VIDEO Pat Condell: “De anti-Amerikaanse droom”


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t W.C.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Pat Condell: “De anti-Amerikaanse droom”

 1. Thomasson zegt:

  De video van Pat Condell is het meest belangrijke bericht die wij op de laatste dag van 2018 mogen krijgen. Het is een oogopener voor ons allemaal. Social Media begon als een gezellige plek waar mensen wereldwijd elkaar konden vinden. Echter het is, vooral in de laatste jaren, tot een bedrieglijk instrument geworden die bedoeld is ons te bespioneren. De “Big Brother is Watching You”. Facebook, YouTube, Google enz . zijn de moderne Stasi van de 21ste eeuw. In de Duitse film “Het Leven der Anderen” (uit 2006) , https://www.youtube.com/watch?v=LvsAOFhzggg konden wij zien hoe de DDR autoriteiten bespioneerden hen burgers. Een misplaatste word kon ze naar de Stasi-kelders brengen en naar “Correctie kampen”. Mark Zuckerberg en andere hoge pippo’s van de Social Media ..de nieuwe generatie “Sicherheitsdienst” leerden de wereld dat stiekeme bespioneren van huizen en vernuftige spioneer apparatuur zijn in onze tijd niet meer nodig. De mensen zelf leveren gevoelige privé informatie en zetten het op een wereldwijde sleepnet met metadata aan informatie. Het enige dat Social Media moeten doen is: oogsten en cashen. Zo kwam een lawine van informatie afkomstig uit 80 miljoen gebruikers in verkeerde handen. De slachtoffers kregen een verhaaltje over lek in het systeem of dat iemand heeft het systeem gehackt. Men zegt netjes sorry! .. en het leven gaat door.

  Geliked door 2 people

 2. M.A.L. Sion zegt:

  De overgrote meerderheid van de lezers van dit exelente betoog van Condell zullen het niet begrijpen. De meesten zullen halverwege afhaken uit verveling. Ik hoop dat de meeste volgers van E.J. Bron dit wel zullen begrijpen en het belang ervan zullen inzien.
  De boodschap is: Mijd Facebook, You Tube en Twitter en beperk je tot email. Dat is een verarming van de mogelijkheden van communicatie maar verzekert je van behoud van eigen persoonlijke gegevens. Wees ook voorzichtig met Google en Wikipedia. Niet alles wat daar voorgeschoteld wordt is betrouwbaar. Saaie wereld? Ja, maar wel één waarin je je eigen ‘standards’ hoog kunt houden.
  De drie genoemde communicatiekanalen doen het voorkomen alsof het leven een feestje is. Dat zou leuk zijn als ze het niet zouden gebruiken om u te beïnvloeden (stiekum) en te bedriegen. De baas van Facebook is in de Amerikaanse senaat en ook elders door het stof gegaan maar gaat ondanks dat onverdroten voort. Weg met die troep.
  malsion@orange.fr

  Like

  • Nemesis zegt:

   Waarom mijden, je moet alleen heel zeker weten wat je kwijt wilt daar en het is een medium waarmee je je kennissen kunt bereiken als je aan je stoel vastgebonden zit. En Zelfs Zuckerbergs chergen laten vaak nog de merkeliaanse idiotie er door gaan en wordt niet weg gecensureerd. Ik bedoel alleen al het plaatsen wordt getolereerd maar ook de reacties. Af en toe krijgt er wel eens eentje straf aka 30 dagen ban.
   Het zou me niks verwonderen als die wet er plotseling stiekem door heen gedrukt wordt.

   Het tweede de email. Er is in Duitsland, maar ook in de ellendige EU een wet in de maak, die het mogelijk maakt ook alle e mails door te spitten.

   Niet das de NSA dat niet allang doet, maar goed, die vertellen de eu bobo’s beslist niet alles, eerder maar heel weinig.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s