Graaien . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Graaien, Hypocrisie, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

17 reacties op Graaien . . .

 1. Tineke zegt:

  Nr 19 op de lijst wordt betaalt voor graaien en naaien!

  Geliked door 3 people

 2. boorzalf zegt:

  En dan zijn er mensen die deze criminelen blijven steunen. Een ander woord heb ik er niet voor.

  Geliked door 2 people

 3. Steven zegt:

  Dit is al zooooo oud…

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat kan zo zijn maar het kan niet vaak genoeg verteld worden dus ik zou zeggen deel het zoveel en zo vaak mogelijk want er zijn nog miljoenen die hier niet van doordrongen zijn.
   Elke persoon die wakker is geschud is er één.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Het meest paradoxale vind ik dan nog dat het geen loon wordt genoemd, maar “vergoeding”.
  Misschien ook weer niet want Loon, dat verdienen ze dan weer niet !

  Geliked door 2 people

 5. Sjaak uit Dordt zegt:

  Zo, even uitpri ten en naast de voordeur ophangen. Collectanten met de neus er op drukken.

  Geliked door 3 people

 6. Pingback: Graaien . . .”Goede Doelen” en hun CEO’s | toodlessss

 7. Nemesis zegt:

  GEEN DONATIES !!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  En er zijn erbij die “slechts”een parttime baan hebben, nou ja, baan.

  Like

 9. Jan zegt:

  Kerk in actie werkt samen met de antisemitische Sabeel: https://www.kerkinactie.nl/projecten/ondersteuning-van-lokaal-gemeentewerk
  Een belangrijke stem van de Palestijnse christenen is die van de theoloog Naim Ateek
  https://www.kerkinactie.nl/projecten/ondersteuning-van-lokaal-gemeentewerk
  Sabeel director Naim Ateek has allegedly stated, “If the Jewish people had a right to a homeland it should be in Germany, not Palestine.”
  Ateek has declared that, “The establishment of Israel was a relapse to the most primitive concepts of an exclusive, tribal God.”
  ……
  https://www.ngo-monitor.org/reports/ngos_hosting_sabeel_2017/

  Ateek ondersteunt moordaanslagen en liquidaties van Arabieren tegen Joden en is niet vies van antisemitische uitlatingen zoals uit blijkt uit de volgende artikelen:
  ..
  ….we must work for the liberation of the oppressors [Joden], as well as the liberation of the oppressed [‘Palestijnen’].” This struggle, he insists, follows the path of liberation taught by Jesus, and, in a sneaky effort to create empathy, he insists that “Jesus was a Palestinian”

  https://www.jns.org/opinion/priest-naim-ateeks-theology-of-lies-and-hatred-against-israel/
  en
  https://www.jihadwatch.org/2015/03/feeding-christians-propaganda-against-jews

  Like

  • Thomasson zegt:

   Deze types, Naim Ateek, is een klein zielig viezerikje die nog steeds geloofd – of graag wil geloven – dat nederige kontkussen van de moslims hem en zijn mensen zal helpen tegen de machetes van de moslims of andere ISIS praktijken die onderdeel zijn van de Arabische folklore en cultuur. Heeft deze zielige man niet gezien wat er met de christenen in IS gebieden van Syrie en Irak gebeurde? De verkrachting van kinderen van alle leeftijden door de beesten van Allah? Het rukken van kinderhartjes uit hen lijf omdat de islamitische kannibalen ze lekker vinden? Er waren diverse foto’s op het internet die waarschijnlijk zijn al eraf gehaald. Wij mogen niet weten hoe moslims in werkelijk zijn. Heeft hij niet gezien de smerige troep die zijn islamitisch broertjes in de Geboortekerk in Bethlehem hadden achtergelaten nadat ze in mei 2002 de kerk hadden verlaten. Zij vonden het heel leuk tussen de kerkbankjes te schijten, pissen en zich aftrekken; al waren genoeg WC’s ter plekke. https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_the_Church_of_the_Nativity_in_Bethlehem
   Het leven van Christenen in Gaza en de West Bank is een nachtmerrie. Dat deze man zo graag de realiteit wil vertekenen..Dat is zijn zaak. Maar waarom geven mensen geld aan een dubieuze organisatie als “Kerk in Actie” die duidelijk een hand en steun geeft aan mensen die graag Christenen in het MIdden Oosten en wereldwijd willen verdelgen. Dat is precies wat de moslims willen: daar, maar ook hier! Maar dat neemt “Kerk in Actie” als zoete koek. Als ik deze organisatie moet iets moet vergelijken dan de eerste wat in mijn hoofd komt is de N.S.B. Op de “Bartholomeusnacht van de 21ste eeuw” waarin de moslims zouden Nederland overnemen en vieren hen zege met “Rivers of Blood”, zouden de vrijwilligers van “Kerk in Actie” de vermoeide naar bloedstinkende krijgers van Allah hen verwelkomen met koffie thee en koekjes …De jongens zouden zeker moe zijn van al de slachtpartijen. . .

   Like

   • Thomasson zegt:

    Het jaarsalaris van de directeur van Kerk in Actie is 176.000,– Dat is niet voor de poes. Zover ik weet kerkelijke organisaties zijn niet zo rijk; behalve natuurlijk degenen die gelieerd zijn met het Vaticaan. Gezien de hobby’s van deze toko, kan men afvragen: Ruikt de boel daar niet een beetje naar Qatar?

    Like

 10. Thomasson zegt:

  Sommige stichtingen worden ondersteund door rijke sportlui zoals de familie van wijlen Johan Cruyff of Richard Krajicek. Wat die lui met hen geld doen, is hen zaak- niet de onze!. De rest van de goede doelen worden ondersteund door ONS GELD. Dus als wij zo achterlijk zijn om geld te verkwanselen op directeuren die graag op onze kosten rijk willen worden? Wetend dat deze directeuren met hen stichtingen mooie leugens gebruiken om geld uit onze lege portemonnee te kloppen … en vaak met succes!. DUS ..Als wij voor al deze goede doelen geen stuiver meer geven, is er ook niemand die de riante salarissen betaald. Het geld blijft lekker in onze broekzak zitten en niet in de graaiende handen van goedkope bedriegers.

  Like

 11. Ik zie goedendoelenHamas er niet bij staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s