PvdA wil ISIS-kinderen naar Nederland halen

Screenshot_583

(Door: Bas Paternotte)

AIVD waarschuwt dat Kalifaatkids gevaar voor Nederlandse veiligheid kunnen betekenen

De PvdA wil dat minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok (VVD) contact opneemt met zijn Belgische ambtsgenoot om te kijken naar de mogelijkheden om kinderen van ISIS-strijders uit Syrië terug naar Nederland te halen. De Brusselse kortgedingrechter besliste woensdag dat zes kinderen van twee Belgische ISIS-strijdsters naar België moeten worden gerepatrieerd. De moeders zitten met hun kinderen vast in het Koerdische kamp Al-Hawl. Ook de moeders moeten van de rechter worden teruggehaald.

Lees verder>>>
(h/t meerdere “reaguurders”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, PvdA, Salafisten, sociaaldemocraten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

55 reacties op PvdA wil ISIS-kinderen naar Nederland halen

 1. BertG. zegt:

  Justitie in Duitsland heeft een 27-jarige vrouw aangeklaagd wegens oorlogsmisdaden in Irak. De Duitse zou samen met haar man als aanhanger van Islamitische Staat in Irak een meisje van 5 jaar als slaaf hebben gehouden en het kind uiteindelijk hebben gedood.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2965766/duitse-jihadiste-beschuldigd-van-slavernij

  Like

 2. Thoth zegt:

  Nou, ik denk dat de ‘nederlandse’ rechter hetzelfde denkt als de belgische, nl. ‘we halen die kalifaat kinderen’. Maar, die zijn besmet met de islam, jihad en martelaar. Mensen, pas op uw kinderen. Laat ze niet met een islamitische peuter opgroeien op een school o.i.d :

  Like

 3. Harry zegt:

  Wat een hardleerse klootzakken zijn het toch bij de PVDA !
  Hebben ze eerst al dat kankergezwel binnengehaald wat nu Denk is geworden , niks van geleerd !
  Hebben ze al die moslims op alle mogelijke manieren gepamperd en binnengesleept om als stemvee te dienen , mislukt !
  Hebben ze ons wijs proberen te maken , dat we die lui nodig hadden om voor ons te werken , blijkt dat 75 % van een uitkering leeft , ergo die 25% , die dan nog wel een beetje werkt , kunnen de uitkeringen van de anderen echt niet ophoesten ! Wéér fout , dus !
  Alle terroristische aanvallen , moordpartijen en afrekeningen worden afgedaan als incidentjes .
  Zouden ze nu echt niet snappen , dat de islam aan zijn laatste offensief begonnen is ?
  Ons hele land is gruwelijk verarmd , op vele , zo niet alle fronten hebben we zwaar in moeten leveren , maar er is wel geld om de terroristen te sponsoren !
  De aan IS verwante geradicaliseerde “gematigden” , die klotepalestijnen , die Afrikaanse niksnutten , overal wordt in geinvesteerd .
  Geen geld meer voor goed onderwijs , niet voor het leger , niet voor de politie , niet voor de gezongheids- en ouderenzorg .
  En als ik dan die hypocriete eikel van een Asscher op tv zie , die net doet alsof ie nog wat voorstelt , tegen dingen is waar ie toen ie nog mee mocht regeren vóór was , en omgekeerd ,
  dan snap ik niet dat daar niet eens een lampje gaat branden !
  Het milieu is een hot item , ook voor de PVDA .
  En dan haal je miljoenen klootzakken binnen , die hun vuilnis en andere zooi gewoon over het balkon en op straat neerdonderen !

  Die lui moeten ook vreten , rijden ook een autootje , leidt dat niet tot een enorme berg nodeloze vervuiling , die we helemaal niet nodig hebben ?

  Geliked door 7 people

  • Elisah zegt:

   Pvda wil zijn stemmers terug halen?

   Like

  • Cathja zegt:

   @Harry om 10:36

   Woorden naar mijn hart. Volledig met je eens!

