Daadkrachtige hulp: Trump ondertekent wet ter bescherming van christenen in Irak en Syrië

Screenshot_612

(Vertaling: E.J. Bron)

Daarover berichten de westerse “kwaliteitsmedia” met geen letter: de Amerikaanse president Donald Trump ondertekende op 11 december de “Iraq and Syria Genocide Relief and Accountabilty Act” (HR390). De wet erkent de vervolging van christenen en Jezidi´s in de beide landen nadrukkelijk als volkerenmoord.

Duits - Zuerst

De nieuwe wet verplicht de Amerikaanse regering er officieel toe om hulp te verlenen aan de vervolgde christenen en Jezidi´s, bijvoorbeeld door humanitaire projecten en maatregelen die de religieuze minderheden beschermen en concreet bijdragen aan de stabilisering van de regio. Het mandaat is veelomvattend en opent indien nodig ook de mogelijkheid van een directe interventie, bijvoorbeeld tegen de vervolgers van de genoemde minderheden, en de bestrijding van terroristen die misdaden plegen tegen christenen en Jezidi´s.

De nieuwe Amerikaanse wet betekent een aanzienlijke vooruitgang tegenover de situatie onder de vorige regering van Obama, die steeds weigerde de christenen en Jezidi´s te erkennen als vervolgde minderheid in Syrië en Irak.

Ook de EU en de vluchtelingenorganisatie van de VN, de UNHCR, erkenden tot nu toe alleen de vernietiging van de christenen en de Jezidi´s in Irak als volkerenmoord, niet echter in Syrië – hier had de val van de regering-Assad altijd voorrang op de bescherming van vervolgde christenen.

De ondertekening van de nieuwe Amerikaanse wet zorgde niet alleen voor vreugde onder de christenen van het Midden-Oosten, maar ook voor vreugde en genoegdoening in de VS. Bij de plechtige ondertekening waren vertegenwoordigers van de religieuze minderheden en de christenen in de VS uitgenodigd in het Witte Huis.

Het Vaticaan daarentegen reageerde onbewogen. Een officiële reactie werd tot nu toe niet bekend.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Donald Trump, EUSSR, Genocide, gezond realisme, Hypocrisie, Irak, islam-collaboratie, Jezidi´s, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Syrië, Verenigde Naties, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Daadkrachtige hulp: Trump ondertekent wet ter bescherming van christenen in Irak en Syrië

 1. Janszn zegt:

  Vele van onze media zijn van islamitische huize.

  Like

 2. Republikein zegt:

  In India zijn alle NGO’s verboden zich in het land enige te vestigen, iedereen moest naar huis.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Er zal er geen 1 minder afgemaakt worden daar.
  Iets afspreken met mossels is totaal zinloos, hoeveel krabbeltjes ze ook ergens bij zetten.
  Tenslotte is Trump ook maar een ongelovige hond in de ogen van een mossel, dus hoef je je ook nergens aan te houden.

  Geliked door 1 persoon

 4. fransdewit zegt:

  Hij is geeneens lid van een Christelijke partij, kan je nagaan

  Like

 5. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2971740/anti-trump-demonstratie-te-blank-en-gaat-niet-door

  Anti-Trump-demonstratie ’te blank’ en gaat niet door
  Updated 1 uur geleden
  2 uur geleden in BUITENLAND

  EUREKA – Een anti-Trump-demonstratie in de Amerikaanse staat Californië is afgeblazen omdat de deelnemers in grote meerderheid blank zouden zijn. De organisatie besloot een streep te zetten door de Women’s March in Eureka en liet weten dat de demonstatie ’geen goede afspiegeling van de gemeenschap’ is. Volgens Amerikaanse media is 74 procent van de bevolking in Eureka blank.

  Like

 6. Wolf zegt:

  En dat de Hr. Trump , President der USA nog vele jaren mag regeren om TUCHT , ORDE en NETHEID te brengen in de door links en islam bedorven wereld! WIJ zullen ZEGEVIEREN op alle fronten [ Polen, Oostenrijk, Italië, Israël, Hongarije, Japan, Peru, Zuid Afrika, ALLE Visegrad landen, Australië, Vlaanderen en WIJ ….. van de PVV!

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Waarom geen intentieverklaring voor de gehele wereld, de vervolging van gelovigen zal de komende decennia uitmonden in een ongekende en globale genocide…….de EU zal vermoedelijk als eerste te maken gaan krijgen met een ideologische oorlog.(in London zijn er al circa vijftienduizend ‘steekincidenten’ (zoals onze handhaving het categoriseert) per jaar), en als men een kleine inschatting maakt naar de tientallen ‘schietincidenten’ in onze regio, zal in de nabije toekomst de hulp van Trump wel hard nodig zijn om ISlam uit de EU te verdrijven, en ons te bevrijden van de door de Linksche Looney Brigade geïmporteerde bezetters, time and time again.

  Fijne Jaarwisseling, en Hé……. Let’s Be Careful Out There!

  Geliked door 1 persoon

 8. Wijze van Zion zegt:

  En toch geloven de mohammedanen dat zíj de mensenrechten hebben uitgevonden (sic)

  Like

 9. Mary zegt:

  De EU de VN erkende de vernietiging van Christenen en Jezidi,s niet nee inplaats daarvan leverde ze wapens en middelen aan IS, het is dat Rusland ingreep anders had daar geen Christen of Jezidi meer gewoond (dit alles uiteraard onder Obama). Heel mooi dat Trump zonodig daar nu kan ingrijpen!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Peter Selie zegt:

  Fijn, dat zoveel mensen kennis hebben van de Bijbel, maar er naar leven is weer wat anders. Men weet ook van Mein Kampf, dat ik Nederland lange tij niet verkocht mocht worden is een sprookjesboek t.o.v. de Koran die openlijk hun aanhangers oproept iedere niet-islamiet te vermoorden. Als doekje voor het bloeden mocht later Mein Kampf dan toch verkocht worden want de moed ontbreekt de politiek om de Koran te verbieden want de islamitische bezettingsmacht die door o.a. de Nederlandse belastingbetaler worden onderhouden kunnen hun boek reeds nu al in praktijk, zonder consequenties, brengen. En dat is zeer zorgelijk!
  Ik sta achter Israël, maar ik ben vierkant tegen de Talmoed Joden die achter de realisatie staan van de NWO die via Bilderberg en de EU aan ons wordt opgedrongen. Daarom hoop ik dat het kiezerspubliek straks eindelijk eens hun verstand gebruiken en de Brusselse dictatuur eens grondig herstructureert want die moet eerst totaal vernietigd worden vooraleer er vrede en welvaart is.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Last man standing

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s