Trouw: “Immigratie heeft het moslimgeweld in Europa geïntroduceerd”

Screenshot_334

(Door: Bert Brussen)

“Praktisch alle gevallen van jihadisme in Europa zijn op het conto te schrijven van daders met een migratieachtergrond.”

“Bovendien went de fanatieke godsdienstwaanzin, uit verre woestijnlanden geïmporteerd, op den duur wel. Zei dinsdag tijdens een zitting de jonge Afghaan die twee toeristen in augustus neerstak soms niet ‘het zo weer te doen, als het nodig is’? Zeker, er treedt een soort fatalisme op als de litanie van explosies en geweersalvo’s vaker klinkt. Volgens het linkse Franse dagblad Le Monde zijn sinds de aanslagen van 2001 in de VS niet minder dan 2371 doden en 8883 gewonden gevallen in Europa (Turkije en Rusland inbegrepen) door terroristische aanslagen.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Trouw: “Immigratie heeft het moslimgeweld in Europa geïntroduceerd”

 1. Ze zullen het telkens weer herhalen….is niets tegen opgewassen dan streng grens beleid als ze teminste dicht zijn…!

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Goh?
  En daar zijn ze nu al achter?
  De ‘slimmeriken’.

  https://thereligionofpeace.com

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Dat jihadisme een ernstig bijverschijnsel van tijdelijke verwardheid of een lage bloedsuikerspiegel kan veroorzaken is een medisch raadsel, maar een rechtbank slikt het voor zoete koek…..

  Like

 4. Jean zegt:

  Conclusie: Nu asap die zwijnerij verbieden in ons land en liefst in heel Europa en de waanzïnnigen een week geven om ons grondgebied te verlaten zoniet moeten wij ze verwijderen met alle gevolgen.
  Nerģens willen wij die zwijnerij tegenkomen op onze wegen, in onze huizen en onze gemeenten.

  Geliked door 2 people

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ghooooo, de ‘kwaliteitsmedia’ is er eindelijk ook achter !

  Geliked door 2 people

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Elisah zegt:

  Ondertussen in Rotterdam,
  https://tpo.nl/2018/12/15/maatregelen-tegen-islamitische-universiteit-rotterdam/

  Minister Van Engelshoven wil zo snel mogelijk maatregelen tegen Islamitische Universiteit Rotterdam bekijken
  Uitspraken van rector Ahmed Akgündüz over Gülen leiden tot nieuwe ophef

  In een programma op de Turkse televisie zou rector Ahmed Akgündüz hebben gezegd dat volgens de islam Gülenisten de doodstraf verdienen.

  Als deze commissie vaststelt dat de uitspraken van de rector in strijd zijn met de Nederlandse rechtsstraat kan de minister de erkenning van de onderwijsinstelling daadwerkelijk intrekken.

  Geliked door 2 people

 9. QENQ5 zegt:

  Daar is Trouw snel achter.

  Like

 10. Corné zegt:

  Ephimenco is goud waard! Hij is daar een van de weinigen met een realistische kijk. Trouw is door de hoofdredactie gedegradeerd tot een linkse napraters krant die slijmt met de denkbeelden van Groen Links, de vroegere communisten dus. Weinig christelijks meer aan. Net als Groen Links pamperen ze wel de moslims. Zelden kritiek op de islam. Net als Obama ontwijken ze het woord moslimterrorisme. Het is de vraag hoe lang Ephimenco nog mag blijven. Trouw is ontstaan uit het verzet. Met veel geëxecuteerde slachtoffers. Pijnlijk om te constateren wat er nu van de krant geworden is en hoe naïef ze met het moslimprobleem omgaan.

  Geliked door 3 people

  • leefbarbaar zegt:

   Ephimenco is de allochtoon, die een andere mening mag hebben. Hij is helaas de Omtzigt van (on)Trouw. Hij denkt wel na, schrijft niet alleen policor rommel, maar heeft niet de moed om de krant te verlaten. Maakt dus deel uit van een volkomen fout medium vanwege de centen. Net zoals meneer Omtzigt het hele CDA opkrikt, maar uiteindelijk ook voor het verdrag van Marrekech stemt, omdat Buma dat wil. Ik kan geen enkel respect op brengen voor dit soort figuren.

