Vaticaan biedt de katholieke Asia Bibi geen asiel aan

Screenshot_422

(Vertaling: E.J. Bron)

Staatssecretaris Parolin: het zou gaan om een interne Pakistaanse aangelegenheid, waarvan ik hoop dat deze zo goed mogelijk opgelost kan worden”.

Het Vaticaan biedt de vervolgde Pakistaanse katholieke Asia Bibi en haar familie geen asiel aan. Dat zei kardinaal Pietro Parolin, staatssecretaris van het Vaticaan, tijdens een conferentie over migratiethema´s in Rome. Dat berichtte het Italiaanse katholieke persbureau SIR. Het zou gaan om een “interne Pakistaanse aangelegenheid, waarvan ik hoop dat deze zo goed mogelijk opgelost kan worden”, verklaarde Parolin op vragen van journalisten. Volgens hem zou het Vaticaan zich ook niet diplomatiek voor Asia Bibi inzetten.

Bibi werd er jarenlang door bedreigd om wegens een doodvonnis na zogenaamde “blasfemie” daadwerkelijk geëxecuteerd te worden. Nadat het hoogste gerechtshof van Pakistan het vonnis wegens slechte bewijsvoering had opgeheven, kwam het in het land tot aanzienlijke onlusten. Asia Bibi (die zich op dit moment op een onbekende plaats bevindt), haar familie, haar islamitische advocaat (die om veiligheidsredenen naar Europa is gevlucht), maar ook de rechters die het vonnis ophieven, zijn niet zeker van hun leven.

Bron:
www.kath.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Blasfemie", "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, christenhaat, Christenvervolging, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, nieuw fascisme, Pakistan, Paus Franciscus, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

60 reacties op Vaticaan biedt de katholieke Asia Bibi geen asiel aan

 1. elena zegt:

  wat een monsters he

  Geliked door 2 people

 2. Joseph De Vriendt zegt:

  In Vlaanderen zeggen ze over zo iemand EEN PLATZAK .

  Geliked door 1 persoon

 3. Joseph De Vriendt zegt:

  Christus is mens geworden …deze wereldvreemd .

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Het gegeven antwoord is prul! Minstens zou Rome een bemiddelende rol kunnen vervullen bij het toelaten van deze vrouw in een westers land. Er komen er al zo veel met een heel wat slechtere religie als achtergrond.

  Geliked door 3 people

 5. Wim zegt:

  Asia Bibi is Rooms Katholiek, maar je moet niet denken dat de ‘heilige vader’ zich haar lot aantrekt. Te druk met het pleasen van de moslim vriendjes… Gelukkig kan ze op het overwegend behoudend protestante Urk wel terecht als het aan die Urkers ligt…

  Geliked door 7 people

 6. Willem Sterk zegt:

  Wat fijn toch dat de paus zoveel begrip heeft voor interne aangelegenheden wat betreft de religie van de vrede.

  Geliked door 3 people

 7. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Het Vaticaan… moet zo ongeveer de grootste schurken vereniging ter wereld zijn, na de USA.

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Heeft U dan het boek ” das BROT des SIEGERS” gelezen? Waarin onder meer vermeld staat hoe groot het aandeel van h.vaticaan,is in een Latyns Amerikaans land, en de AMERIKAANSE. investeringen , in derg.landen………( bekijk ook OPUS DEI, de extreme organisatie,binnen de rk.kerk) , die NOGAL ‘vertegenwoordigd ‘ is in die landen

   Like

 8. Elisah zegt:

  Off topic, Spanje
  https://voiceofeurope.com/2018/12/spanish-right-wing-party-breaks-all-time-record-gaining-50-times-more-support/

  Spaanse rechtse partij breekt álle records en krijgt 50x meer support
  Spanish right-wing party breaks all-time record gaining 50 times more support

  Since Spain’s socialist government allowed excessive migration into the country and signed the UN Migration Pact could it be that the people of Spain are signalling disapproval?

  Geliked door 1 persoon

 9. Wachteres zegt:

  Ik begrijp niet dat er nog IEMAND katholiek is.

  Geliked door 4 people

  • Peter zegt:

   Ik ben en blijf katholiek.
   Punt uit.

   Like

   • Harry zegt:

    “ Ik ben en blijf katholiek “ ,
    Zou dat nou niet de oorzaak zijn van de ellende waar we in zitten , Peter ?
    Hardleersheid ………..

