Wat heeft dat te betekenen? Politievakbond eist strenge regels voor de verkoop van pepperspray

Screenshot_542

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Al meer dan drie jaar is de vraag naar pepperspray wegens het afweren van gevaar/zelfverdediging en meer veiligheid toegenomen, blijkbaar tot ongenoegen van de vakbond van de politie (GdP). De voorzitter van de GdP in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Michael Mertens, eist nu een strengere regulering, wat gelijkstaat aan controle.

politikstube

Dan dus maar liever knuffelen, de seksuele intimidatie/overvallen, verkrachting of de bedreiging met lichamelijk geweld over je heen laten komen. Waar blijven we ook als men zichzelf zou verdedigen… En nadat de verkrachter/knokker klaar is, kan het slachtoffer dan via het alarmnummer de politie bellen en ongeveer een uur wachten om zich te laten beklagen, maar in elk geval werd(en) de dader(s) niet met pepperspray geschaad en liepen zij ook geen tranende ogen, geïrriteerde luchtwegen of een jeukende huid op.

[…] De vakbond van de politie (GdP) eist duidelijk strengere richtlijnen bij de verkoop van pepperspray en traangas. “De verkoop van deze sprays moet in ieder geval strenger gecontroleerd worden. Verkopers moeten verplicht worden de naam en het adres van de koper te noteren en te bewaren”, zei de voorzitter van de GdP in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Michael Mertens, vandaag tegen de “Rheinische Post” uit Düsseldorf. “Het kan niet meer zo zijn dat zulke gevaarlijke voorwerpen quasi in iedere winkel te verkrijgen zijn”, zei Mertens. “Vooral in discotheken, restaurants of trams kan het gebruik van deze sprays fatale gevolgen hebben en paniek veroorzaken”, benadrukte Mertens. Hij wees erop dat er landen zouden zijn, waarin het bezit van zulke sprays in principe verboden zou zijn. “Dat zou ik in ons land ook verwelkomen, maar dat zou men dan natuurlijk ook moeten controleren”, zei Mertens. […]

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Wat heeft dat te betekenen? Politievakbond eist strenge regels voor de verkoop van pepperspray

 1. Wanneer worden al die ratten zelf gevangen?

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Natuurlijk, het is verboden voor burgers om zichzelf te verdedigen !!

  Geliked door 3 people

 3. Lars024 zegt:

  En zo wordt de gewone burger steeds verder ontwapend en tot zitting fuck gemaakt.

  Politietop: geef eens orders om bij bv. “moslims die onder verscherpt toezicht staan” huiszoeking te verrichten. Dan vindt men met een aan werkelijkheid grenzende waarschijnlijkheid: talloze pistolen, munitie, AK47’s, plannen voor aanslagen. Maar hé, dat kleine busje pepperspray is natuurlijk PRIO-1. Zal hier in Nederland niet anders zijn!

  Geliked door 2 people

 4. Lars024 zegt:

  Excuses, heb vaker ruzie met T9 functie: zitting fuck = sitting duck.

  Like

 5. Ruud zegt:

  Als de politie niet meer bij machte is om adequaat op te treden tegen aanranding, verkrachting en
  overvallen worden, is het een GRONDRECHT van ieder persoon zichzelf daartegen te (be-)wapenen. Pepperspray is een doelmatig en proportioneel wapen dus is er niets op tegen (anders dan een mes) dit bij zich te hebben.

  Geliked door 3 people

 6. zwartschakel zegt:

  Ook de aanvragen voor een wapenvergunning zijn enorm toegenomen , wordt je lid van een schietvereniging , dan mag je net als hier een aanvraag indienen , mits je geen strafblad hebt. daarmee mag je een vuurwapen kopen ,maar deze moet appart van munitie achter slot en grendel thuis bewaart worden ,bovendien krijg je een verplichte snelste en kortste route te volgen ,van huis naar de schietvereniging en terug voorgeschreven , omdat je dan een wapen draagt ,ook ben je verplicht [per land verschillend] een bepaald aantal “schiet-oefeningen per jaar te volgen ,een ballotage comissie ziet hier op toe , maar de praktijk is heel anders ,dus mijn advies ,zorg voor je eigen veiligheid ,en die van je naasten !

  Geliked door 2 people

 7. “Wat heeft dat te betekenen? Politievakbond eist strenge regels voor de verkoop van pepperspray.”

  Nou om “ons” als burger gewoon helemaal totaal weerloos te maken tegen die figuren uit het Midden-oosten en Noord-Afrika die hier op een bepaald moment de jihad lanceren, de politie is ook een tandeloze wolf geworden, die alleen nog maar bonnen uit kan schrijven, waakzaam en dienstbaar (Kuch).

  Geliked door 3 people

 8. Vrumt zegt:

  Het is toch van de gekke hoe criminelen en verkrachters beschermd worden.
  Neem gewoon een spuitbus verf, of haarlak.

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Haarlak helpt, je hebt mini busjes voor in je tas
   Ik ben blond en heb wel eens per ongeluk in mijn ogen gespoten, geloof me je ziet even niets en het prikt,dat blond is als geintje bedoeld

   Geliked door 1 persoon

 9. jack black zegt:

  Ik heb een voorraad van 60 busjes !
  Voor afweer van bijtende honden !

  Vlees en groentemessen zijn veroorloofd !
  Ergo !
  Blijft alleen de optie dat we zelf ook maar terugsteken !

