“De openbare ruimte verdedigen”: Oudejaarsmanifestatie in Cottbus

Screenshot_505

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

In het ten einde lopende jaar heeft de Duitse stad Cottbus zich tot een van de belangrijkste steden van de Buitenparlementaire Oppositie 2018 respectievelijk van het verzet tegen het systeem Merkel ontwikkeld. En nu moet het jaar in Cottbus wat betreft dit feit een waardige afsluiting krijgen: de activisten roepen dit jaar nog eenmaal – op oudejaarsdag – op tot een manifestatie in Cottbus.

philosophia perennis

Hun motto: Nog eenmaal vernieuwen we een eis die voor ieder land een vanzelfsprekendheid is: Grenzen trekken!

In hun uitnodiging schrijven ze: Heel bewust willen we op de laatste dag van het jaar demonstreren. Sinds de door Merkel bepaalde grensopening in de late zomer van 2015 is oudejaarsdag gewoon niet meer de dag hoe hij in Duitsland al eeuwenlang werd gevierd. Tegenwoordig herinnert Oud & Nieuw aan de schande van Keulen en vele andere steden, toen op 31 december 2015 duizenden “beschermingzoekers” vrouwen lastigvielen, vernederden en verkrachtten.

Oud & Nieuw 2015/2016: een onheilspellende waarschuwing

Oud & Nieuw 2015/2016 was een onheilspellende waarschuwing. Maar de verantwoordelijken in het land en in de EU hebben het nog steeds niet begrepen. Steeds meer worden de gevolgen in het land overal merkbaar. De openbare ruimte wordt risicogebied, omringd door zware metalen palen, kooien van gevlochten staal met zandzakken en betonblokken, de sociale zekerheid gaat verloren.

Cottbus ontwikkelde zich tot brandpunt. In slechts twee jaar tijd zijn de door immigranten gepleegde delicten zoals bedreiging, roof, bedreiging met geweld en het toebrengen van lichamelijk letsel in de stad vertienvoudigd. Besturen, scholen en crèches zijn overbelast. In veel straten en op veel pleinen kunnen we ons al lang niet meer zo vanzelfsprekend vrij bewegen zoals we dat altijd gewend waren en waar we recht op hebben in ons eigen land.

Laten we de openbare ruimte verdedigen!

Daarom roepen we op tot de manifestatie in Cottbus. Laten we geen ruimte geven aan de ongeremdheid en het geweld in onze steden. Laten we de openbare ruimte verdedigen! De schande van Keulen mag niet herhaald worden.

Hoe de toekomst van ons vaderland eruit zal zien, ligt niet in de laatste plaats aan ons. Laten we ons bemoeien met onze eigen aangelegenheden! Laten we ons niet langer opzij laten schuiven door een ignorante politiek! We zien elkaar op 31 december om 14.00 uur op het plein voor de Blechen Carré in Cottbus. We geven ons vaderland niet op!”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op “De openbare ruimte verdedigen”: Oudejaarsmanifestatie in Cottbus

 1. Cathja zegt:

  Een heel goed initiatief. De openbare ruimte is enerzijds ‘van iedereen’, maar anderzijds ook weer niet helemaal.
  We hebben de berichten gehoord en de beelden gezien van de jaarwisseling 2015/2016, waar zeer veel vreemde jonge mannen van buitenlandse afkomst, die zogenaamd bescherming zochten in Europa, zich liederlijk, gewelddadig en ontoelaatbaar gedroegen jegens vele jonge vrouwen, die zich voor de jaarwisseling hadden verzameld op het grote plein in Keulen. Waar het andere jaren een mooi feest was, werd het toen een nachtmerrie voor velen. Wel 1000 vooral jonge vrouwen werden het slachtoffer van de grijpgrage handen van de ‘bescherming zoekenden’.
  Met dit in gedachten schreef ik dat de openbare ruimte ‘ook weer niet helemaal’ van iedereen is.
  De immigranten hebben bewezen dat zij zich beslist niet willen aanpassen aan ons en onze feesten (ze verafschuwen het zelfs), en daarom zouden zij NIET getolereerd moeten worden in de openbare ruimte in Cottbus! Om een herhaling van Keulen te voorkomen.

  DE IMMIGRANTEN HEBBEN HET UITEINDELIJK ZELF VERKNALD.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   En wij hebben het toegelaten dat ze hier kwamen, steeds meer en meer en meer en nu komen er nog eens duizenden. En niemand verder sluit zich aan bij de protestdemo’s. Waar zijn jullie gele hesjes, iedereen heeft die dingen toch in de auto liggen of kan ze alsnog kopen, kosten bijna niks.

   Geliked door 1 persoon

 2. Een cultuur van Barbaren kan niet anders, omdat het Barbaren zijn. Daarom moeten we ons inzetten dat er niet nog meer bijkomen en die er al zijn, terug gaan naar herkomst.
  Alleen zo blijft onze eigen cultuur bestaan.

  Like

  • Over het woord Barbaren gesproken. Door het gebruik van dit woord kreeg ik een ban met waarschuwing van Facebook.
   In de zaterdag editie van de Telegraaf gebruikte Frank van Vliet hetzelfde woord Barbaren in een korte beschrijving van de onthoofde twee meisjes in Marokko.
   Dus de krant als mainstream media mag het gebruiken en daarom zal ik er een foto van maken en plaatsen met mijn kritiek op Fb dat ze mij hierdoor hebben gediscrimineerd in mijn opinie.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Prima Idee !!! Overigens sta je op FB onder deze naam of gebruik je daar een andere? Als je wilt kun je me die per email mededelen, ik zal dan vragen vriendjes te worden 😀 kom je ook in contact met het verzet hier.

    Like

 3. Hovawart zegt:

  Hopelijk hebben we iets geleerd van het afgelopen jaar, iets waar het komende jaar wat aan heeft.

  Like

 4. dondorp zegt:

  waar zijn de gele hesjes in nederland;wie gaat er mee verder.nederland moet blijven protesteren totdat rutte weg is..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s