Vermoorde Scandinavische vrouwen: Moeders krijgen onthoofdingsvideo van hun dochters

Screenshot_452

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De verschrikkelijke beelden van de onthoofding van een van de Scandinavische toeristes zouden door de islamitische daders naar de moeder en vrienden van het slachtoffer zijn gestuurd, meldt de Britse krant “MailOnline”.

journalistenwatch

De lijken van de twee uit Denemarken en Noorwegen afkomstige jonge vrouwen werden maandag bij de berg Toubkal in het Marokkaanse Atlasgebergte ontdekt – ze zouden onthoofd zijn.

ISIS-aanhangers hadden zich vol leedvermaak blij gemaakt met de moord op de 24-jarige Deense Louisa Jespersen en haar Noorse vriendin Maren Ueland (28) en de video van de bloedige daad gedeeld op de sociale netwerken.

Het zou “Allah´s wil” zijn, zou een van de islamitische slachters in de video zeggen, die volgens “MailOnline” zelfs aan vrienden van Louisa Vesterager-Jespersen zou zijn gestuurd. Men vermoedt dat de moordenaars in het bezit zijn gekomen van de mobiele telefoon van Louisa Vesterager-Jespersen en zo toegang tot privécontacten van de beide jonge vrouwen hebben gekregen.

Ook de moeder van het Noorse slachtoffer, Irene Ueland, zou op haar Facebook-pagina de beelden van de afslachting van haar dochter hebben gekregen.

Tot nu toe is onduidelijk wie het filmmateriaal in omloop bracht, maar men gaat er van uit dat het om ISIS-aanhangers gaat.

Dat vrienden en familieleden die de gruwelijke beelden toegestuurd kregen, bevestigde ook een correspondente van de “New York Times” – een Europese medewerker van de autoriteiten, die rechtstreeks contact heeft met de rechercheurs, zou dit hebben bevestigd, aldus Rukmini Callimachi op Twitter.

Volgens Marokkaanse autoriteiten zijn er de afgelopen twee dagen negen personen in verband met de moord op de beide jonge toeristes gearresteerd. Daarvoor werden al vier mannen opgepakt – zodoende staan er in totaal 13 mannen onder verdenking.

De gearresteerden waren in het bezit van wapens en verdacht materiaal om bommen mee te maken, verklaarden Marokkaanse rechercheurs.

Gistermorgen zouden de stoffelijke resten van de jonge vrouwen en hun bezittingen met het vliegtuig van Casablanca naar Kopenhagen zijn overgebracht.

De beide vrouwen zouden zijn vermoord uit wraak voor westerse luchtaanvallen op Syrië: “Dat is voor Syrië, hier zijn de koppen voor jullie god”, aldus een van de islamitische moordenaars in de video.

Zowel de Noorse als de Deense politie zijn er bijna zeker van dat de in de sociale media circulerende en door ISIS-aanhangers bejubelde moordvideo authentiek is. Er zou geen reden zijn om aan de echtheid ervan te twijfelen, aldus de Noorse politie. De met de mobiele telefoon opgenomen video zou inmiddels van Facebook en Twitter verwijderd zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marokko, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Scandinavië, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

83 reacties op Vermoorde Scandinavische vrouwen: Moeders krijgen onthoofdingsvideo van hun dochters

 1. Yvonne zegt:

  geef de nabestaanden nog een trap toe, ze hebben al genoeg verdriet,dit zijn geen mensen
  vuil T T T of wel tering tyfus tuig

  Geliked door 5 people

  • Arnold J. Meijer zegt:

   Werkelijk? Wellicht hadden de ouderd zich meer verantwoordelijk moeten opstellen en hun kroost meer over eigenheid moeten leren. Om hierop trots te zijn. Waren ze niet naar dat shithole gegaan dan had hun kop er nog op gezeten. Ach ze hebben nu de video’s nog…. voor wie nog aan deze multiculti twijfelt

   Het volk krijgt wat het verdient…

   Geliked door 2 people

   • J. Vulkanoloog zegt:

    Precies Arnold! Dank! Ik neem het overigens de mensen hier niet kwalijk als ze medeleven tonen, zo is onze cultuur nou eenmaal. Echter, ikzelf wil alleen medeleven tonen aan hen die dat in mijn ogen ook verdienen, en niet van dat linkse gespuis. Ik zie dat volk zelfs niet als volksgenoten omdat ze ‘het volk’ an sich ontkennen..