  Like

 10. Cathja zegt:

  Ja, je zóu het toch eens in je kop kunnen krijgen om je aanrander/verkrachter in zijn gore snuit te spuiten…?! Dat mag niet, want dan gebruik je geweld!

  In Zweden vroeg een politica zich onlangs af “of verkrachting nou echt wel het ergste zou zijn wat een vrouw kon overkomen”…!! De bitch!

  Als pepperspray niet gebruikt mag worden, dan zullen we ons op andere manieren moeten verdedigen. Hoe we dat doen moeten we maar voor onszelf houden. Ongewenste meelezers moeten we niet wijzer maken.

  Geliked door 2 people

 11. Aegolius cs zegt:

  Dat spul is vrijelijk verkrijgbaar in Duitsland en al heel veel langer verboden in NL. Aldus wijst het de weg van deze maatregel.

  Like

 12. Steven zegt:

  Ze kunnen zich beter druk maken voor de controle van zwartjes die bijna allemaal een mes in hun zak hebben …

  Geliked door 1 persoon

 13. alwine kerkhof zegt:

  Ik woon in Nordrhein-Westfalen, en ze kunnen hun regels daar stoppen waar de zon niet schijnt.

  Like

 14. FerdinandK zegt:

  Heb mijn familie en kennissen voorzien van een busje “Sprühphlaster”.
  Kost nagenoeg niets. Heeft een beter effect als Pepperspray. Het bijt heftig in de ogen en plakt gelijk de oogleden vast. Heb het altijd bij me, voor noodgevallen natuurlijk. Als je iemand kunt helpen na het vallen of struikelen natuurlijk Woon vlak bij de duitse grens, vandaar. Kosten, blijf Nederlander.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   FerdinandK 27 december 2018 om 18:10

   Die pleisterspray heb ik ook in huis, weliswaar jaren over de datum maar dat maakt niet uit.
   Ik twijfel er echter aan of je bij een aanval door één of meer hitsige, mohammedaanse negers nog tijd hebt om zo’n spuitbusje uit je tas of jaszak te halen.

   Natuurlijk had je de dop er thuis al afgehaald, maar tóch is een aantal handelingen vereist voor je de ogen van zo’n mohammedaan vastgeplakt hebt.

   Of je moet constant met het busje in je hand lopen?
   Zelfs dán kun je nooit twee of meer mohammedaanse aanvallers op tijd onschadelijk maken.
   Je wordt sneller door minstens één van die ranzige smeerlappen vastgegrepen dan je kan handelen.

   Like

 15. Thom zegt:

  Pepperspray verbieden is logisch want stel je voor dat je het gebruikt tegen de geïmporteerde vakkrachten die het voor ons schaffen. Dat moet je niet willen natuurlijk dat ze gestoord worden bij hun werkzaamheden.

  Like

 16. ieznogoedh zegt:

  Wellicht zal de Bundesislamvereniging voorstellen om alle mislims van Bundeswege ieder 3 busjes kosteloos te verstrekken zodat ze zich kunnen verdedigen tegen al die agressieve Duitse vrouwen.

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Waarom testen zij dat op een collega ? Er lopen genoeg getaande broeders rond om dat spul uit te proberen

  Geliked door 2 people

 18. Tijl Uylenspiegel zegt:

  In tegenstelling van de overige reacties ben ik het wel eens met een verbod, een wapen is nooit alleen defensief te gebruiken maar net zo goed offensief.
  Velen halen erbij dat vrouwen zich moeten kunnen verweren tegen aanranding/verkrachting maar hoelang zal het nog duren voor de eerste verkrachter op het idee komt zijn slachtoffer buiten gevecht te stellen middels een pepperspray ?
  Het maakt ook het gevaar op herkenning aanzienlijk kleiner want het slachtoffer ziet niks.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Daar heeft u wel gelijk in Tijl, om dat probleem op te lossen stel ik voor om alle vrouwen in de coiteerbare leeftijd, een wapenvergunning te geven zodat zij zich met het krommen van 1 vinger om de trekker van het vuurwapen, hun belager niet buiten gevecht stellen maar hem ter plekke doden .Opmerking van scherpschutter1943. Natuurlijk helpt een wapen vergunning geen moer. Schijnveiligheid ,niet meer dan dat. Echte veiligheid betekent dat jij als slachtoffer in spé, de bereidheid hebt om je met alle middelen te verdedigen, desnoods door het doorbijten van de strot van je tegenstander/aanvaller. Zolang je die killersmentaliteitr niet hebt ( dat zijn de meeste mensen, ook mannen) ben je de gedoemd tot slachtoffer. Dus, maak hem af, desnoods met een breinaald of een balpen in het oog , verzin maar iets. Alles is beter dan niets doen en hier klagen. Vecht voor je leven, het is de moeite waard.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik heb altijd een zeer scherp mes in mijn jaszak zitten.
    Een klein zakmesje maar van zo’n 7cm.

    Geliked door 2 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    BertG zo’n uitschuifbaar Stanley mes is dan misschien een goed idee, je maakt hem er waarschijnlijk niet mee dood maar je kunt hem wel ernstig verwonden.
    Bijkomend voordeel; je kunt altijd zeggen dat je dat mes toevallig op zak had omdat je thuis aan het klussen was dus verboden wapenbezit vervalt….

    Like

 19. M. zegt:

  U mag uw vijanden alleen betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s