Hamburg: Brandweer moet bij reddingsactie met machinepistolen beschermd worden

Screenshot_638

(Vertaling: E.J. Bron)

Het nieuwe jaar begint zoals het oude geëindigd is: onze veiligheidskrachten en hulpverleners zijn slachtoffer van migrantengeweld. De “Bild-Zeitung” meldt dat op Nieuwjaarsochtend tegen 02.00 uur de brandweer werd geroepen, omdat er in een shisha-bar een steekpartij plaatsvond.

journalistenwatch

De reddingskrachten van de brandweer, begeleid door zeven patrouillewagens van de politie, waren snel ter plaatse op de Barmbeker Markt. Maar daar werden ze al opgewacht door een compleet wild geworden meute. De shisha-rokers wilden zelfs een toevallig voorbijkomende brandweerwagen bestormen.

Extra politieagenten, uitgerust met machinepistolen, probeerden de situatie de baas te worden. De opspring van de ophitsers en messentrekkers verliep tot nu toe zonder succes.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Hamburg: Brandweer moet bij reddingsactie met machinepistolen beschermd worden

 1. Marlies zegt:

  Laat de Politie die machinepistolen eens GEBRUIKEN.

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Allemaal aan de waterpijp gehangen.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Cynisme of stil protest? De Duitse politierapporten hebben nu een afronding aan het eind. Soms ontbreekt ze , zoals nu in Hamburg.
  “Einsatzkräfte von Feuerwehr und Rettungsdienst wurden nicht angegriffen.” (Brandweerlieden en hulpdiensten werden niet aangevallen.)

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Met een machinepistool kan je toch schieten.
  Of hadden ze geen kogels?

  Geliked door 2 people

 6. Steven zegt:

  Als je 5 jaar geleden zou hebben gezegd dat de brandweer of andere hulpverleners begeleid zou moeten worden met machinegeweren, dan zou je tegen diegene hebben gezegd dat hij rijp is voor het Pieter Baan Centrum.
  En dit allemaal in een paar jaar tijd sinds de komst van al die uitkeringsparasieten. Ik snap mensen dan ook niet dat ze nog steeds sympathiseren met culturen die ons de dood in willen jagen.
  Je weet wel, van die totaal geschifte gastjes van “we gaan ze halen”. Ook deze debielen moeten ze rechtstreeks naar het Pieter Baan Centrum sturen en nooit meer loslaten!
  Helaas zit héél Europa vol met dit soort brainfucked mongolen die graag aan zelfvernietiging doen!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nou Steven, dan heb je toch al langer dan 5 jaar met je ogen en oren dicht geleefd.
   Ik zal het je nog sterker vertellen, het zal nog veel erger moeten worden.
   Wat er nu gebeurd is nog niets vergeleken met datgene wat er staat te gebeuren voordat de blanken zich zullen gaan verdedigen.
   Dat moment ook wel volksopstand genoemd breekt pas aan als de islam alle belangrijke communicatiecentra en regeringsgebouwen gewapend met kalasjnikov zal bezetten.
   Niet eerder.
   Wat er nu gebeurd is gewoon de rek uit het elastiek halen.
   Als je begrijpt wat ik bedoel.

   Geliked door 2 people

   • Steven zegt:

    Tsjaaa… langer dan 5 jaar geleden hoefde ik mij ook niet zo druk te maken…
    De sloop van Europa is de laatste 3 jaar in top-versnelling gezet….maar eerst de burgers nog even leeg trekken aan belastingen en heffingen…dan kunnen die in ieder geval niet meer vluchten!

    Geliked door 1 persoon

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De opsporing van de ophitsers en messentrekkers verliep tot nu toe zonder succes.”

  Als je die machinepistolen daadwerkelijk gebruikt en niet alleen om te dreigen, heb je veel minder werk aan het opsporen. Dan liggen ze voor het oprapen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 8. hans-e-pans zegt:

  Misschien is het eens verstandig om de meegenomen machinepistolen eens te gaan gebruiken en niet alleen als versiering mee te nemen. Het gebruik van de machinepistolen zal weer een heel andere demensie geven aan de rellen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Alsmaar een stapje verder in de provocatie, op zoek naar de grenzen van de tolerantie en de wetgeving van de Europese rechtstaat, totdat tenslotte de handhaving genoodzaakt zal worden en geweld moet gebruiken om de situatie te beheersen, dan vallen er slachtoffers, en slaat de vlam in de pan,….net als in de Franse banlieue, hun tactiek is zo voorspelbaar maar justitie is blind, de politiek is doof, het volk is stom.