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Harry. Het zou geen slecht idee zijn als op een dag de PvdA als staatsgevaar zal worden bestempeld, buiten de wet wordt verklaard en de leiding in Kamp Vught geinterneerd. Net als destijds de NSB, PvdA is een zeer onfrisse en gevaarlijke partij. Men moet hopen dat ze na de laatste val nooit zal terugkrabbelen en aan geen enkele regering zal deelnemen. Hoe durven de twee PvdA wijven aan Stef Blok zo iets te vragen? Al wetend hoe gevaarlijk deze kinderen binnen 10 – 15 jaar kunnen worden? De AIVD geeft niet voor niets haar waarschuwingen. De kinderen zijn geen slachtoffers- zij zullen in de nabije toekomst slachtoffers onder de Nederlandse bevolking maken!. Wie geeft ons de garantie dat hun moeders geen deelnamen aan oorlogmisdaden? Dat ze niet un echtgenoten hielpen bij het zoeken naar geschikte slavinnen op de slavenmarkt? Dat ze kinderen van anderen niet hadden vermoord of mishandeld? De twee PvdA-k**** vragen zich ook niet af, waarom moet Nederland gevaarlijke ISIS-monsters terughalen, terwijl deze vrouwelijke monsters met hen gedrochten dubbele nationaliteit hebben? Waarom gaan deze ISIS wijven niet terug naar Marokko of Turkije waar ze de nationaliteit van hebben? Er wordt hier geen enkel internationaal recht overschreden. Ze zijn niet stateloos. In Marokko of Turkije schijnt de zon, is genoeg familie en …Allah zit daar overal- …zelfs op de WC.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Harry.Het extreem linkse nageboorte haat zijn eigen bevolking,een genocide op de blanke bevolking is 1 van hun natte dromen.Extreem links is gewetenloos en meedogenloos.

   Like

 4. Jean zegt:

  Een wereldvreemde creatuur in een Belgische Rechtbank wil graag dat heel België onder het terrorisme komt te liggen daarom wilt/zij hij die toekomstige terroristen het land binnenhalen, althans dat zou hij/zij graag willen maar wij Vlamingen willen dat niet en dus zullen wij de gele hesjes uit de kast halen en het die wereldvreemde creaturen duidelijk maken dat in een democratie de wil van het eigen volk prioriteit heeft en niet het gelul van een wereldvreemde creatuur die nota bene ligt te parasiteren op kosten van eigen volk.
  En zoiets verwacht respect??? Van wie zouden ze dat nog krijgen???
  Alles met nog maar 1% islamitische afwijking moet uit ons land verwijderd worden want het is een bedreiging voor onze veiligheid en onze samenleving.

  Geliked door 2 people

 5. Peter zegt:

  De Belgische staat kan nog tegen de uitspraak in beroep.
  Ik hoop dat ze dit doen en dat de staat wint.
  Volkomen idioot van de PvdA om dit ook voor Nederland te willen.
  Zij zullen ongetwijfeld geen meerderheid hiervoor krijgen.

  Like

 6. Steven zegt:

  Als het aan de PVDA ligt dan halen ze heel Marokko hierheen…

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Ze leren het nooit. De PvdA haalt ze binnen en het CDA onderwijst ze en Dengk loopt er mee weg.
  Herstel de grenzen en geef iedereen de kans gelukkig te worden is zijn/haar kalifaat, ergens, hier ver vandaan.
  En vergis u niet; de moslimkotert uit Syrië wordt met hetzelfde gif gevoed als de moslimkoter in Zaanstad of Meppel.

  Geliked door 1 persoon

 8. BertG. zegt:

  Die kinderen zouden eerst jarenlang geobserveerd moeten worden op afwijkend gedrag.
  En dan niet door allerlei linkse psychologen, maar door mensen met normaal verstand.
  Die kan je niet zomaar los laten op de hier levende jeugd.
  Want dat ze daar een tik opgelopen hebben lijkt mij logisch met isis ouders.
  Dus kan je ze beter daar laten.
  Als ze onder de 2 jaar zijn valt er misschien nog wat mee beginnen, maar boven de 5 jaar kunnen ze al grondig verpest zijn voor de rest van hun leven.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @BertG. “Die kinderen zouden eerst jarenlang geobserveerd moeten worden op afwijkend gedrag”. Wie moet de kosten voor deze observatie betalen? En WAAROM? Wat voor voordeel haalt de bevolking van Nederland van zo’n observatie of van het verblijf van deze ISIS-kinderen hier? Vergeet niet!!!! Nog paar dagen en er zouden veel Nederlandse kinderen minder te eten krijgen, of noodgedwongen eten van producten van slechte kwaliteit die niet goed voor ze is. Dankzij de verhoging van BTW op basisproducten zoals groente, fruit, melk, brood enz. zouden zeer veel (te veel) ouders in Nederland niet- of amper in staat zijn hun kinderen fatsoenlijke eten te geven.

   Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @BertG.

   De islam zit bij die kinderen in het DNA. Kijk maar eens naar die beelden van enige tijd geleden, waar ukkies leerden hoe ze een speelgoedlammetje de keel moesten afsnijden…! Dat deden ze ‘goed’.
   Ik vrees dat ze haat en geweld erven van hun ouders. Zijn die kids te zacht naar de zin van de ouders, dan wordt hen wel met harde hand ‘het echte leven’ bijgebracht.

   Voor mij blijft het tuig.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Dus kan je ze beter daar later, heb ik er ook bij gezet.
    Natuurlijk kun je ze niet jarenlang observeren, dat zou een vermogen kosten.

    Like

   • Cathja zegt:

    @BertG. om 14:47

    “Dus kan je ze beter daar laten”….., heb je er inderdaad bij gezet. En je hebt gewoon gelijk. Dat spul is niet op te voeden en moet blijven waar het thuishoort, dus in het IS-kalifaat.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Raden wie dat gaat betalen ??? Laat dat zooitje maar lekker daar !

   Like

  • Heniusz zegt:

   Bert, je zegt het zelf ook al: Je kan ze beter daar laten. Laten we dat dan ook maar doen.

   Like

 9. RottenPikwick! zegt:

  Off Topic, hoogstwaarschijnlijk ook weer niet;’ Een dove man liep rond half negen op de Brouwersdijk in Dordrecht per ongeluk tegen iemand op. Die persoon was daar niet van gediend en mishandelde, samen met twee anderen, de man. Hij liep daarbij verschillende verwondingen aan zijn hoofd op’. Eerder deze week werd er vuurwerk naar een blindegeleidehond gegooid in Alkmaar. Laat mij raden. Tuurlijk er is ook White-Trash!

  Like

  • Steven zegt:

   Zodra het bommetjes tijd is op 31 December zijn die allahtonen helemaal in hun sas…
   Kunnen ze die weer naar al die vieze varkensvreters gooien…

   Like

 10. Alphons Mantel zegt:

  hoeveel van die kinderen worden opgevangen bij de PvdA-wethouders thuis? Nul

  Geliked door 1 persoon

 11. Ruud zegt:

  Hebben onze veiligheidsdiensten nog niet genoeg omhanden; moeten er x jihadisten bijkomen? Waarom streeft de PvdA naar zelfvernietiging? Sommige meningen kun je met gezond verstand niet volgen! Oude politiek en losgezongen van de realiteit; weg ermee!

  Like

  • Jean zegt:

   Ruud, linkse ratten zijn allemaal hetzelfde, als ze zien dat ze vernietigd worden dan zorgen ze ervoor dat diegenen die de linkse ratten willen vernietigen zelf vernietigd worden daarvoor halen ze barbaren binnen want linkse ratten laten steeds alles door anderen uitvoeren zij staan enkel open voor de eigen bankrekening.
   links groen, pvda, denk enz. één horde eigen volk vernietigers.

   Geliked door 2 people

 12. guusvelraeds zegt:

  Terwijl Joodse kinderen in Nederland in door hun ouders betaalde streng bewaakte scholen onderwijs krijgen en het verzoek niet herkenbaar als Joods kind over straat te lopen moeten de huidige en toekomstige veroorzakers van deze Joden hetze met alle beschikbare middelen gerepatriëerd worden.

  Joden eruit Moslims erin. Toekomst van Nederland in notendop.

