De “Leipziger Volkszeitung”, de betonblokken en de rechtse leuzen

Screenshot_342

(Vertaling: E.J. Bron)

“Jouwatch” heeft al vaker duidelijk gemaakt dat de overwegende meerderheid van de linkse journalisten in Duitsland zichzelf uitbesteden als propagandahulpjes van de bondskanselier en zodoende het hele gilde door het slijk halen. De “Leipziger Volkszeitung” is er een schoolvoorbeeld van hoe de ooit gevreesde vierde macht in de staat langzaam verrot: onder het trefwoord “rechtse leuzen” komt ze met de volgende kop:

journalistenwatch

Betonblokkades bij de kerstmarkt in Leipzig besmeurd

En tegelijk de eerste zin in deze bijdrage getuigt van een tamelijk kortzichtige denkwijze:

In Leipzig zijn meerdere betonblokkades rondom de stedelijke kerstmarkt met leuzen besmeurd, die de vluchtelingenpolitiek van de Duitse regering bekritiseren.

Daaronder staat een foto, die een betonblok laat zien waarop geschreven staat “Bedankt Merkel”. Dit betonblok dient zogenaamd de bezoekers van de kerstmarkt tegen islamitische terreuraanslagen te beschermen. Hoe zinvol dat is, hebben we zojuist kunnen zien aan de verschrikkelijke gebeurtenis van Straatsburg.

Het eigenlijk idiote eraan is, dat de “Leipziger Volkszeitung” hiermee zelf de islamterreur met de vluchtelingenpolitiek van de bondskanselier in verband brengt. Zo dom moet je eerst maar eens zijn.

Gevreesd moet worden dat de redacteurs waarschijnlijk een keer teveel met hun koppen tegen een van deze blokken geknald zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, belangenverstrengeling, demoniseren, Duitsland, establishment, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op De “Leipziger Volkszeitung”, de betonblokken en de rechtse leuzen

 1. hans-e-pans zegt:

  Het bekende spreekwoord van de ezel en de steen.

  Like

 2. Ha ha nog een honderd keer zo doen.

  Like

 3. Sjun Demartelaere zegt:

  Die blokken lenen zich uitstekend voor bewustmakende leuzen.

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  De Ouders weten meestal van Niets…………!

  Like

 5. wauso zegt:

  De moeder van Chekatt is een islamitische kopvodhoer en de vader heeft een muts van (moordenaar/bevrijder) Che guevarra op. En niemand die het ziet of er iets van zegt. Het is heel gewoon geworden !
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2923757/ouders-chekatt-onze-zoon-was-aanhanger-is

  Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Eigenlijk wel grappig.
  Ongeveer hetzelfde als gebeurd bij Trouw, ze brengen het nieuws en tegelijkertijd moet zogenaamd rechts beschuldigd worden van xenofobie.
  Alleen wat de Leipziger vergeet te vermelden, dat wekelijks het nieuws voor een groot deel bepaald word door hetgeen de import van alle profiteurs teweeg brengt.
  Willen ze niet schrijven over de aanslagen, molesten, aanrandingen en verkrachtingen omdat zo iets nou eenmaal niet politiek correct is of hoe zit dat.
  Wil men bij zulke kladblaadjes toch nog steeds volhouden dat deze zogenaamde verrijking toch iets goeds gebracht heeft.
  Ik zit wacht in ieder geval nog steeds op mijn eerste ontmoeting met een tandspecialist, apotheker, dan wel atoomgeleerde welke uit Afrika of het midden oosten gekomen is om iets voor de economie of het welzijn van onze ouderen wil betekenen.
  De enige betekenis die deze import heeft op Nederland of Europa is de leegroof van het sociale stelsel of de leegroof van de handtas van een ouder vrouwtje.
  Moeilijk voor linkse kladblaadjes om zulke dingen te benoemen natuurlijk want dat komt niet zo goed uit binnen hun gutmenschen ideologie of gedachtengang.

  Geliked door 1 persoon

 7. droevige mof zegt:

  In de DDR was deze diepe en subtiele humor een soms riskant volkssport. Typerend voor een autoritair en repressief systeem. De reactie van de Leipziger Volkszeitung is ook een déja vu.
  Misschien zijn het dezelfde journalisten

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s