    Geliked door 3 people

  • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

   Groot gelijk Yvonne, om de nabestaanden nog een trap toe te geven. Zo moesten er meer zijn !

   Like

 2. Woorden en tranen schieten te kort…..en voor elk slachtoffer is een simpel protest of kranslegging te weinigen, voor familie en nabestaande betekent dit levenslange leed en verdriet.

  Geliked door 2 people

 3. Steven zegt:

  En zo wordt langzaam de westerse beschaving opgeruimd zoals de elite dat graag voor ogen heeft.
  Ik snap mensen zo en zo al niet…wie reist er tegenwoordig nog af naar een moslim land.. dat is vragen om problemen…en al helemaal als vrouw zijnde…
  Schijnbaar leren mensen niet zo snel…kijk maar wat ze vandaag de dag allemaal importeren…

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De westerse beschaving wordt niet opgeruimd beste Steven.
   We staan voor ’n bijzonder grote uitdaging voor ’n gevecht op leven en dood, dat wij zullen winnen.

   Geliked door 1 persoon

  • Edgy Veggie zegt:

   Gruwelijk, maar dit soort meisjes hebben een verregaand naïef wereldbeeld. Ze zijn niet alleen slachtoffer van een stel geretardeerde islamitische apen, ze zijn bovenal een product van een linkse opvoeding.Gehersenspoeld door linkse ideologie hebben ze waarschijnlijk gedacht dat alle mensen broeders zijn en dat ze zich overal ter wereld vrijelijk kunnen bewegen zonder dat hun iets kan overkomen. Niet dus.

   Geliked door 1 persoon

   • Arnold J. Meijer zegt:

    Tzijn domme koeien…

    Geliked door 1 persoon

   • Lot zegt:

    Heb je ooit buitenlanders dankbaar respectvol over Nederlanders horen praten, ik niet? Het is alleen maar nemen en pakken alsof wij hier een leeg land hebben zonder dat er al volk woont. Of in rooskleurige woorden hoe geweldig ze ons land en mensen vinden tov de rest van de wereld. En dan wil ik er duizenden horen. Als er wat op papier komt te staan zal het niet zijn wat ik bedoel te horen. De eerste moet nog komen.

    Geliked door 1 persoon

 4. Thoth zegt:

  Ze moeten deze beesten een jaar martelen en daarna kun snikkel en hoofd afsnijden per seconde en daarna opsturen naar de IS. Deze dieren zijn niet normaal meer. Uitroeien, evenals de supporters-clan. Oog om oog, tand om tand.

  Geliked door 3 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  En dan te bedenken dat dit in de toekomst in Nederland gewoon aan de orde van de dag zal zijn. De messen zijn al lang geslepen er wordt gewacht op het sein om te beginnen.

  Geliked door 3 people

 6. Ruud zegt:

  We zijn omringd door het grootst mogelijke islamitische schorem maar onze bestuurders herkennen zich niet in die realiteit. Tot het henzelf treft………………..nog even! Wat een stel onnozele hufters.

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  https://nl.gatestoneinstitute.org/7872/isis-europa

  ISIS in Europa: Hoe diep is de “Grijze Zone”?

  Onder de moslimjongeren in Europa, loopt de steun voor zelfmoordaanslagen op van 22% in Duitsland tot 29% in Spanje, 35% in Engeland en 42% in Frankrijk, volgens een peiling van Pew. In Groot-Brittannië sympathiseert een op de vijf moslims met het kalifaat. Vandaag de dag voegen meer Britse moslims zich bij ISIS dan bij het Britse leger. In Nederland toonde een enquête aan dat 80% van de Nederlandse Turken vinden dat er “niets mis is” met ISIS.

  Ook al moet er naar deze metingen en peilingen enigszins sceptisch gekeken worden, wijzen ze toch naar een diepe en beweeglijke “grijze zone,” die zorgt voor een uitbreiding van de islamitische jihad in Europa en het Midden-Oosten. We hebben het over miljoenen moslims die sympathie, begrip en affiniteit tonen met de ideologie en doelen van ISIS.

  Hoeveel moslims zal dit ISIS-virus kunnen infecteren in deze brede Europese “grijze zone”? Het antwoord hierop is bepalend voor onze toekomst.

