De moslimvrouw wordt onderdrukt; de oorzaak ervan ligt in de ISLAM

Screenshot_598

(Door: “Balkanske priče”)

Wereldwijd lijden zowel moslims als niet-moslims onder de islam, en telkens zijn vrouwen de grootste slachtoffers. Binnen de islam is de vrouw een minderwaardig wezen, dat op allerlei terreinen wordt achtergesteld op de man. Kindhuwelijken, gedwongen huwelijken, anti-vrouwengeweld, opsluiting en afscherming van de buitenwereld, eer gerelateerd geweld, polygamie, gedwongen seks en genitale verminking; grote groepen islamitische vrouwen krijgen ermee te maken. En waar blijven intussen onze zelfverklaarde ‘progressieve’ feministen? Die hullen zich in een oorverdovend stilzwijgen als het gaat over onaanvaardbare praktijken die binnen de orthodoxe moslimgemeenschap bestaan. Ze blijven blind voor de manifeste gevallen van onderdrukking in de vorm van huiselijk geweld, verplichte klederdracht, gedwongen huwelijken, genitale verminking en verstoting, die daar vanwege culturele en religieuze redenen schering en inslag zijn en waarvan hun seksegenoten het slachtoffer zijn…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, Fascisme, Feministes, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, Mensenrechten, Moslims, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op De moslimvrouw wordt onderdrukt; de oorzaak ervan ligt in de ISLAM

 1. ildiko zegt:

  dit vinden ze mooi en normaal anders droegen ze geen hoofddoeken en lelijke zwarte lappen.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Diezelfde .moslemvrouwen , lopen je wel ‘omver’ als men ze op de trottoirs ‘tegenkomt’, en botsen gewoonweg tegen je op!( gaan dus. geen pas opzij!.( reageren dus t.o.v. ons, ‘ hetzelfde’. als de muzelmannen,: (denken dat. ze desalniettemin superieur zijn!. )

   Geliked door 1 persoon

   • annah zegt:

    het zijn die moslimvrouwen die dit alles in stand gehouden, ze worden verantwoordelijk gehouden voor hun kinderen, met name de meisjes, dus houden ze alles in stand zoals hun mannen dat wensen anders krijgen ze slaag ….

    Like

 2. Steven zegt:

  Dat alles is wat de EU ook graag wil..daarom zoveel mogelijk importeren.
  Zweden geeft immers al het goede voorbeeld..en in 2019-2020 is Nederland aan de beurt.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/12/Zweedse-veiligheidsexpert-Wij-zijn-bijna-een-failed-state-en-op-weg-naar-burgeroorlog

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Ik heb gelaten met enkel het intro verhaal te lezen.
  Dit onderwerp is hier al 10tallen keren voorbij gekomen.
  Niemand kan dit oplossen, behalve de mossel vrouwen zelf.
  Ze geven het zelf door aan hun dochters in de opvoeding, en bij verminkingen zijn ze zelf ook vaak betrokken als opdrachtgeefster, waar ze dan nog trots foto’s van maken ook desnoods.
  En dat zouden wij dan moeten oplossen.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Alle vrouwen!
  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2907364/Diana-48-werd-bespuugd-en-geslagen-door-een-ontevreden-klant-Hij-wilde-meer-kip-op-zijn-broodje