    Zo gaan ze gewoon door op de ingeslagen weg , die paapse pedoclub ,
    en alles blijft gaan zoals het nu gaat .
    En dat gaat hartstikke mis !

    Geliked door 2 people

   • reageerbuis zegt:

    Je hoeft niet achter de paus te staan om katholiek te blijven. De Kerk is veel meer dan de paus. Maar toegegeven, deze paus is geen reclame.

    Like

   • kampersrene zegt:

    Och Peter blijf gerust katholiek verdedig uw godsdienst naar het voorbeeld van de heilige vader ….De Paus

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Peter 20 december 2018 om 18:00

    Die vrome paapse kloot met z’n puntmuts doet alles wat de Bijbel verbiedt.
    Lees je Bijbel er maar eens op na:

    – het vergaren van schatten;
    – beelden gebruiken bij de aanbidding;
    – homofilie;
    – pedofilie;
    – afgodenverering;
    – persoonsverheerlijking, enz.

    Dat heeft toch helemaal niets te maken met hoe oprechte christenen zich gedragen?
    Wie wil er nu lid zijn van zo’n vieze, satanische, paapse club?

    Geliked door 1 persoon

  • Roni zegt:

   Waarom niet?
   Hoeveel rechtsen/realisten zijn er niet, die als het puntje op de i gezet kan worden, uit verzet danwel overtuiging, toch zwichten voor de huichelachtige blanke Gutmenschen en hun georganiseerdheid….
   Rotting zit aan alle kanten hoor.

   Like

  • annah zegt:

   volgens de nieuwsberichten keren zich 160 mensen de katholieke kerk de rug toe, waaronder ik, heb me officieel uit laten schrijven …..

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik begrijp niet waarom iemand zich nog, protestant, hervormd, gereformeerd of wat je nog meer heb, noemt.

   Geliked door 1 persoon

 10. Het kan de paus niet schelen als het met haar zo eindigt als gisteren met de deense en noorse meisjes in Marokko: https://twitter.com/MichaelLaudahn/status/1075761978314973184

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Michael Laudahn 20 december 2018 om 16:45

   Heel verschrikkelijk, dat reutelen tijdens die onthoofding, maar wie is er nu zo dwaas om op vakantie te gaan naar een mohammedaans land?
   Dat is toch vragen om ellende?

   Like

  • annah zegt:

   wat gaan die domme meiden daar in het Atlasgebergte zoeken ???? vele zullen in hun vuistje lachen ……

   Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Het is gewoon een vakantieland hoor Marokko.
   Ik ken mensen die er naar toe gegaan zijn en het is een mooi land met de bergdorpjes.
   Ik ken ook een verhaal dat ze in een bus zaten en de reisleider zich voorstelde in westerse kleding en daarna zich ging omkleden en terugkwam in een jurk. En hoe zal ik het uitleggen, daarna arrogant en ontwijkend was als hem wat gevraagd was en de sfeer als grimmig werd omschreven. Als je je nog niet veilig voelt in een bus. Waarom doet deze man dat? Hun en wij. Alleen voor henzelf. Als je vragen stelt aan donkere mensen dan krijg je geen antwoord. Ze kunnen zich niet uitdrukken en niet nadenken. Ik moet de eerste nog tegenkomen die lyrisch schrijft over alles wat wij gebracht hebben. En dan wil ik er duizenden erover horen. Het helpt ook niet dat de geschiedenis vervalst is voor een bepaald doel, waarvan we mogen hopen dat we dat gaan halen denk ik maar. Ja doe het maar. Denken ze echt dat alles uit Arabie komt, en nu uit India. En plotseling maken wij vliegtuigen een paar honderd jaar geleden mee begonnen, nee toch. In de oera linda staat dat er al ijzeren wapens waren 2000bc, terwijl de officiele geschiedenis anders zegt. Ijzer wordt ook nooit gevonden omdat het oxideert en weg is uit het graf. Ze hebben wel eens een schaft gevonden maar dan gaan ze googelen met de tijd van het graf. We hadden een beltower sinds 1600bc. Dus toen wij ijzer uitvonden…. toen konden wij er plots van alles mee.
   De blauwe tegelpoort van Ishtar in Babylonie is door ons europeanen gemaakt de nazaten daarvan. De leiders van het land waren blond in Syrie en ook Egypte. Het blauw is ook terug te vinden in graven in Egypte. Het is gemaakt van gebrande koper en de blauwe kleur op basis van een metaal blijft heel lang goed. Toen is onze geschiedenis vervalst en zeiden ze dat wij barbaren waren die onszelf met wodan een blauwe plantenstof verfden. Ik vraag mij altijd af waarom wij zo naar beneden gehaald moeten worden. De krijgers in west europa tatoeerden of verfden hun huid blauwe stof, met gebrande koper. Ook in moerasmummies duizenden jaren oud hadden deze verfstof.
   Het kan zijn dat wij de kennis weer van een oudere Atlantis beschaving hebben. Maar ook wij kwamen van eilanden uit de atlantische oceaan die nu aan paar honderd meter onder de wateroppervlak zit en wij nu pas kunnen zien. Een oude kaart van 1500 die gekopieerd is van oudere kaarten. Het eiland Fryslant. In noord Amerika zijn grafheuvels en roodharige mummies gevonden, net als de grafheuvel cultuur in west europa. Waar nu alleen nog hunnebedden of dolmens van over zijn. Deze zijn uitgegraven en alles is vernietigd. Want wij hebben geen cultuur. In Dokkum zijn ze vanuit de archeologische afdeling van Groningen een wal gaan afgraven jaar 700+. En kwamen tot de conclusie er is hier niets en ook niet ouder dan dat en voor deze tijd waren hier geen mensen. Hartstikke fout natuurlijk. Het is om ons onder de duim te houden. Wij leefden al op de bodem van de noordzee. En nee er was nooit een icesheet over ons land heen en ook niet over Scandinavie. Hooguit wat gletsjers. Grappig he dat op kaarten deze icesheet net ophoudt boven Stonehenge. Veel noordelijker zijn ook Stonehenges gevonden in Schotland en Scandinavie. Was er namelijk een gletsjer dan waren deze omgeschoven. Waarschijnlijk komt het water van ondergrondse bronnen, diepe zeeen zoals dat beschreven is in de bijbel. Met een profetie dat ooit de zeeen er niet meer zullen zijn. Dat betekent dat het water zich weer terugtrekt.
   Sinds 1000 jaar geleden is de zeespiegel al meters gestegen, daar Hedeby onder water ligt. En dat komt niet van het ijs. De vestiging van Erik de Red in Groenland is zo een 20km afgebouwd van een gletsjer en is er echt niet dichterbij gebouwd 1000 jaar geleden. Het klimaat is dan ook ongeveer hetzelfde. In jaar 800 was zelfs iets warmer toen. Tussen Rusland en Amerika was er dan ook een landbrug toen ze Amerika inliepen en hoefden ze niet over het ijs. De aarde is 12000km doorsnede. De oceaan is 4km diep. Waarom zouden er geen diepere zeeen zijn? Na een catastrofe als de grote vloed 10.000bc met aardbevingen kunnen onderaardse bronnen omhoogkomen of niet meer terugvloeien. In de Stille oceaan zijn onderaardse bronnen en geisers gevonden waarbij water onder de zeebodem naar boven komt. In de bijbel wordt dit genoemd, Waarschijnlijk uit een visioen, ik wil niet zeggen dat ze vroeger ooit die technologie hadden. De lamp is ook ontwikkeld vanuit een visioen. In west Europa leefden vooral roodblondharige mensen net als in Noord Amerika. Beiden hadden grafheuvels. De reuzen waren daar 2.4 of 2.70 meter lang. Waarschijnlijk hebben die de pyramides gebouwd. Plotseling waren die mensen er niet meer. Mexico praat over quetzlcoatl die blondharige baard had en op de kust aankwam. Ik heb de indruk dat de nieuwe bevolking al eerder in Amerika is geweest en hun heeft uitgemoord. Net als ze alle oude grafheuvels hier hebben vernield. Ze noemden het kunst de hunnebedden. De hunnen waren toch een asiatisch volk die hier helemaal niet waren, vreemde benaming.
   Beowulf jaar 400+ ook deze mannen waren heel lang en wilden via de Friese koning Keulen vernietigen en al het zuidelijk volk wat daar ons land kwam innemen. Dat hebben ze al honderden jaren gedaan, villa’s vernietigen en die romeinen wegjagen. Helaas werden ze allen gedood omdat veel van dit zuidelijk volk al bij ons kwam, hoewel dat helemaal niet mocht. De grote lichamen van deze reuzen werden lange tijd tentoongesteld omdat ze zo verbaasd waren over hun grootte, ergens in het oosten van Nederland.
   Wij stammen deels af van deze mensen, daarom zijn wij zo lang. Reuzen werden uit Scandinavie gehaald naar Friesland in de vikingtijd om zolang mogelijk onze paganland vast te houden. Op onze zeer lange mannen werd ook gejaagd en gedood vooral door ene
   Saksische adel die over ons wilde heersen. Een handjeklap de Hollandse saksen of de Duitse saksen wie zal de leiding krijgen. Nee Friesland had helaas zelf geen leiders, heus niet waar, die dan als vazalleiders aangesteld konden worden voor ‘het grote goed’.
   Dit slavisch duitse volk is de pest van de wereld. Ze zitten in Amerika, nu weer rondom Trump, de bolsejewieken en andere benamingen in de tijd in Rusland en in Duitsland. Waarom ze ooit Berlijn gebombardeerde hebben en het Rurhgebied steden is mij een raadsel, want volgens mij is het hun eigen volk. Of beter het agressieve volk dat maar oorlog blijft maken.

