Alternatieve kerstversiering in het vluchtelingenonderkomen Landshut

Screenshot_531

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Het open raam als “globale” vuilnisbak

Kersttijd – beschouwelijke tijd, vooral in het katholiek bepaalde Neder-Beieren. In de woonkamers staan feestelijk versierde kerstbomen en de voortuin  straalt in een meer of minder smaakvolle lichtjesdecoratie. Ook enkele asielzoekers in de Niedermayerstraße in Landshut hebben de buitenkant van hun onderkomen gedecoreerd. Echter niet met kerstverlichting, kerststerren, Kerstmannen of rendieren, maar met afvalzakken, etensresten, lege pakken melk, lege blikjes frisdrank en alles wat de Duitse huisvrouw anders nog heel keurig gescheiden en schoongemaakt in de diverse afvalcontainers gooit, niet te vergeten de gele zak.

PI News (2)

Het open raam als afvalcontainer

Blijkbaar hebben enkele bewoners van het vluchtelingenonderkomen een onuitputtelijke vuilstortplaats ontdekt voor alles wat men kan weggooien: het geopende kamerraam. De wet van de zwaartekracht volgend landt het afval dan op het grasveld voor het gebouw, tot grote ergernis van de belastingbetalers, die op weg naar hun werk krijgen voorgeschoteld wat er met het geld gebeurt dat de fiscus bij iedere zich biedende gelegenheid bij hen uit de zak trekt.

Die toestanden, die samen te vatten zijn onder het begrip “zwijnenstal in het vluchtelingenonderkomen” lopen als een rode draad door de historie van de onderbrenging van asielzoekers. Daarbij gaat het helaas niet om op zichzelf staande gevallen, zoals ook de districtscommissaris van Landshut, Peter Dreier, vorig jaar tegenover het “Wochenblatt” bevestigde. Een huurster klaagt in het artikel over de toestand waarin haar huis zich bevindt, nadat daar vluchtelingen waren ingetrokken:

“De terrasdeuren werden eruit gescheurd, een vensterbank van marmer werd gebroken, twee keukens werden vernield, vijf deuren werden ingetrapt en de baden kun je ook vergeten.”

Probleemverplaatsing van binnen naar buiten of dubbele zwijnenstal?

En nu vliegt dus het afval uit het raam. Dat werpt de vraag op of de bewoners van het vluchtelingenonderkomen anders zijn gaan denken. Wordt nu de woning schoongehouden en in plaats daarvan het terrein voor het onderkomen tot vuilstortplaats omgeturnd?  Of is er in de woning intussen geen plaats meer voor alle afval?

We zullen het niet te weten komen, omdat voor normale mensen de toegang tot het onderkomen verboden is. Iedere onbevoegde die het terrein betreedt, wordt met videobewaking en een aangifte wegens huisvredebreuk bedreigd. Op het idee om met de camera´s diegenen vast te leggen die er een zootje van maken, komt vadertje staat alleen maar bij de domme Duitsers.

Screenshot_532

Bezoekers alleen met toestemming van het bestuur – anders volgt aangifte wegens huisvredebreuk.

Suggestie aan de autoriteiten: bespaar je de afvalcontainers

Er zou van de kant van de autoriteiten onderzocht moeten worden of de acht (!) grote afvalcontainers, die voor de sier voor het gebouw staan, niet verwijderd kunnen worden, omdat het afval sowieso uit het raam gegooid wordt:

Screenshot_533

Zodoende zouden er alleen kosten ontstaan voor de regelmatige reiniging van het terrein en zou men de kosten voor de vuilophaaldienst kunnen besparen. Het was sowieso niet echt slim om ervan uit te gaan dat je het de gestreste asielzoekers aan zou kunnen doen om de moeilijke weg naar de container voor restafval voor het gebouw af te leggen.

De zienswijze van de goedmenschen

Goedmenschen beginnen in zo´n geval vaak met de klaagzang dat het bij de vluchtelingen meestal gaat om alleenstaande mannen, die op grond van hun socialisatie gewoon niet in staat zijn om zelf voor orde en netheid in hun onderkomen te zorgen.

Hier dient vermeld te worden, dat de soldaten van het Duitse leger vroeger tijdens hun volledige diensttijd hun families niet gezien zouden hebben wanneer op vrijdagmiddag bij de controle van de kamers ook maar een honderdste deel van dit vuil zou zijn gevonden.