  Diana (48) werd bespuugd en geslagen door een ontevreden klant: ‘Hij wilde meer kip op zijn broodje’
  EINDHOVEN – Het ging om een broodje kip. Daar zou ze niet genoeg vlees op hebben gelegd. Het is een dinsdagmiddag in oktober in broodjeszaak Bufkes in Eindhoven als de boel behoorlijk uit de hand loopt. Een klant uit zijn onvrede over zijn broodje door medewerkster Diana van Gennip in het gezicht te spugen. En daar bleef het niet bij, vertelt ze aan Omroep Brabant.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Twee dagen geleden werd in de Israëlische stad Ramla een 29 jaar oude Arabische moslimvrouw vermoord; en moeder van drie kleine kinderen. Zij werd van dichtbij doodgeschoten toen ze in haar wagen wou stappen. https://www.timesofisrael.com/29-year-old-woman-shot-dead-in-ramle-alley/ De vrouw, Shadia Musalti, was een moderne beeldschone vrouw en haar schoonheid werd haar noodlottig. Een getrouwde, knappe Arabische vrouw die zich modern aankleed, loopt immens gevaar door haar familie te worden vermoord. Kennelijk liep ook deze vrouw ongesluierd naar haar wagen, dus voor haar familieleden en de Arabische omgeving was ze automatisch een slet. Zij provoceert andere mannen en dus .. de familie moet haar vermoorden en dat is precies wat er gebeurde. De Israëlische politie arresteerde twee personen die familie van haar zijn. Het verhaal van Shadia Musalti staat niet op zichzelf. Zij is al de derde vrouw uit haar uitgebreide familie die de dood vindt op grond van erewraak. De twee andere vrouwen waren Sana Musalti in 2006 en Nasrin Musalti die in 2012 werd doodgeschoten voor het huis voor gevluchte vrouwen. In de laatste 30 jaar werden in de twee steden Ramla en Lud, 40 Arabische moslimvrouwen vermoord als gevolg van erewraak. Israëlische (Joods en Arabische) organisaties ter bescherming van vrouwenrechten zijn begonnen met een massieve campagne om een einde te maken aan de moorden. In Israël leven Arabische moslimvrouwen in twee werelden. De moderne wereld geeft ze de kans hen capaciteiten te ontplooien. Ze doen het goed op school en presteren meestal beter dan de jongens (zijn meer gemotiveerd). Vaak studeren ze verder en behalen diploma’s. Aan de andere kant worden ze gedwongen weer hen plaats te nemen in een primitieve wereld waar de man is de baas. Dat brengt enorme wrijvingen binnen de familie en gemeenschap. In de stad Ramla is het probleem enorm er gaat geen maand voorbij of er een tienermeisje of een jonge vrouw wordt vermoord.

  Like

 6. M. zegt:

  Al die voorstanders, goedpraters en welkomhoeren vinden dit soort gedrag allemaal prima.
  Geestesziek zijn die mensen die dit normaal vinden en in ons land eraan meewerken om het tot dagelijkse kost te maken.
  Dit is het leven wat de man of vrouw die meehelpt ons land verkrachten blijkbaar graag ziet voor zijn eigen vrouw of man en kinderen.
  Wat een liefde ………..

  Geliked door 2 people

 7. Peter zegt:

  Seawatch 3.
  Voorstel:
  Door laten varen tot jachthaven in de buurt van Het Gooi.
  Allen onderdak bieden in opvangcentra nabij de villawijken waar de omroepgoeroes wonen.
  Succes verzekerd.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Gosj, dan is madam Kaag met haar echtgenoot en familie al heel ver in de ‘islam’ geëmancipeerd, !…….trouwens, ‘de broek aan hebben thuis’ …….wordt dat dan ook bij de muzelmannen getolereerd?!…..of heeft. DE. STATUS. van. VROUWLIEF. er iets mee te maken? ( o.a. OOK. Inkomsten?….. EN. ..moet er bij demuzelmannen, bij hun ega niet. . . EERSTzijn. naam vermeld worden? bij adressering? *~*~*~*~*~*~*~

  Like

 9. hans zegt:

  Fleckie: helemaal waar! Wat interesseert ons nu hun toestand, typisch NL altijd anderen, tijd voor ONS! Zo aardig zijn ze idd niet, dus lekker belangrijk, zolang het hier maar niet zo word. Vind dat ze lekker mee moeten als het opruimen word.
  Dat omver lopen hoort bij de islam, want wij zijn kafirs, dus opzij.