  Like

  • Peter zegt:

   Ik zie het liever omgekeerd !
   Joden leveren een positieve bijdrage aan Nederland ( kunst / cultuur/ wetenschap ).
   Van de moslims hoeven we een dergelijke bijdrage NIET te verwachten.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @guusverlaeds. Joden eruit, moslims erin en daarna? …Rivers of Blood waar geen plaats is niet voor Joden, niet voor christenen, niet voor Hindi, niet voor Buddhisten, niet voor atheisten, niet voor Humanisten, niet voor Vrije Metselaars ..Later zouden eindeloze orlogen worden gevoerd tussen diverse groepen, volkeren en stammen van Allah-broeders die elkaar als beesten afslachten. De vraag is of er nog plaats zal zijn voor de zeehondjes op de stranden van Terschelling en Ameland. Dat ook zij zouden niet worden verdelgd in deze oorlog voor Religie van Pies.

   Geliked door 1 persoon

 13. guusvelraeds zegt:

  Volgens PvdA-Kamerleden Lilianne Ploumen en Attje Kuiken hebben ‘kinderen die slachtoffer zijn geworden van de verwerpelijke keuze van hun ouders om naar ISIS-gebied af te reizen, hulp nodig’.

  Onderwijl zijn de nederlandse kinderen slachtoffer van de verwerpelijke keuzen in het verleden gedaan en nu gedaan door de P.v.d.A.

  Wordt tijd dat de P.v.d.A. bij de volgende verkiezingen de genadeklap krijgt.

  Geliked door 2 people

 14. Wachteres zegt:

  https://politiek.tpo.nl/2018/04/20/zes-tweets-van-harald-doornbos-over-het-terughalen-van-kinderen-van-jihadisten/

  Zes tweets van Harald Doornbos over het terughalen van kinderen van jihadisten
  ‘Heel protestants ook: Iedere ziel moet en zal gered worden’

  Kinderombudsman Margrite Kalverboer riep donderdag het kabinet op om Nederlandse kinderen van jihadisten die vastzitten in kampen in Syrië terug te halen. Door de wol geverfd oorlogsverslaggever Harald Doornbos vindt daar wat van.

  Harald Doornbos

  @HaraldDoornbos
  Antwoorden op @HaraldDoornbos

  Koerden N-Syrie zijn gevangegenomen #IS’ers ook liever kwijt dan rijk. Dus a/d Koerden ligt ’t niet.

  Vraag is wel of Koerden toestaan dat kinderen alleen naar NL vertrekken – zonder moeder/vader dus. Denk het niet. Dus grote kans dat je dan kinderen + #IS-moeders terugkrijgt.

  Harald Doornbos

  @HaraldDoornbos
  Antwoorden op @HaraldDoornbos

  En NL kennende: Tja, als je dan toch NLse #IS-kinderen + NLse #IS-moeders terughaalt uit Syrie, dan kan je net zo goed ook de gevangen NLse #IS-vaders meenemen.

  Daar zal het wel zo’n beetje op uitdraaien.

  En dan in NL beetje straf, paar talkshows en massa’s aan hulpverleners.

  Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   En dan na enige tijd verbaasd zijn dat alle moskeeën in Amsterdam in salafistische handen zijn.

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Welneee hoor, ben je mal. Als we maar genoeg geld geven, genoeg positieve discriminatie en genoeg kansen altijd weer opnieuw te beginnen dan gaat het heééélemaal goed komen. Nederland moet de moslim meer warmte geven en het gevoel dat ze geacepteerd zijn want daarin zit het integratie probleem. De moslim wil net als iedereen een plek op deze wereld. Zit jij toevallig op die plek wees dan volwassen en tolerant en sta op. Plekken genoeg want de wereld is van iedereen. Niet dan?

    Like

 15. Jeroen zegt:

  Voor meer gelijkheid in de wereld, zonder terrorisme hier is er geen gelijkheid in terrorisme over de wereld….vandaar dus. haha

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ach de soep wordt niet zo heet…
  Het was een Belgische “kortgedingrechter” dat is nog lager dan een onderknuppel op een of ander ministerie, er kan nog tig keer hoger beroep worden aangetekend.
  Er zou door de baas van die rechter wel een gesprekje met dat mannetje kunnen plaatsvinden met als centrale vraag; “Gaat het wel goed met je of heb je al langer psychische klachten ?”

  Like

 17. jack black zegt:

  Meer-meer-meer ?

  Vier arrestaties in Rotterdam om ’voorbereiden’ terreur !