  Geliked door 3 people

  • Thoth zegt:

   Ik ben er voor dat de Marokkanen en Turken naar huis gaan. Niet Nederland dus… Vijftig jaar is lang genoeg. Integratie en ‘religie’, ho maar.

   Geliked door 1 persoon

   • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

    Te laat Thoth ! Ze zijn al thuis. In heel progressief Europa. En dat weten en beseffen ze heel goed. Kun je ze ook niet kwalijk nemen.

    Geliked door 1 persoon

 8. Harry zegt:

  De enige oplossing om van dat gajes dat zó allejezus ziek in hun kop is , afdoende afstand te nemen is ze allemaal tot moes te bombarderen .
  Wat ze nu doen is voor hen een vorm van droog oefenen .
  Ze zijn nog niet eens echt begonnen !
  Overvallen , mensen aftuigen , steekpartijen , aanslagen , wie had dat in 1968 kunnen denken ?
  Maar omdat het enigszins gedoseerd gebeurt , denken de goedgelovigen , dat het wel los zal lopen .
  Als de frequentie toeneemt dan zal bij een aantal van hen wel een lichtje opgaan .
  En er zullen er ook zijn , die vinden , dat we het allemaal aan ons zelf te danken hebben .

  Zó gek is de linkse meute .

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Harry.
   Je hebt volkomen gelijk.
   Ze zijn nog niet echt begonnen.
   Maar tegen die tijd moeten we links maar één kans geven, “gaan we er voor of niet.”
   Zo niet, dan definitief afscheid nemen…
   ‘Op ’n andere wijze denken.’
   Al je begrijpt wat ik bedoel…
   En al doende zal het vanzelf duidelijker worden wie de echte vijanden zijn…..
   Zolang zal dat niet duren, en dan heb je ’n vrij schootsveld.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Precies, Harry, had je maar niet zo negatief over hen moeten schrijven.

   Dan vraag je toch om een behandeling met een stomp mesje …

   Geliked door 1 persoon

  • Hendrik zegt:

   En de media melden het meeste niet……………

   Like

 9. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Niet zeuren. Een meerderheid der Nederlanders stemt voor Rutte & co, idem dito wordt Europees voor zelfde Gutmenschen gestemd. Wij willen en aksepteren dit, op demokratische wijze (behalve in België, daar wordt zelfs door de Koning de demokratie met de voeten getreden, onder gejubel van de media). Dus herhaal ik: niet klagen als hier of daar koppen rollen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Je hebt gelijk Rony.
   In Nederland hebben we zelfs ’n Koning die denkt dat hij elke dag het weer kan voorspellen, maar in feite zijn het natuurlijk wel allemaal configuraties die hun tijd gehad hebben, en die door de komende volksopstanden zullen worden opgeblazen.
   Dat is dan weer het goede aan die hele klootzakkerij, want als we het van het volk zouden moeten hebben kan je wachten totdat Sint Juttemus voor de zoveelste keer op aarde terug zal keren….
   Oké, je kan dan ’n rondje van ‘m drinken in “De Leeuw Van Vlaanderen”, maar dan houdt het op.
   Nee, we zullen het dit keer zèlf moeten doen.

   Het komt in orde.

   Like

   • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

    Gelijk krijgen van Paulzwueste… mijn leven heeft terug zin. Maar wat drinken in “De Leeuw van Vlaanderen”… neen, dat zit er voor mij niet in. Mijn moederke heeft mij net iets anders opgevoed. Maar smaken verschillen nietwaar?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Maar Ronny toch.
    Heb je ’n gebiedsverbod gekregen…?
    Ik ga er nu zo langzamerhand aan twijfelen of jij wel ’n Vlaams Belanger bent.

    Like

   • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

    Het verstand komt (soms) met de jaren. Er is dus hoop.

    Like

  • Perfide Albion zegt:

   Prima gezien. Deze nep-democratie verdient het om zo snel als mogelijk omver geworpen te worden.

   Een “koning” zegt U? Volgens hun internationale verdragen moet iedereen vrijelijk benoembaar zijn in alle openbare ambten. Ook dat van staatshoofd. Maar ja. Als het de elite niet uitkomt dan gelden internationale verdragen niet. Die gelden alleen voor het volk.

