De oorsprong van Arabische kolonisten in het Land van Israël

Screenshot_535

(Door: Rotem Nimkovsky)

De Arabieren markeren de 15e mei als een herdenkingsdag voor de catastrofe, de ‘Nakba’ in het Arabisch, die hen overkwam met de oprichting van de staat Israël.

Ze beweren dat de ‘inheemse’ Arabische inwoners als gevolg daarvan hun ‘thuisland’ moesten ontvluchten. Ze vergeten gemakshalve de reden voor de ‘catastrofe’ te vermelden en waar deze veronderstelde inheemse Arabische inwoners eigenlijk vandaan kwamen en wanneer.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Arabieren, Barbarisme, Geschiedvervalsing, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, Taqiyya, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op De oorsprong van Arabische kolonisten in het Land van Israël

 1. Cathja zegt:

  Interessant om te lezen, maar wel ingewikkeld. Ik beperk me maar tot datgene wat ik weet over de oprichting van de staat Israël. Dat is al lastig genoeg.

  Like

 2. Misschien wel voor iedereen belangrijk om te weten, en tevens een bevestiging van bovenstaand artikel is de totale geschiedenis van dit gebied eens te lezen met alle links en verwijzingen naar andere bronnen en daarna weer terug gaan naar het oorspronkelijke artikel.
  Ik heb het gedaan, deels voor mij herhalingsoefening, maar ook omdat voor mij geschiedenis en archeologie twee belangrijke thema´s zijn die ik interessant vind. Het kost wel wat tijd, een lange avond en nog wat uurtjes in de nacht.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Palestina_(regio)

  Noot: vanaf het jaar 559 v Chr. met de Persische Koning Cyrus, is alles vrij goed gedateerd door oorspronkelijke bronnen en opgegraven teksten, brieven, restanten te vergelijken waardoor namen en jaren bevestigd konden worden.

  Like

 3. Asgard zegt:

  Altijd al zooitje geweest daar in het M-O, stelletje kneuzen! Mooi man al die stammen daar, gunnen elkaar ook echt alles, idioten!

  Like

  • Asgard zegt:

   De helft klopt niet Boorzalf,…ik lees ook altijd zijn berichtgeving en moet zeggen dat ie goed kan schrijven,…maar Israel blijft een Joodse aangelegenheid en geen Britse meer, de Balfour declaratie is een Chazaars toneelstuk geweest, de Britten betalen daar nu nog steeds de prijs voor hedendage aan S-A,…..Palastina was beloofd aan de Arabieren door de Engelsen voor de val van het Ottomaanse rijk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s