   Like

 11. BertG. zegt:

  Die kerel zit godverdomme voeten te wassen van “vluchtelingen”.
  En dan laat ie zo’n vrouwtje aan haar lot over daar in het land der achterlijke.
  Om een slokkie water uit de verkeerde plek, willen ze je daar al dood maken.

  Geliked door 5 people

  • Yvonne zegt:

   Was toch ook Pakistan, 2 mooie jonge meisjes die plasje in de openlucht moesten doen omdat die Stumpertjes geen wc hebben thuis werden door die smeerlappen verkracht en opgehangen aan een boom of was India

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Het kan zelfs nog veel erger: in Eindhoven, waar ik naar bepaalde winkels wou gaan, zag ik wederom de gehandicapte en zeer beruchte predikant Arnol Kox (1952) in de buurt van de opgeheven V & D zitten om daar opnieuw op een zeer irritante wijze allerlei verhalen over Jezus Christus te verkondigen! Meneer lijkt te denken dat hij Johannes de Doper is maar zijn geschreew is helaas zo irritant dat ik dan nog veel liever naar het geschreeuw van Adolf Hitler luister die in 1939 verkondigde dat hij alle Europese joden wou uitroeien wat alleen weinigen serieus namen!
   Blijkbaar lijkt Kox al een keer te zijn gestraft voor zijn “zonden” daar hij in 2011 een been verloor door een woekerende bacterie en in 2013 stierf hij bijna door hartfalen. Anders zou hij eens naar kardinaal Pietro Parolin kunnen afreizen om aan deze te verkondigen van voor een schijnheilige huichelaar deze is en beslist GEEN Barmhartige Samaritaan!

   Like

 12. Thom zegt:

  Het Vaticaan kan iemand uit Pakistan die door de islamitische gekken van de TLP bedreigd wordt geen asiel verlenen. Deze lui van de TLP waren het onder andere die opriepen om Wilders te vermoorden en die het Nederlands ambassadepersoneel en desnoods en eventueel elke Nederlander vermoord hadden wegens de Wilders cartoonwedstrijd. De TLP kan vele tienduizenden demonstranten voor een gewelddadige demonstratie oproepen. Duizenden daarvan zijn bereid te moorden na een oproep van hun leiders. Hoe kan de Zwitserse garde zijnde het leger van het Vaticaan een enkele Pakistaanse vrouw ooit enige bescherming bieden tegen deze duizenden moordenaars. Alleen grote landen als Amerika zou het kunnen.

  Like

  • Peter zegt:

   Thom, je hebt gelijk !
   Alleen grote en machtige landen kunnen haar beschermen.
   Een ministaat zoals Vaticaanstad, Andora , Monaco en Liechtenstein zijn te klein om weerstand te bieden tegen de boze en gevaarlijke baardmannen .

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Thom 20 december 2018 om 16:53

   Die vrome onderkruiper in het Vaticaan zou eens moeten stoppen met het wassen van stinkende mohammedanenpoten!

   Geliked door 2 people

 13. Aegolius cs zegt:

  Doodsbang door voorgaande reacties in “vreugdevol” Pakistan.
  Bid en god zal het Vaticaan redden.