   Alsof we een spelletje schaak spelen waarbij alleen wij mat gezet kunnen worden. Ik zeg: sodemieter dat hele schaakbord en alle koningen en dames op een brandstapel. Of beter nog. Geef ze de Marrakesch behandeling.

   Geliked door 1 persoon

 10. M. zegt:

  De bestuurders herkennen zich prima in de realiteit dat is ook waarom ze er aan meewerken.
  Om het even welk geloof anderen de dood in zou wensen zou direct verboden worden maar deze niet ook al maakt het ook nog misbruik van vrijheid van geloof met de ideologie.
  Weet u gelijk dat men helemaal niet bezig is met uw veiligheid maar juist met uw onveiligheid.
  En de terreur word niet aangepakt maar misbruikt om het volk weer wat rechten af te nemen onder de leugen dat men zo begaan is met uw veiligheid.

  Geliked door 1 persoon

 11. Japio zegt:

  De links-liberale politieke elites en het daarbij behorende linkse stemvee zijn hoofdverantwoordelijk voor deze slachtpartijen. Nu zijn deze verschrikkingen in het hol van de leeuw zelf gepleegd maar in het westen zijn deze walgelijkheden ook aan de orde van de dag. Ik hoop dat de dag snel komt dat al die landverraders berecht zullen worden.

  Geliked door 2 people

 12. J. Vulkanoloog zegt:

  Het spijt me wel beste mensen, maar heb totaal 0 sympathie voor deze figuren. Ik hoop en denk toch wel zeker dat dit van die gestoorde linkswijven waren. Het is derhalve hun verdiende loon, het scheelt weer twee stemmen… En ook de familie van deze figuren lach ik uit. Hadden ze maar moeten ingrijpen en zeggen dat ze niet naar Marokko hadden mogen gaan… Nee, ik kan hier geen traan om laten en geen greintje sympathie voor op brengen. Eigen schuld, dikke bult. Van die domme dellen die in de multicul geloven en daarom wel naar Marokko op vakantie willen gaan.

  Geliked door 2 people

  • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

   Meer dan waarschijnlijk de nagel op de kop.

   Like

  • Yvonne zegt:

   Oei, felle uitspraak dus omdat ze volgens u links wijven waren is dat een vrijbrief om hun hoofden af te snijden,wacht maar tot ze op onze deuren bonken en dan zou het ook onze eigen schuld zijn?

   Like

   • Asgard zegt:

    Ja idd Yvonne, als je de waarheid maar niet wilt inzien van je eigen lompe denkwijze dat het allemaal wel mee valt, ook nog een keer een land bezoekt waarvan je weet dat je kop eraf kan gaan, daar heb ik geen medelijden mee, en al helemaal niet als ze links zijn!

    Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Ik kan heel ver meelopen met de gedachten die je uit. Inderdaad wat zoeken deze jonge vrouwen alleen in een islamitisch land. Had ook elk ander islamitisch land kunnen zijn waar ze verkracht en onthoofd werden. Dat verkrachten wordt niets over gerept in de media. Maar je mag er gerust vanuit gaan dat dit voorafgaand aan het onthoofden is gebeurd. De hele meute heeft zich aan de jonge vrouwen vergrepen dat is een zeker feit. Om op deze manier er achter te komen dat je in je hele jonge levens voorgelogen bent over de essentie van de islamitische ideologie is wel hard maar misschien is het nodig voor de grote massa om eindelijk te beseffen dat moslims opgevoed worden in een sfeer van haat tegen alles dat niet islamitisch is en hun barbaarse daden uit islamitisch standpunt een legitieme basis krijgen.

   Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Guus, 100% gelijk in!

    Like

   • Harry zegt:

    Het zou zó maar eens kunnen , dat het eerste deel van de “behandeling” door die moslims een van de redenen is geweest van die dames om die kant uit te reizen , Guus .

    Zo waren er hier in mijn omgeving ook drie gescheiden dames , waar kennelijk niemand nog perspectief in zag , die samen naar een Afrikaans land op vakantie gingen , met als doel sex . ( Begreep ik van een vierde vriendin die niét mee ging ) .
    Ben even kwijt wélk land het precies was . Midden Afrika , in ieder geval .
    De grote zwarte negers stonden onder aan de vliegtuigtrap al te wachten op hun business ! Multiple black choice .
    De dames moesten wel alles voor ze betalen , nieuwe kleding , de kapper , eten en wie weet wat nog meer .

