#120dB kort voor Oud & Nieuw in Keulen

Screenshot_632

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is dadelijk Oud & Nieuw en in Keulen bewapent men zich voor de festiviteit. Rondom de Dom ontstaan veiligheidszones met controles en er wordt zelfs een “mobiel adviespunt”, waar de vrouwen die het slachtoffer geworden zijn van een seksueel delict hulp krijgen, ingericht. De activistes van #120dB waren ter plaatse om informatie te verschaffen.

journalistenwatch

Sinds de gebeurtenissen in de Oudejaarsnacht van 2015/2016 zijn veiligheidszones met controles en mobiele adviespunten bij de jaarwisseling in de domstad aan de Rijn bittere realiteit en kunnen geboekt worden als gevolg van de mateloze migratiepolitiek van de Bondsrepubliek.

Om te verbergen welke enorme schade de binnenlandse veiligheid al heeft opgelopen, wordt in Keulen een maximale veiligheidsprogramma uitgevoerd. Honderden politieagenten van de deelstaat, van de federale politie, ordepersoneel van de stad en privé beveiligingsmensen moeten voor – door Angela Merkel´s politiek verdwenen – veiligheid zorgen. Om de veiligheid van de deelnemers aan de Oud & Nieuw festiviteiten te vergroten, heeft de stad Keulen in samenwerking met de politie een vrachtwagenverbod voor de binnenstad opgelegd. De stad biedt een mobiel adviseringsaanbod voor vrouwen en meisjes die, zoals de “Kölner Stadtanzeiger” het kort en kernachtig formuleert, “de dupe zijn geworden van seksueel geweld.”

Screenshot_633

Om de aandacht te vestigen op de problemen rondom de veiligheid van vrouwen in de openbare ruimte, waren de activistes van #120dB vandaag – kort voor de jaarwisseling – in de binnenstad van Keulen onderweg.

Onder het uitgerolde spandoek van de zogenaamde “veiligheidszone” (foto boven het artikel), die rondom de Dom van Keulen werd ingesteld, hingen de activistes van #120dB hun spandoek op: “Keulen, Freiburg, Kandel – Europa´s dochters klagen aan!” In de voetgangerszone werd informatiemateriaal uitgedeeld.

Bekijk hier de campagnevideo van #120dB: https://ejbron.wordpress.com

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op #120dB kort voor Oud & Nieuw in Keulen

 1. M zegt:

  Seksueel geweld?
  Dat ..op de huidige schaal toegepast kenden we niet.
  Grof geweld tegen meisjes en vrouwen? Dat kenden we niet.
  Sinds wanneer is dit begonnen?7

  Sinds de open grenzen van Merkel en de illegale import van mensen die onze blanke cultuur wensen te vernietigen onder het mom van rascisme.

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Een gespleten houding van onze premier ??
  1 Premier Mark Rutte heeft geen goed woord over voor Zwarte Piet-extremisten, of ze nou voor of tegen Zwarte Piet zijn. Dat heeft hij vandaag laten weten in reactie op de ongeregeldheden bij verschillende sinterklaasintochten afgelopen weekend.

  VS

  2. Premier Mark Rutte en minister Ferd Grapperhaus waarschuwen dat hulpverleners ook met oud en nieuw hun werk moeten kunnen doen. Zij moeten het rond de jaarwisseling vaak ontgelden, maar ‘verdienen ons applaus’, schrijft Rutte op Twitter.

  Als het om grote ongeregeldheden gaat zoals GEWELD tegen hulpverleners en de politie probeert Rutte de boel te sussen.
  Als het gaat om mensen die na jarenlang getergd te zijn door de gevaarlijke KOZP- club hun boosheid hierover uiten spreekt de premier zijn afschuw uit en noemt hij de voorstanders van Zwarte Piet extremisten.

  Nou breekt mijn vaasje !

  Geliked door 2 people

 3. exmarineman zegt:

  Ja en die dronkaard uit Luxemburg Juncker heeft het gore lef om te zeggen dat de EU ons voorspoed en bescherming heeft gebracht. En over die oude tante uit Oost Duitsland genaamd Merkel zal ik het maar helemaal niet hebben.

  Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  Draaiboek voor ontkenning ligt al klaar in elke stad .

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Het stadscentrum van Keulen was gisteravond een politiestaat. De stemming was slecht. Overal hoorde men schelden over Merkel, vooral omdat het anoniem en donker was en de mensen aangeschoten. Er was iets apocalyptisch aan.
  En opnieuw is er nog geen politierapport. Maar we weten dat er massale vechtpartijen waren in de buitenwijken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  …..Een vrachtwagenverbod voor de binnenstad…..; naïever kun je het niet bedenken, toch? Alsof misdadigers zich ook maar iets zouden aantrekken van zo’n verbod.

  Merkel heeft met haar zeer beperkte verstand miljoenen figuren binnen gelaten, waarvan niemand exact weet wat ze in hun schild voeren. Dat het niets met vrede en een veilige samenleving te maken heeft, maar alles met de gewelddadige islam, daar is menigeen wel achter gekomen na allerlei bloedige aanslagen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s