Migranten verkopen hun Duitse passen

Screenshot_586

BERLIJN – In Duitsland is een grote zwendel met reisdocumenten van vluchtelingen ontdekt.

Die kunnen met hun status als erkende asielzoeker binnen Europa en soms zelfs wereldwijd reizen. Deze gewilde papieren verkopen ze voor veel geld aan ontheemden, die direct naar de Bondsrepubliek vliegen. Onder hen kunnen zich ook criminelen of terroristen bevinden.

De krant Bild-Zeitung schreef gisteren over de paspoortenhandel op besloten Facebook-groepen. Ene Ahmad A., woonachtig in Bad Schwartau, biedt zijn reisdocument voor achthonderd dollar te koop aan. Op het sociale netwerk komen veel biedingen binnen. De illegale handel blijkt een ware ’vlooienmarkt op internet’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

12 reacties op Migranten verkopen hun Duitse passen

 1. Steven zegt:

  En zo laat heel Europa zich misbruiken door dit gajes …maar ertegen optreden ho maar…
  Alleen de mensen die er wat van vinden worden aangepakt….dat geeft toch wel weer een idee naar waar men heen wil…U UITROEIEN!

  Geliked door 2 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  De diverse overheden in de Europese landen hebben totaal geen grip op de migrantenstromen en dat is ook exact de bedoeling van deze zelfde overheden.

  Het volk blijven voorliegen met zogenaamde uitzettingen is er ook zo één, ik geloof er helemaal niks van dat er ook maar eentje ooit is teruggezonden, hoogstens met een zak geld om drie maanden later opnieuw Europa binnen te wandelen en het subsidie-circus opnieuw kan beginnen.

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Ja, dat krijg je als je iedereen zomaar een paspoort verstrekt. Je moet toch wel ontzettend naïef zijn als je dit niet van tevoren had kunnen bedenken?! Die lui deugen niet en het ZIJN geen vluchtelingen! Het zijn gewoon gelukszoekers met maar één doel: het Westen bedriegen, bedreigen, beroven en uiteindelijk overheersen. Alles is volgens hen toegestaan. Criminelen hebben nu nog veel gemakkelijker toegang tot ons werelddeel.
  Zie nu de boel maar eens onder controle te krijgen. Dat gaat niet lukken.

  ‘Bedankt’ maar weer, Duitsers, voor jullie ‘goedmenselijkheid’. Ook wij zullen te maken krijgen met jullie ‘gasten’.

  Geliked door 1 persoon

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Om je suf te lachen! Goed gedaan MERKEL!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Men hoeft echter niet beschikken over de helderziende kwaliteiten van Nostradamus, om te begrijpen dat het Uur U voor Europa staat voor de deur. Het jaar 2019 zal, waarschijnlijk, het einde betekenen van onze leven in relatieve vrede en veiligheid. Potentiële horrorscenario’s zouden werkelijkheid kunnen worden; zeker in landen als Frankrijk, Duitsland en Zweden. Er is een problematisch en verontrustend kink in de kabel gekomen die de Bilderberg/NWO-geldvampieren en hun EU vazallen verontrust. Hun planning voor de Kalergi-Plan komt in gevaar. Jaren werk aan een verborgen en zorgvuldig opgezette agenda kunnen in de soep lopen. Het ligt niet aan de autochtone bevolking van Europa die geleidelijk van het toneel moet verdwijnen, maar helaas aan de verdelgers keuze. De geïmporteerde zwermen van Allah’s ongedierte uit moslimslanden en Afrika wachten niet op opdrachten van de duistere filantropen die hen reis en verblijf in Europa mogelijk maken. Ze hebben hun eigen agenda waarin ze NU AL de boel willen overnemen. De Jihad kent veel gezichten te beginnen met massamoorden (topprioriteit) tot massaovername. Zij hebben geen enkel respect voor de Gutmenschen die aan hun kant staan. Zij beginnen nu al kerken aan te vallen https://ejbron.wordpress.com/2018/12/28/garding-moslim-besmeurt-kerk-kerkdienst-onder-politiebewaking/ en https://ejbron.wordpress.com/2018/12/28/geestelijken-lagen-in-plassen-bloed-twee-mannen-met-migratieachtergrond-overvallen-kloosterkerk-in-wenen/ en mensen willekeurig steken of doodrijden. De angst voor Islamitisch terreur op Kerstmarkten, angst voor het gebruik van christelijke symbolen zit er dik in. Natuurlijk hoort de verkoop van Duitse passen aan de beesten van Allah – die nog steeds in Griekenland zitten – en vorm van Jihad. De Europeanen moeten zien WIE IS DE BAAS; al vinden de Gutmenschen het nog te vroeg.

  MAKE YOURSELF SHEEP AND THE WOLVES WILL EAT YOU (Benjamin Franklin)

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Tweebenig vee heeft geen paspoort nodig. Alles op kleur selecteren en Europa uit donderstralen. Probleem opgelost.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Ondertussen, de Duitser behandeld als het drek onder de vingernagels…

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Als je dat paspoort goed verkocht mocht hebben dan geldt er een alternatief: zelf illegaal voortgaan, verstoken van alle voorzieningen. Of…. kent men net als in NL het systeem van “verloren”? Hier heeft u een nieuwe:

  Dat artikel is niet meer door mij te vinden maar ik heb gelezen dat ’n vrouw voortdurend in NL haar paspoort verliest en natuurlijk een nieuwe krijgt.

  Ik droom het maar en daarom is het in dit geval wel waar!

  Like

 9. De omvolking mantra klinkt straks uit miljoenen kelen, nog even en de Europa-jihad is een voldongen feit, daar zorgen “onze” democratisch gekozen leiders wel voor. Ach er is toch überhaubt geen enkele tegenstand van formaat, die het tij keert, voordat men het besef krijgt dat er iets vreselijks gaat gebeuren is het ruimschoots te laat en feitelijk is de media de vijand van het volk helemaal afweten.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Als de grond onder de volksverraders ‘ te heet wordt’,: stappen ze via een paar woorden gewoon ‘over’ naar de islam,( sparen ze ook nog geld uit, omdat ze o.a. geen extra ‘belastinggeld ‘ aan imams hoeven te betalen,:(gemakkelijk toch, : hoeven zich helemaal niet druk te maken, over latere gevolgen’!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s