Van Republiek tot kolonisatiegebied

Screenshot_503

(Door: “Cantaloop” – Vertaling: E.J. Bron)

Deze transformatie werd binnen enkele jaren door een kleine politieke kliek rondom de hierboven afgebeelde persoon helemaal alleen bewerkstelligd. Van een gestructureerd staatsbestel naar een chaotisch en ongecontroleerd immigratieland, helemaal zonder grenscontrole of welke andere controle dan ook voor “binnenkomers”. Clans en warlords van islamitische herkomst staan al lang in de startblokken en bepalen in toenemende mate het gebeuren in de grote steden.

PI News (2)

Op grond van de werkelijk enorme belastinginkomsten functioneert het staatswezen nog enigermate. Tot er echter “Berlijnse toestanden” op landelijk niveau te verwachten zijn, is nog slechts een kwestie van tijd. Met behulp van het principe van gelijkheid voor iedereen  worden de van de belastingbetaler “afgeperste” miljarden onmiddellijk herverdeeld. Daarin is geen systeem te herkennen. Wie het hardst schreeuwt, krijgt het meest.

Media die aan zichzelf refereren

Een in zichzelf hermetisch afgesloten medialandschap, de zogenaamde “kwaliteitspers”, verbreidt men met de bekende overdreven zekerheid en in koor meldingen die het systeem vleien, waarvan velen overeenkomen met de waarheid – andere echter niet. Niemand kan dit meer nauwkeurig uit elkaar houden. Zelfingenomen prulschrijvers met “waardigheid” oefenen een blijkbaar van bovenaf opgelegde opvoedingsopdracht uit, en ontwikkelen hierbij niet zelden een eigen dynamiek – en als consequentie sublimeert in toenemende mate het journalistieke discriminatievermogen tussen informatie en indoctrinatie.

Ondertussen geldt: wie in deze kringen niet nadrukkelijk “voor vluchtelingen” en “pro Merkel” is, wordt door deze verheven kring radicaal uitgesloten en kan eigenlijk meteen een basisuitkering aanvragen.

De dynamiek van de verandering

Ondertussen verandert het land met het uur. Jonge mannen uit bijna alle probleemgebieden van deze wereld reizen ongecontroleerd binnen. Dientengevolge hebben deze contingenten inmiddels dimensies bereikt die eerder lijken op een bezettingsleger dan op hetgeen ze voorgeven te zijn.

Gelukkig heeft dit “leger” nog geen parate leiding. De door deze clientèle uitgeoefende gruwelijke misdaden worden van de kant van de regering zo goed mogelijk achtergehouden, mooi gepraat, of helemaal omgedraaid, zoals dat in Chemnitz is gebeurd. Alles is mogelijk – en van de heel duidelijk vooringenomen overheid en haar spreekbuizen is niemand meer te vertrouwen.

Ze weten heel goed wat ze doen

Dit verdoezelen en verbuigen van de waarheid laat echter heel onverbloemd één ding zien: de verantwoordelijken zijn zich heel goed bewust van de verderfelijkheid van hun handelen en hun bedrieglijke bedoeling tegenover het volk. Want anders zou men immers over alles zo kunnen berichten zoals het in werkelijkheid gebeurd zou zijn – en zou men niet bang hoeven zijn voor gedecideerde vragen achteraf.

Een zogenaamd selectieproces draagt er nu al maatgevend aan bij dat niet bijvoorbeeld de slimste en meest presterende mensen aan de hefbomen van de macht zitten, maar veelmeer diegenen die over de correcte overtuiging en het juiste partijboekje beschikken. Niemand die ook nog maar een beetje realistisch is, zal dit kunnen ontkennen. Parallellen met voormalige dictaturen zijn absoluut geen toeval. We bevinden ons heel duidelijk in een soort voorfase van een nieuw, door de EU bepaald totalitarisme, dat zich echter niet zo zal noemen.

De jeugd en de vrouwen stemmen overwegend links

En hoe zit het met onze jeugd, de jonge volwassenen en in het bijzonder ook de vrouwen, die het meest te lijden zullen hebben van de gevolgen van deze mislukte politiek? Een hopeloze generatie van links verblinde mensen, die haar vreemde opvattingen trouw zal blijven. Wie denkt dat deze mensen zouden kunnen zorgen voor een ommekeer richting verstandigheid en doelmatigheid, die denkt ook dat Stalin een mensenvriend was.

Duitsland´s autochtone nieuwe generatie zal zich bereidwillig “schikken”. Daartoe werden ze per slot van rekening decennia lang op school en de universiteit voorbereid. Te verwachten “onlusten” zoals in het buurland Frankrijk zullen dientengevolge net zo lang uitgesteld worden tot de nagestreefde ontwikkelingen onomkeerbaar zijn.

