FOTO(SHOPPER)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Criminaliteit, Desinformatie, dictatuur, establishment, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Milieu, moralisme, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op FOTO(SHOPPER)

 1. Elisah zegt:

  Off topic

  CNN journalist heeft jarenlang fake news gebracht

  Like

 2. King Arthur zegt:

  Heel het slinkse deel waaronder ook de gristenhonden van cda en cu van de tweede idiotenkamer brengt alleen maar fake nieuws met hun CO2 bullshit.

  http://www.bovendien.com/categorieen/wetenschap/de-global-warming-leugen

  Geliked door 1 persoon

 3. Tineke zegt:

  En wat voelen deze onbeduidende types zich belangrijk……..

  Geliked door 1 persoon

 4. King Arthur zegt:

  Nijpels, de smerige pedo naait nu heel NL, niet alleen kinderen in de kou maar ook volwassen mensen. Wanneer stoppen we deze vacuum gezogen idioot tezamen met Swamson de andere pedo??
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2955022/rumoer-bij-vvd-en-cda-om-plan-klimaat

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Hoelang blijven de onbenullen onder de bevolking nog op deze volk verlakkers stemmen ????
  Probeer is een keer je hersens te gebruiken als je in het stemhokje staat.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   koddebeier.Stemmen heeft geen zin,de europeese politici hebben niets maar dan ook niets te vertellen.Hier in europa maakt de nazi bilderberg groep de dienst uit,dit is een schaduwregering net als in de V.S. daar heb je de deepstate.

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Wat een stelletje arrogante, over ;t paard getilde kwezels die buiten de Werkelijkheid leven.
  In de NL-kranten en op TV leest hoort men nauwelijks iets over de “Gele-Hesjes”.
  Hier volop in het nieuws…………..
  Het laatste wat ik las was dat de invloed en enthousiasme aan ’t afnemen waren.
  WAT EEN LEUGEN.
  / / /
  De “GELE-HESJES”: de schreeuw van de weerbarstige Fransen.
  Al meer dan een maand zijn de Gele-Hesjes het middelpunt van ’t nieuws.
  Na tientallen jaren zonder klagen en steeds meer moeten bijdragen, heeft deze klasse van arbeiders en middenklasse besloten om eindelijk te ontwaken.
  De besluiten en hervormingen van Emmanuel Macron was de druppel die de emmer deed overlopen.
  Met het Frankrijk buiten de steden voorop gaan de “Gele-Hesjes” zich nu overal verder organiseren.
  Men maakt opnieuw contact met elkaar, met de gemeenschap en het gevoel van broederschap dat men had verloren, keert terug.

  [ De AKTIES ZULLEN DOORGAAN IN HET NIEUWE JAAR.
  MACRON MOET WEG………………….]
  https://www.breizh-info.com/2018/12/23/108390/gilets-jaunes-le-cri-des-gaulois-refractaires-video

  Geliked door 3 people

 7. Alphons Mantel zegt:

  De NASA bewees door satellietmetingen dat de aarde kouder wordt

  Geliked door 2 people

 8. sjuad zegt:

  Dat je keuzes maakt in het leven is o.k.
  Zij teren op belastinggelden en zijn gelegaliseert.

  Idd, door u !

  Stem dus ongeldig, en maak een eind aan gelul in de ruimte.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ja, lekker handig om ongeldig te stemmen………………………Stem PVV !

   Like

   • Harry zegt:

    Ik heb ook al eens gevraagd aan hem wat het nut van ongeldig stemmen is ,
    Koddebeier .
    Bij mijn weten is daar geen antwoord op gekomen .
    Kennelijk blijft de naald in dezelfde groef hangen , net als bij Luckybee indertijd .
    Dikke schedel ?

    Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  Meer losgezongen van de werkelijkheid kun je ze nauwelijks krijgen. Of toch………………

  Like

 10. boorzalf zegt:

  En het blijft maar door gaan om de bevolking uit te knijpen, dit kwam ik tegen uit 2012. En we zijn 6 jaar verder ,en er is geen donder verandert.

  Corrupte politici

  Het privévermogen van bijvoorbeeld wijlen Yasser Arafat bedroeg volgens insiders 1,3 miljard euro, terwijl hij nooit in de gelegenheid is geweest om dit enorme fortuin op reguliere wijze op te kunnen bouwen. Het IMF heeft aan de hand van Arafats boekhouding becijferd dat hij 900 miljoen dollar vanuit publieke fondsen, waaronder ontwikkelingshulp, heeft overgeheveld naar rekeningen die hij zelf controleerde. De vrouw van Arafat ontving van de Palestijnse Autoriteit maandelijks een toelage van € 100.000 terwijl er geen tegenprestatie voor werd verlangd. Dit is slechts één voorbeeld van hoe er wordt omgegaan met ontwikkelingsgelden, maar het is zeker geen uitzondering. Veel Afrikaanse regimes ontvangen bakken met geld als ontwikkelingshulp die niet bij de bevolking terechtkomen maar waarmee wapens gekocht worden om hun machtsposities te verstevigen en de bevolking te onderdrukken. Ieder jaar weer gaat de geldkraan open naar deze corrupte lieden en worden zij almaar rijker terwijl de bevolking in armoede blijft creperen.

