Fijne feestdagen??

Screenshot_507

(Door: H. Numan)

Geniet er van zolang het nog kan. Ik heb al eerder nogal sombere voorspellingen gedaan, en die zijn langzaam maar zeker aan het uitkomen. Het mohammedanisme wordt steeds fanatieker. Extreemlinks wordt dat ook. Eigenlijk logisch, want gelijk jengelende kinderen die gillen om snoep in de supermarkt moet je soms je kinderen kordaat terechtwijzen. Geef je toe aan hun chantage, dan is het einde zoek. En wat doen we? Allebei krijgen ze zakken vol snoep om ze kalm te houden. Dus weten ze dat het werkt. Waarom denk ik dat dit zo ongeveer de laatste feestdagen zijn die we in relatieve welvaart en vrede kunnen vieren?

Ik zie nogal wat signalen die me rillingen bezorgen. Eén alleen, dat is geen probleem. Een paar kan ook nog. Maar ik zie er verdomd veel. Laten we beginnen met wat doorgaat voor onze premier. Die clown, anders kan ik het niet zeggen, kwam met het lumineuze idee om auto’s met verbrandingsmotoren vanaf 2030 te gaan verbieden. Een alternatief heeft hij niet, kan hij niet hebben, want dat is er niet.

Even nadenken. Wat heeft dat voor directe consequentie voor u? Het feit dat hij het als opmerking zegt, gaat u heel snel een paar duizend euro kosten. De restwaarde van uw auto is nu al minder geworden. Enkel en alleen omdat hij dat gezegd heeft. De rest van de restwaarde gaat overigens verdomd snel naar nul, als hij deze ‘gedachte’ inderdaad gaat realiseren. Niet in 2029, maar in 2019. Zodra Rutte serieus stappen richting autoverbod zet, is uw auto niets meer waard. Het beste waarop u dan kunt hopen, is een louche handelaar ‘Hamid koopt alles’ die uw nu waardeloze auto voor een appel en een ei opkoopt om die te exporteren naar Toerkaj… elders. Milieuresultaat, en daar is het toch om te doen? Nul.

Dat gaat ook grote gevolgen hebben voor garages. Dat zijn vrijwel allemaal kleine zelfstandige ondernemers. Hardwerkende mensen die altijd VVD gestemd hebben, omdat de VVD voor kleine zelfstandigen was. Was, want dat is ze allang niet meer. Garages zijn volledig gericht op verbrandingsmotoren. Niet op elektrische auto’s. De kennis en het materieel nodig voor benzine en dieselmotoren is vanaf nu niets meer waard. Leuk dat u alles weet over dieselmotoren. Alleen moet u volledig omscholen. Ga terug naar af, en ontvang geen honderd gulden. Een dieselmonteur heeft een hele andere opleiding nodig dan een monteur voor een elektrische auto. Dus het grootste deel van de BOVAG garages gaat kapot. Plus de vele bedrijven die gewone auto’s bouwen of verbouwen. Benzinestations gaan dan ook allemaal dicht. Echt dicht, want een elektrieke auto opladen, dat kan je beter in de bibliotheek doen, terwijl je Oorlog en Vrede leest. De volledige editie. Volgooien in 10 minuten is er echt niet bij.

Overstappen op het openbaar vervoer gaat niet werken, want dat is nu al een zootje. Destijds had ik een bushalte voor de huisdeur en voor kantoor. Een directe verbinding zelfs. Maar … ik heb er nooit gebruik van kunnen maken. Als ik om 6 uur op kantoor moest zijn lukte dat niet, want de eerste bus ging later. Andersom, als ik tegen middernacht klaar was met mijn dienst was de laatste bus al vertrokken. En dat was in een grote stad met een goed openbaar vervoersnet. Als u buiten die grote stad moet zijn, gaat het sowieso al niet werken.

U heeft één zekerheid: die elektrische auto’s zijn over tien jaar misschien iets beter dan nu, maar niet veel. En net zo duur, met een actieradius die nog steeds niet voldoende is. Dat gaat enorme financiële consequenties hebben, voor de hele economie.

Dat is slechts één signaal. Er zijn er veel meer. Het is vrijwel zeker dat de rente omhoog gaat. Hoog tijd, maar dat gaat net zulke slechte gevolgen hebben als Rutte´s elektrische auto’s. De crisis van 1929 werd pas echt erg toen de rente weer verhoogd werd midden jaren-30. De Europese banken gaan komend jaar stoppen met de geldpers, en dat betekent dat de gevolgen van hun gelddrukken dan merkbaar gaan worden. Ook voor u.

