Krankzinnige hypocrisie!

Screenshot_511

Nederland (zie het rode stipje) gaat de wereld van de ondergang redden door van het gas af te gaan en elektrisch te gaan rijden!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Tjerk Bos“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Milieu, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Krankzinnige hypocrisie!

 1. Jade zegt:

  Nederland, altijd het braafste jongetje van de klas…
  Wat heb je daaraan als anderen over je heen walsen?

  Geliked door 3 people

 2. Steven zegt:

  Nederland wil zijn eigen ondergang redden door uw zoveel mogelijk geld afhandig te maken

  Geliked door 4 people

 3. A.Ruygrok zegt:

  Ja maar onderschat ons landje niet hoor.. bovendien hebben wij lijders en lijdsters zo als wil & max en natuurlijk mark ., sybrand.., en olengren enzo.., dus dan heb we wel wat in de pocket…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Ja, goed hè?
  En dat gaan WIJ nou allemaal betalen.
  Plus dat we gaan dokken voor de luizenleventjes van alle negers uit Afrika.

  Dat moet toch lukken, Mark?
  Wir schaffen das!

  Geliked door 5 people

 5. elena zegt:

  ha ha ha ha ha ho! ho! ho! wat een stom landje is het toch ook

  Geliked door 4 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wie gaat dat betalen ???
  Wie heeft zoveel geld ???
  Wie heeft er zoveel ping ping ping ???
  Wie heeft dat besteld ???

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   De Nederlandse belastingbetaler, Oeps.
   Die draait altijd op voor dit soort “hoogstandjes”

   Geliked door 5 people

   • Oeps zegt:

    @ Henk der Niederlánde (25 december 2018 om 20:24)

    Dames en Heren.

    Ja, dat denktde ruttige regering, dat de belastingbetaler dat gaat betalen. Maar er is een klein probleempje. De portemonnaie van de belastingbetaler is leeg. De roverheid heeft er al teveel in zitten te graaien. De gewone burger kan niet hoger poepen, dan zijn gat zit. En de banken doen niet meer mee. De gewone burgers hebben al teveel gaten gegraven om, er andere gaten mee vullen. Ze komen steeds meer zand tekort. En waar niet is verliest de keizer zijn rechten. Dus nogmaal;s, wie gaat dat betalen Zoete Lieve Gerretje ???

    Geliked door 2 people

 7. ruud beijer zegt:

  De idioten van vereniging eigen huis kletsen dapper mee in plaats van dat ze opkomen voor hun leden.

  Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ ruud beijer (25 december 2018 om 20:18)

   Dames en Heren.

   Natuurlijk lullen de idioten van vereniging Eigen Huis met de vijand mee. Dat doen collaborateurs altijd. Enne,,,, die warmtepompen kosten duur. Enne,,,, daar is dus veel geld aan te verdienen. Enne,,,, iedereen begrijpt natuurlijk wel, dat zoiets goed gesmeerd moet worden. Enne,,,, dat mogen de gewone burgers dus gaan betalen. Hoezo ruttig ???

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Hetzelfde geldt voor het aflossen van je huis. Dat moet je absoluut NIET doen. Als je hebt afgelost ben je een prooi van de regering. Dan ga je alles zelf betalen.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ ruud beijer (25 december 2018 om 23:40)

    Dames en Heren.

    Als je huis vrij is van hypotheek, dan denk je dat je een waardevol bezit hebt. Maar moet je eens opletten, hoe snel ze je er van af gaan helpen. Dacht jij nou echt, dat jij vermogen mocht opbouwen ??? Nee dat is niet de bedoeling !!! Dat wordt je heel vakkundig afhandig ruttig gemaakt !!!

    Geliked door 2 people

 8. Hovawart zegt:

  Je moet toch het goede voorbeeld geven als beterweter, als je al het groen in Nederland in Vinex-wijken verandert, als je steeds meer asfaltstrepen trekt door het land, en de luchthavens uitbreidt in alle windrichtingen en zelfs in zee, de ongebreidelde groei van vliegvakanties staat haaks op het halen van de klimaatdoelen van Parijs……maar met allerlei harde strafmaatregelen en naheffingen zijn de beterweters toch de winnaars, meer geld voor het klimaat.
  Het Nationaal Preventieakkoord zal zijn doelen voor overgewicht en drankmisbruik niet gaan halen, weer een domper voor de politiek, dan heffen ze maar meer btw en hogere loonbelasting, want wil de verandering niet goedschiks….dan hongeren ze het volk maar uit…..de Groen-Linksche Looney Brigade heeft zo haar eigen dodelijke methode, en Dom66 wil graag uw organen roven.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Hovawart (25 december 2018 om 20:45)

   Dames en Heren.

   Het gaat de beterweters niet om het groen,. Het gaat de beterweters niet om de volksgezondheid. Het gaat de beterweters niet om de klimaatdoelstellingen. Het gaat de beterweters niet om de bestrijding van het drankmisbruik. Het gaat de beterweters niet om zieltjes te winnen voor de Here. Het gaat de beterweters niet om de hulp aan zielugge negers en andere nietsnuttige kansparels. Het gaat de beterweters niet om dit, of dat. Nee, het gaat de beterweters om heel iets anders.