  ROTTERDAM – De politie in Rotterdam heeft zaterdagochtend vier mensen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij het voorbereiden van een terroristisch misdrijf.

  Meteen na de arrestaties doorzochten de rechercheurs onder leiding van het Openbaar Ministerie de locaties waar de aanhoudingen plaatsvonden.

  Het onderzoek gaat de komende dagen door waarbij het accent ligt op nader onderzoek van de aard en omvang van de terroristische dreiging. De politie wil daarom op dit moment geen nadere mededelingen doen.
  Onderzoek naar ’groter netwerk’
  De persofficier van het Openbaar Ministerie in Rotterdam, dat is belast met het terreuronderzoek, bevestigt dat vier verdachten in Rotterdam zijn aangehouden op verdenking van het voorbereiden van een aanslag.
  Eerder werden in Rotterdam ook al mensen opgepakt. Mogelijk gaat het om een terreurnetwerk, maar volgens het OM moet dat nu verder onderzocht worden.

  Like

 18. Elisah zegt:

  Ondertussen in Egypte, waar men gelukkig heel anders omgaat met militanten…..

  Veertig militanten gedood na aanslag Egypte

  Egyptische veiligheidstroepen hebben zo’n veertig vermoedelijke militanten gedood. Deze zouden een bomaanslag op een toeristenbus hebben gepleegd. Hierbij kwamen drie mensen om het leven en raakten er zo’n tien gewond. Dat meldt de NOS.

  Like

  • Steven zegt:

   Als er mossels worden gedood dan vermeld de NOS dit maar al te graag.
   Als er in Europa Meisjes/vrouwen slachtoffer worden of een Europeaan helpt iemand die daarna wordt vermoord…dan hebben ze het daar liever NIET over.
   De EU is dood en verderf aan het zaaien die straks ook allemaal met elkaar op de vuist gaan…

   Like

 19. bozeoudeman zegt:

  Lijkt me logisch de PvdA is ISLAM, deze partij is allang overgenomen, heeft nog steeds niemand in Nederland dit door? Net als VVD, CDA, CU, D66 en GroenLinks. Verder de ooit tegen de regenten partij SP en de Partij zogenaamd voor maar in werkelijkheid tegen de Dieren, ook wel de Partij voor ego verheerlijking van Hare Hoogheid mevrouw Mr. Thieme genoemd.
  Ze zitten overal, de lifestyle fascisten van de Nazi terrorist Soros en hebben overal hun buren al verkocht aan de islam, want Soros zegt dat dit goed is, dus zonder nadenken: ‘go the flow’, want je bent intellectueel. Nee dus, al dit soort eikels is slechts klootjesvolk zonder eigen wil, zonder eigen mening, zonder eigen denkvermogen.
  Beste voorbeeld vandaag is Olaf Tempelmans in de Volkskrant, de man is een duidelijk zwaar gehersenspoelende dweper die op geen enkele manier de realiteit nog wenst te zien, enkel de Soros droomgedachte is wat hij ziet, de nachtmerrie die deze demon aan het aanrichten is blijft de nar ontkennen.
  Net zo een idioot als de gebroken geweertje idioten uit de jaren dertig die in wezen met hun fraaie droom alles deden om Hitler wereldwijd aan de macht te helpen, omdat zij als dwepers een droombeeld aanhingen.
  Dwepers toen en nu opnieuw, narren die de wereld naar de ondergang voeren omdat zij niet zelfstandig willen en niet kunnen denken. Dwepen om bij een groep ‘intellectuelen’ te horen en zo ook nog eens een lekkere berg geld met leugens binnen te harken, is alles wat dit soort kan en wil.
  De Grunbergen, de Tempelmannen, de Samsonnen, de Holtlanden, de Luijendijken, de Ruttes, de Pechtolds, de Klavers, de Thiemes, de Marijnisses en noem ze allemaal maar op, dit klootjesvolk is helaas met vele tienduizenden en tienduizenden.
  Dus bereidt u voor op wereldwijde burgeroorlog, oorlog is al aan de gang, ook hier, het zal snel duidelijk worden, zelfs voor de grootste ontkenners en de diepst kop in de grondstekers.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   bozeoudeman.Prima reactie,george “nazi” soros is inderdaad de duivel in eigen persoon.Hij is multimiljardair en financieerd open grenzen en de invasie van de “soldaten van allah” dit alles wordt gedaan voor een “new world order” zodat de satanische elite alleen kan regeren over de aarde.Maar eerst moet 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden en de overige 10 % dient als slaven om de “satanische” elite te dienen.