De burgers zijn boos

Omdat het terrein van het onderkomen aan een hoofdverkeersweg ligt, hebben ook al veel burgers “genoten” van deze aanblik. Minstens eentje van hen heeft zich inmiddels schriftelijk tot de afdelingsleider van het kantoor voor migratie en integratie van de stad Landshut, Thomas Link, gewend. De boosheid van de klager heeft begrijpelijkerwijs de overhand gekregen boven de geboden terughoudendheid, wat duidelijk blijkt uit het schrijven. In dit geval willen we hem dat vergeven, omdat het begrijpelijk is:

Zeer geëerde meneer Link,

Bij dezen roep ik u er, mede namens vele burgers, toe op om onmiddellijk het grasveld voor het eerste gebouw voor asielzoekers te reinigen, of moet het uit het raam gegooide afval daar ook nog met de feestdagen blijven liggen? Het is daar een eersteklas zwijnenstal. Het ontbreekt er nog maar aan dat men als Duitser ook nog hun reet moet schoonmaken! Is er dan niemand in staat om de bewoners duidelijk te maken waar ze hun afval naartoe moeten brengen??

Groeten,

Lothar Pollok

In ieder geval kunnen we verwachten dat er morgen heel snel een leger schoonmaakkrachten wordt gestuurd om de schandvlek op te ruimen. En wat leren de veroorzakers hiervan? Deze conclusie laat de schrijver aan de lezer over.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Alternatieve kerstversiering in het vluchtelingenonderkomen Landshut

 1. guusvelraeds zegt:

  De eetzaal en aanpalende ruimten 10 minuten na het gebruik van een netjes opgediende halal maaltijd. Ergens in een Duits AZC. Kapo Schulz zei ooit van de indringers “Sie sind wertvoller als Gold”.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   guusvelraeds 26 december 2018 om 22:09

   Hiermee laten die onreine, mohammedaanse beesten zien dat ze volkomen schijt aan ons hebben. Waarom hoeft dat schorem zijn eigen zooi niet op te ruimen?! 😡

   Like

 2. Charles Martel zegt:

  Heeft dit iets te maken met de religie van het onreine zwijn? Nee toch?

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  En wij, hier in Nederland, moeten vanaf volgend jaar gaan betalen voor elke kilo afval in de grijze kliko.
  Plus een basisbedrag voor elke lediging.

  Elke inwoner mag dan nog maar 100 kilo afval per jaar produceren.
  Over een paar jaar mag dit nog maar 35 kilo per persoon per jaar zijn.

  DE GEKKEN MET HUN ONREDELIJKE, NIET-HAALBARE DOELSTELLINGEN!

  Waarom mogen die mohammedaanse wilde apen de boel ongestraft bevuilen en besmetten?
  Dat apengedrag vormt ’s zomers toch een broedplaats voor ongedierte en smerige ziektes?

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Tja.. als ze dit soort dingen daadwerkelijk gaan invoeren (ik heb er nog nooit van gehoord) dan zal het ook wel niet zo gek meer zijn dat de vuilnis niet meer in de kliko verdwijnt maar ergens in de bosjes.

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Oww kijk… ik ging even googlen…daar heb je het al..

    Column
    Het lijkt zo mooi: de vervuiler betaalt. Maar sommige gemeenten hebben er moeite mee. In Hengelo staan er regelmatig zakken huisvuil naast de container op het milieupleintje. Niet omdat die vol zit, maar omdat je moet betalen om hem erin te gooien door je persoonlijke afvalpas te scannen.

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Al je boodschappen uitpakken in de winkel, en daar alle rest troep achterlaten.
   Inwoners produceren geen afval, inwoners houden afval over nadat ze het verplicht gekocht hebben in de winkel.
   Al je groene afval kan je in een kuil in je tuin storten, als je een tuin heb.

   Geliked door 1 persoon

 4. Tineke zegt:

  Als je hier maar een blikje of iets anders weggooit heb je een handhaver in je nek,en prent op de mat.
  Dat zal ook wel de reden zijn,dat die gelukzoekers zo afgeschermd worden.
  Immers,hoogopgeleide apothekers en ingenieurs ruimen de rotzooi achter hun kont op.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik heb hier nog steeds 1 grijze kliko omdat ik op 1 hoog woon, en mag alles bij elkaar gooien.
   Mijn buren, in de laagbouw, moeten alles scheiden en kunnen dus een boete krijgen, ik niet.
   Terwijl ik dezelfde straat woon.

   Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  En de nachtelijke vluchten naar Europese luchthavens gaan onverminderd door, de Samsom-lijndiensten vliegen hun kostbare vrachtje van gecultiveerde kansenparels naar alle vliegvelden binnen de Eurocratie, de verrijking gaat doorrrrrrr.

  Geliked door 4 people

 6. T.troubadour zegt:

  Zijn ze gewend waar ze vandaan komen wat verwacht je anders?

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Inderdaad ze leven onder erbarmelijke omstandigheden….Toen de actiegroep die foto onder ogen kreeg waren de “supernaastenliefhebbers” diep onder de indruk… “we gaan ze halen” uit Griekenland om ze een menswaardig bestaan te geven …..maar ze wisten niet dat die foto van hun erbarmelijk bestaan in Duitsland werd genomen….het getaande broederparadijs van mutti Merkel

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Is het een uiting van minachting, haat en opstandigheid? Is het passief agressief te noemen?

  Geliked door 1 persoon

 9. RottenPikwick! zegt:

  Dit speelt al jaren. Hier een video uit 2014. Je zou Merkel er met haar ponem indrukken en daarna haar Hielenlikkers. Maar ook hier geldt; De Domme Duitsers hebben deze SCHEISSE over zichzelf afgeroepen! Nog 1 à 2 generaties en DE is voor de helft in handen van De Satan!

  Geliked door 1 persoon

 10. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig kan het toch ook heel anders wat de kerst betrof in Rotterdam tijdens een opgedrongen ramandanmaaltijd in 2018:

  Dikke pech voor islamisten in Rotterdamse gemeenteraad: ramadanmaaltijd naast kerstdiner massaal weggestemd

  Een poging van NIDA en DENK om Rotterdam weer een stukje verder te gaan islamiseren, is op 20 december 2018 (godzijdank!) massaal verworpen door de Rotterdamse gemeenteraad. Men wilde de gemeenteraadsleden Eindelijk zitten daar ook eens mensen tussen die NEE durven te zeggen tegen de opdringerige islam) jaarlijks gaan samenbrengen in een Ramadanmaaltijd, ondanks dat slechts een enkeling van hen het islamitische geloof aanhangt. Het kansloze voorstel werd dan ook verworpen met 28 stemmen tegen 17.

  Kerstmis is de tijd van de gezelligheid, de familietradities en natuurlijk, voor wie daar belang aan hecht, de geboorte van Jezus Christus. Maar voor enkele partijen in de gemeenteraad van Rotterdam (denken die soms dat als je de moslims maar blijft behagen en overal hun zin in geeft dat ze daar hartstikke dankbaar voor zijn? Blaas hem nou gauw op!) is het christelijke feest vooral een poging om de schijnwerpers te zetten op een heel andere religie: de islam.
  Want de gemeenteraadsleden nuttigen eens per jaar, toevallig op de avond van 20 december, een kerstdiner.

  Dat is kennelijk voor sommige partijen vooral aanleiding om even verongelijkt te janken over hun eigen minderheidsgeloof. Want snifsnif, de moslims zijn zo zielig (kleinzieligheid en op een huichelachtige en kinderachtige manier gaan huilen in de hoop daar medelijden mee op te wekken en hiermee je zin te krijgen werkt gelukkig niet altijd!) want de christenen krijgen een feest maar de mohammedanen niet.
  En daarom moet er nu ook een jaarlijkse gemeente-iftar komen zodat ook NIDA-extremist Nourdin el Ouali z’n religiefeestje kan gaan vieren. Helaas voor el Ouali en zijn bondgenoten bij DENK en de PvdA ging de misselijke grap echter niet door:

  Het is Nida totaal niet gelukt een Iftar te introduceren bij de meerderheid van de wijselijk gemeenteraadsleden. De raad komt vandaag (vrijdag) bijeen voor een kerstdiner en het door de islam geinspireerde Nida stelde het op prijs als in het kader van de inclusiviteit ook eens per jaar een Iftar mogelijk is. Het idee werd met 17 tegen 28 stemmen verworpen. De 17 voorstemmers waren de fracties van Denk (4), de Partij van de Arbeid (5), SP (2), GroenLinks (4 van de 5 – dus één fractiedissident) en Nida zelf (2).”

  Helaas halalpindakaas dus! Dat wordt vandaag dus met een chagrijnig hoofd die kalkoen willen wegwerken…en die hen zeer bitter gaat smaken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s