Nog een signaal: de btw gaat omhoog. 3% extra is best veel. Heel veel. Die verhoging gaat ook doorwerken op het hogere tarief. Niet direct, maar wel indirect. Als u in een restaurant gaat eten, dan betaalt u die 3% extra voor levensmiddelen uiteindelijk toch. Logisch, want je kan niet verwachten dat de restaurateur die verhoogde kosten uit z’n eigen zak betaalt. 3% extra voor een broodje en voor vlees betekent dat een bakkie friet en een hamburger navenant duurder worden. Precies 3%? Dat moet ik nog meemaken. Prijzen verhogen doe je meestal zo min mogelijk, en nooit exact. Dus als uw hamburger vanaf komende week 5% meer kost, komt u er genadig vanaf.

Drie duidelijk signalen dat het binnenkort heel erg veel slechter gaat worden. Dan heb ik nog niet gesproken over het krankzinnige idee om iedereen een warmtepomp aan te smeren. Die dingen benne duur. Ga gerust uit van € 30.000 per huishouden. In de afgelopen 25 jaar hebben we geen inflatie gehad, wordt u wijsgemaakt. Dat is toevallig de prijs waarvoor ik destijds mijn complete huis – met cv-installatie – in 1990 gekocht heb. Een bedrag dat u nu moet betalen enkel en alleen voor de verwarming.

De euro staat op omvallen. Griekenland? Dat is een klein probleempje vergeleken met Italië, Spanje en Frankrijk. Vooral Frankrijk is er op uit om een transferunie te starten, waar in u gemolken wordt. Hoeven ze in Frankrijk de buikriem niet aan te trekken. Soort van KLM-Air France, waarin de verliezen van Air France betaald worden met het harde werken van KLM. De KLM vliegt, Air France staakt. Dat is zo ongeveer de transferunie in een notendop.

De samenleving is, dankzij extreemlinks, verdeeld. Het wist vakkundig vrouwen tegen mannen op te zetten, Zwarte Piet is racisme, blanke mensen, vooral mannen, zijn ook racisme, discriminatie viert hoogtij. Asielzoekers zijn in ongelimiteerde aantallen welkom, dankzij links. De kloof tussen rijk en arm is groter dan ooit te voren. Die kloof wordt enkel groter. Met enthousiasme en gegiechel werkt het kabinet graag mee. Is Rutte extreemlinks? Welnee, hij is extreem egoïstisch. Als hij of de VVD fors kunnen verdienen aan lijken, doen ze dat graag.

Ons aardgas is zo ongeveer op. Wat hebben we met de opbrengst gedaan? Verbrast. Opgemaakt aan leuke dingen voor de mensen. En voor een paar cent per kuub weggeven aan Italië, als u zich dat nog kan herinneren. We hebben met dat geld onze welvaartsstaat en de gastarbeiders betaald. Later werden dat onze nieuwe ‘Nederlanders’. Centjes zijn nu op. Echt op. Maar de welvaartsstaat dendert verder. Meer welvaart voor meer mensen uit meer verschillende culturen.

We halen per jaar ongeveer een middelgrote tot grote stad aan asielzoekers ons land binnen. PER JAAR, mensen. En dat doen we al sinds het begin van deze eeuw. Dat is elk jaar een stad als Gouda er bij, al meer dan 15 jaar op een rij. Asielzoeker is een eufemisme voor gelukszoeker of profiteur, maar dat mag je tegenwoordig niet meer zeggen. Uw ouders mogen in een kartonnen doos op straat slapen, een profiteur krijgt met prioriteit direct een woning. Plus € 10.000,- voor de inrichting. En u? U kunt verrekken.

Een groot deel van die profiteurs is mohammedaan. Een buitenproportioneel groot deel. Vrijwel alleen mannen in de leeftijd 15-40 jaar. Die steeds hogere eisen stellen, en steeds meer beslag leggen op de openbare ruimte. In Duitsland krijgt u al een boete van € 300,- tot € 350,- als u uw kind niet op “vrijwillige” excursie naar de moskee laat gaan. Ik weet niet of dat al in Nederland gebeurt, maar dat zal echt niet lang meer duren. Een agente met een klein kruisje om haar nek krijgt een reprimande. Een agente die een hoofddoek draagt een compliment. De grote steden zijn al overgenomen door mohammedanen. Als u me niet gelooft, dan moet u er toch een keer naartoe gaan. De kolonisatie richt zich nu op de kleinere steden en dorpen. Weet u nog dat Wilders de mariniers wilde inzetten in Gouda? Als hij dat nu zou willen doen, hebben we én geen korps mariniers meer én teveel plaatsen, omdat vrijwel leeg gelopen korps in te moeten zetten.