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  De politie dacht toch zeker niet dat ze nog wat te vertellen hebben?
  Regels en wetten gelden niet voor de islam, behalve als het om uitkeringen gaat.
  Met dank aan mevrouw Merkel en haar sociaal democratische collaborateurs.

  Geliked door 2 people

 11. Jules Vismale zegt:

  Deze hele ellende met al die afschuwelijke moslimextremisten, asielzoekers, vluchtelingen en linkse politici bewijst constant hoe gevaarlijk het menselijke ras is geworden voor zijn eigen soort! Normaal vreest de mens meer degene die er eng en gevaarlijk uitzien dan degene die er lief en onschuldig uitzien en dat bij het bestrijden van het aardse kwaad (?) het middel vaak erger kan zijn dan de kwaal bewijzen twee speelfilms uit de jaren ’60, genaamd ‘A Tiger Walks’ (1964) en ‘Namu, the Killer Whale’ (1966).
  In de eerste speelfilm van Walt Disney werd het Amerikaanse stadje Scotia bezocht door een circuswagen met pech waarin vier Bengaalse tijgers zaten; een mannetje (Radja), een vrouwtje en haar twee welpen. Door toedoen van een dronken en brute dompteur ontsnapte Radja en hij vluchtte de heuvels in waarna er meteen paniek uitbrak in de hele omgeving. Randja doodde daarop zijn gehate kwelgeest en dat zorgde ervoor dat men de tijger steeds verder ging demoniseren en zowel de sheriff, een aantal dorpsbewoners en het leger een complete tijgerjacht gingen organiseren op het dier dat vrijwel machteloos was tegen moderne vuurwapens en bommen!
  Julie Williams, de dochter van de sheriff, de dompteur Ram Singh en talloze kinderen wilden echter de tijger redden van de dolgedraaide jagers die zelfs onbedoeld een oude boer neerschoten die met zijn hond was gestrand in de mist. Gelukkig draaide sheriff Williams snel bij en liet hij Radja verdoven waarna deze met zijn gezin naar een plaatselijke dierentuin verhuisde en daar veilig was voor zijn achtervolgers.
  In de tweede speelfilm joegen een stel vissers bij Alaska op orka’s die ze als een bedreiging zagen voor de visserij waarna een mannetje hun boot vernielde omdat ze zijn wijfje hadden gedood. De zeebioloog Hank Donner probeerde de orka, Namu genaamd, echter levend te vangen en te bestuderen om erachter te komen of deze dezelfde emoties kon hebben als mensen. Helaas zagen de plaatselijke stadslui en de vissers de orka als een bloeddorstig monster en hadden ze er alles voor over om deze weg te krijgen.
  Kate Rand en haar dochter Lisa hadden later eveneens snel door dat het dier minder gevaarlijk was dan het leek hoewel de orka door een nare jongen dol werd gemaakt met zalm waarin vishaken waren verstopt! Toen de dorpslui daarna Probeerden om Namu af te schieten kon Hank Donner uiteindelijk bewijzen dat mensen veel wreder waren dan orka’s en kreeg het dier zijn vrijheid weer terug.
  Soms zou ik bijna wensen dat alle groepen kwaadaardige mensen, die ik opnoemde in Hamburg, Keulen of waar ook in Europa en daar niets dan ellende veroorzaken op hun beurt door tijgers en orka’s worden belaagd die hen namelijk met gigantische bijtwonden in hun zitvlakken heel erg ver wegjagen richting Hutje Mutje!

  Geliked door 1 persoon

 12. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “De “Bild-Zeitung” meldt dat op Nieuwjaarsochtend tegen 02.00 uur de brandweer werd geroepen, omdat er in een shisha-bar een steekpartij plaatsvond.”

  De brandweer? Dan waren de “pijpers” zeker flink heetgebakerd??

  Like

 13. Peter zegt:

  Daders oppakken en met familie en al het land uit flikkeren, wat is het probleem ??

