30 aanhoudingen in Nieuwjaarsnacht in de drie noordelijke provincies

Screenshot_637

De wijk Paddepoel in Groningen tijdens oud en nieuw. In de wijk zijn eerder opstootjes geweest in aanloop naar het oudejaarsfeest en kwam het tot een confrontatie met de politie. 

Rellen, illegaal vuurwerk, kopschoppen, niemand hield het vaasje zachtjes vast, jammer weer

De politie in Drenthe, Friesland en Groningen heeft tijdens de jaarwisseling dertig mensen opgepakt wegens onder meer mishandelingen, vernielingen en het bezit van illegaal vuurwerk. Ook kwamen er meer meldingen over vuurwerkoverlast en brandjes op straat dan vorig jaar.

Post online

In Groningen werd een politieauto bekogeld met zwaar vuurwerk. Ook werd een 22-jarige Emmenaar opgepakt die een beveiliger mishandelde en een Groninger (31) die bij een ruzie iemand tegen zijn hoofd schopte. In Geesbrug (Drenthe) moest de ME worden ingezet bij een groot vuur op straat met een groep van 50 jongeren eromheen.

Maandagavond kwam een 41-jarige man in het Friese dorp Morra om het leven door een vuurwerkongeluk. In het Friese Rotsterhaule moest een 14-jarige jongen naar het ziekenhuis gebracht worden nadat vuurwerk in de kraag van zijn jas was ontploft.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Barbarisme, Hypocrisie, Naïviteit, Rutte. Bookmark de permalink .

18 reacties op 30 aanhoudingen in Nieuwjaarsnacht in de drie noordelijke provincies

 1. Peter zegt:

  Om in het Haags ter reageren:
  Dat pleuris kankervaasje is al lang naar de kloten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Thomasson zegt:

  @Peter. In Den Haag hebben ze niks met het tyfusvaasje van Rutte. Weet je waarom? Omdat iedereen weet dat het vaasje is nergens meer te vinden. Het is allang gebroken. De scherven liggen in de asbak.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  De rottigheden in de noordelijke provincies vonden plaats in buurten waar net zoveel allochtonen wonen als Groningers of Drenthenaren.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Zachte heelmeesters.

  Like

 5. Steven zegt:

  Opsluiten en de sleutel weggooien!

  Like

 6. Antivenin zegt:

  Paddepoel:

  “Buurt- en jeugdwerk is ingeschakeld om de rust terug te brengen in de Groninger wijk Paddepoel.

  Die maatregel is genomen na een geweldsexplosie zaterdagavond. Daarbij zijn agenten bekogeld met zwaar vuurwerk en bierflessen. Ook werd een politiewagen vernield.”

  https://www.dvhn.nl/groningen/Agenten-in-Voermanstraat-bekogeld-met-zwaar-vuurwerk-jeugdwerk-moet-rust-terugbrengen-in-Groninger-wijk-Paddepoel-24007763.html

  Met andere woorden: we blijven gewoon knuffelen, dan komt het vanzelf goed. Maar niet heus.

  Like

  • RottenPikwick! zegt:

   Zijn al miljoenen tegenaan gegooid. 1x raden wie er beter van geworden zijn!! De gemeentekas van Groningen is leeg vanwege een breed sociaal domein! Lees, Groningen is een gastvrije stad en iedereen heeft recht op een dak boven zijn hoofd. Nou, dan weet je het wel! In de binnenstad waan je je in Turkije. De “exotische” zaken schieten als paddestoelen… Daar moet ook wel BELASTINGGELD tegenaan gegooid worden. De huurprijzen liggen heel hoog en dit soort zaakjes draaien heus geen topomzetten. Alles is geoorloofd om de Goudstukken koest te houden!

   Like

 7. jannes zegt:

  Paddepoel, dan weet iedere groninger ook wel wat voor een mensen dit zijn..Meer huizen met schotels dan zonder zeg maar. Het is wel duidelijk dat de staat de regie kwijt is en de orde en veiligheid niet meer kan garanderen. Ik wil eigenlijk wel uitgeschreven worden als nederlands burger.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  In Egypte kennen ze helemaal geen buurt- en jeugdwerk.
  Daar schieten ze er gelijk 40 neer als er ‘n aanslagje is gepleegd.
  Dat helpt ook enorm tegen het aantal immigranten en ik ben er zeker van dat ze voortaan ook geen pennenmesjes en nagelvijltjes meer bij zich zullen hebben.

  Like

 9. RottenPikwick! zegt:

  Bij de dood van rapper Feis, Wijkagent R. doet weesgegroetje! Bij reacties naar beneden scrollen. Vaasje???

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  30 aanhoudingen. And So what ? Na een dag politiebureau lopen ze weer op straat zonder proces verbaal. De overheid kan toch moeilijk hun grootste compagnon (islam) een proces verbaal aansmeren ? Maar o wee als wij dit zouden flikken. Minstens een jaar gevangenisstraf zou ons deel zijn, terwijl we bovendien daarna geschaduwd zouden worden door de BVD !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @BigLJohn. Jij hoeft niet zo ver te gaan. Neem als voorbeeld de “Blokkeerfriezen” die op de weg naar Joure geen spat geweld hadden gebruikt. Toch hadden ze onproportionele zware straffen gekregen. Ja! Waarom? Omdat ze Friezen zijn en geen Moccro’s of dergelijke. Een onderscheid moet zijn. Zeker bij de schurken met toga van D66 en Groen Links. Zij kunnen lekker de toga optillen en lekker in de vaasje pissen. Daar is het goed voor.

   Geliked door 1 persoon

 11. RottenPikwick! zegt:

  Hoe verzin je het en hoe krijg je het uit je strot! Alleen iemand die los van de werkelijkheid is of gestoord, kan dit door en door verklote landje met een vaasje vergelijken. Werd weer duidelijk waar we mee te maken hebben! OpRutte met je tyfusbende, Lang Leve Geert Wilders!

  Like

 12. Elisah zegt:

  Gênante rap van de politie Berlijn…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s