NEERLANDS TOEKOMST…

Screenshot_629

Rij bij gaarkeuken (1944).

 (Door: “Driek”)

Bij het zien van al die Nederlanders in de rij voor een paar vette oliebollen welden plotsklaps oude herinneringen bij mij op uit een lang vervlogen tijd. Ik wil den spitse lezer van “E.J. Bron” niet ontmoedigen, doch als den burger straks wederom zijn stem uitbrengt op dien gevestigde Leugen Partijen, is ons polderland voorgoed verloren. Want, let wel, burgers van Nederland, al dien flauwekul over klimaatverandering, warmtepompen en andere onzinnige plannen zijn er alleen om al die gelukszoekers uit islamitische landen te voorzien van zakgeld, huisvesting, voedsel, kleding en medische verzorging.

Screenshot_630
Rijen voor de oliebollenkraam (2018).

Tenslotte moet het geld ergens vandaan komen. Dat Khalid Jone uit Ghana na zestien jaar etteren een huis en een verblijfsvergunning krijgt – na een vermogen aan belastinggeld te hebben   opgesoupeerd aan advocaten – is toch voldoende bewijs dat onze machthebbers in Den Haag niet goed bij zinnen zijn. Voor je het weet staan de Nederlanders in de rij bij de Gaarkeuken voor een karig maal. Voedselbanken zijn er al. Het spook der armoe waart alreeds rond. Alles herhaalt zich. Ik spreek de wens uit dat Geert Wilders straks niet wederom wordt buitengesloten.

Ik wens U allen een gezegend jaar 2019.

Screenshot_631

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(© 2018. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op NEERLANDS TOEKOMST…

 1. Klopt zeker! We kregen vandaag een bericht dat met ingang van 2019 weer MÍNDER AOW zal worden uitbetaald… ze vinden smoes na smoes om ons uit te knijpen! Hoe lang nog? Helaas kunnen wij niet meer stemmen in Nederland maar we hopen wel dat anderen het zullen doen met gezond verstand op 20 februari a.s.
  Een Zalig Nieuw Jaar toegewenst ondanks de donkere politieke buien die boven ons hangen!

  Geliked door 5 people

 2. ronjaspers zegt:

  De nazi bilderberg groep regeert in europa,en niet de europeese politiciEr moet en zal een new world order komen,daarvoor moet 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden,daarvoor worden miljoenen “soldaten van allah” binnengehaald en natuurlijk biologische oorlogsvoering genaamd ” kanker” wij worden al jaren vergiftigd.

  Geliked door 3 people

  • Qvic zegt:

   Dat biologische oorlogsvoering zien we dagelijks terug in o.a. onze voeding. Bijna alle vitamines, mineralen en spoorelementen zijn uit ons dagelijks voedsel gefilterd. De Nederlanders eten steeds meer kant en klaar fabrieksvoedsel die enkel nog volstaat als maagvulling, maar de essentiële voedingswaardes zijn er uit gefilterd. Hierdoor krijgen we een tekort aan alles, we teren letterlijk ons lichaam op. Daar komt bij dat de luchtvervuiling door toevoegingen in benzine voor benzine auto’s met katalysatoren een fijnstof kunnen produceren die zo klein zijn dat die via onze huid opgenomen wordt. Dat is dan ook de redenen van waarom de diesel in het verdomhoekje geplaatst is, want daar is deze mogelijkheid niet van toepassing. Het is te klein om deze nog te kunnen ruiken. Zodat de lucht steeds schoner lijkt te worden. Niet voor niets is het verboden in de EU om deze kleine fijnstof deeltjes te mogen meten in de steden. Daar deze fijnstof deeltjes ook nog eens magnetisch zijn, veroorzaken deze magnetische deeltjes in ons lichaam in combinatie van het Wifi frequentie (2,45 GHz./5 GHz.) Dat zuurstof wat wij in ademen voor onze cellen een verbinding aangaan met andere elementen. Hierdoor krijgt het lichaam te weinig zuurstof binnen voor onze cellen. Dit vertaald zich in dat vele mensen steeds meer koolhydraten gaan eten om daaruit de benodigde zuurstof te kunnen halen. Want kanker ontstaat door te weinig zuurstof opname in ons lichaam. Dit kankerproces openbaart zich pas na een kleine 10 jaar. De grote bepaalt of het goedaardig of kwaadaardig bestempeld wordt door de medische wetenschap. Ons eigen lichaam produceert als laatste redmiddel nog diverse baypassen van bloedvaatjes om toch nog zuurstof aan de cellen te kunnen geven. Dit proces wordt door de medische wetenschap tumoren genoemd en die worden zonder pardon uit ons lichaam gesneden. Daar snijden zij ook de lymfevaten door zonder dat zij beseffen waar deze lymfevaten voor dienen.
   De bloedvaten zijn onze aanvoer kanalen en de lymfevaten zijn onze afvoer kanalen.