   Like

 11. Daan Kranenburg zegt:

  Nee meneer Trouw artikelkop is niet juist(wel politiek correct natuurlijk!) moet zijn: “Onze volksvertegenwoordigers en regeringen van de afgelopen 20-40 jaar hebben de deuren voor immigratie wagenwijd voor moslims opengezet en daarmee het moslimgeweld in Europa geïntroduceerd. De duizenden doden en gewonden komen in eerste instantie op het conto van die politici. Zij hebben dat moslim terrorisme al die jaren gedienstig binnen gehaald, gefaciliteerd, aangemoedigd en zelfs gesubsidieerd. Je zou denken dat die onnozele (in mijn ogen criminelen) politici hun les hebben geleerd en hier direct mee zouden stoppen. Niet dus, bewust kiezen ze nu met 2 Marrakesh verdragen dit nog te versnellen, uit te breiden en verder optimaal te faciliteren. De EU durft zelf te stellen dat er nog wel 450 miljoen immigranten bij kunnen in de EU maar geleidelijk want anders heeft het klootjesvolk het door en dan weet je maar nooit. Geen enkele hoernalist van kranten e.a. media durft/wil hier onafhankelijk de waarheid over te schrijven of dit te rapporteren. Klootjesvolk blijft zo ongeïnformeerd en spoort daardoor wel weer naar de zittende elite macht bij de volgende verkiezingen. Sterkte volgenden generaties, ligt niet aan mij dat u niet wakker wilt worden.

  Geliked door 5 people

 12. Scevean zegt:

  35 jaar geleden stond ik voor holland,
  Vechten voor je vaderland, de Russen zouden kunnen komen.
  Nu is alles anders, verraden door binnenuit.
  Ons land verkocht aan Brussel, ons gedachtengoed in twijvel.
  Onze zekerheden weggegeven aan iedereen die wil komen.
  Ons geloof ingeruild voor Islam.
  Gegeizeld door milieu fantasten.
  Ik ben te oud om nog te verhuizen, maar mijn kinderen gelukkiig niet.
  Het enigiste wat ik nog kan doen is mijn huid zo duur mogenlijk verkopen.
  Gek he , mijn land is mijn land niet meer.

  Geliked door 5 people

 13. leefbarbaar zegt:

  (on)Trouw heeft het licht gezien. Trouw heeft mede het moslimgeweld in Europa geïntroduceerd. Want Trouw is een smerige krantje, waar men tot nu toe altijd ontkend heeft dat er een relatie zou bestaan tussen de islam en geweld. En Trouw heeft meneer Fortuyn helpen opruimen en verkettert nog steeds meneer Wilders, want policor.
  Trouw pas serieus nemen als er met koeienletters op de voorpagina staat dat meneer Wilders gelijk heeft en de PVV uw stem verdient. Tot die tijd, geen letter van geloven.

  Geliked door 2 people

 14. Ruud zegt:

  Die daar nog aan twijfelt heeft 20 jaren onder een steen geleefd.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  De vader van de aanslagpleger in Straatsburg[ hijzelf is ook ’n “Fiche S”] bevestigt dat zijn zoon achter de principes van de Islamitische Staat stond.
  Vrijgelaten nadat hij kort na de aanslag in hechtenis was genomen, geeft “Abdelkrim Chekatt” de vader van de aanslagpleger, een interview;
  http://embedftv-a.akamaihd.net/eb62c49c47d6bf813e16b26a6ebc0487

  De moeder zegt diep geschokt te zijn door de handelingen van haar zoon.
  De ouders zijn al enkele jaren gescheiden en zeggen niets met de ideeën van hun zoon van doen te willen hebben en geven de families van de slachtoffers hun condoléances.
  De vader is een “Fiche S” om zijn diepe fundamentalistische religieuze principes.
  France 2

  Like

 16. A.Ruygrok zegt:

  Zoo vindt trouw dit..,nou dat ruikt verdacht veel naar racisme van het zuiverste soort.. deze krant mag wel ff beetje inbinden …met zulk soort beschuldigingen.., want vooral de moslims hebben onze cultuur juist enorm verrijkt met hun diversiteit aan kleur en geur.., vooral de kleur van rood vergoten bloed en de geur van dood en verderf zijn door hen juist op een heel integere wijze geïntegreerd met alle boeiende facetten die dit oplevert…, nee..,zulke racistische koppen had ik van een krant als trouw niet verwacht…,wel ff wat meer respeckt voor onze slachters uit de oriënt…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 17. Elisah zegt:

  https://tpook.nl/2018/12/15/video-annabel-nanninga-plaats-asielzoekers-in-wijken-met-de-meeste-groenlinks-stemmers/

  Like

 18. Elisah zegt:

  Arabische flyer/handleiding….

  Like

 19. Jan zegt:

  Islam is vrede (video)

  Kinderen met rubberen slag afgetuigd tijden koranlessen

  video/1

  Like

 20. Jan zegt:

  Islam is vrede (video)

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s