EEN GEZEGENDE KERST…

Screenshot_525

(Door: “Driek”)

Op dezen tweede Kerstdag waarin een grauwgrijze hemelkoepel Nederland overhuift en den burgers de versnaperingen en het wildgebraad naar binnen hebben gebuffeld, las ik den kersttoespraak van Paus Franciscus, die mij met walging vervulde. Het  wild geraas van dezen ouwe nar in vrouwgewaad, waarmee hij dien goedgelovige christenen een rad voor ogen draait, het noodlot verwelkomt met de komst van islamitisch gespuis uit armoelanden, is werkelijk van den zotte. Met zijn achterlijke toespraak verkondigt hij zijn vurig verlangen naar de definitieve ondergang van Europa. Ziet die heil-verkondiger niet dat zijn dagen zijn geteld? Straks wordt hij van zijn gouden troon gestoten.

De Kerkvorst benadrukte het belang van het samenleven van mensen met verschillende nationaliteiten, culturen en religies. “Onze verscheidenheid schaadt niet, het betekent geen gevaar, het is veel eerder rijkdom.” De universele boodschap van Kerst is volgens de Paus dat wij allen broeders zijn. Over het in den oorlog geteisterde Syrië zei deze afgezant van Lucifer: “Moge de internationale gemeenschap resoluut werken aan een politieke oplossing, zodat het Syrische volk, vooral degenen die gedwongen zijn hun eigen land te verlaten en elders hun toevlucht zoeken, terug kunnen keren om in hun eigen land in vrede te leven”.

Ook bad hij voor vrede tussen de Israëliërs en Palestijnen. “Het conflict woekert sinds de oprichting van de staat Israël nu al zeventig jaar voort in ´het land dat door de Heer is gekozen om zijn liefdevolle gelaat te tonen´.”

Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, van dat ‘liefdevolle gelaat’ – vergeef mij als ik oneerbiedig ben – heb ik tot op heden weinig gemerkt. Hoe verschrikkelijk toch is het om te leven in een land waar corrupte linkse lieden uit zijn op onze verdelging en het ‘Grote Kwaad’ verwelkomen alsof het liefdevolle Aartsengelen zijn.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Screenshot_429

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(© 2018. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, moralisme, nieuw fascisme, Paus Franciscus, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op EEN GEZEGENDE KERST…

 1. Jean zegt:

  Beste Driek, ik hoop dat hij of moet ik zeggen zij nieuwjaar niet haalt want de huichelarij en vernietiging van onze beschaving duurt al veel te lang, wij willen geen enkele islamiet in onze samenleving want het is een levensbedreiging.

  Like

 2. fleckie zegt:

  Als men zich eens. verplaatst naar het ( vermoedelijke Palestijnse DENKEN: zullen ze nooit in vrede met. ISRael . willen leven: ( waarschijnlijk houden dan de talloze.
  MILJOENENDONATIES . uit talrijke. DONORLANDEN. op, ……….(..zoals we reeds hebben ondervonden. hoe GULHARTIG madam KAAG bezig was!! voor de Palestijnen, ,( haar moslem- vrienden. als. Moslima.~*~*~*~*~*~

  Like

 3. Yvonne zegt:

  Het is veel eerder rijkdom? Ik kots deze man uit,mensen hun hoofden afhakken neem me even niet kwalijk de dood van de jonge vrouwen in Marokko, kan iemand mij nu eens uitleggen wat dat bijdraagt aan de verrijking en dat de 4 daders onze broeders zijn?

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Een oude seniele kleuter in het Vaticaan wat verwachten mensen daarvan? ik heb geen idee!

  Like

 5. Franco zegt:

  Die enge man is een VALSE PROFEET. Hij is in de plaats van Paus Benedictus gewijd omdat Benedictus aanmerkingen had op de Islam. Die werden niet gewaardeerd door de Islamitische wereld dus exit. De huidige paus heeft niets maar dan ook niets met het christelijke/katholieke geloof te maken. Hoeveel vervolgde christenen uit de Islamitische landen heeft hij opgenomen in het Vaticaan? 0,000000! Ook de gevluchte Asia Bibi uit Pakistan werd door hem geweigerd! Maar ”Moslimvluchtelingen” mochten wel bij hem aanschuiven, hun stinkende voeten werden door hem gewassen en dramatisch lang gekust!!!! Verder heeft hij nogal wat smetten op zijn blazoen in verband met pedofilie die door hem steeds in de doofpot wordt gestopt (b.v. ex-kardinaal McCarrick, aartsbisschop van Washington, wordt beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarigen – is nu rechter- of beter gezegd linkerhand van deze paus). Ook bij de Italianen gaan de ogen langzamerhand open.

  Like

 6. Thoth zegt:

  (..)zodat het Syrische volk, vooral degenen die gedwongen zijn hun eigen land te verlaten en elders hun toevlucht zoeken, terug kunnen keren om in hun eigen land in vrede te leven”.

  Kijk, dat zie ik wel zitten. Ook wat betreft de Marokkanen en Turken die hun 2e paspoort inleveren en terug gaan naar hun thuisland.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Gedwongen hun eigen land te verlaten? Laat me niet lachen. Waarschijnlijk zouden ze opgeroepen worden om hun land te verdedigen of het zijn criminelen. Om hier in vrede te leven, maar de echtgenotes, moesten mooi daar blijven met al hun kroost. Vanwege gedwongen. Wie het gelooft die wordt er maar zalig van. Teiltje a.u.b.

   Like

   • Thoth zegt:

    Met de huidige, gevestigde partijen, lukt dit niet. Ze blijven lekker zitten. Ik hoop vooral dat de PVV en FvD, een voldoende meerderheid krijgt. En met de Marrakesh en de klimaatregeling nu, komen ze dichterbij…

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ik hoop dat de PVV vooraan staat.

    Like

 7. Hovawart zegt:

  Vrede op Aarde en een gezamenlijke toekomst van divers volk,…..en ik sta bij ieder concert, voorstelling, evenement of viering in een ellelange rij naar een smal detectiepoortje waar een cordon van beveiligers mij, als een potentiele crimineel of terrorist controleert en betast alvorens ik met mijn toegangsbewijs naar binnen mag bewegen, gevolgd door bewakingscamera’s……vrijheid zegt u?…..das war einmal…. maar door de hypomanie van een paar maniakale socialisten met een Messias-complex in een ogenschijnlijke torpiditeit van hun verstandelijke vermogens, is Europa verandert in een macabere versie van Het Hof Van Eden.

  Like

 8. Jade zegt:

  Je kan zoveel doen met Paint en Twitter…
  Ik zou er wel een dagtaak van kunnen maken…

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Die Paus is al een tijdje …bij mij ook in ongenade gevallen…en heb hem dat ook laten weten ! om terug mijn vriend te worden moet hij wel aan een voorwaarde voldoen….In zijn volgende Urbi Orbi zegen moet hij toestaan dat bij de volgende kerstmis de versiering van den kerstboom hoofdzakelijk bestaat uit getaande hoofden…liefst met baard…Tot op heden heb ik nog niets gehoord deze vertegenwoordiger van Jezus op aarde

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s