Nieuw Klimaat Alarm

Screenshot_615

De alarmbel luidt voor de gevolgen van de klimaat- en energieplannen. De voorgestelde ‘Klimaatwet’ leidt regelrecht naar een ramp. De doelstellingen zijn onhaalbaar. Handhaving ervan met de wet in de hand veroorzaakt een catastrofe van armoede, kou en honger. Economisch maakt het Nederland tot een Derde Wereldland. De transitie-instrumenten, zoals wind, zon en bio, zijn bewezen ontoereikend. Ze doen bij lange na niet wat ze beloven en kunnen dat ook niet. Het begint met een enorme kapitaalvernietiging, gevolgd door onvoorstelbaar grote, door de burgerij op te brengen investeringen, die niets opleveren. Het gaat om honderden miljarden!  Miljarden die niet aan zorg, onderwijs en huisvesting besteed kunnen worden.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Elite, establishment, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Milieu, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nieuw Klimaat Alarm

 1. Wolf zegt:

  islam en hun linkse sneeuwvlokjesslaven op alle terreinen onmiddellijk wereldwijd vernietigen tot de laatste baby aan toe en FOETSIE is die zogenaamde klimaat LEUGEN!!!!

  Geliked door 3 people

 2. M. zegt:

  Dat is de bedoeling van de hele klimaatzwendel.
  Zoveel mogelijk problemen veroorzaken die er nog niet zijn en daar het volk maximaal voor afpersen. En natuurlijk is het geen crimineel verdiend geld voor de wet.

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  Mogelijk zijn we met teveel op deze kloot waarvan bovendien meer dan de helft überhaupt geen gebruik kunnen maken van onze luxe samenleving.

  Eeuwenlange klimaatschommelingen zijn een feit, maar ook in deze cycli dat de wereldbevolking van pak weg zo’n … 2 miljard tot 7 miljard is toegenomen. Die mogelijke beperking van schade welk wordt toegerekend aan de Westers economische ontwikkelingen zal hen elders in de jaren ’50 en nakomend geboortegolf voorbij zijn gegaan.

  Kerk, (inter)nationale ontwikkelingshulp, artsen zonder grenzen en de EU staan immers paraat de economische ongelijkheid op te heffen of boetegeld te betalen. Onbetaalbare klimaatongelijkheid op te heffen?!

  Economische neefjes zoals China, Rusland en de V.S. lachen in hun vuistjes.

  Geliked door 2 people

 4. Steven zegt:

  …veroorzaakt een catastrofe van armoede, kou en honger.
  Tssjaaa… dan zitten er maar 3 dingen op;
  – Armoedebelasting
  – Koubelasting
  – Hongerbelasting

  Geliked door 1 persoon

 5. Alphons Mantel zegt:

  fabrikant van de warmtepomp deed een effectieve lobby richting politici (die niets weten van natuurwetenschappen); NASA bewees dat de temperatuur de laatste 2 jaar is gedaald op aarde

  Like

 6. Rob van Marle zegt:

  Het is en blijft een zooitje met de oh zo duurzame klimaatonzin

  Like

 7. Ik voorspel honderden duizenden banen die verloren gaan omdat mensen op straat komen te staan, fabrieken die noodgedwongen moeten worden gesloten, en dan de Europese burgers…..
  Bij hen, u en mij zal heel veel geld uit onze zakken geklopt worden. Wij gaan heel veel betalen voor de allergrootste onzin ooit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s