De Duitse regering vernietigt de levensbasis van tienduizenden!

Screenshot_440

VW bouwt tot 100.000 arbeidsplaatsen af. Duitse regering vernietigt de levensbasis van tienduizenden!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Uitgerekend voor Kerstmis: VW maakt enorme afbouw van arbeidsplaatsen bekend.

De Duitse politiek vernietigt duizenden banen: uitgerekend korte tijd voor Kerstmis werd nu bekend dat VW binnenkort 7000 arbeidsplaatsen afbouwt. Achtergrond is de nieuwe concernstrategie betreffende E-mobiliteit, die vooral de schuld is van het dieselschandaal en de ideologische voorschriften van de Duitse regering en van de EU.

7000 arbeidsplaatsen in Hannover en Emden – dat is een derde deel van alle werknemers in beide fabrieken. Als reden hiervoor geeft VW de scherpere CO2-grenswaarden voor nieuwe auto´s aan. In de komende 10 jaar zouden er, aldus de leiding van het concern, tot 100.000 arbeidsplaatsen kunnen verdwijnen – dat zou overeenkomen met ongeveer een vierde deel van alle werknemers.

De Duitse politiek vernietigt met haar ideologische waanzin-politiek dus niet alleen de economische standplaats Duitsland, maar berooft ook tienduizenden mensen van hun inkomen. Daarvan is echter niet alleen VW, maar alle autoproducenten de dupe. We kunnen dus wachten op nog meer vreselijke meldingen.

De AfD in het Duitse parlement is de enige politieke kracht waarop de Duitse werknemers kunnen vertrouwen. Wij wijzen het af dat de Duitse hoogstaande technologie ten gunste van producten uit Zuidoost-Azië wordt opgegeven, veroorzaakt door een politiek die zonder welke feitelijke situatie dan ook uitsluitend ideologische beslissingen neemt.

(www.bild.de )

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op De Duitse regering vernietigt de levensbasis van tienduizenden!

 1. Henk Beije zegt:

  Nederland cq Europa is de weg kwijt,men is een weg ingeslagen die niet te handhaven zal zijn.
  Amerika heeft deze weg op tijd verlaten,maar hier zijn we onze maatschappij kapot aan het maken door alle groene gekte’s.
  Hoeveel mensen kunnen een elek auto kopen,ja de elite,maar niet de hardwerkende Henk & Ingrid,en hoe moet hij/zij naar het werk ?
  Ook het energie neutraal maken van zijn huis is niet te doen,en er is voor meer dan 100 jaar nog aardgas,en we kunnen binnen 20 jaar voldoende kerncentrales bouwen,of Thorium centrales.
  Maar met zonnecellen en windmolens heb je geen gegarandeerde energie voorziening,en ik voorspel voor de komende jaren,dat de hoogspanningsleidingen het niet af kunnen,en we vaak kortsluiting zullen hebben,en veel transformator huisje de lucht in zien vliegen.

  Geliked door 3 people

 2. Steven zegt:

  Héél Europa stort straks als een pudding in elkaar en krijgen we hier derde wereld toestanden..

  Je hoort die klimaat-gekkies nooit over China of India klagen waar je dood gaat van de smog… alleen Europa moet de prijs betalen voor vervuiling van anderen..
  Hetzelfde geldt voor die asielwaanzin… alleen Europa is het opneemcontinent…

  Geliked door 2 people

 3. Marlies zegt:

  Moedwillige vernietiging van de Duitse economie. Wat een satanistische haat moet er in die volksverraders zitten.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Ook in Nederland vanaf 2030 geen auto’s met benzine als brandstof in de verkoop. Ikzelf denk dat ruim voor 2030 de klimaat ballon geklapt is. De normale burger die elke ochtend met zijn auto naar het werk gaat zal ervoor zorgen dat met zijn gang naar het stembureau een andere politieke wind gaat waaien.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Dan hebben we altijd nog de stembusfraude…je weet wel, zoals ze dat iedere keer doen om de ‘populisten’ buiten te houden.

   Like

  • Wakkere Willem zegt:

   Beste Guusvelraeds,
   Ik gun het u van harte dat u het bij het rechte eind heeft……
   Mijn mening na 2-3 jaar wakker maken d.m.v. plempen op het toetsenbord, gesprekken op gang brengen tijdens verjaardagen et cetera.

   Nederlanders uiten zich middels heel veel Bla, Bla Bla, maar het stinkt allemaal naar “STRONT”!

   Like

 5. T.troubadour zegt:

  Ik hoop dat de kiezer gaat net als in de tijd van Pim Fortuijn.Maar ik vrees het ergste.Een groot gedeelte is volledig de weg kwijt.Zit de staatspropaganda omroep aante kijken,en laatZixh naar ee slachtbank leiden.Zo’n volk verdient niet beter.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  Duitse vrouw aangehouden door de politie omdat ze vlechtjes heeft en dan zeker ook rechts is….

  Like

 7. droevige mof zegt:

  De geslagen hond blaft. De Amadeu Antonio Stiftung is volledig verkeerd begrepen. Ze willen gewoon dat alle kinderen overal in orde zijn.
  Zoals de laatste Stasi-baas Erich Mielke in zijn toespraak voor de Oost-Duitse Volkskammer zei: “Ich liebe euch, ich liebe euch doch alle.”
  https://www.amadeu-antonio-stiftung.de/aktuelles/2018/klarstellung-es-geht-um-das-kindeswohl-und-nicht-um-blonde-zoepfe/

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  De idioterie van de elektrische auto die goed is voor het milieu….En die elektrische stroom voor al die (mogelijk) miljoenen auto’s ? Die mag niet opgewekt worden door de gasgestookte centrales, kolencentrales, en al helemaal niet met kerncentrales. Deze dienen namelijk allemaal te verdwijnen. Al die miljoenen Gigawatts moeten opgewekt worden door windenergie en zonnepanelen. Zo dat al mogelijk is moeten alle Nederlandse straten, weilanden, natuurgebieden en op zee, volgepropt worden met vele miljoenen windmolens en zonnepanelen. De prijs per Kilowatt zal 10 tot 20 keer zo hoog liggen als nu. Ons land word geregeerd door volslagen krankzinnigen, die hun steun moeten hebben uit Brussel en het miljoenleger aan idiote kiezers. Bovenstaand horrorscenario zal toch eens de werkelijkheid worden, want daar zorgt de stembusfraude wel voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s