Column Jan Roos: ‘De klimaatgekte is een massapsychose, niets meer dan een verdienmodel’

Screenshot_571

(Door: Jan Roos)

In mijn laatste column van dit jaar wil ik mijn grote zorgen uitspreken over een massapsychose die steeds verder om zich heen grijpt: de klimaatgekte.

Waar niet zo heel lang geleden alleen de gekkies van GroenLinks en de Dierenpartij hysterisch het einde van de wereld aankondigden, zijn tegenwoordig vrijwel alle partijen bevangen door het virus. Partijen waar je vroeger nog enig rationeel denken van kon verwachten, VVD en D66, zijn net zulke orthodoxe klimaatgelovers geworden als de radicalen aan de linkerkant.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Maffia, meningsdictatuur, Milieu, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Column Jan Roos: ‘De klimaatgekte is een massapsychose, niets meer dan een verdienmodel’

 1. ruud beijer zegt:

  In maart rekenen we af met de klimaatidioten.

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @ruud beijer

   Ik help het je hopen.

   Dacht ik in maart 2017 ook, bleek de goegemeente toch nog te bestaan ………

   Liked by 3 people

   • Peter zegt:

    Ik blijf hoop houden dat het gezond verstand ook bij de kiezers doordringt die eerder op de GroenLinksgekkies hebben gestemd als zij geconfronteerd worden met de kosten die de gekkigheid van de klimaatkosten met zich mee gaat brengen.
    Rechtse partijen dienen zoveel mogelijk met feiten aan te komen en duidelijk te maken wat
    alle kosten zijn en wat dit uiteindelijk oplevert aan het klimaat.
    Een onbetaalbare energierekening die ons land over tientallen jaren 0,0003 graden zal doen afkoelen.
    Tja, dan moet je aardig van het padje af zijn om op Jesse te stemmen.

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    En zo blijven we bezig, en maar hopen op dat we nu goed voor mekaar gaan krijgen.
    Tot de volgende verkiezing, ergens over.

    Liked by 3 people

 2. Eigen volk eerst zegt:

  Ik ben het helemaal met Jan Roos eens. Het is één groot verdienmodel. ÉÉN grote geldklopperij!

  Liked by 5 people

 3. Eigen volk eerst zegt:

  We komen van de IJSTIJD en gaan terug. Niets blijft hetzelfde en zeker het klimaat niet.

  Liked by 5 people

 4. Steven zegt:

  Nederland is KOPLOPER in het uitknijpen van burgers.
  Ik heb nog nooit zo’n achterbaks volk meegemaakt als Nederlanders…

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  De mens die het klimaat wel eventjes gaat regelen. Het belachelijke idee alleen al. CO2 terugdringen, de temperatuurstijging met 0,5 graad beperken. Waar is die thermostaat waarmee we dat terug kunnen regelen ? Gelijk de klimaatbeheersing op Centerparks zeker. Er is geen enkel hard bewijs dat de mens de oorzaak is van de (vermeende) temperatuurstijging op aarde. Ik wil een wiskundig model zien met een wiskundige bewijsvoering. Geen malle rekenmodellen en aannames die tot deze klimaatgekte heeft geleid. De zeespiegel zou stijgen door het smelten van het ijs van de Noordpool. Alweer een notoire leugen. Dat ijs van de Noordpool is drijfijs, geen landijs. Eenieder die op school natuurkunde-les heeft gehad kan zich het volgende herinneren. Een beker water gevuld met enkele ijsblokjes er boven op, heeft wat inhoud betreft, een bepaalde hoogte. Wat gebeurt er nu als al het ijs gesmolten is. Is de inhoud toegenomen, afgenomen, of gelijk gebleven ? Het laatste dus. Van een vloeistof stijging was helemaal geen sprake, zo dus ook niet voor onze zeeen. Welke pure nonsens hebben we al niet moeten aanhoren. Van het ozon gat naar de zure regen, en van global warming naar de huidige klimaatgekte. Al Gore is met zijn global warming verhaal schatrijk geworden. Van u, omdat u deze onzin geloofde zonder er verder bij na te denken. Nederland is het ENIGE land in de wereld dat zo nodig van het gas af moet, en zijn energie alleen nog maar haalt uit windmolens (Don Quichotte was er nog niets bij) en zonnepanelen. Kerncentrales moeten allemaal dicht, alsmede de kolen gestookte centrales, en natuurlijk ook de gas gestookte centrales met al hun CO2…….En als ons land onleefbaar geworden is, een groot woud is van windmolens c.q. zonnepanelen, mag u een Kilowattuurprijs gaan betalen die een tienvoud van de huidige is. Want die hoogst onrendabele windmolen MOET. Nederland moest weer eens het braafste jongetje van de klas zijn, zeg maar de grootste idioot van de klas !

