Nieuwe hotspot van mensensmokkel in Het Kanaal

Screenshot_636

(Door: “Jupiter” – Vertaling: E.J. Bron)

Het Kanaal ontwikkelt zich tot nieuwe hotspot voor mensensmokkelaars en een blijkbaar betaalkrachtige clientèle, die bereid is om tot £ 13.000,- voor 40 kilometer in de rubberboot van Frankrijk naar Engeland te betalen. De Britten zijn gealarmeerd en hebben twee van hun schepen uit de Middellandse Zee teruggetrokken en voor hun kust gedirigeerd. Het gaat erom de grenzen te beschermen en een escalatie door doden in de gevaarlijke zeestraat te vermijden.

PI News (2)

De feiten: in 2018 hebben volgens het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken 539 mensen geprobeerd om de zeestraat over te steken in kleine boten. 434 van hen alleen al sinds begin oktober. Door de Franse autoriteiten zouden nog 227 “migranten” zijn tegengehouden, schrijft de “Welt”. Met het oog op de bedreigende situatie heeft de Britse regering twee schepen voor patrouillewerk in Het Kanaal uit de Middellandse Zee teruggeroepen. Een van de beide schepen werd tot nu toe ingezet in de humanitaire missie voor het Europees grensagentschap Frontex.

“Het gaat erom mensenlevens te beschermen, maar ook om de bescherming van onze grenzen”, zei de Britse minister van Binnenlandse Zaken, Sajid Javid, na een crisiszitting. De situatie wordt gekwalificeerd als “zwaarwegende gebeurtenis”. Veel van de “migranten” geven aan afkomstig te zijn uit Iran. Volgens een bericht van de BBC worden ze door mensensmokkelaars vanwege de komende EU-uittreding van Groot-Brittannië onder druk gezet om de gevaarlijke overtocht nog deze winter te ondernemen. Daarna, aldus de dreiging, zouden de controles strenger worden.

In Engeland is de discussie erover ontbrand de opgepakte personen onmiddellijk naar Frankrijk uit te zetten en anderzijds of de uitgebreidere presentiemaatregelen van de Britse regering niet nog het zogenaamde zuigende effect voor de riskante smokkel zou versterken, omdat “redding” immers in de buurt zou zijn.

Het explosieve gebeuren in Het Kanaal raakt op de middellange termijn de activiteiten van privéorganisaties in de Middellandse Zee en zou daarom de toenemende kritiek daarop eerder nog groter maken. Want het “vluchtpatroon” over de Brits-Franse zeestraat ontmaskert de schijnheiligheid van het private zakenmodel “smokkel en redding op zee op bestelling” als flagrante leugen.

In Het Kanaal wordt de situatie ook nog bedorven door het feit dat er absoluut geen reële vluchtredenen herkenbaar zijn. voor welke oorlog vluchten de vermeende Iraniërs uit Macron´s Frankrijk? Lijden ze daar honger, nood en vervolging? Bestaan er in het land van Merkel´s vriendje Emmanuel geen “veilige plaatsen” meer? Of gaat het de “bootvluchtelingen” er alleen maar om hun wensland uit te zoeken, zoals het zojuist besloten VN-migratiepact suggereert?

Het is de vraag hoe lang het zal duren tot ook de eerste Duitse zelfbenoemde privéredder op zee op jacht naar de “bootvluchteling” tussen Calais en Dover in actie komt. De “Professor Albrecht Penck” van Sea-Eye is hier immers onlangs, uitlopend vanuit Rostock, al doorheen gevaren.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Jupiter”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Graaien, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Nieuwe hotspot van mensensmokkel in Het Kanaal

 1. Peter zegt:

  Aan Britse ambassade:
  Dear Sir / Dear Madam,

  Does your country send them back ?

  That’s the question.

  If not, they are rewarded and it will motivate other “refugees”.

  It’s that simple.

  Please let me know your opinion.

  With warmest regards,

  Geliked door 1 persoon

 2. QENQ6 zegt:

  Kan het Verdrag van Marrakesh geen uitkomst bieden, hahahaha…..

  Like

  • Steven zegt:

   Jawel, dan moet de Marine ze oppikken en netjes in Engeland afzetten waar ze dan direct een verblijfsvergunning met daarbij behorende uitkering en huis aangeboden MOETEN krijgen!

   Like

 3. Claudia M. zegt:

  Ik denk dat Engeland de Australische wijze moet toepassen, als je illegaal het Kanaal oversteekt, kun je ieder verblijf hier vergeten.

  Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  Dat is nog eens een goede start van het nieuwe jaar, medewerking van hoger hand, smokkelwaar zonder banderol.

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Ik denk dat dat de wraak voor de Brexit is. De dwazen krijgen wat verzinsels over girls, money and cars te horen en worden dan aan de kust van Normandië in een rubberboot gestopt. Of ze er nu doodgaan, de ‘vluchthelpers’ maakt het niet uit.

  Geliked door 2 people

 6. Jade zegt:

  Hoe moet ik het zien?
  Is dit een nieuwe pendeldienst?

