldbeeld van de links-liberale burgersamenleving helemaal niet voorkomen: de meisjes en vrouwen, die door asielzoekers en “vluchtelingen” uit cultuur-vreemde samenlevingen seksueel geïntimideerd, verkracht en steeds vaker zelfs gedood worden. Dat zijn er – dat blijkt zonder twijfel uit de statistiek – steeds meer, en ze behoren tot de verzwegen slachtoffers. Volgens de logica van de linksen kan namelijk de “goede vluchteling” helemaal niet crimineler en overvallender zijn dan de gemiddelde Duitse, blanke man.

Om deze reden wordt iedere verkrachting van een Duitse vrouw door een buitenlander verklaard tot een op zichzelf staand geval. De een of andere Duitse man zou namelijk ook altijd de dader hebben kunnen zijn, en bovendien zou er geen verband bestaan tussen de enorme stijging van seksuele delicten en de enorme stijging van “gevluchte” jonge mannen.

Nee, zegt Ulfkotte: toch wel! Nee, het zou gewoon niet net zo goed een Duitse dader hebben kunnen zijn: er bestaat een bewijsbaar verband tussen massamigratie en de toename van seksuele delicten, en daarom zijn deze zaken niet “allemaal op zichzelf staande gevallen”, maar een bewijsbaar toenemende en beschrijfbare vorm van de buitenlander-criminaliteit, waar Duitse meisjes en vrouwen het slachtoffer van worden.

Ulfkotte stond bekend om zijn grondige en nauwkeurige onderzoek. Voor zijn laatste boek heeft hij talrijke Engelse, Franse en Scandinavische media beoordeeld en er tegelijkertijd altijd naar gekeken wat er in de Duitse mainstream media over dezelfde zaak en over dit nieuwe structurele probleem te vinden was. Het resultaat is schokkend: er bestaat een “hiërarchie van slachtoffers”, en als zaken zoals die in Kandel of in Freiburg een keer de openbare berichtgeving domineren, dan is dat eerder een ongelukje en geen dringend noodzakelijk bijdrage ter opheldering.

De omvang van de overvallen is schrikbarend, die Ulfkotte exemplarische aan de hand van twee maanden opsomt. Ulfkottes idee van de culturele onverenigbaarheid: waar een islamitisch vrouwenbeeld, islamitische minachting tegenover de “Europese vrouw” en voor ons nauwelijks voorstelbare seksuele gewoontes samenkomen, zijn honderdduizenden gefrustreerde asielzoekers een tikkende tijdbom. Verzorgster in vluchtelingenonderkomens kunnen daarover meepraten, en de weinige gevluchte vrouwen en meisjes overigens ook.

Waarom we ons daartegen niet verzetten? Deze vraag heeft ongeveer in dezelfde tijd als Ulfkotte de publiciste Ellen Kositza onderzocht. Daarbij komt ze tot een ontnuchterend en uitermate gevaarlijk resultaat: wij durven de feiten niet aan te spreken en te registreren, omdat diegenen die verliefd zijn in de vluchtelingen en de feministische Duitsers ons onmiddellijk zwartmaken als racist en vreemdelingenhater als we de verschillen benoemen.

Het onderzoek van Kositza heet “De op zichzelf staande gevallen” en uitgeverij Antaios heeft Ulfkottes boek “Allemaal op zichzelf staande gevallen” en Kositza´s “Op zichzelf staande gevallen” beide uitgegeven. Het “op zichzelf staande geval” iedere dag accepteren? Geen goed idee…

Bestellen:

Udo Ulfkotte: “Allemaal op zichzelf staande gevallen. Massamigratie en seksuele delicten”, 240 pagina´s, € 19,- Hier bestellen.

Kositza: “op zichzelf staande gevallen”, 160 pagina´s, € 13,- Hier bestellen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Ulfkottes erfenis!

 1. Republikein zegt:

  De Amerikaanse geheime dienst CIA heeft sinds 1975 een hartaanvalswapen. Deze vuurt een pijltje af dat de kleding binnendringt en gif in het slachtoffer injecteert. Slechts enkele ogenblikken later krijgt deze een hartaanval. Het gif verdampt onmiddellijk en kan niet meer worden gedetecteerd in een autopsie.

  Like

 2. jack black zegt:

  Ik heb alle boeken van hem, en het is
  alles ingetreden wat hij geschreven heeft !
  De (P)Islam is onze ondergang !

  RIP Udo Ulfkotte !

  Like

 3. bozeoudeman zegt:

  Waarom we ons daartegen niet verzetten?
  Simpel omdat John de Mol zorgt voor voldoende goedkoop ordinair amusement waar de hele bevolking naar zit te staren en vergeet zijn zoon Johnnie niet, nog zo een geval. En natuurlijk de NPO fascisten die iedere avond gebruiken om hun collaborerende gedachtegoed de Nederlandse huiskamers in te kwakken. Mooi voorbeeld van onderkruiperij is de drol Freriks die in een uitzending van de Stomste Mens “Jezus” uit zijn mond laat vallen om direct “sorry” te zeggen tegen de Marokkaanse kandidaat, die dit wellicht als belediging kan opvatten, of gegriefd kan zijn, met die ongewenste verwijzing naar het christendom. Zo ver zijn onze NPO journalisten en presentatoren al in de stront gezakt, om te zwijgen over reclamemakers, die stinken zo sterk dat je ze in Peking ruikt. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de meute braaf blijkt wachten op de nacht van de kromzwaarden, knuppels, machetes et cetera.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s