    Nu konden ze er thuisgekomen “weer even tegen” was het verhaal .
    Dit kwam er wel uit na twee flessen wijn in hun stam(grand)café .
    Toen ik dat verhaal van ze hoorde , vroeg ik of ze niet bang voor aids waren ?
    Twee schudden er “nee” en de derde haalde haar schouders op .
    Maar ze hadden het alledrie prima naar hun zin gehad !

    En één ervan was met een vriend van me getrouwd geweest , die betaalde die reis van haar alimentatie .
    De zoveelste blanke , die een neger gesponsord heeft .

    Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Daar ben ik het niet mee eens, het waren hoogstwaarschijnlijk gewoon wereldvreemde zwevers, die zich hebben laten indoctrineren door multiculti leugens…

   Like

   • Harry zegt:

    Je moet toch wel héél erg onnozel wezen in deze tijd van zóveel informatica dat je , als je ergens heengaat , ver weg , dat je je dan niet verdiept in de mogelijke problemen en gevaren van een land .
    Wie heeft er nou niet gehoord van de mentaliteit van die islamieten en Afrikanen ?
    En Marokkanen zijn dat allebei .
    Dubbel gehandicapt , dus .

    Maar velen zijn geestelijk bewusteloos .
    Zelfs na veelvuldige waarschuwingen .

    Nog even een klein voorbeeldje van vrouwelijke onnozelheid , vanmiddag .
    Was even bij de Makro om nog wat speciaal voer te kopen .
    Stervensdruk , de hele gangpaden vol met winkelwagentjes .
    Dat zou nog gaan , als iedereen een beetje op zou letten , af en toe aan de kant gaan of zo .
    Maar nee hoor , er zijn er die net zo goed blind zouden kunnen zijn , want ze kijken totaal niet !
    Kwam er een heftruck door het pad , die zich zeer voorzichtig tussen de winkelwagens door probeerde te manoeuvreren .
    Had ie op een gegeven moment de kans om door te rijden , zet er een of ander stom wijf haar kar precies in die open ruimte ! In no-time zat alles verstopt .
    Haar man zei nog : “ja , zo kan er niémand meer door” , ze bleef met diezelfde onnozele blik gewoon stilstaan .
    En iedereen maar braaf blijven wachten tot ik het zó zat was , dat ik zei : ga nou GVD vóór of achteruit , dan kan die heftruck passeren !
    Ze bleef met haar bek open gewoon stil staan !
    Een blank Nederlands wijf !

    Je houdt toch je hart vast voor de toekomst !

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:


    Propagandafilmpje dat een van de slachtoffers op sociale media had gepost…..tégen xenofobie en islamofobie…..tsja, wat heeft ze ervoor gekregen???

    Like

   • Elisah zegt:

    Klopt Harry, zulk soort mensen zijn alleen intens met zichzelf bezig en geven niks om hun omgeving.

    Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Wordt het niet tijd deze ratten gewoon uit te roeien met de bestaande militaire middelen?
  Tenslotte gaat het niet om beschaving (…) maar een geloofsconflict.

  Evenwel ontkent door onze beschaving.

  Like

 14. Thoth zegt:

  Btw, ik heb de video gezien. Een van die Scandinavische meisje wordt van achteren aangevallen en voor een deel de keel doorgesneden. Daarna wordt het meisje omgekeerd, schreeuwt het in wanhoop uit… maar de aanvaller gaat gewoon lekker door en snijdt het hoofd ervanaf en legt het naar het levenloze lichaam.

  Een afschuwelijke en gruwelijke wreedheid.

  Like

 15. Asgard zegt:

  Ja domme meiden ook domme ouders, ze hadden het kunnen weten, nu huillie huillie doen, sowieso niet slim. Heel erg voor de ouders en nabestaanden, hopelijk zetten de nabestaanden hun strijd voort in hun eigen land tegen de komst van de mossels.

  Geliked door 3 people

  • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

   Zo zie ik dat ook !