   De vliegtuig besproeiingen in de vorm van chemtrails met o.a. aluminiumoxide en onze tandpasta met fluoride erin, zorgt bij de mens dat onze neutronen in onze hersenen min of meer afsterven. Dat resulteert weer in dat de mens steeds meer gemakzuchtiger wordt en zich steeds meer laat leiden en niet meer in opstand willen komen, geen eigen mening meer hebben. In frisdranken waar E950, E951 en E952 in voorkomen (dit zijn kunstmatige zoetstoffen met goedkeuring van de EU) zorgen eveneens dat onze neutronen afsterven. Kortom we worden door onze overheden bewust overgeleverd aan de grote multinationals en farmaceutische bedrijven die hierdoor mega afzetmarkten creëren en wij onwetende burgers daar de dupe van zijn, want wij onwetende burgers betalen het met hun eigen leven en we worden niet meer gezien als mensen, maar als producten. Want ons eigen lichaam is door de donorwet ook al ontnomen. We worden al voor onze echte dood al berooft van onze organen en die worden met grof geld verhandeld. Hersendood is dan ook een verzinsel van de medische wetenschap om zo organen te kunnen oogsten, terwijl de patiënt nog leeft. Want als de patiënt echt dood zal zijn, dan zijn ook alle organen afgestorven en zijn dan niet meer levensvatbaar en dus ook niet meer voor de handel interessant.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ah kijk, dat zal het zijn waarom ik nergens last van heb.
    Ik koop en drink nooit iets met kunstmatige suiker en ik gebruik geen tandpasta met fluoride (kunstgebit).
    En ik heb nooit een smartfoon bij me, ik heb er geen eens 1.

    Like

 3. Rini Stegeman zegt:

  Minder AOW????????? Niks van gehoord, wel van de Pensioenen…………..wordt minder.

  Like

  • delamontagne zegt:

   ……………Minder AOW?????????, ja voor hen die in buitenland wonen. dat zou dus best kunnen en het zou me NIETS verbazen als die voor de Uitpandige Nederlanders, die dus in het buitenland wonnen, HELEMAAL wordt afgeschaft.
   Er is nog weinig dat mij niet verbaasd.
   Tenslotte, zoals heer Hoogervorst 13 jaar geleden zei:”
   Die Nederlanders liggen de hele dag maa bij ’t zwembad in de zon en willen nog gratis Zorg hebben ook [ uit NL]

   Geliked door 2 people

   • alwine kerkhof zegt:

    Wij kregen al minder AOW omdat wij in Duitsland wonen, maar heeft met de zorgverzekering te maken. De SVB houd nu minder heffingskortingen in, die je weer via de belasting terug kunt krijgen.

    Geliked door 1 persoon

 4. M. zegt:

  Ik snap dat sommige mensen Geert niet als de ideale leider zien maar hij is wel de enige die de tent dicht wil en dat is de hoogste prioriteit willen de mensen hier nog een toekomst hebben.

  Van daaruit kunnen we verder denken.

  Geliked door 7 people

  • Inge zegt:

   Wilders speelt alsof hij het beste voor heeft met het volk maar is net zo’n puppet als Rutte. Hij is slechts op het toneel om het volk het idee te geven dat er nog een partij is die het voor het volk opneemt, maar mee regeren mag hij niet en kan ook niet want dan zou hij door de mand vallen wanneer hij vervolgens niet uitvoert wat het volk wilt.

   Geliked door 1 persoon

   • A.J. deKoning zegt:

    Inge,ik denk dat je daar toch naast zit, Wilders wil denk ik best wel regeren maar krijgt daar tot nu toe de kans niet voor.hij heeft slechts een keer mogen regeren via gedoogsteun maar toen heeft hij de stekker eruit getrokken omdat hij principieel is en niet alles voor zoete koek slikt en het is dus beslist geen kwestie van door demand vallen. Let je eigenlijk wel goed op. En om hem met Rutte te vergelijken slaat werkelijk nergens op. ik vraag mij af op welke partij jij eigenlijk stemt.

    Geliked door 5 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Inge,
    in Den Haag zouden we zeggen: Wor je gestuurd of kommie uit je eige?

    Ik heb het niet voor het zeggen, maar commentaar als het jouwe kan ik missen als kiespijn.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 4 people

   • Inge zegt:

    @A.J. deKoning op 12: 29
    Waar ik op ga stemmen? Mijn stem zal ik voor het eerst niet meer uitbrengen op welke partij dan ook want ik geloof niet meer in de democratie, het is nl. een oligarchie.

