De islam kent geen religieuze tolerantie: Somalië verbiedt Kerstmis – “Wij zijn een islamitisch land”

Screenshot_559

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens een bericht van “Focus” valt voor honderden christenen in Somalië dit jaar Kerstmis uit. De regering van het Oost-Afrikaanse land heeft vorige week  woensdag het feest verboden en de politie opdracht gegeven erop toe te zien dat er in het hele land geen kerstfeest wordt gevierd.

politikstube

De minister voor Religieuze Aangelegenheden, sjeik Mohamed Kheyroow, zei tegen de staatszender Radio Mogadishu: “Wij zijn een islamitisch land. En er bestaat zero tolerance voor niet-islamitische feesten in ons land.”

In Somalië is het overwegende deel van de bevolking soennitisch islamitisch. De radicale islamitische militie Al-Shabab verbreidt al jarenlang angst en verschrikking. De extremisten willen zelfs een zogenaamde godstaat oprichten.

Soera 109, vers 1-6:

De Ongelovigen
In naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle.

Zeg: “O gij ongelovigen. Ik bid niet aan, wat gij aanbidt. Noch gij bidt aan, wat ik aanbid. Noch wil ik aanbidden, wat gij aanbidt. Nogmaals, gij wilt niet aanbidden wat ik aanbid. Derhalve voor u uw godsdienst en voor mij mijn godsdienst.”

Zou het niet eens tijd worden dat Europa zich op soera 109 bezint: “Jullie hebben jullie religie en ik heb de mijne!”?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Somalië, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

24 reacties op De islam kent geen religieuze tolerantie: Somalië verbiedt Kerstmis – “Wij zijn een islamitisch land”

 1. Ruud zegt:

  Dus als eerste het suikerfeest in de ban! (trouwens ook slecht voor het gebit)

  Geliked door 4 people

 2. Janszn zegt:

  Verschil christendom vs islam: keer de andere wang toe, versus het zwaard.
  De christelijke cultuur kan dit maar niet begrijpen, zijn nog steeds van het type: wie goed doet, goed ontmoet

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Janszn,…dat heb je dus totaal 100% mis, dat is wat jijzelf denkt,….elk mens vecht voor zijn leven als het er op aan komt, ongeacht of je nou geloof in wat dan ook,.. ik ben christen en de andere wang toe keren wanneer je leven ervan af hangt, never nooit!! Je moet de kneuzen die in de politiek zitten en die zich uitgeven als christelijk niet gaan meten met strijdende christenen die onder het volk wonen, die nooit voor die kneuzen hun leven gaan geven, ik verafschuw die politici die als christelijk geboekt staan en totaal los staan van de werkelijkheid, je moet christenen niet in hokjes plaatsen , want de werkelijkheid is anders dan dat je denkt!

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Waarom blijven ze dan wel op die idioten/kneuzen stemmen ???

    Like

   • Asgard zegt:

    Koddenbeier,…..omdat die lui die erop stemmen totaal geen weet hebben waarop ze stemmen, en een gedeelte niet buiten de belt komen,…in de randstad weet je en zie je meer als pakweg bijv Putten, Garderen, Stavoren, Vlagtwedde, deze dorpen lopen nog 15 jaar achter op de rest van Nederland,…maar vergis je ook niet wat er in de grote steden op hen stemmen,…en daarnaast zijn we bij de laatste verkiezing getuige geweest van stembusfraude, getuige de uitslag,….we weten allemaal dat dit is gebeurt en heeft plaatsgevonden, dit alles zogenaamd om de democratie te redden door de zittende linkse smeerlappen,…buiten het hele stemverhaal wil ik toch nog een keer benadrukken voor de 50ste keer denk ik zo, dat stemmen een illusie is wat aan ons is gegeven, wellicht dat stemmen in de jaren 50 of 60 wel op waarheid beruste maar nu zeker echt niet meer, nu worden belangen behartigd door de zittende partijen daar hebben ze de stem van het volk niet meer voor nodig,…politiek is een bedrijf geworden van de mulinationals en de banken, de burger kan de tyfes krijgen,

    Geliked door 2 people

  • hslot4 zegt:

   Dan ga je uit van het nieuwe testament het oude zegt heel wat anders vriend :).
   I have come not to bring peace but a sword .
   Oog om oog tand om tand wat mij betreft deus vult .