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Je hebt als ouder voledig gefaald als je een dochter geheel alleen op vakantie laat gaan in een islamitisch hellegat. Maar het is al eerder gezegd dit soort ouders zijn waarschijnlijk progressief tot in de botten en hebben geleerd de wereld te zien vanuit hun eigen normen en beseffen niet dat grote delen van de wereld compleet andere normen kan hebben.

   Geliked door 2 people

   • Asgard zegt:

    Ben ik niet mee eens Guus,…als ouder doe je er alles aan om je kind het gevaar te laten inzien voor alles wat een gevaar kan zijn, echter het kind kan ook alles in de wind slaan tegen de tijd van de puberteit en denken ik bepaal het allemaal zelf wel, ook kinderen kunnen zeer tegendraads en super eigenwijs zijn!

    Geliked door 1 persoon

 16. jannes zegt:

  Tja, wat moet je hier van vinden. Bruine lullen safari die fout afloopt. Laten we het darwinisme noemen. Welk dom blond wijf gaat zonder man kamperen in een islamitisch land. Zijn westerse vrouwen echt zo zwakzinnig?

  Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Ja Jannes, velen zijn dat zeker, genoeg westerse vrouwen met kinderwagens met multiculti shit erin, en dat is nog het ergste, ze verraden hun eigen eigen ouders en schijten op de Nederlandse cultuur zonder er over na te denken.

   Geliked door 1 persoon

   • jannes zegt:

    Volslagen geschift, ik zie de vrouwen uit west europa dan ook niet meer als een echte optie. De toekomst van bruine kerels is belangrijker dan de toekomst van hun eigen vlees en bloed. En maar respect willen en gelijk willen zijn. Dat we ze uberhaupt nog aan het woord laten. Ze vinden vrouwenrechten alleen belangrijk als ze de blanke man ermee kunnen vertrappen. Deze dwazen snappen niet hoe goed ze het hebben en gehad hebben. Dit is hoe ze de nederlandse man bedanken voor hun vrijheden en veiligheid.
    Op mijn bescherming hoeven ze niet te rekenen, jij wilt een tweederangs burger zijn? Prima. Ik zoek me vrouwen wel ergens anders.

    Geliked door 2 people

 17. Thoth zegt:

  Hier zie je de daders. Kijk eens naar die koppen en werktuigen die ze gebruikt hebben. Het onderste mes werd gebruikt in de video wat ik zo juist heb verteld.

  Van deze beesten moeten ze amoebe (c.q. ‘hersens’) er vanaf snijden, nadat ze eerst gemarteld zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Alex Delarge zegt:

   Inteeltmuᛋᛋlims.

   Like

  • Lot zegt:

   Deze mannen vinden dat vrouwen thuis moeten zitten en daar hun huis en kinderen moeten verzorgen. Ze begrijpen na alles in deze wereld niet, dat wij in Europa hard gewerkt hebben en zij zo aan hun spullen komen. Alleen hadden ze dat nooit kunnen maken. Ook in de toekomst kunnen ze dat niet. Die messen zijn van staal in Europa gemaakt, die kleding is door onze machines gemaakt.
   Kijk ze eens dom uit de ogen kijken. Nadenken en een overzicht krijgen van de verhoudingen in de wereld gaat er niet in hun hoofden om. Het zijn apen, die kunnen ook niet nadenken.

   Geliked door 1 persoon

  • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

   Bedankt voor de informatieve foto’s die ons door onze gemuilbande media onthouden worden.

   Geliked door 1 persoon

 18. Thom zegt:

  Bijna iedere criminele gek kan deze video gestuurd hebben. Dat hoeft niet eens een moslim te zijn, maar een halve garen met sadistische neigingen kan het ok gedaan hebben.

  Het filmpje downloaden doe je hier:

  http://barenakedislam.com/2018/12/20/morocco-graphic-video-has-emerged-of-one-of-the-two-scandinavian-female-tourists-being-beheaded-by-muslims-at-popular-tourist-hiking-trail/

  Daarna ga je naar de Facebook profielen van die twee vermoorde vrouwen en met wat GeGoogle weet je ongeveer waar je moet zijn.

  Like

 19. droevige mof zegt:

  Trouwens … de vader van de terrorist van Straatsburg kreeg maandelijks € 5400, – uitkering. Eigenlijk te weinig, als je twee vrouwen en twaalf kinderen hebt.
  Dan kan het niemand verbazen….
  https://ns2017.wordpress.com/2018/12/22/5400-euros-dallocations-mensuelles-pour-le-pere-du-tueur-de-strasbourg/

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Jammer! Hadden we toch maar gegeven. 10.000 Euro per maand zou dat genoeg zijn geweest?

   Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Precies,droevige mof, wij zorgen gewoon niet voldoende voor hen,

   Als u nu de helft van uw salaris geeft en ik de heft van mijn pensioen en als alle goedwillenden dat doen … misschien komt alles dan nog goed.

   Ahoewel .. ik ben bang dat op deze site niet veel van die goedwillenden zitten

   Die gebruiken hun papieren geld dan liever als toiletpapier.

   Begrijpelijk dat het geduld van die moslims bijna op is.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Zat er een vreemd drankje in je kerstpakket , Wachteres ?

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    O, heb je mij ook een gestuurd? Die Is nog niet aangekomen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Wachteres 23 december 2018 om 10:42

    Als je wat aardiger voor Harry was geweest, had hij je vast ook wel een grote doos gestuurd. 😛

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ik ben altijd aardig voor Harry, Tistochwat, alleen begrijpt hij mij niet goed.

    En als hij al begint met ‘iets vreemds erin’ dan moet ik ook nog gaan controleren.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Kijk Wachteres ,
    Nou zie je het verschil .
    De ene is altijd lief , beleefd en aardig tegen mij .
    Sommige anderen zijn altijd kattig , pinnig of nóg erger tegen ondergetekende .
    Dat zou nog tot dáár aan toe zijn als die kat foutloos Nederlands zou typen , wat je lieve counterpart t.w. TTW, wél kan .
    Ik bedoel maar , als je je halve leven in het onderwijs hebt gezeten , en er zitten soms zeven verkeerde letters in één zin , wat heb je dan van dat onderwijs opgestoken ?
    En wat heb je dan afgeleverd aan studenten ?
    Vraag anders of Henk je huiswerk wil corrigeren , die kan het wél , foutloos schrijven .

    En dan : “ ik ben altijd aardig voor Harry” ,
    misschien heb ik wat gemist , het is mij nooit opgevallen, i.t.t.TTW .
    “Alleen begrijpt hij mij niet goed” …………. ,
    aan wie zou dat nou liggen ?
    Aan degene die onduidelijke signalen uitzendt , mogelijk ?
    Of je bedoelt te zeggen dat ik stom ben ?
    Ook niet aardig !
    En als je dan eigenlijk indirect zit te bedelen om een kerstpakket en je wilt de inhoud dan ook nog controleren op rare stofjes , dan moet je toch wel een vrouw zijn om niet te snappen dat je je eigen kansen minimaliseert !

    En dat allemaal vanwege slechts één chromosoom verschil !

    Nog goede voornemens gemaakt voor het volgende jaar ?

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Harry 23 december 2018 om 16:37

    Dat zou nog tot dáár aan toe zijn als die kat foutloos Nederlands zou typen , wat je lieve counterpart t.w. TTW, wél kan .

    Dat komt door het toetsenbord van Wachteres, Harry.
    Echt waar.

    Vroeger vergreep ik me ook weleens aan de verkeerde toetsen, maar dat kwam dan omdat ik een paar glazen Irish Coffee ophad. 😛

    Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Wat ik niet begrijp aan Duitsland, is dat ze wel geld geven aan volwassenen als die het nodig hebben. Je moet tenslotte kunnen leven en eten. Maar dat ze geen geld geven aan ouderen. De Duitse overheid weet toch dat 500 euro in de maand te weinig is, daar kun je hooguit de huur van betalen. Ik begrijp daar echt niets van. Is dat niet leeftijdsdiscriminatie. In een land moet iedereen een minimale basis krijgen om van te kunnen leven.
   Als dit niet het uitgangspunt is: waarom dan wel geld geven aan buitenlanders en niet aan de eigen Duitsers.

   Like

   • droevige mof zegt:

    Voor de vaste lasten zijn er 410, – €, de huur wordt apart betaald. Natuurlijk wordt het pensioen geteld.
    Maar veel oude mensen schamen zich om uitkering aan te vragen. Ze lijden honger of zamelen flessen met statiegeld in. Sommigen jatten voedsel, maar doen stomme dingen en worden betrapt. In tegenstelling tot de migranten, worden ze gestraft.
    En waarom is dat zo in Duitsland? Waarom laten we dit toe? Ik woon hier en sta mezelf een simpel antwoord toe: omdat de middengeneratie meestal egocentrisch en harteloos is. Ze verwaarlozen hun kinderen en laten de ouders honger ljden. De 15% AfD-stemmers zijn ook geen troost.