Dit verschilt echt niet zo veel met de situatie eind jaren dertig. Toen rukte het fascisme overal op. Nu weer. Churchill voorzag het al: de fascisten van morgen zijn de antifascisten van vandaag. Maakt u zich geen zorgen over Rusland. Die hebben wel wat anders aan hun hoofd dan om West-Europa te veroveren. Maar het is een hele goede reden om te herbewapenen, denkt de EU. Zolang dat maar onder haar commando gebeurt. En we hebben al een Euro rellen-politie: Eurogendfor. Beetje lullige naam, maar daar zullen niet minder hard om meppen. Die EGF is er om het Europese gezag te handhaven. Niet om banlieues op te schonen, maar om gele hesjes te rossen.

Komend jaar gaat ze heel veel werk krijgen. Geen leuk vooruitzicht. Ik weet het. Theoretisch ziet het er naar uit dat Macron niet aan de eisen van de gele hesjes kan voldoen. Dat leidt dan tot rellen, waardoor Macron moet aftreden. Die gang van zaken is extrapoleren op basis van wat we weten. Geschiedenis werkt zo niet. Alleen voor de ‘minder interessante zaken’, misschien.

Denk nog eens terug aan Sarajevo. WO I had eerder kunnen uitbreken, of veel later. Maar het was de moord in Sarajevo die hem veroorzaakte. Zelfs toen de aartshertog naar zijn laatste rustplaats werd gedragen, was niemand bezorgd dat zijn dood een wereldoorlog zou veroorzaken. Het zijn meestal onbekende incidenten die grote veranderingen veroorzaken.

Het is mogelijk dat Macron of Merkel tot aftreden worden gedwongen, maar niet waarschijnlijk. Het is mogelijk, en iets meer waarschijnlijk, dat een gele hesjes-protest volledig uit de klauw gaat lopen. Een grootschalige mohammedaanse aanslag kan de vonk zijn, of iets heel kleins, laten we zeggen een verkrachting die niet meer gepikt wordt. De kruik gaat net zo lang te water tot hij barst. Wanneer die kruik gaat barsten, dat weten we nog niet.

Maar veel langer te water gaan… ik denk het niet. Weet u wat het cynische is? Als we naar (op dit moment) Geert Wilders hadden geluisterd, was het nergens voor nodig. Anderen gingen hem voor, daar werd ook niet naar geluisterd.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Fijne feestdagen??

 1. ruud beijer zegt:

  Nee in plaats van optreden huichelen veel Nederlanders mee met de islam en de asielparasieten. Stem in Maart op de PVV of het FvD.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Erg goed geschreven.
   Een ding.
   Veel langer dan 2-3 jaar zal het niet meer duren alvorens je huis een grote warmtepomp zal zijn, die kort maar hevig zal branden.
   10 Jaar….
   Begin maar met hamsteren.
   Lijkt me beter dan je zorgen te maken over de kosten van ’n warmtepomp.

   Like

 2. Harrie Vaes zegt:

  Zo is het en niet anders.

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Goed gedaan Numan, als roepende in de woestijn.
  Weten we toch, chaos wordt aangestuurd door de elite, daar hoort Rutte cs niet bij, hij denkt de dans te ontlopen.
  Veel ellende komt van over de plas, de nazaten van 40/45, want wat was het gezegde: als de president van de USA verkouden is heeft Europa griep en wij longontsteking, fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  Ik deed die voorspellingen al 36 jaar geleden. Ondertussen was ik aanslag, na aanslag slachtoffer van allerlei vormen van terrorisme. Patriotten vormen nu nog maar slechts 20% van Nederland, dus voorbaat vormen zij een kansloze beweging tegen de overige 80% van de Nederlanders.De eerste zullen dan ook de laatsten zijn.

