Interpol waarschuwt voor tweede terreurgolf van de ISIS-sympathisanten – politiek slaapt

Screenshot_438

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoewel de eenheden van de verschillende milities van ISIS (“Islamitische Staat”) zich terugtrekken, waarschuwt Interpol in een actueel appèl voor ISIS-activiteiten. Er zou een tweede terreurgolf op komst zijn, zei de secretaris-generaal van Interpol, Jürgen Stock, op 19 december in Parijs: “Je zou het ook ISIS 2.0 kunnen noemen”.

ongecensureerd.at

Gevangenissen – broeinesten voor radicale ideologieën

Het gevaar zou uitgaan van veroordeelde terreurondersteuners. Deze daders zouden namelijk meestal slechts tot korte gevangenisstraffen zijn veroordeeld – en weldra weer vrij komen.

Gevangenissen zouden een wezenlijk broeinest voor radicale ideologieën zijn, aldus de secretaris-generaal van Interpol. Onlangs was de dader van Straatsburg, Chérif Chekatt, in de gevangenis opgevallen door zijn toenemende radicalisering. Wanneer ISIS geografisch verslagen zou zijn, zouden deze personen, weer op vrije voeten, of proberen te vertrekken naar andere gebieden zoals Zuidoost-Azië of Afrika, of in Europa blijven om aanslagen te plegen, zei Stock verder.

Medeverantwoordelijkheid van rechtbanken en politiek

Het lijkt er zeer sterk op dat de Europese rechtbanken met hun rechtspraak en de politici met hun welkomstwaanzin blijkbaar deel van het probleem en niet van de oplossing zijn. De mogelijkheid bestaat van de ter beschikking stelling (van de regering) bestaat wanneer er van deze mensen nog gevaar uitgaat voor het algemeen welzijn. Maar ze wordt niet toegepast.

Blijkbaar ontbreekt daartoe de wil bij de rechtbanken en de politiek. Zodoende bedreigen zij de veiligheid van de burgers. Zelfs wanneer de grenzen nu eindelijk zouden worden gesloten, het gevaar is hier al lang, en dan volstaat één persoon.

Bron:
www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Interpol waarschuwt voor tweede terreurgolf van de ISIS-sympathisanten – politiek slaapt

 1. hans-e-pans zegt:

  Laat me slapen, het is tot nog toe toch altijd goed gegaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Het Paard van Troje is al binnen en het wachten is geduldig op meer grote klappen……en die gaan zeker komen.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  De politiek slaapt niet,ze werken hier doelbewust aan mee,aangestuurd door de “satanische” elite.De new world order moet en zal er komen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Wanneer dringt het nu eens tot iedereen door dat ‘de politiek’ juist wíl dat de mohammedaan ons afslacht!
  DE SMEERLAPPEN DIE OVER ONS HEERSEN, ZIJN KLAARWAKKER!
  Zelfs als ze straalbezopen zijn, zoals die vieze, handtastelijke Jan-Kloot Dronker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s