#120db protesteert tegen de gevolgen van “ongecontroleerde massa-immigratie”

Screenshot_337

“Freiburg/Menden/München. Wij beschermen jullie niet!”

(Door: Monika Šimić – Vertaling: E.J. Bron)

Het patriottische burgerinitiatief #120db baart met zijn acties steeds opnieuw opzien. Vorig weekend protesteerden de activistes in München.

Die Tagesstimme

Zondag 9 december kwamen er meerdere activistes van “#120db voor de Vredesengel in München bij elkaar om “de aandacht te vestigen op de fouten van de Bondsrepubliek Duitsland en de gevolgen van ongecontroleerde massa-immigratie”. Meerdere activistes droegen maskers, waarop de gezichten van politici zoals Angela Merkel, Martin Schulz of Horst Seehofer te zien waren, en lieten een spandoek zien met het opschrift: “Freiburg, Menden, München – Wij beschermen jullie niet!”.

Actie in München

“Sinds 2015 komt het wekelijks tot seksuele overvallen op vrouwen, verkrachtingen van en zelfs moord op jonge meisjes. Vrouwen worden steeds meer uit de openbare ruimte verdrongen en staan blootgesteld aan een grote massa mannen uit archaïsche en vrouwen-vijandige culturen”, staat er in een verklaring van #120db. Men zou niet “werkeloos” willen toekijken bij deze wantoestanden.

Screenshot_338

Opzienbarende acties

Ook eerdere acties baarden al het nodige opzien. Bijna een jaar geleden bijvoorbeeld stapte een handvol activistes tijdens een manifestatie in Berlijn het podium op en rolden een spandoek uit met het opschrift: “De stem van de vergeten vrouwen – #120db”. Daarop werd de manifestatie korte tijd onderbroken. Bij een actie voor het deelstaatparlement van Schleswig-Holstein in Kiel lieten de activistes van de beweging een spandoek zien met de zin: “Dode meisjes liegen niet”. Voor het spandoek lagen op een wit laken met de kaart van europa drie met kunstbloed besmeurde activistes, die de vermoorde vrouwen moesten symboliseren. De aanleiding voor de toenmalige actie was de moord op de 17-jarige Mireille in Flensburg.

Bron:
www.tagesstimme.com
Door: Monika Šimić

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op #120db protesteert tegen de gevolgen van “ongecontroleerde massa-immigratie”

 1. guusvelraeds zegt:

  Het volk dat uitgewisseld wordt hoeft niet beschermd te worden. Hang je een speklapje over de deurklink van een moskee dan wordt de verzetstrijder ‘s-nachts om 04:00 uur gewekt door een gemaskerd arrestatie peleton. De jihadistische moord eskaders en zogenaamde eenzame wolven die in Europa de islamitische moordpartijen plegen bleken achteraf allemaal bekend te zijn bij de geheimediensten en de politie. Toch was er geen noodzaak ze preventief in bewaring te stellen. Dan kon pas nadat ze een spoor van bloed achter zich gelaten hadden. Groot contrast met rechtse demobstraties die keer op keer (om politieke redenen, niet hardop zeggen) geweigerd worden omdat het weleens uit kon lopen op geweld. Goh wat zijn ze toch bezorgd.

  Geliked door 4 people

  • QENQ5 zegt:

   In Gouda gaf de burgemeester een speech met de beroemde Kaarsjesavond: “Er is meer dat ons verbindt dan dat ons scheidt”. Geen woord over identiteit of onze eigen cultuur. Het is zoo dom allemaal.

   Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Wat men er ook van vindt. Mijn recht gaat vòòr het wetboek van strafrecht. Als men mij te na komt gebruik ik geweld in elke vorm. Daarna zie ik wel wat er gebeurt. Deze opvatting is het resultaat van jarenlange frustratie over misbruik van het rechtssysteem door advocaten die met niets ontziend cynisme de rechtsgang verstoren met als resultaat dat notoire moordenaars vrij buiten lopen. Ook dit alles te wijten aan de walgelijke rechterlijke macht van nederland, die met dit soort advocaten onder 1 deken liggen. Ik minacht de rechtstaat onder het motto: “Uw recht is het mijne niet”. Daarbij gevoegd mijn credo: “de staat is je ergste vijand”.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s