  Like

 14. Yvonne zegt:

  Het Vaticaan laat zich van zijn beste kant zien wel Afrikanen hun ongewassen voeten likken mensen die de Europeanen haten en een christelijke vrouw niet willen helpen
  Ze doen het in hun broek dat ze een aanval van Pakistan kunnen verwachten,opeens is het een interne Pakistaanse aangelegenheid
  De paus heeft tijdje terug zgn vluchtelingen in zijn vliegtuig meegenomen terwijl hij zich niet met politieke aangelegenheden heeft te bemoeien

  Geliked door 1 persoon

 15. Elisah zegt:

  Wat een gênante aanfluiting, om je dood te schamen!
  Geen wonder dat de kerken leeglopen….

  Geliked door 3 people

  • Elisah zegt:

   https://www.breitbart.com/europe/2018/12/21/italian-priest-christ-persecuted-asia-bibi-not-migrant-looking-better-life/

   Italian Priest: Jesus Christ was Like Asia Bibi, Not an Illegal Migrant
   Italiaanse priester: Jezus was als Asia Bibi, niet als een illegale migrant

   Priester Alfredo Morselli heeft terug geslagen naar mensen die Jezus vergelijken met een illegale migrant, volgens hem was Jezus veel meer te vergelijken met de vervolgde Pakistaanse Christen Asia Bibi
   Italian priest Father Alfredo Morselli has hit back against those who compare Jesus Christ to an illegal migrant, saying he was more akin to the persecuted Pakistani Christian Asia Bibi

   Many progressive and left-wing figures, including head of the Roman Catholic church Pope Francis, have compared the events surrounding the birth of Christ to those of illegal migrants entering Europe today.
   But Father Morselli said he rejected the idea, explaining that “Christ was a persecuted person, more like Asia Bibi or Catholics betrayed and sold off to the Chinese government,” Il Giornale reports

   Like

 16. Jean zegt:

  Het is al een schande dat een sekte zich kan profileren als een onafhankelijke staat, ze zijn op zichzelf al een onbetrouwbare bende bemoeiallen, hoogtijd dat klotenstaatje op te doeken en hun vermogen eens langs de fiscus te sturen.
  Jammer dat daar nog geld aan verspild wordt.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   En aandacht aan besteed wordt aan zo’n oude seniele kerel met een sinterklaas pak aan.

   Geliked door 2 people

  • koosv8 zegt:

   De katholieke kerk deugd niet, maar het is in de tegenwoordige tijd geen kwade, op de nodige miskleunen na. Maar goed de ISLAM is toch helemaal niks, alleen maar haat, bloedvergieten, en eerwraak. En als er iets gebeurt waar onschuldige burgers aan flarden worden gereden, of geschoten dan denken heel veel mensen waarom komen ze nu de straat niet op om het af te keuren. Maar ze verdommen het. En dat doen de Katholieken precies het zelfde, ze laten het gebeuren, die andere Paus moest weg, die begon te zeiken over de islam, en terecht. En de Katholieken lopen weg, triest en jammerlijk, eendracht maakt macht, en allemaal een kant op niet!!

   Like

   • Harry zegt:

    Die verdomde corrupte rot-paus , die er nu zit , doet hetzelfde voor z’n club als Pechtold deed voor de zijne .
    De boel naar de donder helpen .
    Waarvoor dank !

    Like

 17. Elisah zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2018/12/20/u-s-teams-up-with-orbans-hungary-to-aid-persecuted-middle-east-christians/

  U.S. Teams Up with Orban’s Hungary to Aid Persecuted Middle East Christians

  Hungary and the United States have partnered in an alliance to assist Christians in the Middle East, helping them “recover from genocide and persecution by the Islamic State”.

  Like

 18. Henk.V zegt:

  Wat kan men nog van een kerk verwachten die wordt bestuurd door een linkse drol die het christendom veracht en flirt met de islam? Het verbaast mij dat de Rooms katholieken deze linkse aanhanger van de Nieuwe Wereld Orde nog dulden.
  De weigering om een geloofsgenote die haar leven niet meer veilig is,onderdak te bieden beschouw ik niet alleen als een laffe verloochening van de beginselen die men zegt aan te hangen, maar ook als een teken van diepe vrees voor bedreigingen uit de islamitische hoek.
  Ik ben niet Rooms katholiek, maar het lijkt mij toe dat de twee voorgangers van Franciscus over meer karakter en ruggengraat beschikten.