  Like

 10. Alex Delarge zegt:

  Zijn meestal inteelthuwelijken tussen neef-nicht.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Boobquake was een rally die plaatsvond op 26 april 2010. De bijeenkomst diende om te protesteren tegen de berichten over controversiële overtuigingen van Hojatoleslam Kazem Seddiqi, een islamitische religieuze autoriteit in Iran. Seddiqi beschuldigde vrouwen die zich onbescheiden kleden van het veroorzaken van aardbevingen. Op 19 april werd gemeld dat Seddiqi zijn toehoorders adviseerde dat “Veel vrouwen die zich niet bescheiden kleden, jonge mannen op een dwaalspoor brengen, hun kuisheid corrumperen en overspel in de samenleving verspreiden, waardoor aardbevingen toenemen” en Iraniërs “hun leven moeten aanpassen aan de morele codes van de Islam” om te voorkomen dat ze “begraven worden onder het puin”[1].

  In reactie op Seddiqi’s commentaren, een blogger genaamd Jennifer McCreight nodigde mensen uit om zich “in uw onbescheiden kleding te kleden om Boobquake te vertegenwoordigen”[2] Ze beschreef Boobquake als een wetenschappelijk experiment: “Met de kracht van onze schandalige lichamen bij elkaar moeten we zeker een aardbeving veroorzaken. Zo niet, dan weet ik zeker dat Sedighi met een rationele verklaring kan komen voor waarom de grond niet heeft gerommeld”[3].

  https://en.wikipedia.org/wiki/Boobquake

  Like

 12. Republikein zegt:

  Zo is het om te plassen na genitale verminking van vrouwen.

  ‘This is what it’s like to pee after female genital mutilation’

  Read this and see how much FGM can be…assholes who force women to do this should be imprisoned for life and have their willie chopped and sewn up…see how they like it. Any country who still carries this on in their countries should be expelled from the United Nation and given no assistance whatsoever from other nations. Ostracizing these countries from the rest of the world may stop this horrible torture of women. Feminists around the world should put pressure on their world leaders to make this a reality. I am sure hey have the ability to make this happen.
  http://www.thestarlite.ca/vinniesblog/?p=3823#more-3823

  Like

 13. Wakkere Joost zegt:

  Houd nou toch is op met dat ze onderdrukt worden die wijven van hun.
  Altijd hoor je dit maar! Ik word hier echt misselijk van deze opinie.
  Dat ze geïndoctrineerd worden ja zeker.Vinden de meeste dit erg nee!
  Zoals ze zelf aangeven dit doe ik vrijwillig, zegt genoeg en dat doen ze ook.
  En! ze leggen het mekaar op.Als ze er op tegen zouden zijn dan zitten de rechtbanken
  met overwerk.Het is nu eenmaal aangenomen in hun ideologie en daar zijn ze verdomd
  trots op ook.Als er eentje zich misdraagt dan word ze flink aangepakt door de andere
  vrouwen waardoor het vaak uitloopt op eerwraak door pappie broer oom of neef of een
  ander vriend gekoppeld aan de moskee.
  En vergeet niet ze onderscheiden zich hiermee tegen over de westerse vrouw want
  daar staan ze boven.Want de westerse of autochtone vrouw is een hoer slet minderwaardig
  haram dus.Ze is niks van waarde in hun ogen en mag van alles mee gedaan worden ja ook
  vermoord.Over het algemeen bij de moslims is het leven van een ongelovige totaal niks waard
  geen ene mallemoer.Vergeet dit niet! Zodra ze je niet meer kunnen gebruiken voor
  hun belang nou berg je maar! hun vriendelijk zijn is schijn je word belazerd waar je bijstaat
  dimmi.Je kan beter een kufar zijn dan een Dimmi overigens.Kufars worden intens gehaat door ze
  want ze weten dat we hun spel door en door doorhebben en wat hun ideologie inhoud.
  Dus wat wil je zijn Dimmi of kufar u de keus.
  Tuurlijk zijn ze minder dan de man en dat vinden ze geen bezwaar zij legt zich hier bij neer
  om hun mannen ter wille te zijn en volledige overgave aan de islam zij doen dit ook echt zelf.
  En ze worden uiteraard in de watten gelegd door de mannen in jurken zolang ze zich maar
  aan de regels en onderwerping aan de islam voldoen.Nogmaals zij willen dit zelf en de
  meeste zijn zelfs nog radicaler dan hun man.Zij schikken zich in hun rol.
  En ik kan het weten want ik heb ze als buur en mijn leven is behoorlijk naar de klote
  door hun overlast dag en nacht, jawel de koran verzen, leuk he! not.
  Mijn moslim buurvrouw voert trouwens op mij, jawel een thuis jihad.
  Ze zijn niet zielig! ze zijn de islam geheel en al samen met hun mannen.
  Ze kiezen voor dat leven en hebben er zekers geen problemen mee.
  Zij offeren met groots gemak hun eigen kinderen op ten behoeven van hun
  walgelijke islam.Echte liefde kennen zij niet ze weten niet eens wat dat is
  en ze gruwen hiervan als ze ermee geconfronteerd worden.Draai maar is wat love songs
  door vrouwen moet je opletten.
  Nee zij zijn waarlijk aanhangers van het duivelse baal indoctrinatie
  wat ze nu de islam noemen.Zie hun geschiedenis!
  Hun koran kent niet voor niks 666 mmm.
  Nogmaals ze zijn niet zielig de moslima’s zij kiezen er zelf voor
  Om zo een verrot leven te lijden.terwijl ze in luxe baden wat ik niet
  heb.Ze worden in wezen niet onderdrukt bijna of allemaal accepteren ze
  hun rol ten positieve voor de islam en nemen het pak slaag of erger op de koop
  toe.Het is hun cultuur het hoort bij ze.
  Achterlijke cultuur van ze.
  Der uit met ze en de grenzen dicht en de islam verboden maken en nooit
  meer toelaten. in hun landen zijn wij ook niet welkom.