   Ik zal het even uitleggen. Die beterweters zijn schoolverlaters van de unirariteit van Waarzalhetzijn. Deze beterweters hebben zonder succes iets proberen op te steken in de weetikveelkunde. In hun fantasie hadden de beterweterse een mooi huis en een goed betaalde baan, zodat ze er vorstelijk van konden leven. Maar die vlieger ging niet op. Er was in de maatschappij geen werk voor beterweters. Dat was behoorlijk frustrerend. Dus gingen de beterweters wederom wat fantaseren. De beterweters gingen het linkse pad op. Deze beterweters werden lid van rode en groene politiek. Deze beterweters bedachten niet bestaande problemen. En daar verzonnen deze beterweters oplossingen voor. En de beterweters beweerden, dat zij de enige deskundigen waren, die er iets van begrepen. En de linkse politiek omarmde de beterweters. En de linkse politiek creëerde budgetten voor de gefantaseerde problemen van de beterweters. En in die budgetten konden de beterweters grisselijk gaan graaien. En al doende hebben de beterweters zichzelf aan een vorstelijk inkomen geholpen. En daar ging het de beterweters dus om.

   En wij zitten er maar mooi mee opgezadeld. Ons probleem is nu niet de door de beterweters bedachte oplossingen van de niet bestaande problemen. Ons probleem is niet de niet bestaande problemen. Ons probleem is de beterweters !!! Hoe komen we van die idioten af ???

   Geliked door 1 persoon

 9. Charles zegt:

  Klimaatcrisis….? Die is er niet:

  Geliked door 3 people

 10. koosv8 zegt:

  Iedereen lijkt ook wel overal in mee te gaan, het maakt niet meer uit wat ze doen of zeggen.
  WORDT WAKKER……EN TRAP ZE UIT DAT PARLEMENT DE MEESTE HEBBEN VRIJ, TOCH? EN HILVERSUM KAN OOK PLAT!!!!
  GELUKKIG NIEUWJAAR.

  Geliked door 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  De vereniging eigen huis zit tot aan de nek in de bouwwereld, de banken wereld en de makelaarswereld. Dat zij opkomen voor de huiseigenaren is maar voor een beperkt deel. Bestudeer hun website en je komt er al gauw achter dat het haar vooral gaat om het aan de man brengen van allerlei diensten en produkten.

  https://www.eigenhuis.nl/?gclid=CjwKCAiAx4fhBRB6EiwA3cV4Khb09JobcISTJTftN-dVUEn1yITGY-uhwSgxi6jq0v3BYu2tsqfryhoC9zIQAvD_BwE#/

  Geliked door 1 persoon

 12. Thom zegt:

  Kijk eens naar de volgende grafiek.

  Je ziet dat Nederland 9,9 kubieke meter CO2 per inwoner uitstoot over een vastgestelde periode. Afgerond 10 kubieke meter.
  Dat is als we Nederland op 17 miljoen inwoners schatten 17 miljoen x 10
  Totaal 170. miljoen kubieke meter CO2

  Neem nu China. Dat heeft 1379 miljoen inwoners en produceert 7,5 kubieke meter.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_naar_inwonertal

  Afgerond ongeveer 10000 miljoen kubieke meter.
  Nederland produceert 1,7 % uitstoot van China.
  Van USA plus China samen 1%
  Neem je India, Rusland, Zuid-Amerika mee dan kom je uit 0,1 % of zo van de totale uitstoot op de wereld.
  Als andere landen niks doen of alleen Europa dan helpt het geen ene moer wat Nederland doet.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Thom (26 december 2018 om 00:52)

   Dames en Heren.

   Nederland, een van de kleinste landjes van de wereld, is weer eens het braafste jongentje van de klas. Wij zullen eens even de natuur gaar redden doo de CO2 uitsstoot te verminderen. Welke ontiechelijke idioot heeft dit bedacht ???

   Ik zal u een geheimpje verklappen. De natuur heeft CO2 nodig. Zonder CO2 groeit en bloeit er geen ene plant. De natuur heeft eigenlijk al een groot tekort aan CO2. Wat de totale wereldbevolking aan CO2 produceert, is verwaarloosbaar klein. En wat er aan CO2 uitstoot val te verminderen is slechts een fractie van die verwaarloosbaar kleine hoeveelheid. En de rol die Nederland daarbij kan spelen en een verwaarloosbaar klein deel van de verwaarloosbare beperking van de totale verwaarloosbare hoeveelheid CO2 uitstoot van de totale mensheid Het Nederlandse gedoe stelt dus geen ene mallemoer voor. Maar het kost ons wel een enorm vermogen. En al die satanaanbidders, die met hun vervuilende privévliegtuigen de wereld rondvliegen, lachen zich kriek.
   Ha, ha, ha, haaaaa !!! Wat zijn die Hollanders toch dom !!!!