  Geliked door 4 people

 19. guusvelraeds zegt:

  Kan zijn dat het Vaticaan met deze keuze pogroms wil voorkomen op de achterblijvende christenen en misschien ook achterblijvende familie van Asia Bibi. Ik denk niet dat het harteloosheid is maar een weloverwogen diplomatieke keuze met vele mits en maren. Het beste is Asia Bibi voorlopig op een geheime plek verborgen te houden en na verloop van tijd met stille trom laten uitreizen naar een neutraal overwegend seculier land. Na een uitreizen van Asia Bibi is het ook niet verstandig om daarna veel tam tam te veroorzaken in de media. Grote stilte in acht nemen en hopen dat de opgklopte toestand na verloop van tijd overwaait.

  Geliked door 1 persoon

 20. droevige mof zegt:

  De katholieke kerk zit in een oneindig pedofilieschandaal. Ze negeren, verdoezelen, liegen en betalen, alles tevergeefs. Ook zal de kontlikkerij bij de moslims ze niet helpen.
  https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/kriminalitaet/fast-700-katholische-geistliche-sollen-in-illinois-kinder-missbraucht-haben-15950943.html

  Geliked door 1 persoon

 21. Thomasson zegt:

  In het Nederlands is er een mooi spreekwoord: “Een vos verliest wel zijn haar, maar niet zijn lelijke streken”. Hoe toepasselijk kan dit spreekwoord zijn op het Vaticaan van deze tijd? Hen gedrag is sinds de Tweede Wereldoorlog niet veranderd. Denk aan het laffe gedrag van Pius XII tegenover de nazi’s. Als beloning voor hen monsterachtige gedrag kregen de top-nazi’s en wat minder top alle hulp om naar Zuid Amerika te vluchten. Denk aan lui zoals Adolf Eichmann, de doodsengel uit Auschwitz, Jozef Mengele en de beul Claus Barbi. Ze kregen allemaal de zegen van het Vatikaan. Na de oorlog kwam het Vatikaan beulen en monsters te kort, die voor een fikse zegen in aanmerking konden komen. Dus, het zegen kregen pedofiele kapelaans, priesters en hoogbekleders die graag kinderen verkrachten en molesteerden. Ze hebben duizenden kinderlevens verwoest, maar niemand van de daders werd gestraft. Toen deze schaduwkant van de katholieke kerk in de publiciteit kwam, werd de kerk in het westen massaal verlaten. Men moet toegeven dat het Vatikaan werd ook door bijzondere mannen geleid. Bijvoorbeeld: Johannes de XXIII, de Poolse paus Johannes Paulus II en de Duitse paus Benedictus XVI (Kardinaal Ratzinger).. Deze laatste werd vervangen door de Argentijnse schooier, Paus Franciscus, die zich als “links” betiteld. Een paus die de islamisatie van Europa met open armen ontvangt. Het verraad tegenover de katholieke, Asia Bibi, is bij mensen van zijn soort bijna vanzelfsprekend. Linksen en liberalen zijn nu eenmaal verraders; zo niet van hen eigen volk dan van hen eigen geloofsgenoten.

  Geliked door 1 persoon

 22. John van antwerpen zegt:

  Deze paus is zelf de anti-Christ, hij heeft geel lef, slijmt met terroristen en kent geen historie.
  Hij was niet gekomen om vrede te brengen maar het zwaart (Matheus), Karel Martel en Sobièski
  hanteerde het wel. Door dit gedrocht worden we overgeleverd aan de vijanden.
  Waren de katholieken nu net zo fanatiek als toen dan waren we nooit overgeleverd aan de islam.
  Wetenschappers verbranden was fout, maar de vijanden van onze leefwijze binnenhalen,
  ermee gaan slijmen en zelfs het er voor op nemen…..
  De meeste christenen en zeker Segers zijn compleet met een verraders cultus bezig.
  En zijn dus tegen zichzelf omdat ze aan vernietiging toegeven.
  Is deze paus trouwens ook op bezoek geweest bij boedhisten in Mayanmar die omkwamen
  bij aanslagen van Royingamoslims ?

  Like

 23. Peter zegt:

  Hij gaat de Islam niet tegen de poten schoppen .

