De vader van de terrorist uit Straatsburg beurt elke maand € 5400,-…

Screenshot_548

(Door: Christine Tasin – Vertaling: “delamontagne”)

Het mooie leven van jihadisten. € 5400,- “meneer” en hij is nog niet in staat om ook maar één muurtje  te behangen. Gefeliciteerd Frankrijk met jullie linkse journaille, collaborateurs en pro-migranten. Wat die journalisten er niet bij vertellen, is z´n andere vrouwe. Maar die zijn niet te zien op de foto ! Eén van de halfbroers van de dader, een 15-jarige, is door de politie  gearresteerd voor meerdere criminele daden. Er zouden grote besparingen mogelijk zijn door die hele boevenbende terug te sturen naar hun kashba in  Woestijnië…

Is hier nog wat aan toe te voegen? Ik ben er nu al beroerd van wat ik las, maar dan nog het volgende: Terwijl ondertussen onze ouden van dagen van een kleine pensioentje proberen te overleven en de “gele hesjes”  ook  moeite hebben om rond te komen en gevraagd wordt hun mond verder te houden.

HOEVEEL VAN DIT SOORT GEZINNEN ALS CHEKATT ZIJN ER IN FRANKRIJK??

12 kinderen, 2 vrouwen en ze kwamen allemaal illegaal  in Frankrijk aan. Nog  geen enkele dag gewerkt   (terrorismeverdachte) – net zoals zijn 12 zonen! -: de vader van de islamitische moordenaar van Straatsburg ontvangt maar liefst een bedrag van € 5.400,- per maand aan gezinstoelagen.

De verraderlijke media dachten ons te misleiden met de gebruikelijke redenering:”Ze zijn echt wel geïntegreerd, maar deze arme jonge man is het  slachtoffer van islamofobie geworden, het lijkt er ook op dat zijn ouders wel voorbeeldig zijn”, enz., enz… Maar als je dan bedenkt dat de journalisten al die leugens van vader Chekatt slikken en je ziet de afbeelding van Che Guevara op z’n pet, moet er bij de weldenkende mens toch een lichtje opgaan.

En het gaat allemaal om vervaarlijke leugens.  Abdelkrim Chekatt wordt door de Franse politie gezien als een gevaarlijke islamist. Zijn 12 kinderen zitten  in hetzelfde islamistenmilieu waaruit moordenaars voortkomen. Moordenaars, die  sinds een paar maanden in Europa in aantal toenemen.

De journalisten laten de ouders enorme onwaarheden vertellen. En die hebben een groot verlangen om verkeerde informatie te geven. Nee, de vader staat boven elke verdenking. Maar men kwam er achter dat hij jaren geleden illegaal Frankrijk is binnengekomen met meerdere vrouwen. HIJ HEEFT NOG NOOIT GEWERKT….., maar vangt desalniettemin  elke maand € 5400,- aan allerlei toeslagen. Hij heeft bovendien nog nooit iets bijgedragen aan de AOW, maar zal met zijn 65 wel een volledige uitkering krijgen. Want hij heeft er toch recht op?!

Zelfs de meest simpele burger beseft dat dit soort “onschuld-praat” hen in de mond wordt gelegd door advocaten die door de Staat worden betaald: “Nee, we wisten helemaal niet dat onze zoon aan het radicaliseren was. We gaven hem toch zo’n goede opvoeding, hij was altijd gehoorzaam en beleefd; ´Ja papa, nee mama´ etc.” En bedenk ook dat de meisjes en de vrouwen allemaal diep gesluierd gingen. HET WAREN GOEIE MOSLIMS.

De schijnheilige media verwijten de politie en instanties dat ze Cheriff Chekatt niet goed gevolgd hebben en nooit thuis hebben gekeken. Daar hing een portret van Bin Laden aan de muur. (zoals een deskundige opmerkte: “radicalisering gaat altijd gepaard met een juiste voedingsbodem in het gezin”.)

Maar dat de autoriteiten zo’n gezin en al die anderen onderhouden met dergelijke bedragen tart elke beschrijving en lijkt surrealistisch. Dat de gesubsidieerde media er aan meewerken om de waarheid te verdoezelen, is onvergeeflijk en een belediging voor de slachtoffers en hun nabestaanden.

Bronnen:
http://resistancerepublicaine.eu
http://lepeuple.be
Door: Christine Tasin

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op De vader van de terrorist uit Straatsburg beurt elke maand € 5400,-…

 1. Steven zegt:

  Was het een rechtse geweest.. dan was hij al op alle mogelijke manieren ten schade gemaakt en had men er alles aan gedaan hem die €5400 Euries per maand af te pakken.
  Nu is het een lievertje van de Europese Unie…en dan is er geen CENT teveel besteed.
  Alleen de arme blanke burger mag zich de tering werken voor zijn € 1200 Euries per maand…en daar moet hij dan ook nog allerlei gemeentelijke belastingen van betalen…want ontheffing?…gewoon betalen meneer!

  Geliked door 3 people

 2. Elena zegt:

  Je zou toch alle ambtenaren die dit misbruik mogelijk gemaakt hebben met liefde verzuipen en die halalvreters erbij?

  Geliked door 2 people

 3. F1802 zegt:

  Hij zal die 5400 waarschijnlijk gelijk doorstorten naar zijn favoriete moskee die wellicht inmiddels vol met wapens ligt. De realisten onder ons moeten machteloos toezien hoe de linkse deugmensen ons letterlijk aan het verraden zijn. Het is om misselijk van te worden. Laat iedereen naam en rugnummers onthouden van diegene die ons dit allemaal aan doen.