  Like

 7. Peter zegt:

  Channel crossings by migrants a ‘major incident’, says UK
  Groot- Brittannië is een bevriende natie waar onze regering goede banden mee onderhoudt.
  Het oversteken van het Kanaal wordt door de UK home secretary Sajid Javid als een groot probleem gezien.
  Hoe is het mogelijk dat Nederland hulp vraagt aan andere landen om illegalen die opgevist zijn uit de Middellandse Zee door een MIGRANTENboot ( onder Nederlandse vlag !!! ) aan land te laten op Europese bodem ?

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De waanzin ten top! Het Kanaal is een engte waar vele (gigantische) zeeschepen zich doorheen wringen, het is vergelijkbaar met een autosnelweg en het valt nog mee dat er niet zo nu en dan files ontstaan.
  En daar wil je dan met minieme bootjes tussendoor.
  Er staat daar erg vaak een niet te onderschatten wind/storm en in combinatie met sterke stromingen is dat dus compleet gestoord om daar de oversteek te wagen.
  Met de moderne apparatuur kan men zelfs een vlieg die op je neus gaat zitten herkennen dus die bootjes moeten een peulenschil zijn.
  Zowel Frankrijk als Engeland hebben een uitgebreide kustwacht, je begrijpt niet dat er ook maar één bootje ‘ongemerkt’ over zou kunnen steken laat staan meerderen.
  Het enige dat ontbreekt is de wil.

  Geliked door 1 persoon

 9. aquarius4422 zegt:

  Ik zie het probleem niet.
  Het gaat hier om een georganiseerde invasie dus heeft de marine het recht deze boten de grond in te boren.

  Like

 10. Steven zegt:

  Mag hopen als die Brexit er doorheen is dat ze ook maar meteen een schoonmaak gaan houden in Londen….ERUITTTTT!!

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Niemand die op het idee komt dat Europa overlopen word, maar alleen die enkelingen die in een bootje stappen om Het Kanaal of De Med over te steken staan steeds weer in het nieuws, maar honderdduizenden doen het te voet, auto, vrachtwagen en zelfs via Samsom Air….Nobody Gives A Flying Fuck Anymore……..(little is actually known about the flying fuck. Native to Africa, this flightless bird tends to be secretive and rarely allows itself to be visible, hence, examining it in it’s natural habitat is nearly impossible. Due to their extreme lack of activity within the community, they were considered a rare commodity throughout several African villages.) maar word binnenkort een plaag in Europese steden.

  Like

 12. Qvic zegt:

  Hier in Europa zijn de politici een stelletje watjes geworden en daardoor verraden zij massaal hun eigen volk. De illegalen worden eigenlijk niets in de weg gelegd voor hun illegalen handelingen en zij worden zelfs voor beloond. De enige taal die zij ook verstaan is de kogel. Dus waarom verdedigen we onze landen dan niet met die taal. Dan zul je zien dat het in eens geen enkele poging ondernomen zal worden door die illegalen..

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Waarom Frankrijk niet voldoende is ? ? ?
  Geen veilige plaatsen ? ?
  Het gaat hen om nog meer LUXE en toegeeflijkheid.
  Een beschouwing van Mevr Schubert van “Riposte Laïque”


  + + +
  Verenigingen voor hulp en de migranten zelf zijn ontevreden over de accommodatievoorzieningen in de Formule 1-hotels! ( goedkope Hotels in Fr . )
  Wat is er van ons geworden?
  Dat vraag ik me elke ochtend af wanneer ik documentatie zoek voor mijn artikelen.
  Het is om er depressief of gek van te worden.
  We zien van hetgeen we dachten dat het onmogelijk, onrealistisch en totaal krankzinnig zou zijn, werkelijkheid is geworden.
  Maar het is echt waar, een teken dat de Natie in verval is geraakt.

  Hoe moet je een land beschrijven, een land waarvan het volk zijn armen opent voor de invasie, een schuilplek geeft, een onderdak verleent aan hen die ze eigenlijk niet willen.
  Bovendien een uitkering toekent die zij niet toerijkend vinden en protesteren en ons in het gezicht werpen dat ’t niet voldoende is.
  Ze willen ons op de grond hebben, over ons heen kunnen lopen.
  Dit is wat er gebeurt in onze opvangcentra, op onze straten, in onze openbare gebouwen.
  Het is genânt of we het nu leuk vinden of niet.

  Zokan het gebeuren dat je deze aardige migranten ziet klagen over hun onderkomen, de toestand van hun accommodatie in Formule 1-hotels.
  Alhoewel ze eigenlijk niet mogen klagen, ze zijn illegaal Frankrijk binnengekomen, hebben de migranten wel het lef om te claimen, te eisen.

  Misschien zouden wij ze eigenlijk in Paleizen hebben moeten onderbrengen ?
  Niet zoals vroeger ons in de sprookjes werd verteld van de dankbare reizigers die onderdak kregen in de herberg.
  Niet vandaag de dag.
  De migrant is veeleisend.
  De migrant weet dat hij Rechten heeft [ althans zo denken zij ] en allerlei hulp.
  En als niet snel aan hun eisen worden voldaan, beledigen ze je recht in ’t gezicht in het Arabisch, als ze je al niet vermoorden.

