Nu bewezen: links veroorzaakt drie keer meer antisemitisme dan rechts

Screenshot_384

(Door: Awi Cohen)

Afgelopen maandag werd een rapport gepubliceerd van het Europees Bureau voor Grondrechten waaruit blijkt dat het antisemitisme in Europa enorm is toegenomen, en dat linkse agitators hiervan de hoofdschuldige zijn. Daarom overweegt al 38% van de Europese Joden emigratie.

Zo’n 38% van alle Joden in Europa overweeg te emigreren. In een reactie op Twitter stelde Jan Tervoort, werkzaam als gids in Amsterdam, dat Likoed hiervoor zwaar mede verantwoordelijk is. Hij schreef: “Antisemitisme neemt inderdaad toe helaas, niet in de laatste plaats op de nieuw rechtse flank die Paternotte [van ThePostOnline] en Likoed cultiveren.”

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Europa, Hypocrisie, Jodenhaat, Links fascisme, Linkse Kerk, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nu bewezen: links veroorzaakt drie keer meer antisemitisme dan rechts

 1. Elisah zegt:

  Off topic, klimaat bewerkt door china en rusland….
  https://t.co/s4J0cIlzda

  Like

  • Elisah zegt:

   Iets anders: Zuid Afrika
   https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/doodsbange-blanke-zuid-afrikaan-we-maken-ons-klaar-voor-een-burgeroorlog-volgend-jaar-een-genocide/

   Doodsbange blanke Zuid-Afrikaan: ‘We maken ons klaar voor een burgeroorlog volgend jaar, een genocide!’

   Hoe gaat het er eigenlijk aan toe in Zuid-Afrika? Het land is wat van de radar van de internationale nieuwsmedia gevallen, maar dat betekent niet dat het daar allemaal over rozen gaat. DDS sprak een blanke man die in de buurt van Johannesburg woont. Hij schetst een grim beeld: de blanke gemeenschap is wapens en voedsel aan het hamsteren en houdt er sterk rekening mee dat onder leiding van gewapende ANC-linksbuitens er volgend jaar een burgeroorlog zal plaatsvinden. Wit tegen zwart. “Niemand geeft ene zier om de situatie hier, dus het wordt een genocide aan beide kanten!”

   Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Of het veroorzaakt wordt door Paternotte daar wil ik vanaf zijn maar ondervinding heeft me wel geleerd dat voorheen rechtse islam-kritische sites van de ene op de andere dag extreem antisemitisch kunnen worden op een schaal die ik voorheen niet voor mogelijk hield.
  En het gaat ook vele malen verder dan ik kon vermoeden.
  Adolf H. zou er rooie oortjes van gekregen hebben.

  Like

 3. Bert zegt:

  Logisch dat antisemitisme meestal van links komt. LInks is tegen alles wat met de natiestaat heeft te maken en zionisme en jodendom is sterk gebaseerd op de natiestaat. En dus ook logisch dat links blij is met islam want voor moslims is islam de enige ‘nationaliteit’, dus islam denkt supra-nationalistisch.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Extreem links zijn nazis (socialisten) dus hun jodenhaat is logisch.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  @Bert. Gisteren was een korte interview met Frans Timmermans op de TV. Deze interview was belangrijk omdat Timmerfrans – kennelijk zonder dat hij het zelf had gemerkt – vertelde ons dat de tijd van de natiestaat is voorbij… Wij gaan toch niet naar vroeger. Europa kan uitsluitend blijven bestaan doordat wij samen gaanwerken. M.a.w. de linksen zijn niet enkel van plan Nederland (en andere Europese landen) te islamiseren, maar ook de natiestaat volledig op te heffen en de boel in blokken te hakken op dezelfde wijze waarin de herverdeling van NL gemeenten gebeurt. Van welke deelstaat wordt Nederland een provincie? Van Duitsland?
  Mensen die voor links gaan stemmen, stemmen voor hen eigen ondergang; vooral als het betreft traditionele linkse partijen die zo verrot zijn als een rotte appel in de goot.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Geschreven door Awi Cohen: zou dat verklaren dat er maar 4 reacties zijn?

  Dan schrijf ik maar: verdomme snapt niemand het?! Joden in de EU? Wat is er veranderd sinds de jaren ’30? !

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Wat is er veranderd sinds de jaren ’30? !”

   Je bedoelt de jaren ’30 van onze jaartelling? Dus vanaf de dood van de Jodenjongen Yeshua?
   Geen flikker! Toen was het Jodenhaat. Nu hebben we daar een mooi woord voor: antisemitisme. Klinkt wat intellectueler. Maar is hetzelfde. Al duizenden jaren.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  Links is niet meer dan de aanjager voor discriminatie, racisme en algehele maatschappelijke onvrede met het volledig steunen van elke vorm van waanzin waar de meerderheid last van heeft.

  Like

 8. M. zegt:

  We weten allemaal wie hiervoor verantwoordelijk zijn maar omdat de haat nog wat moet groeien willen ze er meer van het land binnenhalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s