De “objectieve” journalist

Screenshot_408

(Door: “bozeoudeman”)

Weer een ‘knap’ stukje meningsbeïnvloeding ofwel ordinaire propaganda van de Merkel- vereerder en islam-bewonderaar Jenne Jan Holtland (De Volkskrant, foto), als blijkbaar duidelijk reactionair fascist. De ‘journalist’, die vaker zeer beperkt schrijft over de ‘weldaden’ van zijn Merkel, de ‘zegeningen’ van zijn geliefde Obama, schrijft nu over die ‘verschrikkelijke’ Hongaar Orbán en hoe zelfs de man die Orbán heeft getrouwd afstand van hem neemt. 

Duizenden Hongaren gaan dagelijks de straat op om tegen die Orbán te demonstreren, stelt Jenne Jan. Hoeveel tienduizenden demonstranten met regelmaat tegen Jenne Jan zijn zeer geliefde gek Merkel de straat opgaan, heeft de man het niet vaak over en als hij dit al eens moet, vanwege het ophouden van de schijn van onpartijdigheid van zijn krantje, worden die demonstranten door Jenne Jan geminimaliseerd en gecriminaliseerd en de boodschap uiteraard gebagatelliseerd.

Slechts één ding zeg ik tegen Jenne Jan, na in het begin van het lezen van de ‘human interest story’ over de Hongaarse variant op dominee Visser al bijna te zijn gestopt vanwege de ordinaire poging mij als lezer op een valse wijze op te zetten tegen de Hongaren: beste jongen, doe je huiswerk eens een keer, ook in Nederland is op straat slapen bij wet verboden en kan dit met een boete bestraft worden.

Dus waarom de Hongaren en hun leider als onmensen afschilderen als dus nu in Hongarije hetzelfde verbod van kracht wordt dat hier in Nederland al sinds Joost mag weten hoelang geldt? Dat een naar haar naam te oordelen wellicht islamitische ‘dame’ van de Verenigde Nazi´s commentaar op deze wet levert, interesseert mij, net als die eerdere ‘onpartijdige’ rapportage over Hongarije vanuit de club dictatoriale EU technocraten, absoluut niets. Bovendien is dit nogal voor de hand liggend, Hongarije weigert te islamiseren, en daar zijn de islam nazi´s uit New York zeer ontevreden over.

Inhoudelijk stelt het propagandistische artikel, zoals meestal, niets voor en gaat Jenne Jan, na enkel in het begin de wet te hebben aangekaart, hier nergens echt verder op in. Er volgt een loos artikel over een ‘geweldige’ dominee die een omzet van 14 miljoen per jaar draait. Waar ik als lezer nu in geïnteresseerd ben, daar gaat Jenne Jan als ‘echte CNN-journalist’ ook niet op in, namelijk; waar haalt die dominee die centen vandaan? Wie financiert hem? Vriend Soros?

Ook trekt Jenne Jan natuurlijk de lijn niet door naar andere Europese landen, in het bijzonder Nederland, waar, zoals ik al stelde, op straat slapen ook echt bestraft kan worden met een boete. Of wist deze grootse ‘journalist’ dat niet? Beste Jenne Jan, een journalist dient onpartijdig en objectief te zijn, hebben ze je dat niet geleerd in Groningen?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hongarije, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op De “objectieve” journalist

 1. Ruud zegt:

  Dommen en kortzichtigen zijn van alle tijden. Veelal aangeboren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Die Jenne Jan Holtland heeft eieren voor zijn geld gekozen. En dat zal hem geen windeieren leggen. Hij kwam satan tegen. Die duivel deed hem een trucje aan de hand. Jenne Jan ging met de duivel scheep. Hij betoont geen karakter meer. Hij drijft met de stroom mee. Hij heeft de wind in de zeilen. Hij schrijft voor de krant. Hij schrijft over het wel en niet over het wee van de stroom, waarin hij drijft. Vol leugens staat de krant. En dat vindt de lezer interessant. Jenne Jan wordt niet gehinderd door zijn geweten. De duivel heeft hem zijn gevoelens en emoties doen vergeten. Jenne Jan heeft nu een goed betaalde baan. Zo lang hij meedrijft met de stroom, hoeft hij zich geen zorgen te maken. Jenne Jan kan nu de vruchten plukken van zijn keuze voor satan.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het is sedert de veurege aiw zoeken naar journalisten die onpartijdig en objectief durven te zijn, en Groningen is een linksch bolwerk waar de linksche looney maffia in de politiek en de publieke sector alsook in de media een aibals riek verleden en een stevige vinger diep in de kont het’n …..n’duustere toukomst zo liekt t wel.
  Deze religieus-politieke stroming in het hoge noorden is ook de oorzaak dat de economie er stagneerde en kromp, corruptie sijpelt namelijk door in alle lagen van de politiek, binnen enkele jaren verviervoudigde er zelfs het aantal moskeeën. Het staat vast dat de grote noordelijke steden met de sterkste aanwezigheid van corrupte linksche organisaties en die gruweleke ideologie ook tot de armste regio’s van de Pays-Bah behoren, maar zolang men aan het Hollandse staatsinfuus blijft hangen zal het er altijd een achterlijke boel blijven, ongeacht hoezeer ik de Grunnegers in de teeg’naanvoal ook respecteer, die mout’n ofschaaid nemen van t verleden, want die gruweleke groen-linksche stekker mott der oet!
  ( Kin dat ook aan’s? natuurlek! de PVV-Stekker mout der in!)

