Aan alle moslims: Deense inburgering alleen nog maar met “haram” handdruk

Screenshot_473

(Vertaling: E.J. Bron)

Wie ingeburgerd wil worden in Denemarken, moet dit geschenk van het opnemende land met een handdruk bezegelen. De nieuwe wet richt zich op niet mis te verstane wijze tot moslims en wordt uiteraard bekritiseerd door de fractie van de goedmenschen.

journalistenwatch

Het Deense parlement nam donderdag een wet aan, die in het vervolg van de handdruk een vast onderdeel van de inburgeringsceremonie moet maken, die op 1 januari 2019 in werking treedt. Tot nu toe gold: om Deens staatsburger te worden, moet een immigrant minstens negen jaar legaal in het land hebben gewoond, hij moet slagen voor een taaltest, hij mag geen zware misdaden hebben gepleegd, hij moet financieel onafhankelijk zijn en slagen voor een examen over de Deense politiek, geschiedenis en samenleving. Als hij in aanmerking wil komen voor sociale uitkeringen, moet hij de aanvraag persoonlijk in het Deens indienen. Daar komt nu nog de handdruk bij.

Door deze maatregel moet de wil tot integratie van de aanvrager onderzocht worden en is heel expliciet gericht tot moslims die willen inburgeren. De ware gelovigen weigeren namelijk op grond van hun ideologie het andere geslacht aan te raken.

In het wetsvoorstel staat dat de handdruk een uitdrukking is van de Deense cultuurnorm. “De aanvrager brengt d.m.v. deze symbolische daad het speciale respect voor de Deense samenleving tot uitdrukking, die volgens opvatting van de Deense regering met de verstrekking van het Deense staatsburgerschap gepaard zou moeten gaan.”

Critici, onder wie enkele Deense burgemeesters, waren geërgerd dat zij het “procedé” moeten uitvoeren. Volgens hen gaat het om “pure symbolische politiek”. Want de maatregel zou irrelevant zijn voor de kwalificatie van een aanvrager. Een door de islam-appeasers “sociale gewoonte” genoemde weigering zou “kunstmatig tot een nationale waarde worden verheven”, bericht de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

Martin Henriksen, politicus van de Deense Volkspartij (DF), verwelkomt de verplichte handdruk als teken van respect. “als je in Denemarken aankomt, is het gebruikelijk om elkaar de hand te schudden ter begroeting. Dit niet doen, is respectloos. Wanneer men zoiets eenvoudigs en ongecompliceerds niet kan doen, is er geen reden om Deens staatsburger te worden”, aldus de islam-kritische politicus van de DF. Hij zou hopen dat hierna een versluieringsverbod voor islamitische vrouwen bij inburgeringsceremonies zou volgen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", Denemarken, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aan alle moslims: Deense inburgering alleen nog maar met “haram” handdruk

 1. Japio zegt:

  Hoe is te controleren dat de desbetreffende verantwoordelijke linkse lamstralen de handdruk ook uitvoeren?

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Kijk. Zo hoort het!

  Like

 3. Eric zegt:

  Taqqiya geeft de ‘rechtgeaarde’ (d.w.z. de meest radicale) moslim het recht niet-gelovigen zand in de ogen te strooien, dus om zelfs de meest ondeugzame vrouwen, kortom westerse hoeren, vol overtuiging de hand te drukken. Nadien, wanneer islam aan de macht komt, gaan hun hoofden er toch af, als wederdienst. Die verplichting tot handendrukken is dus een maat voor niks. Het enige wat helpt: ALLE MOSLIMS ERUIT !

  Geliked door 3 people

 4. delamontagne zegt:

  Deze waren natuurlijk nog niet genaturaliseerde “Denen”, anders doe je zoiets natuurlijk niet.
  Oude vrouw aanvallen………………

  Like

  • Hendrik zegt:

   Moslims zijn afval, allemaal!

   Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Omg, mijn handen jeuken ik heb een jaar of 20 terug al gezegd als wij ouder zijn kan je niet meer naar buiten, tralies voor de ramen maken wat een T apen,wat als autochtonen dit met hun oma doen? Dan komen ze met 30 man om koppen af te hakken

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   delamontagne 23 december 2018 om 13:32

   Dat zouden die gore, mohammedaanse duivels ook bij een vrouw van 90 doen.
   Oh, als ze mijn kromme moedertje (R.I.P) dit hadden aangedaan en ik had op dat moment een vuurwapen bij me gehad, zou ik zie schurftige halfapen een kogel in hun kloten gejaagd hebben. Daarna een in hun knieën, armen, enz.
   Tot slot zou ik hun stinkende leuter hebben afgesneden en in hun strot gewurgd tot ze waren gestikt!

   GODVERDOMHEN! 👿

   WEG MET DIE DOOD EN VERDERF ZAAIENDE MOHAMMEDAANSE PARASIETEN!
   ZE HOREN HIER NIET EN IK ZAL HEN NOOIT, MAAR DAN OOK NOOIT ACCEPTEREN!

   Ze haten ons, terwijl wij hen gedwongen in de watten leggen en waarom zou ik hen, die ons haten en willen vermoorden, dan níét mogen haten?

   Wie is er begonnen met haten?!

   Like

 5. BertG. zegt:

  Ik zit echt niet te wachten op zo’n klauw waar iemand net ze reet mee heeft zitten afvegen.
  Begrijp ook niet dat sommige dit zo belangrijk vinden.
  Kan je metten je klauwen desinfecteren.
  Maar ga vooral je gang, als iemand dat zo erg op staat.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hendrik zegt:

  Ze horen hier sowieso niet. Dus niks verblijfsvergunning of Europees paspoort, Gewoon terug je land opbouwen. Gematigde islam bestaat niet en aangepaste islam ook niet. Het is verraderlijk volk die slechts de voorhoede zijn.

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  Hopelijk is het voor Denemarken niet te laat. Ik heb geen idee hoeveel moslims er al wonen.

  https://ejbron.wordpress.com/2016/11/02/koningin-margrethe-van-denemarken-het-is-geen-natuurwet-dat-men-deen-wordt-wanneer-men-in-denemarken-woont/

  Respect voor de Deense koningin. Zij is – voor zover ik weet – de enige Europese vorst die openlijk een eigen andere mening heeft.

  In 2012 was Soeren kern bepaald niet positief over Denemarken.

  https://ejbron.wordpress.com/2012/11/24/denemarken-verandert-in-een-moslimland/

  Like

 8. Yvonne zegt:

  Niet 1 meer binnen laten nadat hun landgenote gruwelijk is vermoord
  En nu niet denken dat was in Marokko, nee ze stoppen heus daar niet mee als ze daar of onze landen zijn handdruk of geen handdruk,makkelijk ook nu hoeven ze niet op jonge vrouwen te wachten die naar hun land komen

  Geliked door 1 persoon

 9. leefbarbaar zegt:

  Sukkels die Denen. Als een moslim je de hand schudt, is het nog steeds een moslim.
  Het is veel beter moslims uit te zwaaien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s