“Sea-Watch 3” raakt 32 “geredden” niet kwijt

Screenshot_537

(Vertaling: E.J. Bron)

Geen enkel land opent zijn havens voor de “redders”

De “Sea-Watch 3”, het schip van de zelfbenoemde dubieuze, privé-initiatief “Sea-Watch” in Berlijn (foto), heeft vlak voor Kerstmis 32 mensen voor de Libische kust “gered”. Maar de “redders” blijven met hun “geredden” zitten, omdat geen enkel land het schip laat binnenlopen.

Die Freie Welt

Zo hadden de mensen van “Sea-Watch”, een van de zelfbenoemde dubieuze “privé reddingsinitiatieven” met zetel in Berlijn, zich het zeker niet voorgesteld. Vlak voor Kerstmis kruiste zijn onder Nederlandse vlag varende schip “Sea-Watch 3” vlak voor de Libische kust en nam 32 zogenaamd in nood geraakte personen op. Deze mensen zouden rechtstreeks naar de EU getransporteerd moeten worden, maar de doellanden Malta en Italië wezen het schip af: hun havens blijven zowel voor het schip als voor de “geredde” personen dicht.

Nu vaart het schip kriskras door de Middellandse Zee en weet niet waar het naartoe moet met de opgenomen “migranten”. Mocht het schip ondanks het verbod een haven in Italië of Malta aandoen, hebben de autoriteiten van beide landen al eerder verklaard, dan zou men het in beslag nemen en de bemanning wegens smokkelactiviteit arresteren en voor de rechter brengen.

Dat willen de “redders” vanzelfsprekend niet. Ze hopen nu dat ze in Algeciras in het zuiden van Spanje mogen aanmeren. De links georiënteerde huidige Spaanse regering heeft laten doorschemeren dat zij de komst van de “Sea-Watch 3” niet zal weigeren. Het ziet er echter naar uit dat Spanje op deze 32 “migranten” zou blijven zitten. Tot nu toe heeft namelijk geen enkel ander EU-land zich bereid verklaard ook maar één enkele van deze mensen op te nemen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Sea-Watch 3” raakt 32 “geredden” niet kwijt

 1. Cathja zegt:

  Terug naar de plaats waar deze ‘geredden’ zijn opgepikt. Een paar opblaasbootjes, flesjes water en wat broodjes voor de tocht naar de Libische kust en klaar is Kees.
  Voortaan toch maar beter nadenken voor je als ‘redder’ mensen uit zee oppikt. Die ‘redders’ weten donders goed dat het geen schipbreukelingen zijn.

  Geliked door 2 people

 2. kampersrene zegt:

  De Europese landen beginnen te rekenen ….32 leeflonen 32 huisvestingen…32 gratis medische verzorging enz enz

  Like

 3. Steven zegt:

  Van Spanje direct door met de trein naar Duitsland en Nederland op weg naar de grootste uitkeringspotten. De landen waar je lekker 24/7/365 met gelijkgestemden de hele dag stikkies mag roken zonder te worden lastig gevallen. Daarna is het wachten tot men jou een nieuwe eengezinswoning aanbiedt om vervolgens de door de gemeente beschikbaar gestelde 10.000 Euries te kunnen spenderen. Voor wat extra zakgeld stelen we de winkels leeg of trekken we iemand van zijn fiets af.
  Geweldig….het land van de toekomst!

  Geliked door 1 persoon

 4. Rini Stegeman zegt:

  net zo iets als WIJ GAAN ZE HALEN……………..hahahahahah

  Like

 5. droevige mof zegt:

  De gezinshereniging is momenteel in volle gang. De kersttijd en de tijd tussen de jaren worden gebruikt voor de actie. Verontrustend is de toestroom van Tsjetsjenen. Ze worden beschouwd als zeer prikkelbaar en klaar voor geweld.

  Geliked door 1 persoon

 6. jack black zegt:

  Waarom gaan ze niet naar de somalische kust en pikken er daar een paar op ?
  Een mes ann hun strot is hun al dan gegarandeert ! Smeerlappentuig !

