Kerstwens . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kerstwens . . .

 1. boorzalf zegt:

  Die is goed!!!

  Geliked door 2 people

 2. Yvonne zegt:

  Prachtig, mag dat wel blote witte kontjes ? Die van Erica Terpstra is er zo te zien niet bij die van haar is beeldvullend, haha eerst hoog van de toren blazen dat ze enorm was afgevallen en zie daar het jojo effect, alle kilootjes weer terug, eet smakelijk allemaal

  Geliked door 2 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik wens alle leden van de coalitie van Knudde-3 een voorspoedige val van het kabinet toe. Ik hoop, dat deze zogenaamde elite ten onder zal gaan in de ellende en armoede, waarin zij het gewone volk hebben gestort. Ze hebben het tere vaasje verkwanseld. Onze Nederlandse waarden en normen hebben ze te grabbel gegooid. Zelfs de christelijke dominees lieten zich omkopen. Zij verkochten hun ziel en zaligheid voor ruttig gedoe. Zij gingen met de duivel scheep. De schade, die ze hebben aangericht, is buiten elke proportie. Van mij mogen ze eeuwig branden in de schuilplaats van hun hogere belanghebbers. Ik hoor ze al roepen: “heil Lucifer”.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Oeps.Dit kabinet valt niet,het wordt gestuurd en gesteund door de nazi bilderberg groep.Rutte voert netjes en braaf de bevelen uit van deze “satanische” club.Rutte en dit kabinet blijven net zolang zitten tot rutte klaar is met zijn sloop werkzaamheden.

   Geliked door 4 people

   • Oeps zegt:

    @ ronjaspers (25 december 2018 om 20:50)

    Dames en Heren.

    Ja, Ron Jaspers weet het en ik weet het ook, dat Rutte slechts een trekpop is van de satanische club. Maar de meeste andere Nederlanders begrijpen er nog steeds geen bal van, hoe het reilt en zeilt in de achterkamertjes van de politiek. Ze geloven nog steeds in de sprookjes, waarmee ze in slaap worden gesust. Ze willen de waarheid niet horen. De sukkelaars geloven dat de waarheid een complottheorie is.

    HI, WAKKER WORFDEN !!!!!!

    Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Oeps. Jij schrijft: Ik hoor ze al roepen: “heil Lucifer”. Ik denk dat zelfs Lucifer heeft niet veel respect voor deze armtierige zooi die zich coalitie noemt. De enige die van ze houdt is mijnher Allah ..Dankzij de domme klootzakken daar aan de top, worden zijn verdelgingsplannen voor het Nederlandse volk en de Europeanen perfect op schema gehouden. Net als in een schaakspel, zouden zijn beesten straks op de bevolking losgelaten worden: het wordt een grote bloedbadfeest met koppen en ledematen afhakken, cannibalisme, massaverkrachtingen in iedere hoek van de straat en niet te vergeten …een amokrun naar de mortuariums om lekkere dode nog goed uitziende vrouwen te bewerken.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Thomasson (26 december 2018 om 14:10)

    Dames en Heren.

    Die mijnheer van de verdelgingsplannen bestaat niet. Deze mijnheer is een bedenksel van van Lucifer. Lucifer wierp zich op als leider van de gevallen engelen. Hij waande zich een godheid en liet zich als zodanig aanbidden. Hij werd door de mensheid al ras een duivel genoemd. De volgelingen van het bedenksel geloven met een godheid van doen te hebben. Maar feitelijk hebben ze met de duivel van doen. Ze zijn zo goedgelovig, dat ze niet eens in de gaten hebben, hoe ze door satan werden gehersenspoeld en worden misbruikt. Het bloedbad dat ze gaan aanrichten is een satanische aangelegenheid.

    Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Oeps.Dit kabinet valt niet,het wordt gestuurd en gesteund door de nazi bilderberg groep.Rutte voert netjes en braaf de bevelen uit van deze “satanische” club.Rutte en dit kabinet blijven net zolang zitten tot rutte klaar is met zijn sloop werkzaamheden.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Het is goed dat onze getaande broeders dergelijke kerstwensen niet kregen ….Ze zouden het kunnen opvatten als een uitnodiging

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s