  Ik vraag me af wanneer gaan de meeste westerse mensen is een keer
  de achtergrond en inhoud van de moslim is een keer goed begrijpen en doorhebben?
  De meeste waarschijnlijk nooit en die kunnen maar beter hun mond houden.

  Geliked door 1 persoon

 14. Wakkere Joost zegt:

  Nee ik trap niet in die onderdrukking praatjes.
  we leven toch in het vrije westen! waarom komen ze dan niet in opstand en accepteren
  ze dit..Ze kunnen hier alle hulp en bescherming krijgen als zij dit niet meer willen.
  Dit is het westen toch!
  Nee dat doen ze niet want ze kiezen hier zelf voor, en als je een goede moslima bent
  stijg je in aanzien en ze zijn dan apetrots en mogen zij de andere vrouwen zwaar indoctrineren
  en regeltjes opleggen.En de kindertjes-soldaatjes van de islam fijn mee spelen en zelf kind
  zijn.Staat geloof ik ook in de koran houd ze als een kind etc.
  En ze vinden dit prima! O ja vooral de man behagen en die huis schoon maken en hele
  dag eten op die tafel.en koran verzen opzetten. Och arme buren dit gaat geheid niet
  zonder de nodige overlast.

  Geliked door 1 persoon

 15. leefbarbaar zegt:

  De helft van de moslims is vrouw.
  Als ze met z’n allen niet in staat zijn voor elkaar en zichzelf op te komen, dan verdienen ze ook niet beter.
  Uiteindelijk moeten ze het toch zelf doen. Een betere toekomst willen voor hun dochters, zou genoeg motivatie moeten zijn. Hopelijk begint die revolutie binnenkort en kan de haatbaard zijn wapens inleveren en werk gaan zoeken. Zou zo maar kunnen.

  Like

 16. Jackholland zegt:

  Het allerleukste is de moslima recht in haar gezicht vuil aankijken , beleef hierdoor toch nog een beetje lol aan ze. Ook erg leuk als er in een speeltuintje een paar hoofddoekjes op een bank zitten om er dan recht naast te gaan zitten je lacht je kapot hoe snel dat ze weg zijn. Nog leuker pssst lekker ding roepen naar moslima die met Youssef Ali of achmed over straat loopt . Meegemaakt dat Youssef daarna zijn vrouw een trap gaf omdat ze zich onzedig gedroeg. ( let op dat is moslimlogica) normaal had hij mij moeten trappen toch? Bestrijdt ze met hun eigen bullshit dat werkt het best! Ook als klant eerst de moslima een hand geven heerlijk hoe ziek ze daar van worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s