De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen

 

(Door: “Balkanske priče”)

Als er één land klaar is voor de Sharia, dan is het Nederland. Dit land verliest – zonder dat het land het bewust doorheeft – de eigen culturele normen en waarden, en daarvoor in de plaats krijgt het normen en waarden die gelden in de Koran… De beweging Hizb ut-tahrir is zo’n fundamentalistische, radicale antiwesterse, anti-Nederland beweging. Zij verwerpt het Nederlandse maatschappelijk contract. Deze sharia-beweging is in heel veel landen verboden. In Duitsland, maar ook in grote delen van het Midden-Oosten. De organisatie wordt in heel veel landen vervolgd. Niet in Nederland. Aanhangers van deze organisatie zeggen zelf: Het leger denkt dat het gevaar voor Nederland van buitenaf komt, maar het komt van binnenuit. Wie de geschiedenis van de expansie van de Islam bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de Islam, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Salafisten, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Het is mij een raadsel dat 130 van de 150 Tweede Kamerleden dit niet in de gaten hebben evenals 80% van de Nederlandse bevolking.
  Als men de ogen open heeft is toch duidelijk zichtbaar hoe het islamitische tapijt zich letterlijk en figuurlijk over Nederland en de rest van West-Europa uitrolt.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  De islam is als een uitgezaaide kanker, uiteindelijk wordt het je dood. als iedereen blijft toekijken.

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Met dank aan de PvdA fascisten.

  2008

  ’Luister goed jij vuile gek WIJ BLIJVEN HIER hahahahahah VAL DOOD’ staat in een e-mailbericht dat de Rotterdamse PvdA-politica Bouchra Ismaili zondag verstuurde naar een man die zich ’Jos Parbleu’ noemt. De Rotterdamse PvdA-fractievoorzitter Peter van Heemst zegt dat de onbekende man aan honderden raadsleden in het land hatemails heeft gestuurd. „Voor Bouchra was de laatste e-mail die zij van de man kreeg de druppel”, verklaart hij de woedende reactie van Ismaili. „Maar zij had hierop niet moeten reageren.”

  In die laatste e-mail staan echter geen dreigende woorden van Parbleu zelf, maar wel twee citaten die de omstreden islamitische beweging Hizb Ut Tahrir eerder had geplaatst op de eigen website. Die tekst luidde: ’Wij zijn het niet eens met de vrijheid van meningsuiting want wij verwerpen de democratie’ en ’Wat jullie nodig hebben is een zware bomaanslag’. Parbleu zou dit bericht naar meerdere raadsleden hebben verstuurd als waarschuwing voor het islamitische gevaar.

  https://www.trouw.nl/home/woede-mail-brengt-pvda-politica-in-verlegenheid~abd83d46/

  Volledige tirade van de islamitische:

  “Luister goed jij vuile gek WIJ BLIJVEN HIER hahahahahahhahah VAL DOOD . Ik ben een nederlandse moslim en dat zal ik blijven tot mijn dood. Ik heb medelijden met jouw soort jij moet leven met haat, echt triest. Mijn vader en moeder hebben keihard gewerkt om dit land mede op te bouwen en ik heb niks te maken met wat anderen denken of zeggen. Jij bent een zielige duivelaanbidder!!! Je hebt je ziel verkocht!!! Raar wel in de duivel en aanhang geloven en God de almachtige de overheerser van hemelen en aarde ontkennen.Jouw soort zijn de ergste terroristen jullie terroriseren nu al jaren ons leven hier in Nederland. Maar gelukkig zijn jullie dun bezaaid en zijn de meeste Nederlanders ontwikkeld en tolerant. Jullie zijn hier de allochtonen!!!! Met Allah aan mij zijde vrees ik niks en niemand. IK EN MIJN MEDE MOSLIMS LEVEN jouw soort word verteerd door haat. Een advies als ik zo vrij mag zijn bekeer je tot de islam en vind rust in je hart. Haat vreet je op en zorgt ervoor dat je leeg bent in je hart. Je hebt maar beperkt tijd in dit leven ga leven en genieten het is zo voorbij allemaal. Wij leven…………………..jij probeert iets ongedaan te maken het leven en het lot van anderen te beinvloeden. Vrijmetselaar hahahaha jij bent niet vrij je bent een slaaf van de duivel. Je denkt dat je zelf een soort god bent echt zielig ga jezelf na laten kijken! Als je een man bent met BALLEN laat dan weten wie je bent laten we in gesprek gaan. Je kan bij mij altijd terecht voor een gesprek. Ik weet dat je leeg bent van binnen en dat je soms voelt dat je niet bestaat. Je wilt gezien worden en gehoord maar je bent gewoon GEWOON, een grijze muis een miezerig persoontje een van de miljarden die op de aardbol rondlopen. Maar ik hoor je noodkreet Ik hoor je schreeuw naar aandacht. Ik zal altijd tijd voor je maken ondanks het feit dat ik het druk heb met Nederland een mooier schoner en veiliger land te laten worden waar mensen zichzelf kunnen ontwikkellen en in vrijheid en democratie kunnen leven ongeacht kleur afkomst en geloofsovertuiging. Waar zelfs duivelaanbidders van mij een plekje verdienen, want wie ben ik uiteindelijk om te oordelen. Dat laat ik over aan de rechter der rechters ALLAH A RAHMAN OU RAHEEM!!!”