  Like

 6. RottenPikwick! zegt:

  Niet de kapitein keert het schip, maar de wal keert het schip! De West-Europeanen zijn nog te dom om op z’n mohammedaans te poepen! Stik ‘d er maar in!

  Liked by 1 persoon

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Waarom is het in de tropen warmer dan op de Zuidpool? Zou dat wellicht met de zon te maken kunnen hebben? Dat zou betekenen dat als we invloed willen hebben op de temperatuur op de aarde we onze aandacht moeten verleggen naar de zon. Hoe kunnen we de werking van de zon naar onze hand zetten? Of hoe beschermen we ons tegen de zon?
  We bouwen een parasol, die meedraait met de aarde om steeds het zonlicht (de zonnewarmte) op te vangen of we sturen een raket met als aanhanger een enorme tank met water naar de zon om die uit te doven.
  Ach, deze gedachten zijn natuurlijk net zo gek (ongeloofwaardig) als de hersenkronkels van het IPCC.
  malsion@orange.fr

  Liked by 1 persoon

 8. Astrid zegt:

  Dat de kerken, het oude bolwerk van geld en macht, leeg zouden gaan lopen, was de aanleiding om een nieuwe smoes te verzinnen om het volk mee in het gareel te houden. Klimaatreligie is net zo’n leugenbolwerk als het instituut kerk. Wat men wil is macht voor de elite en het volk onderdrukken en uitbuiten, of zoals momenteel, ons laten uitmoorden door de hondsdolle inteelt-moslims.
  Wat heeft de mens geleerd in al die eeuwen? We hebben de elite i.i.g. alweer veel te lang zijn gang laten gaan, zoals toen de EU en de dure euro ons door de strot werden geduwd. We hadden toen al lang op de barricades moeten springen.
  Hoe langer we wachten en hoe meer tijd de fascisten hebben, die kennelijk na WOII nooit echt opgerot zijn, des te moeilijker onze strijd wordt.
  En dat EU-leger met de zwarte pakken en de zwarte helmen met zwarte viziers, wie verzekert mij dat daarachter niet IS en andere islamboys zitten? En al die chemische oorlogsbommen en granaten die onze lucht en waters vervuilen, daar horen we de politieke heren niet over.
  Owe, ik doe ook niet meer mee aan staatsloterijen, dat geld verdwijnt naar onzuivere doelen. Ja, klimaat en ontwikkelingslanden, dat zijn de verdienmodellen voor elite. Afrika verandert sowieso niet door eindeloos ontwikkelingsgeld, want dan had een land als Ghana nu onderhand wel een succes moeten zijn. In 1965 werd er al ingezameld voor Afrika, maar waar zijn de successen????? Die zijn er niet, omdat de Afrikaanse volkeren zelf niet veranderen. Je zou ze beter definitief kunnen laten vallen, zodat ze zelf leren eindelijk eens op te staan en iets van het leven te maken, ipv continu in stammenoorlogen verwikkeld te zijn. Ze komen daarginder almaar niet verder dan de voortplanting……
  Zo, ik ga de verwarming eens lekker opschroeven en vandaag uitgebreid koken op gas.

  Like

 9. Shalom zegt:

  En dat verdien model vindt je overal terug, waar ook!

  Like

 10. Shalom zegt:

  Hoeveel aardgas denken jullie dat een Chemisch bedrijf (hun fornuizen krakers) gebruikt per dag 24 uur rond de klok continu jaar in jaar uit , duik er maar eens in ……dus dwazen waar gaat het over juist de burger geld uit hun zakken persen.

  Like

 11. Steven zegt:

  De asielwaanzin moet toch ergens vandaan worden gehaald..
  Want vele cultuur ̶v̶e̶r̶r̶i̶j̶k̶e̶r̶s̶verziekers krijgen toch wel gauw € 5500 per maand..en zo’n riant inkomen moet toch wel bij de slaafse autochtonen vandaan gehaald worden.

  Liked by 1 persoon

 12. BertG. zegt:

  Als stroom beter en goedkoper is dan gas, kunnen we beter met oude gloeilampen gaan verwarmen; krijg je er nog licht bij ook!
  https://www.vrijspreker.nl/wp/2018/12/klimaattafels/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s