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   probeer het is in ABN, ik versta geen dialect en zeker geen Gronings(met respect aan de echte Groningers natuurlijk)

   Like

   • Henk Kerkdijk zegt:

    wel eens gehoord van het Neder Saksisch (een officiële taal onlangs ook bekrachtigd door de Nederlandse Staat) Dus doe je huiswerk goed want we hebben niets aan nep nieuws.

    Geliked door 2 people

  • siemx zegt:

   Ik kan het prima lezen hoor.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Laat die Groningers beste Hovawart.
   Ze waren denkelijk nog al arm in het verleden.
   Vandaar die linksche voorkeur….
   Denk ik toch.
   Wakker worden doen ze niet zo vlug, ze leven niet in een dynamische samenleving maar sudderen verder op hun eigen wortels temidden van ’n overwegend rustiek landschap.
   Ik herken het dialect als zijnde ’n wanhopige poging je temidden van het kroeggehuil en -geschreeuw verstaanbaar te maken.
   Niet begrijpend, maar dat doet er niet toe omdat iedereen aan je tafeltje al in een zombiaanse toestand is.

   We zien het als een greep uit ’n wartaal-gesprek.

   Like

 4. ruud 2 zegt:

  Een soort gelijk aan, Tim Hofman, geld verdienen met asiel propaganda

  Geliked door 1 persoon

 5. Saeftinghe zegt:

  Was er ooit niet eens een vluchtelingjochie verdronken aangespoeld op een strand waar de hele journalistiek als een horde aasgieren op afdook om het groot te brengen.

  Vanaf de foto´s leek het wel of het jochie een handje geholpen was met verdrinken, de kleertjes nog veel te netjes om er uit te zien als een tijdje in het water te hebben gedreven.

  Maar ja de pers moet wel wat hebben om aan de lezer te laten zien.

  Geliked door 2 people

  • Thoth zegt:

   Nu heb je weer mensen die met een bus uit Nederland de ‘ vluchtelingen’ wil ophalen. Geïndoctrineerd door hun school en de media. Gutmenschen. Links. Kom maar lekker naar Nederland. Wij betalen voor ze. Inburgering en taallessen, de linkse hebben alvast de antwoorden voor ze.

   Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Jazeker er bestaat nog steeds wetgeving omtrent landloperij maar de vraag is wat zo’n wet waard is als hij niet wordt uitgevoerd ?
  En dat is al vele jaren gaande, veel van de zogenaamde daklozen hebben een psychiatrisch verleden en zouden normaliter in een GGZ instelling thuishoren.
  Helaas de zorg en dus ook de psychiatrische zorg is finaal uitgekleed, personeel in de zorg is tijdens de crisis massaal ontslagen en nu gooit men het erop dat er geen gekwalificeerd personeel beschikbaar is !
  Nee gek is dat als je jarenlang door onderbezetting de benen uit je reedt hebt gelopen en als ‘beloning’ je ontslag kreeg. Die hebben ander werk gezocht en gevonden buiten de zorgsector en die prakkiseren er niet over terug te gaan.

  Like

 7. AAD zegt:

  Je hebt echt helemaal gelijk “bozeoudeman” . Je had het niet beter kunnen verwoorden . Chapeau !! Objectief ? Laat me niet lachen ! Weet je wie objectief is als het op journalistiek aankomt ? Ankie Rechess . Die is pas objectief . Jarenlang vanuit Israel zeer objectief het journalistieke vak bedreven kan ik zeggen . Dat doet ze nog steeds voor de Belgische televisie oa Terzake . Ankie Rechess was ooit getrouwd met Andre Spitzer en die is , helaas , op een wrede wijze vermoord door Palestijnen tijdens de Olympische Spelen van Muncher in 1972 . Dat heeft zij nooit kunnen los laten, gezien haar 44- jarige onvermoeide strijd om een herdenking af te dwingen bij het IOC die uiteindelijk in 2016 voor het eerst gehouden in Rio. Dat lijkt me nou echt de objectiefste journalist om het nieuws te laten verslaan over “Het Conflict” vanuit Israel .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s