  Like

 24. frayek zegt:

  Een maand of wat geleden dacht ik erover een petitie aan het Vaticaan te beginnen om de katholieke Asia Bibi asiel te geven. Toch maar niet gedaan, want dat ze dat konden doen wisten ze zelf ook wel, en het Vaticaan handelt in de regel niet onder druk van petities. Ik heb me dus niet vergist. Nu kunnen ze in ieder geval niet zeggen dat ze het weigeren omdat ze niet handelen onder druk van petities. Is een intern Pakistaanse zaak –nog nooit zo’n kutsmoes gehoord.

  Like

  • Lot zegt:

   Het vaticaan is toch niet meer dan een ommuurde stad met alleen maar mannen, misschien lukt het hen daarom niet. Dan loopt er een vrouw rond uit voormalig India en wat moet die daar dan doen… Ik denk dat zij er niets mee kunnen en misschien wel teveel op hun status van mannenbolwerk gedrukt worden en dat zij dat niet willen. Beter is om dat te ontkennen en als gewoon te beschouwen zolang dat kan.

   Like

 25. Corné zegt:

  Verbaast iemand zich hier over? Het is het Vaticaan ten voeten uit. En ook representatief voor een groot deel van de landen in Europa. Ze zijn doodsbang voor de islam. Niet geheel ten onrechte natuurlijk. Ze proberen op alle mogelijke manieren niet op de veel te lange tenen van de moslims te trappen. Dan krijg je zo iets. Slapjanussen die geen ballen hebben en hun tanden niet laten zien. Levensgevaarlijk natuurlijk. Einstein zei het al: “De wereld is een gevaarlijke plek om te wonen; niet vanwege de mensen die kwaad willen, maar vanwege de mensen die daar niets tegen doen.”

  Like

 26. Klaas zegt:

  Like

 27. Richard zegt:

  Ook als het een moslima vrouw is dan moet ze worden beschermd .

  Like

 28. Williaan zegt:

  Verbaas je niet, het is de “normale” houding van de Rooms Katholiek door de eeuwen heen.
  Het is een star instituut, en zal nooit zijn nek uitsteken.

  Like

 29. A.Ruygrok zegt:

  Ik herinner mij toch dat deze wanstaltige pauselijke moslim konten likker ( waar max van king willie zo dol op is …) wel de ranzige barmhartigheid had om wat moslim immigranten/refugies mee tenemen na een bezoek aan 1 of ander asiel kamp op een eiland …, walgelijke man…van een walgelijk geloof..heeft nog nooit iets goeds over de wereld gebracht ..in het verleden niet ..nu niet .. en voor de toekomst totaal niet..
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 30. Lars024 zegt:

  # De jezuïeten zijn de inlichtingendienst van de “rooms katholieke” kerk, een militaire organisatie met aan het hoofd Generaal Overste Abascal een Venezolaanse marxist, de zogenaamde zwarte paus (jezuïeten zijn in het zwart gekleed). Franciscus, ook jezuïet, is een Argentijns marxist, treedt naar buiten daarom altijd in het wit (witte paus) en dan hebben we nog de grijze paus, Pepe Orsini, telg uit een van de rijkste en machtigste Italiaanse families (maffia) die alleen bepaalt wie de volgende paus wordt; ze zijn allemaal ook Vrijmetselaar net zoals de rest van de elite van de NWO, dus je zou kunnen zeggen dat die samen de baas zijn in het Vaticaan en de wereld!
  # De bedoeling is dat Europa i.i.g. een groot federaal supranationale marxistische heilstaat wordt: gewoon communisme dus zoals de vroegere USSR!

  # Dit is groter dan wij denken; de analfabete immigranten zijn de nieuwe slaven voor de nieuwe heilstaat vandaar ook dat men het met opleiding, taal en integratie etc. niet zo nauw neemt en iedere domme imbeciele halve gare mag blijven, ja, voor de bühne wordt er een beetje werk van gemaakt anders valt het teveel op maar ze hoeven niet eens meer hun inburgeringscursus zelf te betalen dus daar komt helemaal niets meer van terecht, maar daarom niet getreurd: hoe dommer hoe beter! En alles wat blank en bijdehand is moet verdwijnen!

  Stof tot nadenken (zeker deze dagen) en lijntjes met elkaar verbinden… en steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plaats.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s