  Geliked door 2 people

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ook ik ben niet zonnig gestemd als ik naar de toekomst kijk maar wat betreft het autoverhaal wil ik toch een nuance aanbrengen.
  Jazeker het is compleet absurd om nu al met een plan te komen om benzine en dieselauto’s te verbieden maar hij heeft het dan over de verkoop, niet over een verbod om er mee te rijden.
  Uw auto wordt dus niet minder waard, het zou zelfs zo kunnen zijn dat hij meer waard wordt omdat mensen liever op benzine dan op stroom willen rijden.
  De enige manier om mensen uit hun benzineauto te krijgen is door het schreeuwend duur te maken via de belasting(en). En men is daarmee hard op weg. Maar de weerstand daartegen groeit navenant.
  Wat betreft de garages, een leraar vertelde me ooit dat er geen echte automonteurs meer bestaan, het zijn allemaal hamer en beitelmonteurs.
  Toen hij zag dat ik me over die opmerking verbaasde gaf hij uitleg; ooit lang geleden als je startmotor of je dynamo het begaf dan werd die er uit gehaald, gerepareerd en teruggezet.
  Het zelfde ging voor de meeste onderdelen op. Dat is echter niet meer zo, startmotor kapot, dan haalt hij hem eruit en vervangt hem voor een nieuwe. Dynamo idem.
  Jazeker voor de minder bedeelde eigenaar van een auto bestaan er bedrijfjes die ruilstartmotoren en ruildynamo’s verhandelen maar ‘gerenommeerde’ garages doen daar niet aan mee.
  Ook het vaststellen van het mankement gaat niet meer door een monteur die het nakijkt maar door de auto even aan te sluiten op de computer.
  In de toekomst is een automonteur iets meer geschoold in elektronica maar dat gaat geleidelijk en niet van de ene op de andere dag. Voor de rest blijft het bij demonteren en monteren.

  Geliked door 4 people

 6. Aegolius cs zegt:

  Kerstman Trump is tijdens het advent “goed” bezig geweest en voor het eerst sinds een halve eeuw, zover ik me herinner, hebben er dit jaar geen “kerstklokken geklingeld” bij de Dow Jones… minus 7 % deze maand! Zelfs op 24 december een min van meer dan 1% (bijna 3 zelfs), wat normaal gesproken nooit voorkomt. Was het de Fed directeur die ontslagen moest worden? De Fed wordt volstrekt onafhankelijk geacht, nietwaar?

  Onder ons zullen zich wellicht geen beurs geldbeleggers bevinden. Maar WAAK over uw pensioengelden die WEL afhankelijk zijn van haar beleggingen. Zeker nu veel pensioenfondsen meer in aandelen zijn gaan beleggen omdat obligaties door het fijne beleid van onze grote Italiaanse vriend M. Draghi veel te weinig opleveren.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   de pensioenfondsen gaan op advies van deze fijne regering, beleggen in sociale woningbouw. rendement 0. Meeste winst is te behalen in het slopen van het regenwoud, drugs en porno. Financiën kennen geen moraal, dus vooruit met de geit. op naar de meeste winst.

   Geliked door 4 people

 7. bozeoudeman zegt:

  Ik ben helaas nog cynischer dan cynisch en verwacht binnen enkele jaren totale onderdrukking in heel Europa, door de zich links noemende fascisten onder leiding van de vazallen van VN en EU die kont kussen bij de SA islam, de hel zal uitbarsten nadat eerst tientallen miljoenen Europeanen vermoord zijn, of dan nog niet en laten Europeanen zich nog meer ringeloren door hun fascistische ‘leiders’, die als goede Obamisten de duivel Obama vereren. Enkel het ‘beest’ zijn vele kopen afslaan zal tot een oplossing en rust en vrede leiden. Maar wie is de draken bestrijder van nu? Waar is de staatsman/vrouw die de visie heeft, de kracht, de wijsheid om te begrijpen en te doen wat er gedaan moet worden. iedereen terug naar zijn eigen hok! Niet goedschiks dan maar kwaadschiks!

  Geliked door 5 people

 8. Bert zegt:

  De auto op accu’s zoals die nu wordt gestimuleerd is echt een kansloos verhaal.
  1. er is niet genoeg lithium op de wereld om alle personenauto’s in Europa uit te rusten met accu’s.
  2. Voor vrachtwagens gaat het concept niet werken, veel te zwaar.
  3. Laadtijd is veel te lang ( 8 uur of langer)
  4. Er is een accu met silicium in ontwikkeling, maar ook dan blijft het gewicht veel groter dan de tank van een waterstof auto.
  5. Het is onmogelijk om met het huidige elektriciteitsnet miljoenen auto’s op accu’s tegelijk op te laden in de avond en de nacht.
  Kortom de huidige dromerijen van het kabinet zijn schijnbewegingen.

  Geliked door 6 people

  • Oeps zegt:

   @ Bert (25 december 2018 om 16:32)

   Dames en Heren.

