Positieve gedachte van een doemdenker

Screenshot_325

Wurgpaal.

(Door: “bozeoudeman”)

De nieuwe lijst met namen van de 200 grootste vijanden van het Nederlandse volk is weer gepubliceerd. Ik zou willen voorstellen om deze lijst goed te bewaren, zodat we allen weten wie we moeten hebben als de Derde Wereldoorlog is gestreden. 

Dit even uitgaande van de positieve gedachte dat ‘goed het kwaad’ heeft overwonnen. In ieder ander geval heeft de lijst geen betekenis meer, dan zijn zij alle 200 door messen van islamieten vlak onder hun kin geschoren, minus wellicht de paar islam-kolonisten op de lijst.

Op zich toch een prettige gedachte. Het idee dat iedereen krijgt wat ie zaait. Hoeven wij ons niet druk te maken over futiliteiten als; ‘hebben we wel voldoende guillotines paraat staan’ of ‘zijn er in Spanje nog voldoende werkloze wurgpalen te vinden’.

Zo houden wij, als volk, toch ook nog iets positiefs over aan die islamitisch bezetters. Zij ruimen de rommel wel op. En laten we wel zijn, daar zijn die jongens, want het zijn bijna allemaal jongens, meisjes mogen voornamelijk enkel thuis in de keuken zitten, erg goed in.

Zie hun laatste daden in het door hen als kalifaat uitgeroepen gebied en vergeet ook Afghanistan, Pakistan, Iran en de thuisbasis van het gevierde huis Saoedi niet. Met andere woorden; toch eindelijk eens een soort positief bericht mijnerzijds. Wel jammer dat het daarom zo kort is.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Positieve gedachte van een doemdenker

 1. Ruud zegt:

  Waar is die gepubliceerd?

  Like

 2. Ijsbeer zegt:

  waar is die lijst te vinden ?

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Ik probeer een antwoord te vinden ….hoe het komt dat die wurgpaal…mij spontaan doen denken aan Rutte ..Merkel …en Macron

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s