Overal wordt Salvini als Romeins keizer ontvangen, terwijl Macron ondertussen…

Screenshot_454

(Door: Jacques Gillemain – Vertaling: “delamontagne”)

FORMIDABEL: Matteo Salvini die zijn volk beschermt, terwijl Macron het elke dag opnieuw verraadt. Niet alleen weigerde Italië het “Pact van Marakech” te ondertekenen, het land verscherpte ook de voorwaarden van verblijf van migranten die er eigenlijk geen recht op hebben. De politiek van Salvini van “TEGENHOUDEN” betaalt zich al terug. De aankomst van “migranten” in Italië is met 90% gedaald, terwijl die in Spanje explodeert met “vluchtelingen”die de Pyreneeën willen oversteken met Parijs in ’t vooruitzicht.

Dit zorgt er feitelijk voor dat de illegalen Frankrijk als doel hebben gekozen tegen de wil van het Franse volk in. Het volk, dat door Macron totaal wordt geminacht en genegeerd. HET RESULTAAT? Salvini wordt bejubeld waar hij ook komt, overal verwelkomd als een glorieuze generaal die terugkeert van ’t slagveld.

En dat terwijl Macron ondertussen wordt veracht, er wordt gesist en boe geroepen en er zijn zelfs demonstranten die zijn hoofd op ’n piek ronddragen! Hij is de nieuwe Lodewijk XVI die zij weg willen hebben. En ondertussen stuurt hij z’n ondergeschikte om het “Pact van Marrakesh” te tekenen, terwijl hijzelf doorgaat met zijn werk om de Franse identiteit te slopen.

Soeren Kern onthult voor ons de nieuwe besluiten van de Italiaanse regering; een model van moed, sterke wilskracht en effectiviteit. En ondertussen capituleert Macron en verkoopt Frankrijk aan de globalisten van Brussel en de VN.

Het Italiaanse parlement ging voor een nieuwe wet stemmen die de regels/voorwaarden van verblijf van de “migranten” gaat regelen. Die het uitzetten van delinquenten vergemakkelijkt en de Italiaanse nationaliteit van terroristen AFNEEMT! Een wet die met 396 stemmen voor en 99 tegen werd aangenomen.

In Frankrijk daarentegen is er een grote meerderheid die tegen het denaturaliseren van terroristen en Jihadisten is, die naar streken zijn vertrokken waar onze Franse soldaten vechten in Irak en Syrië. Vergelijk dat eens met de Wet “asielimmigratie” van Macron, waarin niets is geregeld en alles verergert.

In Marseille was het een illegale “vluchteling” uit Tunesië, die verschillende keren werd gearresteerd, maar NOOIT werd uitgezet, die 2 jonge meiden van 20 vermoordde. Wat doet die nog in Frankrijk?? In Straatsburg was er die BARBAAR en multi recidivist die al 27 veroordelingen achter zich had. Hij zaaide dood en verderf midden in een kerstmarkt. Wat gaat die opnieuw doen in vrijheid ?

Het is door de laksheid van Justitie en de lafheid van de bestuurders dat onschuldige mensen een forse prijs betalen bij elke aanslag.

WAT ZEGT DE ITALIAANSE WET, ook genaamd het “decreet van Salvini”? Die maakt een einde aan het regime van humanitaire bescherming door het recht op asiel in Italië te beperken. Alleen een ECHTE  vluchteling door oorlog of een politiek vervolgde kan voortaan asiel aanvragen.

De wet verlengt de duur van vastzetting van migranten, die kan duren van 90 tot 189 dagen. Die tijd is nodig om na te gaan wat de nationaliteit is en om de identiteit te verifiëren. De “Salvini-wet” verhoogt het budget voor de uitzettingen, terwijl de wet van Macron die juist heeft verlaagd.

De lijst met strafbare feiten die leiden tot intrekking van de vluchtelingenstatus wordt verlengd: bedreigingen of geweld gebruiken tegen een overheidsfunctionaris of vertegenwoordiger van de openbare orde, fysieke agressie, vrouwelijk genitale verminkingen, diefstal. Bij dergelijke overtredingen volgt onmiddellijk de weigering om asiel te verkrijgen.