   Bert gaf mij onlangs een handig advies, om de aktieradius van de elektrieke auto wat te vergroten. Hij stelde voor om een dieselgenerator op een aanhanger achte de auto te hangen. Dan kun je al rijdend de accu opladen.

   Geliked door 3 people

 9. Jade zegt:

  Shell deed in de jaren 70 onderzoek naar een
  zuinige auto en ze haalden ongeveer 1 op 160.
  Die techniek is natuurlijk nooit doorgevoerd, ze
  hebben ons al die jaren teveel laten betalen.
  Hebzucht beste mensen…
  Daar gaat de wereld aan ten onder.
  Zoals de schrijver van dit prima stukje schrijft:
  Geniet van de feestdagen zolang het nog kan.
  Bron van de auto: http://www.376mpg.com/

  Geliked door 4 people

 10. Dewevoga zegt:

  Onze Pinokkio hoorde ik vanmorgen zeggen dat hij geschiedenis gestudeerd heeft omdat hij dat leuk vond, maar veel heeft hij er niet van geleerd. Dat de geschiedenis zich herhaalt. Datzelfde geldt ook voor het klimaat. Hij en zijn milieuvriendjes gaan uit van een opwarming en dat willen zij bij wet vastleggen, maar als het klimaat iets anders doet wie krijgt dan de rekening? Hoe je het wendt of keert de burger. Maar steeds meer wetenschappers durven er voor uit te komen dat het niet gaat opwarmen. Als het maar een paar graden kouder wordt, dan kan de voedselproductie in gevaar komen en door de co2 vermindering is er nog minder natuurlijke meststof voor planten. In onderstaande link wordt het goed uitgelegd door 2 wetenschappers. Er wordt ook nog iets interessants gezegd over de stijging van de waterspiegel, kolen en aardolie. Ook nog een linkje over een natuurlijke toevoeging van co2 aan de atmosfeer.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat Rutte doet vindt Rutte altijd “héél leuk!”
   Het jaar 2018 was absoluut geen zwaar jaar, “maar het leukste jaar voor hem als MP!”
   Volgend jaar hetzelfde.
   Daarna zal het nooit meer “leuk” voor Rutte worden….
   Einde 2019…
   Einde leuk verhaal.

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  Eind volgend jaar zullen ons de rillingen over de rug lopen, letterlijk en figuurlijk.
  Ik weet nu al wat ‘zijne doorluchtigheid’ op ‘prinsjesdag’ zal voorlezen: minder, minder, minder voor ons en meer, meer, veel meer voor hem.

  Ik zie het nog somberder in dan heer Numan en heer ‘bozeoudeman’ bij elkaar en ik heb een verschrikkelijk voorgevoel over volgend jaar en daarna.

  Men stuurt elkaar wel kaartjes met ‘Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar’, maar dat is een holle frase als je bedenkt wat ons te wachten staat.

  Bedankt, Rutte, kontenkruiper van Juncker!

  Geliked door 1 persoon

 12. Statler & Waldorf zegt:

  Beste Numan,

  Men gaat helegaar niet de diesel- of benzineauto vanaf 2030 verbieden.
  Men wil de verkoop van nieuwe diesel- en benzineauto’s dan stopzetten.
  Koop ik in 2029 een benzine of diesel dan kan ik daar nog 15/20 jaar mee blijven rijden en dan is het inmiddels het jaar 2045/2050
  Dat is over 27 tot 32 jaar, en dan ziet de wereld er toch totaal anders uit.
  Storm in een glas water dus.

  E.e.a. nog los van de EU en haar wetgeving die deze plannen nog niet heeft.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nou onder voorbehoud Statler & Waldorf, men kan natuurlijk benzine en diesel nóg zwaarder belasten met belasting en accijns of de wegenbelasting tot astronomische hoogte tillen, ze hebben nog wat kaarten in de mouw zitten. Alles zal afhangen van of de burger van plan is om het te pikken. Ik zou zeggen houd maar vast een geel hesje apart voor het geval dat 🙂

