Aanvallen op de staat, die zwak en verward is

Screenshot_652

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Gordon Grattidge, in 2017 voorzitter van de vakbond van ambulancepersoneel in Zweden, zei op de Zweedse televisie ongeveer 2 jaar geleden met waarschuwende woorden: “Het is heel gevaarlijk in deze gebieden, deze No-Go-Areas”. Hij vroeg om militaire uitrusting en hulp door de politie, zodat het ambulancepersoneel in deze gevaarlijke gebieden kunnen blijven werken. Het bestaan van deze gebieden stond immers jarenlang ter discussie en volgens Duitse functie-elites bestaan ze in Duitsland nog steeds niet (chef van de Duitse federale recherchedienst Holger Münch).

Jonge Duitser

Meneer Grattidge had het over aanvallen op hulpverlenend personeel, over het bekogelen met explosieven, beledigingen, uitschelden en veel lichamelijk geweld. In Duitsland ziet het er op dit moment niet veel anders uit. De brandweer van Berlijn spreekt van een nieuwe kwaliteit van aanvallen, wanneer nu zelfs reddingsvoertuigen met Molotovcocktails bekogeld worden als ze in actie komen in de brandpunten. Brandpunt staat hier symbolisch voor de zogenaamde bijzonder levenswaardige, multiculturele en diverse wijken. Bij een shisha-bar in Hamburg gebeurde het volgende:

Ze kwamen om te helpen – maar uiteindelijk moesten meerdere brandweerlieden met machinepistolen beschermd worden. Dramatisch actie voor het personeel van de brandweer in het stadsdeel Barmbek in Hamburg!

En in Dortmund werden tijdens Oud & Nieuw politieagenten door een groep van ongeveer 400 personen met vuurwerk bekogeld. Een grote politieactie zorgde voor het herstel van de rust. Geen enkele aanwijzing naar de identiteit van de daders. Wat betreft Dortmund is alles mogelijk – van rechtse hooligans tot aan Arabische nieuwe burgers. Bij de laatste groep is een trend zichtbaar, die de aanval op hulpverlenend personeel zoals de politie of de brandweer tot heldendaad verheft. Het schijnt een bewijs van moed onder enkele Oriëntaalse jongeren te zijn wanneer men ruzie zoekt met de politie. Echte consequenties, afgezien van het noteren van de personalia of een kort verblijf op het politiebureau, zijn sowieso niet te verwachten. Harde straffen zijn zeldzaam, omdat de staat zwak geworden is en in zijn verwarring meestal alleen maar naar rechts uitdeelt. Maar dan ook met des temeer energie.

“Er zijn in Berlijn onafhankelijk van politieke gebeurtenissen minstens twee momenten in het jaar waarop men zeker kan rekenen op onlusten op de kruising van de Schöneberger Potsdamer Str./Pallasstr. In de oudejaarsnacht en met Halloween treden dan als afgesproken kinderen, jongeren en jonge volwassenen, in de regel uitsluitend met migratieachtergrond en meestal in groepen van meerdere tientallen personen, aan het daglicht. In de vermeende bescherming van de anonimiteit van de grote mensenmassa dagen zij dan het geweldsmonopolie van de staat uit.

Met Oud & Nieuw worden traditiegetrouw in het bovengenoemde gebied regelrechte gevechten, die doen herinneren aan oorlogstoestanden, uitgevochten. Als tegenstanders fungeren of toevallig voorbijrijdende bussen, privévoertuigen en ook politievoertuigen, die bekogeld worden met legaal en illegaal vuurwerk. Als deze tegenstanders niet beschikbaar zijn, bekogelen deze jongeren elkaar over de weg.” (“Young German”)

En in Karlsruhe kwamen ongeveer 2000 personen op het Slotplein bij elkaar, van wie volgens de politie ongeveer 1000 een migratieachtergrond hadden.

Net zoals tijdens de vorige jaarwisseling kwamen er in het stadsgebied Karlsruhe meerdere duizenden mensen op openbare plaatsen bij elkaar. Op het Slotplein konden ongeveer 2000 personen geteld worden, van wie ongeveer 1000 personen met een migratieachtergrond, die vooral opvielen door de oneigenlijke omgang met vuurwerk en dit ook doelgericht in de mensenmenigte gooiden. Daarbij liep een 3-jarig meisje een oogwond op en moest behandeld worden in het ziekenhuis. Vermoedelijk op grond van de bedreiging door het vuurwerk verliet een groot deel van de bezoekers het plein. – Presseportal

Op de Senefelderplatz en bij de Alex, waar ik mijn oudejaarsnacht doorbracht, kwamen Duitsers, toeristen, maar ook ontelbare grote groepen mannen deels op compagniesterkte bij elkaar voor het vuurwerk. Voorbijrijdende auto´s werden met vuurwerk bekogeld en burgers werden bang gemaakt met knalvuurwerk. Op de Senfelderplatz is mij meer dan een keer opgevallen dat er rotjes tussen de benen van groepen toeristen werden gegooid. In de buurt van de straat richting de Rosenthaler Platz richtte men vanuit de anonimiteit van deze hordes Bengaals vuur op een voorbijrijdend voertuig van de brandweer. In principe was de sfeer vrolijk bij de bars en tamelijk agressief op straat, waar meerdere Oriëntaalse en Noor-Afrikaanse luitjes hun vuurwerk aanstaken.