  31% staatsschuld veroorzaakt door ontwikkelingshulp

  Als de ontwikkelingshulp van Nederland over ruim 50 jaar wordt bekeken dan is er ongeveer 124 miljard euro naar de ontwikkelingslanden gegaan. Momenteel bedraagt de Nederlandse staatsschuld 402 miljard euro. Dit betekent dus dat ongeveer 31% van de totale staatsschuld is veroorzaakt door ontwikkelingshulp. Natuurlijk ligt dit iets genuanceerder maar in grote lijnen is het het wel de realiteit. Uit een onderzoek dat in opdracht van Staatssecretaris de Krom van Sociale Zaken is uitgevoerd blijkt dat bijna 30% van alle Nederlandse huishoudens een betalingsachterstand heeft. Het aantal mensen met een betalingsachterstand neemt schrikbarend toe. Ongeveer 700.000 huishoudens konden het afgelopen jaar niet meer alle rekeningen betalen. 1,4 miljoen huishoudens hebben een lening of een doorlopend krediet, waarvan een half miljoen huishoudens een betalingsregeling af moest sluiten. Het is opvallend dat het aantal midden- en hoogopgeleiden met een betalingsachterstand in rap tempo toenemen. De NVVK, een vereniging voor schuldhulpverlening, vindt deze ontwikkeling zéér zorgelijk.

  Gezien het kleine percentage van de ontwikkelingshulp wat door corruptie daadwerkelijk bij de armen van de ontwikkelingslanden is terechtgekomen, lijkt het gerechtvaardigd om een bezem door de ontwikkelingshulp te halen en deze te gebruiken voor het oplossen van het armoedeprobleem van de eigen bevolking. Door het smijten met het geld van de belastingbetalers door de eigen overheid is Nederland zelf zo langzamerhand veranderd in een ontwikkelingsland

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   En dan te weten dat Yasser Arafat helemaal geen Palestijn was maar een in Egypte geboren en getogen man die ingenieur was…. !

   Like

   • boorzalf zegt:

    Hajj Amin al-Husseini, de voormalige grootmoefti van Jeruzalem was een oom van hem. Arafat noemde deze jodenhater zijn “grote held”. Deze moefti speelde een leidende rol in de gewelddadigheden van de Arabieren in de jaren vóór de Tweede Wereldoorlog, jegens de Joodse bewoners in Samaria en Judea. Ook hielp hij Hitler door tienduizenden SS soldaten te werven onder de moslims op de Balkan. Op de vlucht voor de naoorlogse tribunalen voor oorlogsmisdadigers vestigde de grootmoefti zich in Caïro waar hij regelmatig Duitse en andere radicale nationalisten bij hem thuis uitnodigde om plannen te smeden hoe de joden het beste in de zee gedreven konden worden. Ook Arafat was toen reeds bij deze gesprekken aanwezig.

    Like

 11. Ruud zegt:

  De klimaatmodellen floreren want ze zijn op politiek gebaseerd. De deskundigen “meten” en “weten” maar die onwelgevallige feiten zijn ongemakkelijk, tonen het tegendeel aan en worden dus doodgezwegen. En de burger betaalt zich inmiddels onnodig blauw………………………

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Dat er maar weinig mensen zich afvragen door wie deze klimaatwijsheid is ingefluisterd bij het huidige clubje pluchehangers, want gelet op het opleidingsniveau en het ontbreken van wetenschappelijke onderbouwingen of specialisaties op het gebied van klimatologie, (Informatie over weer in het verleden) is het voorspellen van het weer met behulp van computers nog steeds een intelligente gok, een kwestie van kansberekening ,..maar dommer en kanslozer dan de personen op de foto de toekomst van onze samenleving in handen geven is onmogelijk……een verloren generatie.

  Geliked door 1 persoon

 13. Wim zegt:

  Zeg maar 0,0003 graden….

  Geliked door 2 people

 14. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte gebruikt het milieu,klimaathoax,immigratie als excuus om het door hun gehate kapitalisme te slopen.Hiervoor worden de burgers financieel kapotbelast.

  Like

 15. bigljohn zegt:

  Velen zullen op straat komen te staan door de idioot hoge belastingen die er geheven gaan worden, alsmede in grote financiele problemen gaan komen door de verplichte aanschaf van een peperdure warmtepomp. Echter; De leegstaande huizen zullen opnieuw bewoond gaan worden door….dat gespuis uit Afrika en het midden Oosten !

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ja laten we er in hemelsnaam maar cartoons over maken en erom lachen want als je erover nadenkt steekt de woede zijn kop op.
  En zelfs bij zo’n uitstekende cartoon ontkom je er nauwelijks aan, kijk die zelfvoldane koppen en zoek maar vast een emmertje; zum kotzen !

  Like

 17. trees zegt:

  kun je wel zien homo en transgenders en die moeten ons land regeren vreselijk dit zijn geen normale mensen die zijn van de duivel bezeten

  Like

 18. jan de man zegt:

  Nl, het land van het experiment , de uitkomst komt later als we dit normale vinden, zijn zij al vertrokken ,op naar het volgende. Consensus. Ja ja ja .

  Like

 19. Thoth zegt:

  Sjanghai in China (geen klimaatregeling) is nog veel groter dan de bevolking in Benelux. Op het ogenblik zijn er 1400 kolencentrales in aanbouw. Deze ‘elite-politicus’ c.q. afpersers, zijn compleet het pad kwijtgeraakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s