Duitsland: Ook mannen zonder testikels kunnen weldra federaal politieagent worden

Screenshot_626

(Door: Theresa Martus – Vertaling: E.J. Bron)

Tot nu toe hadden mannen volgens dienstvoorschrift alle geslachtsorganen nodig om politieagent te worden. De ministers van Binnenlandse Zaken van de deelstaten willen dat nu veranderen. Mannen, die niet alle mannelijke geslachtsorganen bezitten, dienen in het vervolg desondanks bij de federale politie en Duitse federale recherchedienst.

Daarvoor willen de ministers van Binnenlandse Zaken van het land en de deelstaten binnenkort zorgen, namelijk door het voorschrift af te schaffen dat dit op dit moment verhindert. Dat blijkt uit een antwoord van het ministerie van Binnenlandse Zaken op een vraag van de FDP-fractie, dat in ons bezit is.

Het gaat om “politiedienstvoorschrift 300”, de lichamelijke voorwaarden voor de dienst bij de federale politieautoriteiten regelt. Daarin is tot nu toe o.a. vastgelegd dat het “verlies of een daaraan vergelijkbare verdwijning van beide testikels” de deugdelijkheid voor de politiedienst principieel uitsluit.

In de voorschriften bestaan trans- en inter-seksuelen niet

Bovendien moet volgens het voorschrift bij sollicitanten het mannelijke respectievelijk vrouwelijke “hormoonsysteem intact zijn”. In variaties van de geslachtsontwikkeling, zoals bij trans- en inter-seksuelen, is in het voorschrift niet voorzien.

Deze criteria moeten nu vervallen. Een werkgroep van de staat en de deelstaten om het voorschrift te bewerken, heeft volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn werk in november 2018 afgerond. Het rapport van de commissie moet in het voorjaar van 2019 aangenomen worden.

Daarna dient de voorschriftencommissie opdracht te krijgen tot een herziening van het voorschrift, staat er in het antwoord op de vraag van de FDP. In principe zou bij keuringsonderzoeken nu al van een controle op deze afgezien worden, zei men op het ministerie van Binnenlandse Zaken.

“Goed politiewerk is niet afhankelijk van geslachtsdelen”

Jens Brandenburg, woordvoerder van de FDP-fractie in de Bondsdag voor thema´s betreffende homoseksuelen, lesbiennes, bi-, trans- en inter-seksuelen (LSBTI) verwelkomde de beslissing om het voorschrift te veranderen. “Dat is een goed signaal voor alle trans- en inter-geslachtelijke mensen die in de politiedienst voor ons land willen werken”, zei Brandenburger tegen onze redactie.

“Goed politiewerk is niet afhankelijk van geslachtsdelen”, noch van een geslachtsspecifiek hormoonsysteem.” Het zou goed zijn dat de minister van binnenlandse Zaken deze “onzin” ingezien zou hebben.

Nu zou de verwijdering van de criteria snel in de praktijk ingevoerd moeten worden. Ook Benjamin Strasser, die voor de FDP in de commissie Binnenlandse Zaken zit, zei dat het te verwelkomen zou zijn dat “discriminerende restricties” nu verwijderd zouden worden.

De Bondsdag had in december nog een verandering van de wet op de burgerlijke staat aangenomen, volgens welke in het geboorteregister nu behalve “mannelijk” en “vrouwelijk” nu ook “divers” als geslachtsregistratie mogelijk is.

Het parlement volgde zodoende het federaal constitutioneel gerechtshof, dat in 2017 had beslist dat er ook voor inter-seksuele mensen de mogelijkheid tot een positieve geslachtsregistratie moeten zijn.

Bron:
www.waz.de
Door:Theresa Martus

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, Groenen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Duitsland: Ook mannen zonder testikels kunnen weldra federaal politieagent worden

 1. Steven zegt:

  Man man man…kerels als halve wijven bij de politie…en die moeten straks achter het allochtonen tuig aan..die zakken al in elkaar als er één zijn arm optilt …….BEN BENIEUWD!!

  Like

 2. Thom zegt:

  Het zal wel opschieten op deze manier. Wat willen ze nou eigenlijk? Hoe je het ook wendt of keert alles en iedereen die afwijkt van de norm moet je niet in het middelpunt van de belangstelling zetten. Een soldaat zonder ballen is het hetzelfde als een diepvriezer die water kookt. Ik bedoel hiermee: Het werkt niet want de klotenloze man heeft geen leven tussen zijn strijdmakkers. Ik heb gelezen dat een proef met een gekleurd zebrapad in homokleuren levensgevaarlijk was. Automobilisten stopten wel voor de zwartwitte zebrastrepen maar een heleboel reden gewoon door bij de gekleurde strepen omdat ze niet wisten dat het om een zebrapad ging.

  Like

  • BertG. zegt:

   In de wet hebben ze het ook alleen over zwart wit gestreepte zebrapadden.
   Nergens staat dat je ook voor allerlei kleurtjes die op de weg staan moet stoppen.
   Dan kan je ook wel alle stoplichten andere kleuren geven of verkeersborden in andere kleurtjes plaatsen.

   Geliked door 1 persoon

   • Thom zegt:

    Om de reden dat de wet het over zwarte en witte strepen heeft, heeft een gaybrapad ofwel een regenboogpad ook de kleuren wit en zwart.
    Maar automobilisten schijnen toch niet helemaal te begrijpen dat het een echt zebrapad moet voorstellen. Als daar iemand doodgereden wordt wie is dan schuldig? Ze zullen de automobilist wel beschuldigen volgens de wet, maar het is toch echt het krankzinnige gemeentebestuur dat zich inlaat met dergelijke levensgevaarlijke onzin.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Regenboogpad

    Like

 3. ruud 2 zegt:

  Dan is er geen zak meer aan, geen lul maar toch een lul kunnen zijn, wat een gekloot is het weer.

  Geliked door 2 people

 4. jantjeuitnl zegt:

  Ze zoeken kennelijk moslim collega’s.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Vrouwen met ballen worden die ook aangenomen?

  Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  Dit past in het programma van de verzwakking en destabilisatie van de blanke man.
  Leden van het Europees Parlement wordt aangeraden taalgebruik te vermijden waarin het woord “man” voorkomt. In plaats daarvan genderneutrale formuleringen.
  Ik heb een idee: het Juncker, het Macron, het Rutte.
  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-28/eu-parliament-triggered-patriarchy-urges-gender-neutral-language

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Wat een gelul.

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  Kerel, je hebt een kut !
  Daar lullen we niet meer over !

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Die schieten zonder kruit.

  Geliked door 1 persoon

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  het jaren-oud perikel:
  de man zonder testikel,
  kon met z’n kale kuiten
  naar recherche-taken fluiten,
  maar wordt nú ’t show-artikel…
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s