  Geliked door 1 persoon

 7. Sjaak uit Dordt zegt:

  En zo houd je ze buiten. Gewoon laten dobberen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hendrik M. zegt:

  Sea-Watch 3 kan gewoon retour Libiëen en de geredden daar aan wal zetten.
  Voor de rest der hier al aanwezige ongedocumenteerden:
  Sluit een overeenkomst met Sierra Leone of/en Liberia om Afrikaanse immigranten, die niet weten waar ze vandaan komen en zo, een nieuwe nationaliteit te geven.
  Denk dat deze landen tegen een schappelijke vergoeding, daartoe best bereid zijn.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Dat dit nieuws zich maar goed en ver moge verspreiden! Hoog tijd dat Europa op slot gaat. Sorry mensen, maar er is hier geen werk, de huizen zijn op en de poen ook en wij kunnen jullie hier ook niet allemaal blijvend verzorgen.

  Like

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Zo nou even de linksgroene klootzakken even met de neus op de feiten drukken.
  Dus vlak voor Kerstmis pikken ze 32 “vluchtelingen op waarvan men weet dat Malta en Italie ze niet willen hebben, met het gevolg dat ze een beetje rondvaren over de Middelandse zee.
  Nou moet je twee dingen weten.
  Die boten varen namelijk op stookolie wat de smerigste brandstof is die in elke tak van industrie gebruikt wordt.
  Zo’n schip heeft een verbruik van ongeveer 100 liter per uur dus dat is nogal wat stookolie, want voordat ze in Spanje zijn hebben ze al minimaal een week rond gevaren.
  Doordat er op zee geen parkeerplaatsen zijn moet zo’n schip dus 24 uur per dag zijn motor laten draaien wat neer komt op 7 x 24 x 100 liter = bijna 17.000 liter van de meest vervuilende brandstof die verbruikt word.
  Om eventjes wat data erbij te halen uit onze geliefde MSM zal dan niet policor zijn van mijn kant maar Ik heb onderstaand niet opgesteld.

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/wereldwijde-scheepvaart-worstelt-met-stookolie/

  Dus in dit geval zou Ik de Avro/Tros willen uitnodigen om hier dan maar enige aandacht aan te schenken.
  Ow wacht, heb Ik dat geschreven.

  Geliked door 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  De Spanjaarden zijn het inmiddels ook helemaal zat?
  http://m.newsmonkey.be/article/91906

  Extreemrechts breekt nu ook door in Spanje met spectaculaire verkiezingszege

  Andalusië kent één de van de hoogste werkloosheidscijfers in Europa. Bovendien is het gebied de toegangspoort voor duizenden Afrikaanse migranten, sinds andere routes over zee naar onder meer Italië zijn afgesloten. Vox, dat zich sterk uitspreekt tegen illegale migratie, overtrof de verwachtingen. Peilingen gaven aan dat de partij ten hoogste vijf zetels zou halen.

  Like

 12. Ruud zegt:

  Als je niet het water op gaat hoef je ook niet gered te worden.Als je toch het water op gaat zijn er 3 mogelijkheden; je verzuipt, je redt het zelfstandig of je wordt “gered”. Als je gered wordt begint pas voor iedereen(!) de ellende. Waar zit de winst?
  De grote volksverhuizing lag deels ten grondslag aan de ineenstorting van het Romeinse rijk. Onze geschiedenisleraar MP Rutte weet dat als geen ander. Dan moeten de persoonlijke belangen van hem toch wel immens groot zijn als het Nederlandse volk deze hoge prijs voor zijn ambities zou moeten betalen. Het volk voelt zich terecht verneukt door al die EU-idioten. Merkel, Timmermans, Rutte etc. etc. etc. De Britten hebben groot gelijk ook al doet het misschien even onwennig aan. Hopelijk krijgen zij hun vrijheid terug terwijl die van onze elke dag verder afkalft.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Ruud

