“Elite”. . . los gezongen van de realiteit

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Elite”. . . los gezongen van de realiteit

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Knettergek !

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De steden en prachtwijken die men bejubeld, zijn kalifaatjes in spé, de voorhoedes van de islamisering, aanvalsbasissen voor de jihad, en toevluchtsoorden voor bewapende bendes.
  De moskeeën zijn een vrijplaats, opvangcentrum en hospitium waar bevoorradingen en plannen klaarliggen voor gecoördineerde guerrilla-tactieken, als deze strategische forten hun verdedigingslinies optrekken ligt de infrastructuur plat en is hun macht niet meer te beteugelen.
  De belegering van Europa is in voorbereiding, de vijand al onder ons, en pas als de elite zal worden beroofd van have en goed, hun levens op het spel zullen staan zal men pas wakker worden, en ook al pogen zij zich voor te doen als bekeerlingen, dragen hoofddoeken en djellaba, prevelen de Koranteksten foutloos, dan nog zullen zij als ongelovige honden worden bezien.

  Geliked door 5 people

 3. Bert zegt:

  Ergens heeft ze gelijk. Heel West-Europa is bezig te veranderen in deze ‘toekomst’. Ze zegt niet dat ze het positief waardeert of dat autochtonen nog een plaats zullen hebben in deze toekomst. Het enige wat de Macrons daar hebben gedaan is even praten met geselecteerde mensen uit de wijk (die uiteraard alleen brave dingen hebben gezegd) en gedineerd met de koning (zeggen ook allemaal brave dingen) en dit alles onder escorte van politie. De Macrons worden geen moment geconfronteerd met de dagelijkse werkelijkheid. Die interessert hen waarschijnlijk ook volstrekt niet.

  Geliked door 1 persoon

 4. Metten zegt:

  Vier jaar geleden beloofde minister van BIZA Jan Jambon de Brusselse baronniën met zijn vele politiezones , in het bijzonder Sint-Jans-Molenbeek op te kuisen. Pover opkuiswerk!

  Geliked door 2 people

 5. Charles Martel zegt:

  De enige oplossing inderdaad is Molenbeek platbranden; dat schorremorrie heeft dat goed begrepen.

  Geliked door 4 people

 6. Francois zegt:

  Een vasal van de duivel kwam 1 van zijn creaties aanschouwen ,en zag dat het goed was.

  Geliked door 1 persoon

 7. ruud beijer zegt:

  Bom erop klaar.

  Geliked door 3 people

 8. t.troubadour zegt:

  Net zo gek als haar mannetje

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Laat haar daar zelf gaan wonen als het er zo goed toeven is. Ze kan er gratis op tijd een beurt krijgen van wilde (moslim) mannen en mag zich heel modieus in een boerka gaan hullen. Kortom, een paradijs voor mevrouw Macron !

  Like

 10. RottenPikwick! zegt:

  Zo’n Wipkip neem je toch ook niet serieus! Viva Brigitte Bardot!!

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Gaan opoe Macron en haar opgedirkte toyboy dan ook in Molenbeek wonen?

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s