    @J. C. Th. Köhler op 12:47
    Blijf vooral dromen zou ik zeggen.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ach, dat weet jij natuurlijk heel zeker, nietwaar.
    Ik ben het J.C. Th. Köhler eens, ik kan jouw kritiek ook missen als kiespijn of erger.

    Geliked door 2 people

   • Inge zegt:

    @Nemesis en Köhler, ik kan jullie reactie wel plaatsen omdat het niet is wat jullie willen weten, maar het is precies wat Ronjaspers schrijft; namelijk dat er een nieuwe wereldorde aan zit te komen en de politici al decennia lang bezig zijn met de afbraak om dit te bewerkstelligen. Ga vooral stemmen hoor en zeker op de PVV (al zal die nooit echt mee regeren) en denk maar dat jullie er iets toe doen, maar neem het een ander niet kwalijk als die er niet meer in gelooft.

    Like

   • Harry zegt:

    Inge ,
    Het is van het grootste belang , dat we middels de verkiezingen aangeven in welke richting de bevolking wil .
    Als je niet stemt op Wilders , breng je eigenlijk je stem uit op de huidige corrupte rotkliek .
    Zo hoor je dan bij het politiek correcte volksdeel !
    Rutte cs denkt dan dat ze gewoon dóór kunnen donderen op de ingeslagen weg .
    Dus , ben je dan net zo ver als de sukkels die op Klaver stemmen .

    Onbegrijpelijk dat sommigen niet beseffen , dat niét stemmen , de smeerlappen die Wilders in de ban doen , helpen .
    Voor wie ben je dan eigenlijk ?

    Ik hoor wel vaker dat Wilders “controlled opposition” zou zijn .
    Maar is dat logisch ?
    Is daar ooit enig bewijs voor gevonden ?
    Ik ken het niet !

    Wat heeft jouw vorm van negativisme nou voor zin ?
    Last van een Geissler complex ?

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Inge ,

    die suggestie van 21.12, dat is ook zinloos , dat gaat zeker voorlopig niet gebeuren !
    Tamelijk onnozel om te denken dat dat realistischer zou zijn dan op Wilders stemmen .
    Je moet kiezen uit de meest haalbare opties , en dat is op de PVV stemmen en geen dwaze illusies opwerpen .

    Wij zijn ook niet altijd optimistisch , maar subversieve ideeën , daar winnen we totaal niks mee .
    Twee voeten op de grond en verstandelijke logische afwegingen maken lijkt me de beste optie .

    Als je denkt dat Wilders ook een puppet is van de NWO , zal je hier weinig medestanders vinden .

    Is dat zomaar een negatieve bui van je ,of ben je écht zo ?

    Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   M., Geert Wilders is natuurlijk de ideale leider niet. We hebben maar één probleem: er is geen alternatief. Ook Thierry Baudet niet.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Lot zegt:

    Goed gezegd.

    Like

   • Lot zegt:

    Köhler: Hoe zou je het zien als Baudet de nieuwe VVD werd? De oude VVD met de helft overgelopen socialisten als Zalm en Rutte ea verdwijnt dan. Of zie je daar niets in?

    Like

   • Inge zegt:

    Het alternatief is die criminele bende in Den Haag oppakken en vastzetten i.p.v. nutteloos te blijven stemmen.

    Like

  • Asgard zegt:

   Jullie hebben allemaal wel beetje gelijk,…ik ben het ook wel met Inge eens, wat ze zegt,…ik denk er net zo over,…feit is wel dat ik wel mn stem op PVV doe, ondanks dat ik weet dat het weinig uit maakt en omdat ik weet dat het geen ene flikker meer uit maakt,…maar liever PVV dan blanco.

   Like

 5. Harrie Vaes zegt:

  Beste Driek…Alle wakkeren onder ons hopen dat met U…..maar ik vrees dat de meerderheid niet wakker te schudden is en blindelings weer op den verderfelijken partijen blijven stemmen.

  Geliked door 2 people

 6. BertG. zegt:

  Na de oorlog had je ook gaarkeukens voor school kinderen waarvan de vader werkeloos was.
  Deze kinderen kregen ook aparte kleding, zodat iedereen ook kon zien dat je vader geen werk had.
  Zelf gehoord van mijn moeder.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Die verdomde internazi’s die uit de gemeente Nijmegen kwamen naar Den Haag.

   Het is toch ook een schande geen werk, alsof er gehele werkgelegenheid was.

   Like

 7. Jade zegt:

  Helemaal eens met het artikel…
  Van het gas af en warmtepomp is allemaal
  flauwekul om ons de laatste euro`s uit de zak
  te kloppen.

  Geliked door 3 people

 8. Jean zegt:

  Dat zou de grootste nieuwjaarswens zijn “grenzen sluiten, islam verbieden en die misdadige EU bende opsluiten” zodat wij weer terug veilig leven en een toekomst krijgen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s