Wie dus met absolute zekerheid beweert dat de toekomst van ons vaderland vrij zou zijn vorm te geven, behoort vermoedelijk eerder tot de categorie van de optimisten. We zien heel duidelijk waar deze weg toe leidt – en desalniettemin hebben we het als bevolking nog steeds in de hand om deze te bepalen. Of deze speelruimte voor ons behouden blijft, zal moeten blijken.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Cantaloop”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Van Republiek tot kolonisatiegebied

 1. Edgy Veggie zegt:

  Merkel is voor mij niets minder dan een landverraadster. Ze pleegt hoogverraad. En inderdaad:’t lijkt allemaal voorbij te gaan aan de jongeren. Gebrainwasht door de staatspropaganda machine die al jarenlang de ‘blijde’ boodschap van diversiteit verkondigt. In Nederland is ’t al niet anders.

  Geliked door 2 people

  • Nederviking zegt:

   Klopt…..en als men met bedreigingen, diefstal, geweld en terreur van immigranten te maken krijgt kijken ze weg en zoeken de oorzaken bij zichzelf of rechts

   Like

 2. Roeland zegt:

  EU, u zijt gewaarschuwd!…Voor alle ellende , die generatie X = geboren tussen 1955-1965 van dit instituut EU in de lage landen heeft mogen ondervinden… Nu een “tegenprestatie” van die EU gevraagd. Ik weet, dat politici meelezen.
  Vandaar deze belangrijke mededeling.

  Wij, van generatie X , eisen ons recht en willen;
  Waardevast met index AOW met 62/63 jaar, geldend voor de hele EU ! En ook uitbetaald en geldig voor alle EU burgers, AOW ook geldend en uitbetaald in het toekomstige EU land Oekraine! Indien niet? Breekt de pleuris uit in 2019. Genoeg is genoeg!
  U zijt verwittigt Brussel!

  Like

 3. treesie zegt:

  dat is in nederland het zelfde rutte en zijn minsters op een paar na zijn ook landveraders wat ze goed kunnen in de tweede kamer is met mobieltjes spelen enlachen als geert of baudet de waarheid zeggen ik walg er van

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Beste lezer, tot nu toe keek iedereen naar iedereen en verwachtte dat de ander wel iets zou doen. Resultaat was dat niemand iets deed. Hoe nu? Houd de gele hesjes in de gaten. Zorg dat u ook een geel hesje hebt.
  Zodra er iets gebeurt, sluit u dan aan en doe mee. Het komt nu aan op aantallen deelnemers aan welke activiteit dan ook. Reken niet op politieke partijen of organisaties. De burgerij zal het nu zelf moeten doen. Pas wanneer de elite zich gewonnen geeft kan getracht worden weer orde te scheppen in de chaos die nu gaat ontstaan.
  Sterkte en houdt u gereed.

  Like

 5. Jean zegt:

  Ik heb een grote wens, ik hoop dat ik dat monster in 2019 nooit meer zie of van hoor…

  Like

 6. Astrid zegt:

  Ik begrijp het niet, want Saddam Hussein, Osama bin Laden en Gadaffi konden ze zo vinden en afknallen. Waarom Merkel, Juncker en consorten niet? Ze zijn niet veel anders.

  Ons Nederland had recht op premier Pim Fortuin en op de kritische interviews van een Theo van Gogh. Waarom pikken we dit allemaal zomaar? Ik geloof ook niet meer in democratische processen in de huidige tijd, die zijn veel te traag.
  Een Volkert van der Graaf zou helemaal niet vrij mogen rondlopen, die hoort onder de zoden of in een donker hol opgesloten te worden, om zijn linkse zonden te overpeinzen. We moeten al die verraders opjagen, ze op de hielen zitten en ze klem zetten en ze confronteren met al hun wandaden. De macht behoort aan het volk en niet aan de omhooggevallen, politieke, opportunistische elite.
  En het koningsschap moet ook eens definitief opgeheven worden, we leven toch niet in een sprookje en we zijn toch gvd geen kleuterklasje met verkleedpartijtjes! Weg met die hermelijnen mantels, blinkende medailles, gouden kroontjes en vermeend recht op adellijke privileges. Beatricks is gewoon een omhoog gevallen kutwijf en die zoon van haar een patserige Corpsbal. En dat Argentijnse pampapaard van hem met haar foute vader-zaliger. Allemaal lieden van dezelfde fascistenclub die niks met het volk hebben. Ze zijn overzadigbaar in hun hang naar macht. Eén zegen, na de dood zijn ze allemaal weer terug bij AF.

  Like

 7. van meijgaard zegt:

  Dat Volkert van der Graaf vrij mag rondlopen komt omdat hij weet welke politieke
  landverraders en mede moordenaars nog steeds vrij rondlopen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s