Als deze massa´s zouden willen en zich lieten ophitsen, zouden ze de stad kunnen doen kantelen. Enkele tienduizenden politieagenten, die zich moeten verdelen over het hele stadsgebied, zouden dat niet kunnen verhinderen. In 2016 waren er circa 16.000 politieagenten in Berlijn. Alleen al tussen de Rosa Luxemburg-Straße, de Alexanderplatz en de Schönhauser Allee, waar ik met Oud & Nieuw onderweg was, zou men bij een uitbraak van geweld zoals destijds in Tottenham (Engeland, 2011) alle politie-eenheden kunnen concentreren. De straten waren vol met op avontuur beluste jongeren uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

De staat kan niet! Zelfs als hij zou willen, hij kan gewoon niet meer.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aanvallen op de staat, die zwak en verward is

 1. Pingback: Aanvallen op de staat, die zwak en verward is | toodlessss

 2. Steven zegt:

  Wie had dat ooit gedacht dat de Afrikaantjes en de Allahtonen vuurwerk naar de bevolking zouden gaan gooien.

  Like

 3. ruud beijer zegt:

  Dit wordt ieder jaar erger dankzij het wegkijken van zovele Nederlanders. Maart wordt bijltjesdag. Zodra de PVV aan de macht komt dan verdwijnen alle asielparasieten en de islam. Maart ga stemmen!!Het is al kwart over!!

  Like

  • BigLJohn zegt:

   ruud beijer; Zodra de PVV aan de macht komt….Ook ik zou niets liever willen. Natuurlijk stemmen wij op de PVV. Alleen het nieuwste wapen bij links heet stembusfraude. Stembusfraude werd nog niet toegepast bij Janmaat en Pim Fortuijn. Janmaat maakte met zijn vrouw de vreselijkste dingen mee, en men regelde een huurmoordenaar voor Pim Fortuijn.

   Geliked door 2 people

   • ruud beijer zegt:

    Beste reageerder wij laten ons niet in de maling nemen hoor. Ik ga als mijn werk het toelaat op een stembureau zitten om getuige te zijn van een eerlijke telling. Dat heb ik vaker gedaan want het is je recht als burger. Dus doe mee en ga ook zo,n stembureau controleren. Laten we een oproep doen aan alle PVVers om op een stembureau te controleren. Niemand neemt ons dan in de maling. Afgesproken?

    Geliked door 1 persoon

   • Leo 1 zegt:

    Pim fortuin — Khazaarse maffia – Daden : effe googelen !!

    Like

 4. Hovawart zegt:

  De boel raakt oververhit en zal over de kook dreigen te gaan, snel het gas uitzetten en de boel minder hoog op de elektrische kookplaat gaar laten sudderen, net zolang totdat er een smaakloze en kleurloze bruine brij overblijft die niemand lust……met één spaarlampje aan boven de eettafel, gelijk het gezellige schilderij van ‘de aardappeleters, realistische schilderkunst of realisme in Nederland in 2020.

  Like

 5. Alphons Mantel zegt:

  waarom nodigde Merkel hen uit?

  Like

 6. Qvic zegt:

  Zolang er niet kordaat opgetreden wordt tegen de moslim immigranten, zal het telkens erger en extremer worden en het escaleert dan steeds vaker. De staat heeft deze groep een soort van vrijbrief gegeven en die kunnen bijna alles veroorloven, zonder dat daar consequenties aan zitten. Terwijl de autochtonen bevolking keihard aangepakt wordt door de staat voor veel matige overtredingen. Met dit bewuste politieke beleid van de staat begeleiden zij de staat/land naar een burgeroorlog, want als de staat met twee maten meet krijg je van zelf chaos in het land. Het is overal het zelfde feit en oorzaak, daar waar moslim immigranten de 10% of meer van de totale bevolking uitmaakt dat er ongeregeldheden plaats vinden en het land in verval raakt. Moslims zijn als een gevaarlijk virus voor een land, eenmaal geïnfecteerd en er niets aan doen zal het gehele land ten onder gaan aan dit virus. Dat zien we overal op de wereld.

  Geliked door 3 people

 7. E.j.bron:ik moet nog deze video-clip verbeteren in deze artikel en dat duurt paar minuten.Ik zal zeggen wanneer het klaar is…

  Like

 8. Nederviking zegt:

  Dit gedrag is een unieke uiting van dankbaarheid en vreugde door geïmporteerde rifapen en andere kamelen neukers. Het is volgens Merkel, Sorros en de rest van de politiek elite de verrijking van de Europese cultuur. Brussel moet de VN vragen om dit op de UNESCO lijst te zetten als authentiek Europees cultuur gedrag, iets wat met trots onze geschiedenisboeken in kan…..kuch, kuch, kuch

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s