BRIEFJE VAN JAN – Aan Geert Wilders

Screenshot_518.png

(Door: Jan Dijkgraaf)

De Ruttes, de Jettens, de Buma’s, de Segersen, de Asschers, de Klavers, ze zijn, met het oog op de verkiezingen van 20 maart en 23 mei, doodsbang

Beste meneer Wilders,

Er zijn dus in Nederland echt mensen die op Eerste Kerstdag op Twitter gaan kijken of minister-president Mark Rutte wel een tikgeit van de Rijksvoorlichtingsdienst opdracht heeft gegeven om Nederland ‘Prettige Kerstdagen’ te wensen. En die dan boos worden als zo’n tweet achterwege blijft.

Hoe sneu is dat? Wat is immers de waarde van een kerstwens die komt uit de mond van een man die jou louter ziet als een useful idiot die hem zijn stem, een berg speelgeld voor marrakeshpactprofiteurs en klimaatkolderhobbyïsme en aan het eind van de rit zijn organen mag brengen?

Een kerstwens van Mark Rutte lijkt mij eerder een belediging.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Elite, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan Geert Wilders

 1. ruud beijer zegt:

  Maart roert zijn staart.Ga stemmen in Maart op de PVV of het FvD. Weg met de huichelaars en wegkijkers in de regering.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Goeie tekst van Jan!
   De HH en Dames van de regering maken zich zorgen.
   Hoe harder en strenger de overheid het volk zal onderdrukken, hoe harder het volk zal opstaan!

   De bevrijding van het Nederlandse volk nadert…
   Ook al zal het veelbloed zweet en tranen kosten.
   Komen doet zij!!!

   Liked by 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Zou de Nederlander nu eindelijk ontwaken in het stemhokje en is eindelijk zorgen de de klimaat horrorpartijen splinterpartijen worden ?????

  Liked by 1 persoon

 3. Astrid zegt:

  Ik vertrouw de stemlokalen en het stemmen tellen al jaren niet meer, er wordt gegarandeerd weer links en Turks gesjoemeld ten nadele van de rechtse stemmers. Uiteraard ga ik wel stemmen op de PVV.

  Liked by 5 people

 4. Jade zegt:

  Zou Markje echt zo makkelijk de macht uit handen geven,
  of knoeit hij gewoon (weer) wat met de getallen???

  Liked by 3 people

 5. Jade zegt:

  Even beide twitter-accounts doorgekeken…
  Alleen Geert wenst ons een prettige kerst.

  Liked by 2 people

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Na het openen van de Post on line waar dit artikel op gebaseerd is en doorklikkend naar omlaag kwam ik bij de advertenties. Daar prijkte Ed Nijpels met zijn onzinverhaal.
  Ik moest toen aan Al Gore denken, de mislukte vice president van de V.S. Ik dacht toen: Zou Edje zich al net zo verrijkt hebben als Al Gore door de mensen een valse spiegel voor te houden. Of zou hij zelf geloven in de onzin die hij uitbraakt.
  Het is jammer dat hij geen plekje in de politiek meer heeft want dan zou hij met de komende verkiezingen een flink pak rammel hebben kunnen krijgen.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Wie zit er ter wachten een leugen van Rutte, verpakt als kerstwens?

  Lol: Als Mark Rutte mij een paar vreselijke kutdagen zou toewensen en mijn kinderen en eventuele kleinkinderen namens het Groot Europeesche Rijk in wording een vreselijke toekomst, zou ik nog een béétje respect voor ‘m hebben.
  Dan was-ie tenminste één keertje eerlijk.

  Maar de regering heeft nog een andere plannetje om stug door te blijven gaan. Al jaren wil men het stemmen zo veel mogelijk ontmoedigen. Liegen, draaien, “ze doen toch wel wat ze willen, heeft geen enkele zin”, enz. Al jaren werkt men aan het afbreken van de democratie door het stemmen zinloos te maken. Onderschat meneer Rutte dus niet. Thuisblijvers zijn zijn beste vrienden.

  Liked by 5 people

 8. Freda110 zegt:

  Ik zit niet te wachten op iets waar toch niets van gemeend is.
  Ik hoop dat in maart een hele hoop kiezers de juiste beslissing maken en deze charlatan laten vallen als een baksteen.
  Tegen die tijd is het duurder worden van zo’n beetje alles goed voelbaar in de portemonnee en hopelijk uit zich dat in een afkeren van de zittende regering.

  Liked by 3 people

 9. BigLJohn zegt:

  Iedere keer na de verkiezingen raak ik ontstemd als ik de uitslagen zie. Nederland word vernietigd door linkse partijen en de VVD (feitelijk voor 75 % links), terwijl de kiezers schijnbaar (hoe vreemd is dat) toch massaal op deze partijen blijven stemmen. Zelf ben ik al 50 jaar stemgerechtigd. Ik begon te stemmen op boer Koekoek, die genegeerd werd. Vervolgens op Janmaat, die de vreselijkste dingen overkwam met zijn vrouw. Toen op Pim Fortuijn, die werd nog harder aangepakt, hij werd vermoord. En als laatste Geert Wilders. Ja die blijft maar eeuwig op plus minus 20 Kamerzetels steken en word gebascht door alle politieke partijen (Geen FVD). Wat ik maar wil zeggen; Door stembusfraude loopt het fout bij iedere verkiezing. Al 50 jaar tijd word het echte – rechts – systematisch weggedrukt en zijn wij door toedoen van links bijna bij het eindpunt beland; Sharia. Kerstmis. Vrede op aarde voor alle mensen van goede wil. Die laatsten mogen dan een goede wil hebben, maar zeker geen vrije wil. Wat koop je daar nu voor….

  Liked by 3 people

 10. Tistochwat zegt:

  De Ruttes, de Jettens, de Buma’s, de Segersen, de Asschers, de Klavers, ze zijn, met het oog op de verkiezingen van 20 maart en 23 mei, doodsbang

  Daar geloof ik niets van.
  Ze zijn nu al verzekerd van de overwinning.

  Ik zal weer op de PVV gaan stemmen, maar ik verwacht er niets van omdat we door Rutte (alias Mark Bilderberg) belazerd worden tot we erbij neervallen.

  Liked by 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s