EEN VERLOREN LAND…

Screenshot_590

Nederland (2030)

 (Door: “Driek”)

De revolutie in ons gezapig polderland gaat tergend langzaam. Doch den tijd stormt voorwaarts. Want, let wel, lezer, een revolutie laat zich niet op den lange baan schuiven. De vernedering van den Nederlandsche burger is godgeklaagd. Wij zijn omringd door moordenaars uit islamitische landen. Het is den hoogste tijd de dikke muren, die onze vileine bewindslieden beschermen, omver te werpen en te slechten. De angst voor aanslagen neemt toe. Niet langer is den burger veilig. Ik lees in één onzer Socialistische Couranten dat zwaarbewapende antiterreureenheden van de Dienst Speciale Interventies in Rotterdam vier mensen hebben aangehouden op verdenking van het voorbereiden van terrorisme. Er zijn al een lange reeks van arrestaties verricht.

Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, wat staat den Nederlandsche burger te wachten? Het toekomstbeeld is somber. Straks, binnen afzienbare tijd, dank zij het onnozel gedrag der stemgerechtigde burgers, zal door hun gebrek aan geestkracht, domheid en laksheid, hun genoeglijk leven voorgoed ineenstorten. Straks, onderworpen menschen, met vergrauwd gegroefde gelaten, die met bange blik staren achter doffe glansloze vensterruiten. Geen schittering meer en schoonheid. Hun ogen vullen zich met tranen.

Het straatbeeld wordt ontsierd door vervallen caravans, bewoond door verpauperde burgers. Hun gerieflijk huis moesten zij afstaan aan parasiterende asielzoekers. Protserige moskeeën, misdaad, aanslagen, wegkwijnende bejaarden, woningnood en de islamisering van ons Vaderland doen het hoofd der verslagen burgers nederig buigen voor den profeet Mohammed. De verwording van Nederland is niet langer te verloochenen.

Werken voor een hongerloon. Het rijke leven is voorgoed begraven. Vijfmaal daags de luid schallende oproep tot gebed. Ongelovigen betalen, net als in vroeger tijden, belasting aan den plaatselijke imam. Wanbetaling wordt met tien zweepslagen bestraft. Steden en dorpen zijn grauw en verwaarloosd. Stinkende vuilnisbelten. Dijken zijn bezweken. Vele provincies staan onder water.

De wankelmoedige burgers van Nederland, misleid door vijandig links gedachtegoed en openlijk landverraad, gepleegd door gewetenloze lieden die hun plicht verzaken, zijn op minachtende wijze door dezen onbegaafde sujetten in den steek gelaten. Het zijn lieden zonder eer, zwakkelingen, bedriegers, die geen enkele achting nog verdienen. Zij hebben, als ratten het zinkend schip, Nederland alreeds verlaten.

Screenshot_591
Toekomst van Nederland

Ook onze Koning, geliefd bij velen, sprekend over verbondenheid, heeft met zijn gevolg, in den schaduw van zijn voorgeslacht, zijn onderdanen in diepe duisternis achterlatend, den hielen alreeds gelicht. Edoch, lezer, eindelijk, doch veel te laat, begrepen den burgers dat zij door hun corrupte leiders waren bedrogen. Eindelijk dan toch vielen hun de schellen van den ogen.

Die naïeve Nederlanders dachten dat een broederlijk samenleven met het negroïde islamitisch geteisem uit Afrikaanse landen een ware verrijking zoude betekenen. Doch dat was een misrekening. Nu leefden al dien brave burgers in angst en onderdrukking. Nederland was verworden tot een helsche plek. Een bevrijding uit dezen monstrueuze toestand was niet in zicht.

Ondanks al dit leed wens ik U allen nog een gezegend weekend.

Screenshot_415

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(© 2018. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", Afrika, Arabieren, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Koningshuis, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op EEN VERLOREN LAND…

 1. M.A.L. Sion zegt:

  ISLAM ? – Weg ermee !

  Geliked door 3 people

 2. Stef zegt:

  Een toekomst die elk weldenkend mens ziet aankomen.

  Geliked door 6 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  De islam maakt lam.

  Geliked door 1 persoon

 4. boorzalf zegt:

  Als er stront aan de knikker komt is koning 🤴willie als eerste pleiten.✈.

  Geliked door 4 people

 5. Elisah zegt:

  Off topic,
  https://krcrtv.com/north-coast-news/eureka-local-news/organizers-cancel-womens-march-jan-19-due-to-overwhelmingly-white-participants

  California organizers cancel Women’s March due to ‘overwhelmingly white’ participants
  Californië, organisatie zegt vrouwenmars af omdat er teveel witte deelnemers waren, geen diversiteit…

  EUREKA, Calif. (KRCR) — The organizers of the annual Women’s March have decided not to hold a rally in Eureka on Jan. 19, as previously planned, because they say participants do not represent the diversity of the area.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  De caravan op die foto, is dat het nieuwe vakantieverblijf van de ‘oranjes’?

  Ik ben véél banger voor de liegende, kleptomane, landverraderlijke ‘overheid’ dan voor de mohammedaan.
  Als we normale, eerlijke leiders zouden hebben, was dit land binnen een week bevrijd van de mohammedaan.

  Geliked door 2 people

 7. ruud beijer zegt:

  Hopelijk komen er nog veel aanslagen in Nederland met veel doden en gewonden. De grootste groep nederlanders vindt de islam en de asielparasieten geweldig. Het zal de huichelaars en wegkijkers leren.Maart tijd voor de PVV.

  Like

  • RottenPikwick! zegt:

   Dat hier nog geen grote aanslagen geweest komt omdat er in die terroristen flink wat geld gepompt wordt, om ze koest te houden. ‘100en MILJARDEN!! Ook worden ze met fluwelen handschoentjes “aangepakt”. Eigenlijk heeft dat volk de touwtjes al in handen. Miep Trutte en zijn Kontenlikkers zijn er schijtbang voor!

   Geliked door 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Het is één groot kankergezwel van haat, vergelding, onderdrukking en de dood.
  Laf dat onze koning ons verbondenheid aan wil praten zonder een woord over de islam te reppen.
  Als er ook maar iets in de wereld haaks staat op verbondenheid is het de islam wel.
  De islam is de vijand van elke vorm van samenwerking.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Sabeltant 29 december 2018 om 18:06

   Laf dat onze koning ons verbondenheid aan wil praten zonder een woord over de islam te reppen.

   Wat kan het hém nou schelen hoe wij ervoor staan?
   Wie doet deze multimiljardair wat?
   Hij kan gaan en staan waar hij maar wil en heeft niets te vrezen.

   Misschien dat hij ooit zijn verdiende loon ontvangt van ‘zijn christelijke God’.

   Geliked door 1 persoon

  • RottenPikwick! zegt:

   De parallelle samenleving wordt angstvallig vermeden, om de “zielenpieten” koest te houden. Miljoenen “nederlanders” hebben niks met Willem. Over 10 jaar is dit verdubbeld. Zodra er een minderheid is die nog achter het koningshuis staat, wordt het opgedoekt en komt ayatollah Soepjurk op de troon!

   Geliked door 1 persoon

 9. edwin vissers zegt:

  als kristen ,mag ik wonen in het kleine huisje ,als me de keel maar niet doorgeschenen word .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s