   Ik stel voor, dat we een wet maken, waarin vliegvakanties worden verboden. Dan gaan Schiphol, de KLM, Corendon, Tui en al die anderen failliet. Laten we tegelijkertijd het regeringstoestel aan de ketting leggen. Dan moet je al die lui eens horen kermen !!!

   En ik zal u nog een geheimpje verklappen. Weet u, dat één dag oorlogvoeren ergens in de wereld meer vervuiling oplevert dan er wereldwijd kan worden beperkt, En dan heb ik het nog niet eens over de ellende van die oorlog en de kapitaalsvernietiging. Oh ja, dat is waar ook. Daar mogen we het niet over hebben. Dat zijn “hogere belangen” , de speeltjes van satan !!!

   Ik wens u alleen een Vredig Kerstfeest en een gelukkig Nieuw Jaar !!!

   Like

 13. M. zegt:

  Als de omgekeerde bijbelclub laat vertellen dat de aarde opwarmt kan je er van op aan dat het omgekeerde waar is.
  Als ze u laten vertellen dat een houtkachel slecht is voor de gezondheid en het milieu dan kan u er vanuit gaan dat u een houtkacheltje nodig heeft binnenkort omdat anders uw gezondheid er helemaal niet meer toe doet.
  Uw goedgelovige buurman zonder houtkachel die om u weg te pesten is wijsgemaakt dat het slecht is voor zijn gezondheid geeft u wel aan bij de stookkliklijn als u toch stookt omdat u niet goedgelovig bent.
  Het goedkope gas wat niet slecht genoeg is voor het milieu en uw bankrekening daar moeten we ook vanaf.
  Ze willen niet dat we warmte achter de hand hebben zo tijdens het bijna doodvriezen door de opwarming van de aarde.
  Daarom krijgt u een warmtepomp.
  Alleen als de aarde zou afkoelen dan zou de warmtepomp schreeuwend duur zijn in gebruik voor de burger en als het erg koud word doet hij het niet meer.
  Maar dat zal met het opwarmen van de aarde natuurlijk niet gebeuren.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik heb hier in mijn huis, een soort van lucht verversing/ verwarming apparaat op mijn zolder staan, waarbij je in principe nooit 1 raam van je huis zou hoeven open zetten om voldoende frisse verse lucht binnen te krijgen.
   Je hebt geen idee wat voor ellende dat is wanneer er iemand in de buurt een open haard aansteekt.
   Overal in mijn huis ruikt het dan of dat er ergens een brandje begint te smeulen door de aanvoer van “frisse” lucht van buiten af.

   Like

   • M. zegt:

    Omdat de lucht van buiten naar binnen gezogen word heb je er meer last van dat is zeker waar.
    Daarom vertrouw ik die warmtepomp ook niet echt.
    Buiten een extra dikke rekening gaan we dan allemaal buitenlucht aanzuigen onze stijf geisoleerde woningen in en wie weet wat ze ons allemaal kunnen laten aanzuigen.
    Ik vertrouw ze zover ik ze kan zien.

    Like

 14. N.E. Derlander zegt:

  Waarom zijn de klimaathysterici zo stil over de vervuiling door de luchtvaart en de scheepvaart?

  Like

 15. M. zegt:

  Omdat de groente er goed op groeit voegen de boeren CO2 toe aan hun gewassen.
  Die linkse bagger met hun niet bestaande CO2 probleem willen dus kleinere gewassen voor de generatie waarvoor ze zeggen te strijden.
  Ze gunnen de nieuwe generatie dus van harte een voedseltekort wat men graag opgevuld ziet met genetisch gemanipuleerde bagger waar ze ziek van worden.
  Als er al een probleem was kan dat opgelost worden door niet alle groen stelselmatig te verwijderen overal maar wat groen toe te voegen.
  Dan word de CO2 omgezet in zuurstof waar iedereen gezonder van word en gewassen goed groeien.
  Maar dan kan je bevolking niet financieel leegzuigen en zou het probleem niet meer bestaan en links is er nou net zo goed in om problemen die er niet zijn toch tot problemen te maken.
  Alles wat slecht voor de mens is daar strijden ze voor want ook bij links die voor de omgekeerde bijbelclub loopt is slecht goed en goed slecht.

  Geliked door 3 people

 16. BigLJohn zegt:

  Dat hele gezever over dat klimaat, en wat het ons allemaal niet gaat kosten. Alleen maar bedoeld om de komende invasie van Afrikanen cq. moslims mee te financieren. Want dat financieringsmodel was de voorbode van Marrakesh !

  Geliked door 1 persoon

 17. fleckie zegt:

  Tja, men moet immers een of ander praatje achter de hand hebben,:( als men van plan is een kerncentrale te bouwen, die dan zogenaamd ECHT. nodig is om alle electrische auto’s VAN STROOM TE KUNNEN VOORZIEN.)*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s