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Peter; Het probleem is dat ze naderhand gewoon weer terugkomen met valse papieren (open grenzen zonder controle) en door hulpverleners met alle egards ontvangen worden. Zoiets heb ik in de persoonlijke sfeer ook al meegemaakt (Afrikaanse vriend van mijn dochter).

   Like

 14. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  ” Duitser rijdt in op buitenlanders

  
   In de Duitse stad Bottrop is een man
  van 50 met zijn auto ingereden op een
  groep mensen.Onder de vier gewonden
  zijn Syriërs en Afghanen.Een van hen is
  er slecht aan toe.De politie denkt dat
  de automobilist handelde uit haat tegen
  vreemdelingen.

  Na de aanrijding sloeg de man op de
  vlucht.Uiteindelijk slaagde de politie
  erin hem in Essen aan te houden.In die
  stad,zo’n 10 kilometer van Bottrop,zou
  hij bij een bushalte hebben geprobeerd
  mensen aan te rijden.

  Volgens de politie sloeg de man bij
  zijn arrestatie xenofobe taal uit.Hij
  zou lijden aan een psychische stoornis. ”

  Andersom lijden ze niet aan een “psychische stoornis”; dan zijn ze zogenaamd “verward”.
  Deze Duitser die opkomt voor z’n eigen land, identiteit en cultuur en een daad stelt kan nu tbs met dwangverpleging worden opgelegd.
  Hoe kan een autochtoon nog voor z’n eigen land, cultuur en identiteit opkomen? Door demo’s?? Worden ook de kop ingedrukt of er komen anderhalve man en een paardenkop opdraven: lost ook niks op.

  Te triest voor woorden dat er met twee maten gemeten wordt!

  Geliked door 1 persoon

 15. QENQ6 zegt:

  Laten we het maar Trumpiaans oplossen: schoonvegen en zero tolerance.,

  Like

 16. Elisah zegt:

  In Brussel,
  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/brusselse-brandweer-is-geweld-beu-geen-enkele-controle-meer-mogelijk-in-sommige-wijken~af51f1804/

  Brusselse brandweer is geweld beu: “Geen enkele controle meer mogelijk in sommige wijken”

  “Brandweerlieden in Brussel en andere grote steden zijn het beu om tijdens hun werk aangevallen te worden. Bij alle soorten gelegenheden krijgen ze kasseien naar het hoofd. Een voetbalwedstrijd die duizenden kilometers verder wordt afgefloten: de brandweer wordt met stenen bekogeld! Een rapper die oproept tot een samenscholing in het centrum van Brussel: de brandweer wordt met stenen bekogeld! Oudejaarsavond: de brandweer wordt met stenen bekogeld!!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Leest u trouwens maar eens dit artikel hoe in het geheim de rollen ook geregeld in Duitsland worden omgedraaid als het om dat islamtuig gaat:

   Zevenhonderd aanvallen op vluchtelingen, asielzoekers en moslims in Duitsland in eerste helft van 2018

   Dat meldt het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken in een “bewaarlijkt” rapport. Het aantal aanvallen is licht gedaald (?) ten opzichte van 2017r.

   In de eerste helft van 2017 waren er zeker 642 aanvallen op asielzoekers, vluchtelingen, moslims en linkse hulpverleners buiten de centra, en 153 erbinnen. Er raakten hierdoor ongeveer 123 mensen of meer gewond. In totaal zijn er vorig jaar, bij meer dan 2.200 incidenten, vluchtelingen, asielzoekers, moslims en hun onderkomens aangevallen.

   In 2016 waren er meer dan 3.500 incidenten in heel Duitsland . Het ging onder meer om zware mishandeling, brandstichting, materiële schade, opruiing en beledigingen, aldus het rapport.

   En reken maar dat deze aantallen in werkelijkheid veel hoger zijn en worden omdat die vreselijke linkse Duitse media dat nog niet eens durven te vermelden in de kranten!

   Geliked door 1 persoon

 17. Pingback: Aanvallen op de staat, die zwak en verward is | E.J. Bron

 18. Pingback: Er werd geschoten, verkracht en met messen gestoken: Oud & Nieuw-balans van de verschrikking 2018/2019 | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s