   Like

 3. Lot zegt:

  Ik snap ook niet waarom wij daar voedselhulp aan geven. Zeker omdat ze ons niets gunnen en Zij ons willen doden.
  Zij zijn onze vijand daarmee, en in een oorlog moet de vijand overwonnen worden en daarmee gedood worden. Als de natuur dat voor ons doet, dan is dat al duidelijk.

  Naar mijn mening is er minder vruchtbaarheid in Europa, omdat mensen het minder doen in bed omdat ze te hard werken. En veel mensen te korte relaties hebben en dan geen kinderen maken.
  Vroeger in mijn oma’s tijd trouwde iedereen en werden door hun tijdgenoten aan elkaar gekoppeld zoals ik mijn oma heb horen vertellen. En vanaf mijn ouders generatie hebben besloten het bij twee of drie kinderen te houden.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   In jouw oma’s tijd kregen de mensen een woning wanneer ze trouwden, en begonnen een gezin
   Mensen zijn niet minder vruchtbaar, maar denken wat beter na als je op je 35-40ste nog bij je ouders moet wonen op zolder.
   Dus een gezin beginnen zit er dan ook niet in.
   Zo bereik je ook om er voor te zorgen dat er steeds minder blanken zijn.
   Ze worden kansloos gemaakt door de regering.

   Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Dat lees je inderdaad overal, dat Europa minder ” vruchtbaar” zou zijn……waanzinnig!
   Het heeft totaal niks met vruchtbaarheid te maken, maar met het moeten studeren, dán werken en carrière maken, dán genoeg geld sparen om te settelen om dán misschien eens aan kinderen te kunnen beginnen.
   Met twee werkende ouders en oa de hoge kosten voor woning, levensonderhoud en kinderopvang, kunnen de meeste mensen zich maar 1 of 2 kinderen permitteren.
   Ik kan je verzekeren dat er veel meer kinderen geboren zouden worden, als het financieel makkelijker zou zijn en ouders meer tijd voor hun kinderen zouden kunnen hebben.
   Het is geen kwestie van niet willen, maar van het zich niet kunnen permitteren.

   Geliked door 2 people

 4. Als je als Rechtstaat de koran goedkeurt dan keur je alles hiermee goed.

  Geliked door 4 people

  • Elisah zegt:

   Maar ondertussen in GB,
   https://www.journalistenwatch.com/2018/12/28/grossbritannien-somalischer-buergermeister/

   Großbritannien: Somalischer Bürgermeister wirbt für mehr „Flüchtlinge“
   Engeland: Somalische burgemeester van Sheffield werft voor meer “vluchtelingen”…

   Sheffield – Lord Mayor „Magic Magid“, auch bekannt als der 29-jährige Flüchtling aus Somalia, der im Mai 2018 als erster muslimischer Bürgermeister in die Geschichte der britischen Stadt Sheffield einging, zeigte sich an Weihnachten in einem für England ungewöhnlichen Stil. Er präsentierte sich in einem „Jesus war ein Flüchtling“ T-Shirt. Pikant dabei – er hält ein offizielles, mittelalterliches Insignium der Stadt Sheffield in der Hand.

   Like

 5. A.Ruygrok zegt:

  Europa laat zich gewillig door alla inkapselen…, die mossels zijn als een Tsunami onderweg eerst is het niet merkbaar maar bij de kust aangekomen is het ene orgie van destructie., dood.. en gruwel…, we gaan een nachtmerrie in..,daar bij vergeleken waren hitler en z’n nazi’s maar kinderspel…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 3 people

 6. fransdewit zegt:

  Pure onderdrukking, daar hoor je de Paus niet over hoor!