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   DE CFCM [ de overkoepelende organisatie van Franse moslims ], eist dat Cheriff Chekatt op een moslim-begraafplaats zal worden begraven.
   Ik geloof dat TERRROISME niets heeft te maken met de Islam …
   * *
   Volgens het laatste nieuws willen de ouders van de moordenaar in Straatsburg dat hun zoon zal worden begraven in ALGERIJE..
   Heel Logisch; De bescheiden gehechtheid van geëmigreerde musulmannen aan Frankrijk, lijkt toch niet zo heel [h]echt te zijn/.

   De kwestie van het begraven van de terrolrist heeft tot debat geleid.
   Aan de ene kant heeft de Burgemeester, Roland Ries, van Straatsburg zijn “reserves” geuit om de moordenaar in zijn stad te begraven.
   Aan de andere wil de familie van hem dat hij in Algerije wordt begraven
   En de Franse Vereniging van Moslims ( CFCM ) wil dat hij zo snel mogelijk in een ongemarkeerd graf op een MOSLIMBEGRAAFPLAATS wordt gedu../begraven.
   Dat wil althans de hoogste baas van de CFCM,
   Abdallah Zekri.

   MAAR NU BEN IK TOCH HELEMAAL IN VERWARRING.
   Ik heb altijd begrepen dat de Europese bestuurders altijd maar blijven herhalen, en bij elke aanslag opnieuw, dat TERRORISTEN geen Moslims zijn.
   En niets van doen hebben met de islam !
   Terrorisme en extremisme hebben niets te maken met de islam.

   Waar bemoeit die CFCM zich dan mee ?

   Als deze terrorist niets te maken heeft met Islam, waarom zo’n drukte maken over Chekatt begrafenis op een Moslim-begraafplaats ? ? tussen andere moslims ?

   Waarom moet hij ook worden begraven volgens de riten van de Sharia als hij niets van doen heeft met de islam ?

   Zou men liegen ? Is dat mogelijk ? Waarom ? Met welk doel ?
   Vragen, vragen………..VRAGEN..
   bron;
   Piotr Stammers pour Dreuz.info.

   Like

 20. Stef zegt:

  20 atoombommen op dat kutland marokko en alle hier rondlopende schoften tot varkensvoer degraderen. Ik ben zo kwaad.

  Like

  • Hendrik zegt:

   De hele islamiitsche wereld bombarderen en wel zo hevig dat de hele islamitische wereld een krater wordt en die kan je dan vol laten lopen met het water wat de zeespiegel doet stijgen. Twee problemen in een klap opgelost.

   Geliked door 1 persoon

 21. der Kerschtmann zegt:

  Ik las nog een geweldige oneliner op GS:

  Marokko is een veilig land

  Voor Marokanen

  Like

  • Elisah zegt:

   Niet dus, er zijn ook Nederlandse marokkanen die bang zijn in dat land. Ik hoorde van iemand die daar een huis heeft, dat hij zijn oude dag niet in marokko wilde doorbrengen, uit angst om overvallen te worden en daar dan verloren op straat te liggen.

   Like

 22. Scarlatti Bombatti zegt:

  Volgens mij = het gewoon de SCHULD vd OVERHEDEN die met OPZET de media INSTRUCTIES geven, de WAARHEID NIET te schrijven.
  En dat gebeurt al ruim 50 jaar.

  Op school zijn er de linxe indoctrinaties, van #deWereldisVanIedereen…
  De geschiedenisboeken zijn inmiddels gestript vd historische feiten.

  Vandaar die #tochtjes nog steeds nr =lemlanden.

  Ik vind dat de overheden #OORLOGSMISDADIGERS zijn, hun #BeschermingsTAAK tov ONS,het BELASTINGBETALENDE volk,voeren zij NIET uit!
  Al jaren stel ik voor om Burger Arrest uit te voeren zoals in Amerika…

  https://gellerreport.com/2018/12/female-tourists-beheaded-2.html/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s