Oud & Nieuw in Keulen: nu met veiligheidszone

Screenshot_614

(Vertaling: E.J. Bron)

Een grote veiligheidszone rondom de Dom van Keulen dient overvallen zoals in 2016 te voorkomen. Er zullen ongeveer 2000 veiligheidskrachten worden ingezet, waaronder ongeveer 1100 politieagenten.

Oud & Nieuw 2018/2019 in Keulen: vanaf 17.30 uur zal er rondom de Dom een afgesloten veiligheidszone worden ingesteld, waarin het bezit en het afsteken van vuurwerk verboden is. Bij de ingangen vinden personencontroles plaats. Wie vuurwerk bij zich heeft, wordt teruggestuurd. Van 22.00 uur tot 02.00 uur zal de veiligheidszone met de straten “Burgmauer” en “Unter Fettenhennen” worden uitgebreid. Om de toegangscontroles te verbeteren, komen hier voor het eerst ook een stuk van de “Komödienstraße” en de “Marzellanstraße” evenals het “Andreasklooster” bij.

Er zullen ongeveer 2000 veiligheidskrachten worden ingezet, waaronder ongeveer 1100 politieagenten, meerdere honderd mensen van de federale politie en honderden mensen van de ordedienst van de stad en private beveiligingsdiensten.

Bron:
www.mmnews.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t R.B.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Oud & Nieuw in Keulen: nu met veiligheidszone

 1. ruud beijer zegt:

  Gelukkig worden er dan niet zoveel vrouwen verkracht. Wij in Nederland stemmen in maart op de PVV of het FvD. Weg met de islam !Weg met de asielparasieten.

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Jazeker Ruud, de wens is de vader van de gedachte. Aan ons zal het niet liggen maar dit rariteitenkabinet zal er alles aan doen om te voorkomen dat de PVV of FvD gaat winnen, wat ik je brom. Er is meer voor nodig dan naar het stemlokaal te gaan.

   Like

 2. Peter zegt:

  Ha ,Keulen, je zou voor de aardigheid eens in andere steden moeten kijken,alles is overal afgebakend ,er is geen politieman die een vrije avond heeft ,lekker veilig Merkel en hondenkop Juncker ,jullie hebben er wat moois ingehaald ,Parijs staat vannacht ook in brand,en dan spreekt de NPO van een rustige nieuwjaarsviering .welterusten allemaal voor het nieuwe jaar,slaap lekker door .

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Het mag wat kosten, in een land waar het goed toeven is.
  Vreemde vogels vliegen niet alleen in Berlijn van Oost naar West.
  Weet u nog, Het Klein Orkest met Harrie Jekkefs.
  Later ging hij cabaret doen, vaak met een maatje, die zong dat het leven kut is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Wat een verrijking…..zeer triest en het toonbeeld van hoe een beschaving kapot gemaakt wordt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wolf zegt:

  Als mekel daar met haar eurofielen trawanten daar zou hangen aan een strop ging de gansch Europa op moslim en linksjes JACHT!

  Geliked door 1 persoon

 6. Wolf zegt:

  mekel = merkel [ ZONDER Hoofdletter] die verdient deze rooie Zwiene priesteres NIET!

  Geliked door 1 persoon

 7. Steven zegt:

  Snap uberhaupt niet dat mensen daar nog heen willen met oud & nieuw.
  Ga er maar vanuit dat er weer 1000 of meer PAKI’s rondlopen om je in elkaar te trappen, je geld en spullen afhandig te maken en de vrouwen ongewild een beurt te geven.
  Maar ja, schijnbaar denkt men dat het hen niet gebeurt…net zoals zoveel idioten in Nederland die denken dat het allemaal wel goed komt…

  Geliked door 1 persoon

 8. t.troubadour zegt:

  Wir schaffen dass maar ten koste van wat

  Like

 9. Shalom zegt:

  Heb er geen goed gevoel over, jaar wisseling 2018/2019 het wordt een ramp laat ik het in gods naam mis hebben!

  Geliked door 1 persoon

 10. droevige mof zegt:

  De veiligheid van blanke vrouwen is secundair. Het gaat over image, toerisme en commercie.

  Geliked door 1 persoon

 11. Helena zegt:

  Oud & Nieuw vluchten kan niet meer, of het nou Keulen is of welke andere grote stad dan ook. Zelfs hier int durp waan je je in oorlogsgebied, het is dat je weet dat het vuurwerk is (alhoewel?), het is niet normaal meer hoeveel ‘clusterbommen’ hier al zijn afgegaan. Hele hordes groen linksers staan er bij te kijken en moedigen hun bakfietskindjes – met van die aangeboren politiek correcte treiterbekkies (vanachter hun vuurwerkbrilletjes)- aan de rotzooi vooral naar benzineauto’s te gooien dan zijn ze daar maar vast vanaf in het nieuwe CO2-vrije jaar.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Ik was op 29 december 2018 in Keulen op bezoek geweest en in de Dom en ik had daar gelukkig geen last van het uitschot dat daar tijdens Nieuwjaar steeds toeslaat! Dt de Duitsers hopelijk in 2019 zich eindelijk eens een keer gaan verzetten tegen de islam, links en al het aanverwante vervloekte ongedierte dat een ware nachtmerrie is voor Duitsland!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s