   Zeg Ruud, denk je werkelijk dat de Britten hun vrijheid terugkrijgen als de Brexit een feit is? Als je leest hoe snel de moslims daar terrein winnen en overal sharia-rechtbanken geïnstalleerd worden, moskeeën als paddenstoelen uit de grond oprijzen, de ene na de andere stad een moslim-burgemeester aanstelt, en vele steden al wijken hebben waar de moslims controleren of je je wel aan hun regels houdt….., kun je dan nog spreken van ‘vrijheid’? De situatie in Engeland is erger dan in Nederland, al zullen ook wij gaan ondervinden dat die brutale en zich nergens iets van aantrekkende moslims hier de baas zullen gaan spelen.
   Europa is niet meer wat het is geweest sinds de komst van de islam. Enkele Midden-Europese landen houden de moslim-immigranten nog buiten de deur, maar ik vraag me af of ze dit op de langere termijn vol kunnen houden.
   Waar de islam zich nestelt heb je één keiharde garantie: de vrijheid van het betreffende land heeft zijn langste tijd gehad.
   Ook bij ons.

   Geliked door 2 people

   • laura van der storm zegt:

    Je hebt helemaal gelijk Cathja! Van de week zag ik een lijstje van Engelse plaatsen met een moslim burgemeester! Ik schrok me rot, terwijl ik me van zo veel mogelijk op de hoogte houd! Niks hiervan bij de NOS!! Wat een volksverlakkerij!!

    Like

 13. Jean zegt:

  De import van terroristen moet stoppen, laten we de veroorzakers van al die ellende zwaar straffen, ze liggen ‘soms’ samen in Brussel met een jeneverfles in de hand maar liefst in de mond kijk maar naar die wansmakelijke walgelijke creatuur uit Luxemburg.
  Wij hebben momenteel veel te veel lafaards die op onze kosten liggen te parasiteren.

  Like

 14. Peter zegt:

  Terug varen naar het land waar ze vandaan komen ,missie mislukt ,mag ook wel eens een keer ..

  Like

 15. Wachteres zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2018/12/27/another-migrant-boat-lands-england-authorities-must-get-grip/

  Another Boatload of Illegal Migrants Lands in UK – ‘Authorities Must Get a Grip’

  Yet another boatload of illegal migrants has landed on the English coast, as the MP for Dover urges the authorities to “get a grip” of the situation.

  Nine migrants were the discovered on Sandgate beach in Kent by a Coastguard rescue helicopter, after a lifeboat launched from Littlestone station had conducted a shoreline search.

  This follows around 40 migrants reaching Britain after being intercepted while making a Christmas Day dash across the English Channel and brought ashore, followed by three more on Boxing Day.

  Like

 16. Harry zegt:

  En nu maar hopen , dat ze zó lang rondjes moeten varen , dat ze zonder brandstof komen te zitten !
  En dan ergens in noord Afrika aanspoelen .
  Als zo´n schip geborgen moet worden zijn ze enorm veel geld kwijt , in ieder geval vele tonnen !
  Met een beetje geluk zijn ze dan failliet of ze zijn hun boot kwijt .
  Ook goed !

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zoals ik eerder al eens gezegd heb; in Lybië kun je niet eens meer pootjebaden zonder het risico dat je ineens in Europa staat.
  Maar kijkend naar het schip van Sea-Watch kan ik me ook voorstellen dat mensen weigeren aan boord te gaan bij een schip dat zo op het oog nauwelijks nog zeewaardig te noemen is.
  Het is een nog maar ternauwernood drijvend stuk schroot !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Terug varen naar de Libische kust is onmogelijk omdat de “ passagiers” dan amok zullen maken.
   Er zijn maar ‘n paar blanken aan boord die allemaal het mes op hun strot krijgen.
   Ik denk dat de kans groot is dat ze ‘n wanhoopspoging zullen ondernemen en het schip alsnog ‘n Europese haven laten binnenlopen om hun vege lijf te redden.
   Dat zal dan toch het einde van dat zogenaamde “ redden” van dat ongedierte betekenen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s