Netanyahu bezoekt Bolsonaro in Brazilië

Screenshot_579

Benjamin Netanyahu en Jair Bolsonaro.

(Vertaling: E.J. Bron)

Israëlische minister-president vliegt naar Brazilië

De betrekkingen tussen Israël en Brazilië zijn op dit moment uitstekend. Omdat president Jair Bolsonaro had aangekondigd de Braziliaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen, komt Benjamin Netanyahu naar de installatie van Bolsonaro in Brazilië.

Die Freie Welt

De gekozen Braziliaanse president Jair Bolsonaro zal op nieuwjaarsdag officieel zijn ambt beginnen. Naar aanleiding van deze officiële gebeurtenis reist Benjamin Netanyahu met zijn zoon naar Brazilië (“The Jerusalem Post”). Het is de eerste keer dat een regerende Israëlische minister-president naar Brazilië reist.

Dit hoogtepunt in de Braziliaans-Israëlische betrekkingen werd mogelijk door de aankondiging van Bolsonaro om de Braziliaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen.

Ook de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, de president van Chili, Sebastián Piñera, en de president van Honduras, Juan Orlando Hernández, zullen in Brazilië bij de installatie van Bolsonaro aanwezig zijn. Ook Honduras overweegt om zijn ambassade in Israël naar Jeruzalem te verplaatsen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brazilië, Israël. Bookmark de permalink .

3 reacties op Netanyahu bezoekt Bolsonaro in Brazilië

 1. RottenPikwick! zegt:

  Die ambassades in Yeroeshalayim doen mij niet zoveel. Er kan zo weer een nieuwe leider opstaan die dit terugdraait. Maar opzich is het wel een FuckYou naar de arabieren. Is zijn zoon Yair mee? Deze zoon is nogal controversieel in Israel. Valt allerlei publieke figuren aan op sm. Zijn sm-accounts zijn onlangs nog geblokkeerd. Hij heeft ook politieke aspiraties.

  Like

 2. Jan zegt:

  President van Brazilië Jair Bolsonaro sluit ambassade van fictief land ‘Palestina’. ‘Er bestaat geen Palestina en met terroristen onderhandel ik niet’

  In addition to moving his country’s embassy in Israel from Tel Aviv to Jerusalem, Brazilian president-elect Jair Bolsonaro plans to shut down the Palestinian embassy in Brasilia.

  “Is Palestine a country? Palestine is not a country, so there should be no embassy here,” said Bolsonaro recently. “You do not negotiate with terrorists.”


  “The most incredible thing is that the “Embassy of Palestine” is a huge compound in the heart of Brasília, Brazil’s capital. No country should have a base there, not to mention the PLO!!!”

  https://vladtepesblog.com/2019/01/06/president-elect-of-brazil-plans-to-close-palestinian-embassy/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s