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Over verboden gesproken, ik probeerde de website van een Amerikaanse leverancier te bekijken en krijg een leuk venster in beeld met ,…”Due to the EU’s Global Data Protection Regulation, our website is currently unavailable to visitors from most European countries” ….de EU legt nu al sancties op, de invoer is al gereguleerd, het wachten is op totale censuur en het verbieden van handel via het ‘vrije internet’…hoever laten we ons door de Eurofielen in een communistisch regime frommelen?
  Protectie van onze vrijheid, My Arse!

  Geliked door 2 people

 8. Steven zegt:

  Somalië verbiedt Kerstmis …het westen ook al bijna…nog niet officieel, maar het woord ‘kerst’ wordt al overal weg geveegd, dus zal de afschaffing wel snel volgen.

  Geliked door 3 people

 9. Jules Vismale zegt:

  Naar de verdoemenis daarginder met die hele akelige islam in Somalië!

  Geliked door 2 people

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Als een islamitisch land ongestraft het vieren van het Kerstfeest mag verbieden, wat let ons dan nog, om de islam-ideologie te verbieden ??? Ik stel vast, dat die ideologie bepaaldelijk niet aansluit bij onze waarden en normen.

  Geliked door 2 people

 11. droevige mof zegt:

  Des te meer verrassend dat het christendom nog steeds getolereerd wordt in de islamitische staten Frankrijk, Nederland en Duitsland. Merci Macron, bedankt Rutte und ganz herzlichen Dank Frau Merkel.

  Geliked door 2 people

 12. Henk Beije zegt:

  Wij zijn nog een Christelijk land,dus gaan we het suiker feest verbieden,en alle criminelen met een dubbel paspoort het land uit zetten,en als de persoon minder jarig is,dan het gehele gezin.

  Geliked door 1 persoon

 13. M. zegt:

  Zij die door Leugen zijn gevangen en de leugen dienen dulden geen enkele uiting van de Waarheid.
  Aan elke vorm van waarheid neemt men aanstoot terwijl men in werkelijk nergens aanstoot aan neemt gezien het eigen gedrag maar dat misbruikt om de waarheid de mond te snoeren om zo de leugen te laten vereren.
  De ultieme natte droom van de leugen is de waarheid vernietigen.
  Ze schreeuwen het haast van de daken.
  De mensen die het niet weten of ze in de leugen of de waarheid moeten geloven kunnen morgen wel de waarheid zien dus die moeten ook weg.
  Of zich onder dwang bekeren tot tweedehands leugenaar.
  Als je maar weg blijft bij de Waarheid en je laat vangen door de leugen waaruit geen uitweg is dan is het goed.
  Het volk van de Waarheid mogen zich niet bekeren want dat heeft geen nut iemand die de Waarheid kent tot de leugen te laten bekeren.

  En dat allemaal omdat De Weg, De Waarheid en Het Leven een sprookje zou zijn?
  Daarom dat men iedereen De Weg wil versperren, De Waarheid wil onthouden en Het Leven wil ontnemen?

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Tienduizenden achterlijke moslims uit Somalië wonen hier, een leven lang terend op een uitkering want wij zijn zo tolerant dat wij niet met gelijke munt terugbetalen.
  Integendeel, wij maken onszelf nog liever kapot dan te doen zoals in Somalië, want wij hebben altijd vluchtelingen ontvangen, eerst vrij kleinschalig maar nu denken wij groots : in honderdduizenden en nog eens honderdduizenden en het gaat gewoon door.

  Geliked door 1 persoon

 15. Freddy(Vlaming, en fier om dit te zijn) zegt:

  Ze willen van ons respect(via het Marrakech pact), maar bewijzen elke dag het tegenovergestelde. Europa wordt wakker aub.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s