   Like

 20. Het hele politieke correcte stelsel verdient geen respect meer.
  Doe er wat aan met uw stem zodat die elite kliek kan opdonderen.

  Like

 21. Thoth zegt:

  Nou, ik denk dat de ‘nederlandse’ rechter hetzelfde denkt als de belgische, nl. ‘ophalen die kalifaat kinderen’. Verdorven en links fascisme. Maar enfin, de jonge koters zijn besmet door de islam, jihad en martelaar. Dat krijg je er niet uit. Mensen, pas dus op uw kinderen. Laat ze niet met een islamitische peuter opgroeien in een school o.i.d. :

  en

  Geliked door 2 people

 22. Elisah zegt:

  In Australië weet men wél wat te doen met isis monsters….

  https://www.breitbart.com/europe/2018/12/29/australia-strips-former-rapper-turned-isis-extremist-of-citizenship/

  Australia Strips Former Rapper Turned ISIS Extremist of Citizenship
  Australië neemt voormalig rapper, die isis extremist werd, het staatsburgerschap af.

  SYDNEY (AP) – Australia said Saturday it stripped a suspected militant held in Turkey of citizenship because he fought for the Islamic State group.
  Minister for Home Affairs Peter Dutton said that Neil Prakash was in the service of a “terrorist organization” and acted “inconsistently” with his allegiance to Australia.

  Like

 23. Peter zegt:

  PvdA wil ISIS-kinderen naar Nederland halen ???
  Aan Lodewijk Asscher:
  En wellicht les laten krijgen op een joodse school in Amsterdam ?
  PvdA wil vrijheid bijzonder onderwijs inperken.
  Zie hier uw kans !
  PS Meld u deze kinderen vast aan.
  http://www.jbo.nl/pags_jbo/index.html

  Email van Lodewijk ?

  l.asscher@tweedekamer.nl

  Like

 24. Peter zegt:

  Zojuist op De Telegraaf:
  Rotterdam broeinest terreurverdachten
  Wellicht” iets” met islam ???
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2968126/rotterdam-broeinest-terreurverdachten

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Peter.Deze aanhoudingen zijn een druppel op de gloeiende plaat,er zijn nog veel meer moslim “terroristen” in nederland en de rest van europa.Deze aanhoudingen zijn bedoeld om de nederlanders een gevoel van schijnveiligheid te geven maar er lopen nog duizenden van deze “moslimterroristen” rond in nederland en de rest van europa.

   Like

 25. Bert zegt:

  Welk belang van Nederland of Nederlanders is hiermee gediend? Geen enkel.

  Like

 26. koddebeier zegt:

  Links blijkt toch het andere woord voor zwakzinnig te zijn !!

  Like

 27. Johan zegt:

  Er is maar één goede oplossing voor dat perverse addergebroed van ISIS : de doodstraf,

  Like

 28. Cleo zegt:

  Harry (10:36 uur) haalt me de woorden uit de mond!

  De verknipte en volledig verdwaasde PvdA-politicu klampen zich uit angst om voorgoed uitgekotst te worden door de wakkere Nederlanders vast aan iedere voorbijdrijvende ideologische ‘ijsschots’ (islam, klimaat, gender, diversiteit, inclusiviteit): zolang de PvdA-ratten maar ‘in beeld blijven’…
  🤮

  Like

 29. Aegolius cs zegt:

  Was het niet dat volgens Darwin het “genetisch materiaal” (vrij vertaald) de beste soort laat overleven?

  En vrouwen, zo heb ik me laten, hebben daar een goede neus voor.

  Like

 30. QENQ6 zegt:

  Toch goed dat we een Kinderombudsman (vrouw) hebben: ze zorgt goed voor onze kalifaatkinderen……. Knuffel + gezinshereniging erbij, huis, voorzieningen + uitkering…. Komt goed!

  Like

 31. hans zegt:

  I`m Chuckie, I`m your best friend until the bitter end!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s