Bloedbad op christenen laat Merkel-kerken koud met Kerstmis

Screenshot_514

Kardinaal Reinhard Marx en bisschop Heinrich Bedford-Strohm.

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

In de buurt van de Libische stad Sirte werd een massagraf met de lijken van 34 door ISIS vermoorde Ethiopische christenen ontdekt. Dit is de “Deutschlandfunk” een korte melding waard met kerst. “Domradio” zwijgt hierover tot nu toe volledig. In plaats daarvan verkondigde het islamofiele mediaplatform van het aartsbisdom Keulen dat Kerstmis op veel moslims “komisch” zou overkomen.

journalistenwatch

In april had de terreurmilitie, nauwelijks waargenomen door de westelijke media, een video gepubliceerd, waarin de moord op minstens 28 mannen was te zien. Volgens informatie van de autoriteiten leidden bekentenissen van gearresteerde IS-strijders de rechercheurs naar het massagraf. Volgens de “Deutschlandfunk” zullen de lijken op een later tijdstip naar Ethiopië gebracht worden.

Eveneens weinig aandacht van de media kreeg de brute terechtstelling van twee Koptische christenen voor een kerk in Manya in Egypte door een islamitische bewaker. Volgens “Kopten ohne Grenzen” vond het incident plaats in de week van de tweede Advent. De website van christenen in asiel schrijft:

“De zoon, David Emad, sprak met de bewaker, die de tegenoverliggende kerk zou moeten bewaken, en toen kwam de vader van David! Opeens trok de bewaker zijn dienstwapen en schoot hen allebei dood. David kreeg een kogel in zijn hoofd en was waarschijnlijk op slag dood. Zijn vader kreeg een kogel in zijn linkeroog. Emad en zijn zoon David werkten in een huis dat voor de protestantse kerk in Minya staat.”

Het was niet de eerste keer dat islamitische bewakers, die Koptische kerken zouden moeten bewaken, christelijke gemeenteleden vermoordden. Vooral met Kerstmis komt het vaak tot overvallen op de benadeelde en deels vervolgde Koptische minderheid, waarvan de oorsprong teruggaat tot in de eerste eeuw na Christus.

Kerstmis voor moslims geen reden om te vieren?

Dat veel in Europa wonende moslims Kerstmis absoluut haten, probeert een artikel van “Domradio” met enkele onschuldige anekdotes onder het thema “Met Allah met de kerst” te ontkrachten en te verbloemen. “Als het met kerst rustig wordt bij de christenen, voelt dat voor een moslim vaak heel komisch”, aldus het begin van de dhimmitude.

“Voor moslims is de 24e december een hele gewone dag en zij hebben geen reden tot vieren. Ramadan en het Suikerfeest vallen per slot van rekening in een ander seizoen.” En verder vragen de kerkjournalisten met het oog op kerstbomen, geschenken, kerstmissen en kerstmaaltijden: “Kan de kersttijd hen helemaal koud laten?” Nee, moet het antwoord luiden. Enkelen geven de ongelovigen er in de letterlijke zin van het woord ervan langs.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Kopten, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Bloedbad op christenen laat Merkel-kerken koud met Kerstmis

 1. Steven zegt:

  Op het nieuws hebben ze het liever over asiel-eisers (America – Europa) die het land niet in mogen..ondanks dat het kerst is….dat is toch zooooo barbaars.
  Ik ben 100 jaar te laat geboren..ik verlang steeds meer terug naar dat soort tijden… wat een debiele samenleving is het vandaag de dag geworden….en dan ook nog eens 4 miljard teveel aan mensen..

  Like

 2. droevige mof zegt:

  De vertegenwoordigers van het christendom, geestelijken en theologen hebben meer twijfels dan overtuigingen over hun eigen religie. Sommigen geloven zelfs niet in een god. Ze vullen de aldus
  gecreëerde leegte met humanisme, neo-marxisme, esoterisme en religieuze onverschilligheid. In die zin hebben ze geen probleem met de islam. In hun intellectuele arrogantie denken ze hem te kunnen ‘integreren’.
  Vermoorde Christenen zijn neveneffecten van menselijke coëxistentie. Als slachtoffers van ongevallen behoren tot de snelweg.

  Geliked door 2 people

 3. Bert zegt:

  Het laat niet alleen Merkel koud, maar alle christelijke partijen in Europa. En dat is al tientallen jaren zo. De christelijke partijen zijn helemaal opgeschoven in de richting van de socialistische en dit alleen om toch maar deel te hebben aan de macht. Vergeet ook niet dat de socialistische partijen in de 19de eeuw hun uiterste best deden om te doen alsof het socialisme op het christendom was gebaseerd.

  Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Christenen zonderen zichzelf ook af, die achterlijkheid dat zondags niet gewerkt mag worden of de winkels gesloten dienen te blijven of zondag staat nergens in de bijbel en is ook nergens terug te vinden in de bijbel, er zijn christenen talloze goeie christenen die de verlichting van het christendom met zich meedragen, maar ook tallozen christenen die andere goeie christenen zand in de ogen strooien, omdat de kerk dat nou eenmaal zegt,…ik zeg als christen zoek zelf naar de waarheid, vandaag de dag zijn er zoveel meer putten waaruit betere inzichten en waarheden te vinden zijn dan die koude muren van weleer, voor dat Jezus bestond, bestond de wereld al miljoenen jaren,….Jezus komst op aarde neemt zeker wel een belangrijke plaats in de geschiedenis, nog meer in deze tijd zelfs, maar dat even terzijde,…..goeie research is nu meer voor handen dan ooit tevoren, om als christen alleen de bijbel te hanteren in deze tijd van overvloed aan informatie is een stomp in het gezicht van Jezus, juist nu, vraag jezelf af waarom geschriften zoals Enoch buiten de Bijbel zijn gehouden, onderzoek zelf!!

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Asgard.Ik ben zelf ook christen (pinkstergemeente) bijbelgetrouw,het katholieke geloof heeft weinig of niets met het christelijke geloof te maken.Het vaticaan bestaat uit vele homo,s en pedofielen en ook satan wordt daar aanbeden (sodom en gomorra) Dus het is niet vreemd dat de zogenaamde “geestelijken” katholieken heulen met de vijand,dat hebben ze in het verleden vaker gedaan

    Like

   • Asgard zegt:

    Ron,….ik heb geen hekel aan homo;s of lesbieennes, die mensen zijn in een ander lichaam geboren, dat vind ik zelf al erg genoeg voor hen die ermee worstelen,….onder homos zijn ook extremen daar moet ik niets van hebben, maar ook zijn er homos die daar niets van moeten hebben,..zo heb je ook extreme hetero’s moet ik ook niets van hebben met vulgaire behoeften,….voor de rest moet iedere Christen, katholiek, protstant, gereformeerd etc etc zelf zijn waarheid zien te vinden, ik voel mij niet genoodzaakt om bij wat te horen of wat mijn inzicht heeft,…ik heb hele fijne vrienden die wat geloven of helemaal niets geloven, maakt mij niets uit, mijn gevoel laat mij nooit in de steek wat dat betreft.

    Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Johannes 14:6 Jezus zei: Ik ben de Weg, en de Waarheid, en het Leven. Niemand komt tot de Vader, dan door Mij.
  Jezus bedoelt hier met de Vader: de God van Israël.

  Priesters, die dat “vergeten” zijn, zijn Jezus Christus “vergeten”.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Ze zijn van de omgekeerde bijbelclub en moeten het geloof stukmaken om tot hun wereldorgie van afgoderij te komen.
   Daarom hoor je ze ook niets zeggen over de Christenen die bij bosjes worden afgemaakt want ze hebben hun naaste helemaal niet lief maar hun vreemde bondgenoten.

   Like

  • Republikein zegt:

   Volgens mij werd bedoeld dat ieder mens sterfelijk is.

   Like

   • N.E. Derlander zegt:

    @Republikein

    “Volgens mij werd bedoeld dat ieder mens sterfelijk is”.

    Oorspronkelijk niet. De sterfelijkheid is pas begonnen, nadat de mens zich heeft laten verleiden door Satan (de slang, de stier Zeus, de afgoden) door de kennis van de apple tot zich te nemen.

    Jezus is glashelder geweest: er is maar 1 God (de God van Israël), en om weer los te komen van de Kwade (Satan) zul je je hart open moeten stellen voor Jezus Christus. Mensen (onder wie ook priesters), die niet (meer) zien dat Jezus de Zoon van God van Israël is, blijven in de macht van de Kwade…………..En deze mensen zullen zeker weten sterfelijk zijn.

    Like

   • N.E. Derlander zegt:

    Oeps: “door de kennis van de apple tot zich te nemen”, moet zijn: door de kennis van de appel tot zich te nemen.

    Like

   • Republikein zegt:

    Wellicht, i.i.g. volgens de bijbelse versie, een contrast t.o.v. de drie éénheid, het lichaam, de ziel en de geest, mvg.

    Like

 5. kampersrene zegt:

  Die kardinaal Marx ziet er smakelijk uit en is slachtrijp…..verraders van hun geloof…Ze betreuren dat hun islamitische vriend niet beschikbaar was om mee op de foto te prijken ….Hij had het te druk met het vervolgen van Christenen

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Die 2 gangsters op die foto zou ik nooit alleen laten met mijn kleinkinderen en zeker die vette volgevreten zwijnenkop niet.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Komt komisch over en daarom maken ze bloedbad; een beetje zoals bij het komische slachtfeest.

  Like

 8. edwin vissers zegt:

  De krokodil voeden ,veel plezier in de Hell

  Like

 9. Harry zegt:

  Ik zie twee hypocriete rotkoppen op dat plaatje .
  Moge beiden in die brandende vagina achter hen verdwijnen ……….
  Oh god , ik geloof niet in u , maar als u dit doet , dan zal ik er nog eens over na denken .

  Like

 10. Elisah zegt:

  Christenen een fijne Kerst wensen is erger dan moord volgens deze godsdienstwaanzinnige mozzelman.

  Like

 11. Williaan zegt:

  De eeuwige indoctrinatie, oogjes dicht en snaveltjes toe, want gods wil is ondoorgrondelijk.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Gruwelijk!
  Bewakingsvideo uit Liverpool: Een groep mannen wordt in de kerstnacht expres overreden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s