  Dit is wat er in werkelijkheid gebeurt en wat die z.g.n. progressieve Linksen met hun “Roze-bril” op niet willen inzien.
  De Fransen leven hun leven, gaan dagelijks door en doen hun mond niet open.
  Ze komen nog niet in opstand, misschien keuren ze stilletjes het Regeringsbesluit goed ? ?

  Maar ikzelf ben wel in paniek, angstig en ik laat het weten ook.

  Tegenwoordig eisen moslims betere huisvesting, ze krijgen hun zin.
  Ze weigeren de inburgeringscursussen, te leren over de geschiedenis van Frankrijk en weigeren dat hun dochters zwemles krijgen.

  ZE KRIJGEN HUN ZIN !

  ZE willen hallal-maaltijden in de schoolkantine, we gehoorzamen.
  Ze eisen moskeeën, ze worden al gebouwd.
  Ze leggen ons hun ongezonde en vuile gewoonten op, we houden ons stil.
  Ze doden, slachten, kelen, verkrachten en worden “verzachtend” be-oordeeld.
  het zijn verzachtende omstandigheden.
  Ze lopen rond met messen en de politie is bang.
  Morgen zullen ze eisen dat vrouwen allemaal een sluier zullen dragen, waarom zouden we hen weigeren ?.
  We geven en geven geleidelijk toe aan al hun eisen
  Ze roepen op om alle kruisen en religieuze beelden te verwijderen. Het wordt gedaan.
  Ze zullen ons de sharia opleggen, het gebeurt.
  Uiteindelijk zullen onze kinderen en kleinkinderen moslim zijn

  Dan zal het te laat zijn om te treuren en te huilen.

  Door Anne Schubert van de Riposte Laïque:

  Geliked door 1 persoon

 14. Taljaard zegt:

  Dat wordt een slachting.
  Een van de drukste zeestraten ter wereld oversteken met een overbeladen windzak zonder lichten en radar. Waar hoog beladen containerbakken (want dat zijn geen schepen meer) en loeizware bulkcarriers met gemiddeld 15 knopen (25km/u) doorheen raggen; ook bij nacht en ontij.
  Zo’n scheepsschroef zuigt en maalt.
  En geloof maar niet dat die onderbemande goedkope vlag bakken, waar alleen het brugpersoneel uit zeelui bestaat, die de strikte opdracht hebben slechts zoveel stookolie per 10 mijl te verstoken en zich aan een strikte timetable moeten houden, ook maar ergens anders op letten dan het olieverbruik en de koers.

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Men moet zich niet vergissen, de supertankers op weg naar Rotterdam/Maasvlakte moeten al tientallen kilometers voor de kust beginnen met remmen, ook de koers verleggen is niet iets wat zomaar even snel gebeurd is. Als zo’n gigant eenmaal in beweging is gezet dan zet dat echt wel door, eventjes remmen behoort niet tot de mogelijkheden en ondanks heck en boegschroeven is ook het verleggen van de koers geen sinecure.

   Like

 15. BigLJohn zegt:

  Die bootjes zijn net een onbeheersbaar kankergezwel wat de politiek gewoon laat voortwoekeren. De doorvoerroute via Spanje is nog maar amper bekend, of er word nu al weer gesproken over de Kanaal-route. Enorme bedragen moeten worden betaald voor een overtocht, en na aankomst word er gesproken over zielige en arme mensen die hun leven gewaagd hebben om hun onveilige land te verlaten. En de politiek moet onze stem hebben bij de verkiezingen, en het lukt ze telkens weer, meestal geholpen door stembusfraude.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  https://www.gatestoneinstitute.org/13494/britain-multiculturalism-transformation

  Multiculturalism and the Transformation of Britain in 2018: Part I
  January-June 2018

  by Soeren Kern
  January 1, 2019 at 5:00 am

  https://www.gatestoneinstitute.org/13494/britain-multiculturalism-transformation

  “We demand the legal right to Free Speech, in an Act which will bring an end to the ludicrous notion that ‘hate speech’ and ‘offensive speech’ deserves people be imprisoned or charged. In short, an Act to codify the citizens’ right to freedom of speech without government intervention.” — Petition (ultimately rejected) to the British government calling for codifying free speech.

  “A hate crime is any criminal offense, for example assault or malicious communications, which is perceived [emphasis added] to be motivated by hostility or prejudice based on a person’s actual or perceived race, religion, sexual orientation, disability or transgender identity.” — From the British government’s response to the petition.

  A Home Office review proposed legislative changes that would require Muslim couples to undergo a civil marriage before or at the same time as their Islamic ceremony. Such a requirement would provide women with legal protection under British law. The review said that nearly all those using Sharia councils were females seeking an Islamic divorce. As a “significant number” of Muslim couples do not register their marriages under civil law, “some Muslim women have no option of obtaining a civil divorce.”

  Longread voor de geïnteresseerden. [Veel te lang om te vertalen]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s