De wet voorziet in een uitbreiding van de landen van oorsprong waar geen gevaar dreigt en de inname van het recht op asiel. Verder worden verklaringen die onsamenhangend of vals zijn, de weigering om vingerafdrukken te laten nemen, bedreigingen en verstoringen van de openbare orde, beschouwd als aanleiding gezien tot UITZETTING. Bij dubbele nationaliteiten wordt “denaturaliseren” een mogelijkheid  voor schuldigen aan terrorisme, ook al is de DADER  geboren in Italië…

Wij gaan in het vervolg  vluchtelingen onderdak verlenen die werkelijk voor oorlogen vluchten. MAAR “migranten” DIE OM ECONOMISCHE REDENEN KOMEN, HEBBEN GEEN PLAATS IN ITALIË…

Het is duidelijk dat de pers en de organisaties die van de immigratie leven, schreeuwen dat ’t weer RACISME is. (om het geheugen op te frissen: in de afgelopen 5 jaar zijn er 700.000 “migranten” Italië binnengekomen.) Maar sinds Salvini aan de macht is, is hun aantal geslonken. In de eerste maanden van 2018 zijn er volgens het ministerie slechts 23.000 aangekomen.

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Jacques Guillemain

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Linkse Kerk, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Overal wordt Salvini als Romeins keizer ontvangen, terwijl Macron ondertussen…

  • paulzwueste zegt:

   Japio.
   Witte mannen van 60 jaar en ouder?

   Like

   • Japio zegt:

    En dan vooral “witte mannen” paulzwueste. Het is tegenwoordig rascistisch om “wit” te zijn. En ik heb ook een wit kind op de wereld gezet. En ik heb een witte auto, ik ben een rascist pur sang.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ach die lul….
    Waarom gaan die lui toch niet gewoon terug naar hun bergdorp !!!???

    In plaats van hier de wijze westerling uit hangen die alles veel beter weet, behalve hoe je
    je moet aanpassen aan de westerse cultuur.

    Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Als hij zo graag naar andere muziek luistert dan hetgeen de luisteraars gekozen hebben kan hij toch gewoon de Turkse top 2000 op zetten want naar mijn mening als Turkse Nederlander heeft hij wel een schotel aan zijn gevel hangen.
   Nog even en ook de top 2000 word ook een racistisch event.

   Like

 1. scherpschutter1943 zegt:

  In italie hebben ze Salvini, nu al een held. Hier in nederland hebben wij, een lanverrader en een vijand van het volk. geen wonder dat hij zo goed kan vinden met macron, zelfde sop, enz.

  Like

 2. Marc zegt:

  Volgens mij pleegt Macron verraad, zoals die Franse generaals eerder deze maand al aangaven. Volgens mij staat daar in Frankrijk nog altijd de doodstraf op!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Cijfers s.v.p. tegenover elkaar:
  ” In de eerste maanden van 2018 zijn er volgens het ministerie slechts 23.000 aangekomen. ”
  Hoeveel zijn er in de eerste maanden van 2018 DAADWERKELIJK uitgezet?
  Saldo – of + ???
  Hoe is dat met de andere ‘EU’ – landen? En dan met name in NEDERLAND?
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ik woon in een dorp van pakweg 21.000 inwoners , een van de grootste dorpen van ons land .
   En dat komt er in een PAAR MAANDEN BIJ ???
   Dat kan niet goed blijven gaan !

   Ik vraag me af ; áls de pleuris uitbreekt ,
   wat kunnen en mogen wij autochtonen dan doen ?
   Waarschijnlijk niks , behalve de politie bellen .
   Die kunnen dan vervolgens de ambulance op roepen om een aantal mensen met doorgesneden keel op te halen .
   Ons !

   Geliked door 1 persoon

 4. flyer210b zegt:

  Het wordt tijd dat de Nederlandse regering maatregelen neemt hoe te handelen als het EU kaartenhuis in elkaar dondert. Er zijn vast wel wetten die moeten worden aangepast en zo.
  Ik hoop zo dat ik het nog mag meemaken als die kliek in Brussel zonder werk zit.

  Like

 5. Bert zegt:

  Het verschil is nu eenmaal dat Fransen bereid zijn tot actie en dat Nederlanders altijd getrouw de orders van het Oberkommando opvolgen. Nederlanders snappen kennelijk niet dat wil van het volk belangrijker is dan wil van de politici. Hersenspoeling? Gebrek aan ratio?

  Like

 6. De valbijl is inmiddels geslepen.

  Like

 7. Mary zegt:

  En zeer terecht wordt hij als een held ontvangen!!!! Hij heeft zich precies gehouden aan zijn verkiezingsbelofte en meer maar hij werkt dan ook niet voor de Bilderberg clan zoals Rutte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s