  De PvdA in Charlois reageerde gelaten, en mailt als reactie:

  “Beste mensen,
  Ik zou hier niet teveel aandacht aan geven.
  De reactie van Bouchra is begrijpelijk doch deels ook aanstootgevend en dat zouden we als PvdA niet voor onze rekening moeten willen nemen. Bijvoorbeeld heeft deze Jos Parbleu op de discussiesite mores-mores een reactie gegeven op een stuk van Alain Caruba, een man uit de VS, zoals hij zichzelf voorstelt. Als bijlage bij zijn reactie heeft deze Jos Parbleu een artikel geschreven door een Vrijmetselaar bijgevoegd. Dat artikel is volledig verzonnen en raakt kant noch wal. De strekking is dat de Vrijmetselarij uit zou zijn op de wereldheerschappij. Niets is minder waar, hetgeen ik kan als Vrijmetselaar kan aantonen.

  Bouchra veronderstelt in haar reactie dat Jos Parbleu Vrijmetselaar zou zijn, hetgeen hij zelf niet beweert.
  Maar laten rusten, zo stel ik voor. ”
  https://forum.viva.nl/actueel/marokkaans-raadslid-stuurt-burger-039-hatemail-039/list_messages/14560/5

  Ismaili neemt geen afstand van Hizb-ut-Tahrir

  http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/lr/comments/ismaili_neemt_geen_afstand_van_hizb_ut_tahrir/

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Las ik daar ‘vader en moeder hebben keihard gewerkt, om dit land op te bouwen’? hoezo, bedoelt ze keihard gewerkt,?de MAROKKAANSE gastarbeiders zijn op vrijwillige basis , als. ONGESCHOOLDEN hiernaartoe gekomen, ( werden de moslima’s niet gedwongen THUIS. TE. BLIJVEN!?) door manlief? dus hebben ze. al. zowiezo. HELEMAAL
   NIETS t oegevoegd aan de zogenaamde wederopbouw,………..die in feite door de nu oudere generatie. AL WAS VOLBRACHT! ( 45 tot 48 – urige werkweek, was normaal,, : DE gastarbeiders waren alleen geworven …BIJ. DE. AFBOUW. van de Ned. STEENKOLENMIJNEN!( DOOR. DEN. UYL! …PvdA……bewerkstelligd, vanwege olieleveranties..- afspraken van .OPEC-landen?!. *~*~*~*~*~*~*~

   Like

  • ’Wat jullie nodig hebben is een zware bomaanslag’.
   Nou daar wacht ik geduld als ik heb al heel lang op en dat die moslims mee in de lucht vliegen in duizend stukjes.

   Like

 4. Ruud zegt:

  Geen wonder dat het overgrote deel van de 2e en 1e kamer door het volk worden gezien als onnozele drollen die verblind zijn door het carriere-planning en status. Dat zij het volk dienen te vertegenwoordigen en dienen zijn ze al lang vergeten zo zij er al ooit bij hebben stilgestaan.

  Like

 5. RottenPikwick! zegt:

  Hahahahahahaha.. ’t zal mijn tijd wel duren. Sufkuttenlandje heeft er zelf om gevraagd om ingelijfd te worden! Bijna 50 jaar waarschuwen, heeft NIX uitgehaald! Allah’MeHoelah!

  Like

 6. Tineke zegt:

  Piet-Hein Donner (CDA) had dat balletje jaren geleden al opgegooid.
  Sharia in Nederland moet kunnen,als de meerderheid het er mee eens is.
  Aangezien het referendum is afgeschaft,zullen we nooit meer weten wat de meerderheid wil.
  En zal het gewoon door onze strot geduwd worden,zoals met alles.
  Die sharia gaat er komen is mijn overtuiging.

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Citaat uit The Balkans Chronicles; Volgens het PEW Research Centre zal het aantal moslims in Nederland groeien van 1 miljoen in 2010 (6% van de bevolking) tot 1,6 miljoen in 2050 (9,4% van de bevolking). Dit is een totaal verkeerde voorstelling van zaken. Nu anno 2019 zijn er al 2,5 miljoen moslims in Nederland. Marrakech gaat er voor zorgen dat er in 2050 minstens 10 miljoen moslims in Nederland zullen rondlopen ! Als we dan nog geen Sharia kalifaat hier zullen hebben, dan weet ik het niet meer !

  Like

 8. Dit verdomde sloopkabinet blijft alles ontkennen.

  Like

 9. QENQ5 zegt:

  Gisteren in Gouda tijdens de beroemde Kaarsjesavond: “winterfair”.
  Dat is dus gewoon een KERSTMARKT!!!!!! Geen mens die er iets van zegt of het in de gaten heeft.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s