  Geliked door 2 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  En het is niet mogelijk deze misstand via de democratische, politieke weg te veranderen. Zelfs als we met een diepe zucht tegen elkaar zeggen dat we ze bij de volgende verkiezing een poepje zullen laten ruiken.
  De enige manier om dit voorgoed op te lossen is de elite weg te jagen. Te beginnen met de lachebek in Den Haag. ZO SNEL MOGELIJK !!!!

  Geliked door 2 people

 5. Ruud zegt:

  Dit moet stoppen……………..genoeg is genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Die mens doet niks verkeerd. Hij aanvaardt alleen maar het manna dat hem door onze maatschappij (wij allen) in de schoot geworpen wordt. Een voorbeeld voor zijn soortgenoten !

  Like

 7. koddebeier zegt:

  HOEVEEL VAN DIT SOORT GEZINNEN ??? In heel west Europa waarschijnlijk enkele tienduizenden of meer !! Met dank aan waanzinnige overheden/politici die onze moordenaars financieren !

  Geliked door 1 persoon

 8. ruud beijer zegt:

  Zodra de PVV aan de macht komt dan zetten we dezelfde dag nog dat vuile soort uit.Stem op de PVV of het FvD. Alleen samen gaan we het misschien redden!

  Geliked door 1 persoon

  • D.G.M.Holland zegt:

   Vertrouw jij die Baudet ? Ik voor geen cm.
   Hij wil alleen maar PVV stemmers naar zich toe trekken om Wilders zo klein mogelijk te houden. Daarna gaat hij met VVD, CDA en D66 hetzelfde beleid voortzetten.
   Zelfs als PVV de grootste wordt, gaat Baudet er NIET mee regeren….
   PVV moet grootste worden. Het wordt de laatste kans…

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Oneens hoor kijk maar goed wie er over het algemeen met de PVV meestemt.Maar blijf vooral volharden om niet te willen samenwerken met het Fvd. Het komt toch nooit meer goed in ons land.

    Geliked door 1 persoon

 9. Pietersen zegt:

  Dit gezin haat niet gelovigen en wij geven hen 5400 euro p/mnd zodat hub haat en verachting nog een beetje groter kan worden.

  Geliked door 1 persoon

  • N.E. Derlander zegt:

   @Pietersen

   “en wij geven hen”

   Is juist, maar ik wil dit toch graag even nader preciseren: de overheid neemt via de heffingen en belastingen heel veel geld van de autochtone inwoners af en geeft het door aan hen, zoals in dit geval € 5.400 per maand aan 1 gezin, zonder dat iemand van dat gezin er ooit 1 slag voor heeft hoeven te werken. Je vraagt je af hoelang heeft de van ons geld zo vrijgevige overheid dit gezin al in de watten gelegd? En met welke bevoegdheid.? En waarom komen de toeziende instanties daar niet tegen in opstand? Moeten de belasting betalende burgers soms eerst met gele hesjes de straat op…oh wacht.

   Geliked door 1 persoon

 10. Bert zegt:

  Door diverse Franse kranten wordt tegengesproken dat het bedrag 5400 zou zijn. Het zou onmogelijk zijn in het sociale systeem om zoveel uitkeringen te stapelen. (Liberation)https://www.liberation.fr/checknews/2018/12/21/allocs-abdelkrim-chekatt-touche-t-il-5-400-euros_1699326
  Bovendien zouden niet al zijn kinderen op zijn adres wonen. Opvallend: er is een kind bij dat nog maar 1 of twee jaar oud is, terwijl de vader zo te zien al in de zestig is? Maar het gaat niet echt om het bedrag het gaat om onze samenleving die dit soort misstanden mogelijk maakt.

  Geliked door 3 people

 11. RottenPikwick! zegt:

  Hier ook zo’n ************* die van ONZE CENTEN de grote jongen uit kan hangen! Lekker höken en neuken op ONZE KOSTEN. Mensen, de VERRIJKING heeft ONS al zo’n 500 M I L J A R D gekost, maar het Klootjesvolk vind het allemaal wel goed. Maar ow als straks de bodem van de portemetnix in zicht komt! De geschiedenis herhaalt zich!

  Like

 12. Republikein zegt:

  Wereldkalifaat.
  Werelds.

  Like

 13. Harry zegt:

  Geen wonder dat die geitenn**kers blanke vrouwen hoeren noemen .
  In gedachten zien ze ze allemaal al zo klaar zitten .
  De stewardessen van o.a. de KLM konden er ook wat van , in het midden oosten !
  Dit soort vrouwen zijn dol op geld .

  Geliked door 1 persoon

 14. RottenPikwick! zegt:

  Alles en iedereen was / is hier immers welkom! Criminelen, verkrachters, beulen, kerels met 3 vrouwen/tig kinderen, keeldoorsnijders etc etc. Jarenlang is dit soort volk onder de mom van ‘lang leve de diverisiteit’, verrijking, zielenpieten, werkvolk, welkomgeheten. Amper een mens die zich er druk om maakt(e). Nu is het te laat! De demografische ontwikkeling laat dit al jaren zien. De W-Europeanen hebben hun eigen graf gegraven! Allah’meHoelah, lang leve Geert Wilders!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s