   Like

 13. Erik zegt:

  Goed stuk Numan, sluit mooi aan bij je vorige.
  Wat we allemaal zien of voelen is het Groote Spel van “Ordo ab Chao”.
  De chaos die ons voert naar een nieuwe orde die zoals we weten de Nieuwe Wereld Orde gaat heten. Ordo ab Chao is de lijfspreuk van de schotse vrijmetselaars.
  Dit spel wordt bewust met ons de onwetende gespeelt en is al vele jaren geleden in gezet.
  Zo grappig ook dat Numan een kaartje gebruikt met de minion’s die kerst vieren.
  Wij zijn die minion’s, wij zijn de poppetjes van het spel waarvoor het scenario al lang klaar ligt.
  Wat er hede over ons komt is vilein gepland en volgt precies de agenda van de poppen spelers.
  Weet dat alle in het zicht zijnde wereld leiders niet de poppen spellers zijn doch zij zijn zeg maar de hoofdrol poppen.
  De opstand die aan de gang is en steeds meer momentum krijgt was voorzien, en ook de daaruit komende chaos.
  Uit deze chaos komt de nieuwe orde die wij met open armen zullen ontvangen daar de chaos zo compleet zo ernstig en zoveel bloed, tranen en levens heeft gekost dat wij kapot geslagen de zogenaamde vrede van deze orde omarmen.
  Ben het ook met Tistochwat eens ben ook veel somberder, het zal ons voorstelling vermogen te boven gaan, de gruwel en elende die komt is niet te beschrijven alleen te onder gaan.
  Moedwillig en bewust zijn de machten dit spel met ons aan het spelen, en vele zullen ten onder gaan doch uit de as zal de nieuwe orde opstaan.
  Of jij deel wilt nemen aan deze orde zal je als je het hebt overleeft zelf moeten kiezen als de tijd daar is.
  Wie goed zoekt en onderzoekt vind her en der al aanwijzingen hoe de volgende orde zal zijn, uit dit onderzoek weet ik dat ik niet ga buigen voor de nieuwe orde daar ze nog verstikkender zal zijn dan ooit.
  Mensen worden gehorige muppets zijn vol met smart stuff die de mens/robot de perfecte gehorigen maakt van de machten (elite) onder het mom van dit nooit meer acsepteren de meeste van ons die nieuwe orde.
  In Georgia USA staat reeds het eerste landmark dat enige verwijzingen geeft naar die nieuwe orde.
  Het pad der menheid zal twee sporen trekken, de meeste nemen de makkelijke weg en ik met nog wat mensen gaan het geheime pad, moeilijker maar wel in vrijheid en ja het zal een vlucht worden ver van de nieuwe orde zullen wij de laatse zijn van het oude mensenras.

  Mooie tweede kerstdag lieve mensen

  Like

 14. Harold zegt:

  Wij worden zachtjes afgeknepen (lees: kapot gemaakt).
  Als onze jeugd het belangrijk zou vinden dat er voor hen een leefbare wereld zal zijn, zullen juist zíj aktie moeten nemen.
  Maar nee – onze opvolgers stemmen graag link, hoe linkser (en draaikontiger) hoe beter, denken zij (nu nog.
  Maar gelukkig hoef ik niet zo lang meer mee te betalen en te genieten van het gevoerde wanbeleid.

  Domoren die meespelen in de zgn. ‘Goededoelenloterijen’ steunen, net als onze regering met subsidies, extremistische organisaties die denken dat wanneer Nederland maar ‘groen’ is, de wereld gered zal zijn. Droom verder, domoren……
  En die zelfde activistische organisaties zoals Urgenda dwingen bij (nog stommere) rechters af dat onze politiek gewijzigd beleid moet voeren – haaks op wat de kiezers hadden gedacht toen zij de huidig zittende sprookjesfiguren democratisch hebben gekozen zouden willen.
  Postcodeloterij is groot sponser, naast onze landelijke politici die graag geld uitgeven mits het maar niet van hen zelf is.

  De meeste politieke leiders van linkse signatuur wonen niet zoals ‘Jan Modaal’, maar bezitten grote huizen in alle mooie delen van Nederland of in het buitenland. Om daar dan per vliegtuig heen te vliegen. Soms om een links regeringsvoorstel te winnen tussendoor even op-en-neer terug vliegen. En dan eur 7,50 (om te beginnen) voor een kortaafstandsvlucht afdwingen…..

  Hoe kunnen wij deze achterlijkheid, er zijn te veel geschapen problemen, stoppen?
  Leef en geniet nu, laat alles wat na jou komt gaan en doe er niet aan mee. Helaas worden wij met dit standpunt wel steeds meer gedwongen.
  H.Numan – ga door met het openen van domme ogen – de vele ‘asielzoekers, vluchtelingen’ en andere ongenode en door de EU aanbeden ‘gasten’ hebben de ogen al lange tijd geopend!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s